Βιασμός αγοριού σε μικρή ηλικια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 103
    Senior Member
    Το άγγιγμα και η αγκαλιά δεν είναι το φόρτε μου, αλλά είμαι στο φάσμα, και δε μου αρέσει να με γουτσουγουτσουνάνε, λολ.
    Αν θα αγκαλιάσω, θα φιλήσω, ή θα φερθώ τρυφερά; Όχι τόσο όσο ένας νευροτυπικός, ποτέ δεν το είχα τόσο ανάγκη.
    Η συντροφικότητα μπορεί να εκδηλωθεί με ένα σωρό τρόπους, δεν είναι το μαραφούλιασμα το κατατεθέν της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    και μενα μου την ειχε πεσει θειος απ την μερια της θετης μανας μου . στα 11 μου μου εκανε πονηρες κινησεις αγκαλιασματα φιλια ερωτικα κι λεξεις . το ειχα πει στην μανα μου και μου ειπε οτι αποκλείεται να το εκανε φιλικα τα εκανε μου ειπε η οτι εσυ μπορει να τον προκαλέσεις αντρας ειναι του γυάλισες . πολλα παιδια εχουν δεχτει τετοια πραματα απ ανωμαλιαριδες κι δε μιλανε δε τα πιστευουν .
    Ναι είναι γνωστό άλλωστε ότι μια εντεκαχρονη μπορεί να προκαλέσει ένα μαλακά. Η μάνα σου είναι απαράδεκτη. Μια γυναίκα και γυμνή να κυκλοφορεί, δεν έχει δικαίωμα να την ακουμπήσει κανένας χωρίς την συγκατάθεση της, πόσο μάλλον να είναι ένα μικρό κορίτσι. Ψόφησε αυτός;

Senior Member
    και μενα μου την ειχε πεσει θειος απ την μερια της θετης μανας μου . στα 11 μου μου εκανε πονηρες κινησεις αγκαλιασματα φιλια ερωτικα κι λεξεις . το ειχα πει στην μανα μου και μου ειπε οτι αποκλείεται να το εκανε φιλικα τα εκανε μου ειπε η οτι εσυ μπορει να τον προκαλέσεις αντρας ειναι του γυάλισες . πολλα παιδια εχουν δεχτει τετοια πραματα απ ανωμαλιαριδες κι δε μιλανε δε τα πιστευουν .
    Ιδιαίτερα τα παιδιά και οι έφηβοι στο φάσμα, που στερούνται της ικανότητας να "διαβάσουν" τις προθέσεις, τις κινήσεις και
    τις ενδείξεις, καθώς έχουν ελλείψεις στον τομέα. Λυπάμαι που κι εσύ έχεις τέτοια εμπειρία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Το άγγιγμα και η αγκαλιά δεν είναι το φόρτε μου, αλλά είμαι στο φάσμα, και δε μου αρέσει να με γουτσουγουτσουνάνε, λολ.Αν θα αγκαλιάσω, θα φιλήσω, ή θα φερθώ τρυφερά; Όχι τόσο όσο ένας νευροτυπικός, ποτέ δεν το είχα τόσο ανάγκη.Η συντροφικότητα μπορεί να εκδηλωθεί με ένα σωρό τρόπους, δεν είναι το μαραφούλιασμα το κατατεθέν της.
    Να ρωτήσω... Και στις δύο περιπτώσεις ήταν άνθρωποι του στενού σου κύκλου;

Senior Member
    Χμ, κάποιοι ήταν συγγενείς, κάποιοι ήταν ξένοι αλλά γνωστοί της μητέρας μου.
    Άρα και τα δύο. Ο βιασμός ήταν από άνθρωπο που θεωρούσα φίλο.

Senior Member
    WildHoney και george1520 φιλαρακια ετσι ειναι αυτοι οι πονιροι οι νευροτυπικοι εκει αποσκοπουν .πολλοι ανωμαλιαρηδες νευροτυπικοι εκει πονταρουν στο οτι οι αυτιστικοι δε πιανουν τις συμπεριφορες κι οτι κι αν κανουν οι νευροτυπικοι θα το δουν οι αυτιστικοι σα καλο ενω δε ειν ετσι. ο θειος ψοφισε κι ασχημα απ καρκινο στο αιμα ενα πραμα ηταν συχαμερο σα φατσα κι πονηρο σα αλεπου μιασμα.
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Χμ, κάποιοι ήταν συγγενείς, κάποιοι ήταν ξένοι αλλά γνωστοί της μητέρας μου.Άρα και τα δύο. Ο βιασμός ήταν από άνθρωπο που θεωρούσα φίλο.
    Το εχεις πει ποτέ στους δικούς σου;

Senior Member
    Ναι, αλλά δεν με πίστεψαν. Δεν είχε νόημα μετά απ' αυτό γιατί δεν τους εμπιστευόμουν πλέον.
    Ήταν ανίκανοι να φροντίσουν παιδιά, εξάλλου και οι ίδιοι ήταν κακοποιητικοί, το περιβάλλον μου ήταν
    τίγκα στην κακοποίηση.

Senior Member
    Λεκτική και σωματική βία;

Senior Member
    WildHoney κι εσυ χοντρο λουκι περασες με μαλα-μπουκωματα γονεις κι αψυχα οντα ανωμαλα που στην πεσανε . ρε σε τι κοσμο ζουμε την αυτα ρε φιλε που κανουν ??κι αν το πεις να σε προστατέψουν οι δικοι σου μιαν σου ριχνουν κι πιο κατω σε ριχνουν ε αντε απ εκει .σαπιλος πραγματηκα ρε φιλε αντι να εχουμε στιριξη απ πανω μας καταδικαζουν αυτοι σε σκοτάδια.

Senior Member
    Απ' όλα. Και ξύλο και απειλές και υποτίμηση και θέαση σε βία έναντι άλλων, και έκθεση σε βία μεταξύ τους.
    Ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα ήταν.

Senior Member
    Απ' όλα. Και ξύλο και απειλές και υποτίμηση και θέαση σε βία έναντι άλλων, και έκθεση σε βία μεταξύ τους.Ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα ήταν.
    Ωραια πέρασες. Παράπονο δεν έχεις. Και από τους δύο γονείς δεχοσουν βία;

Senior Member
    WildHoney και george1520 φιλαρακια ετσι ειναι αυτοι οι πονιροι οι νευροτυπικοι εκει αποσκοπουν .πολλοι ανωμαλιαρηδες νευροτυπικοι εκει πονταρουν στο οτι οι αυτιστικοι δε πιανουν τις συμπεριφορες κι οτι κι αν κανουν οι νευροτυπικοι θα το δουν οι αυτιστικοι σα καλο ενω δε ειν ετσι. ο θειος ψοφισε κι ασχημα απ καρκινο στο αιμα ενα πραμα ηταν συχαμερο σα φατσα κι πονηρο σα αλεπου μιασμα.
    Το μεγαλύτερο σου αγκάθι είναι η μητέρα σου.

Senior Member
    αστα γιωργικο απ εκει ολα ξεκηνανε αν ειν μαπα οι γονεις καλοπερνας βρε φουλ φουλ. τοσο τους κόβει τοσο κανουν κι αυτοι που ειν γονεις μα ειναι πιο βλαμμένοι πνευματικά κι απ ενα σκουλικι στο χωμα μεσα που σέρνετε.

Senior Member
    WildHoney κι εσυ χοντρο λουκι περασες με μαλα-μπουκωματα γονεις κι αψυχα οντα ανωμαλα που στην πεσανε . ρε σε τι κοσμο ζουμε την αυτα ρε φιλε που κανουν ??κι αν το πεις να σε προστατέψουν οι δικοι σου μιαν σου ριχνουν κι πιο κατω σε ριχνουν ε αντε απ εκει .σαπιλος πραγματηκα ρε φιλε αντι να εχουμε στιριξη απ πανω μας καταδικαζουν αυτοι σε σκοτάδια.
    Δεν ορίζουμε από ποιους θα γεννηθούμε. Όμως άλλα μπορούμε να τα επιλέξουμε.
    Και ένα από αυτά είναι το τι θα κάνουμε με το τι μας έτυχε ή δόθηκε. Πώς θα το επεξεργαστούμε,
    πως θα του αφαιρέσουμε δύναμη που είχε, ώσπου να την πάρουμε πίσω.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast