Βιασμός αγοριού σε μικρή ηλικια - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 69 of 69
    Senior Member
    Quote Originally Posted by faith7 View Post
    Αγαπητέ Αλέξανδρε απο τη στιγμή που διαβασα το μήνυμα σου είσαι στο μυαλό μου. Νιώθω και καταλαβαίνω το αδιέξοδο, τον πονο. Ειμαι 46 χρονών. Τα κατάφερα και εφτασα μέχρι εδω. Μέρα τη μέρα. Άλλοτε καλες μέρες άλλοτε κακές. Όμως μια φωνη μεσα μου παντα ελεγε "προχώρα, προχώρα, προχώρα".
    Δεν θυμάμαι μερα απο τοτε που θυμάμαι τον εαυτό μου που να μην κρύβομαι, απο τον βιαστη μου.
    Το γράφω για να καταλάβεις οτι δεν μιλαω απεξω.
    Εχω πει οτι θα τα καταφερω για εκεινο το μικρο παιδακι (κοριτσάκι) που του στερησαν τη ζωη που θα μπορούσε να εχει.
    Να αναζητήσεις βοήθεια, να ενδιαφερθείς για τον εαυτό σου. Γιατί εκείνο το παιδί μεσα σου πρέπει να υψώσει το αναστημα του στον βιαστή και να του πει ΩΣ ΕΔΩ! Δεν θα βιαζεις αλλο το μυαλο, την ψυχη, τη ζωη μου. Σου αξίζει η ελευθερία, σου αξίζει να ζήσεις και να δημιουργήσεις. Τωρα ολα είναι θολά.
    Σκεψου λιγο, όπως παει κανείς στον οφθαλμίατρο γιατί δεν βλεπει καλα και μόλις βαλει τα γυαλια ολα καθαριζουν και ξερει που να πάει τι να κανει. Οταν καποιος ποναει ή εχει ενα πυρετο ή βασανιζεται απο κατι στο σωμα του, παει στο γιατρό και βρισκει θεραπεια. Ανακουφιζεται απο τον πονο. Ή ενα χαλασμενο δοντι οταν το σφραγισουμε ησυχαζουμε. Σκεψου οταν η ψυχή ποναει θέλει βοήθεια. Θελει θεραπεια.

Εγω δεν πηρα ποτε βοήθεια και το εχω μετανιώσει. Γιατι ακουγα καποιους που ποτε δεν κατανόησαν τι φερνει μαζι του ολο αυτο.
    Υπάρχει αναγκη εσωτερική κάποιος να βαδισει μαζι σου, να σου πει, βλεπω μεσα σου, σε νιωθω, θα μεινω μαζι σου, θα το περασουμε μαζι. Καποιος να μπει αναμεσα στον βιαστή και στο παιδι και να το υπερασπιστεί.

Εισαι ενας αξιαίπαινος ανθρωπος που σου αξίζουν χιλια μπραβο που τα καταφερες μεχρι εδω. Εισαι πολύτιμος. Γιατι εισαι εσυ.

Διαβασα και τα αλλα παιδια που έγραψαν. Ειστε ολοι ήρωες. Μεγαλώσατε, συνεχίσατε παρα τον πονο, τις πληγές, τις αιμορραγίες.
    Αξιζετε ολοι τα καλύτερα στη ζωή.
    Καλημέρα!

Εγώ δεν νιώθω ηρωϊδα γιατί δεν τα έχω καταφέρει και τόσο καλά αλλά εν μέρει είναι και θέμα τύχης... Όμως συμφωνώ ότι μετά από τόση ταλαιπωρία αξίζουμε όλοι τα καλύτερα... Μπράβο σε όλους σας για την δύναμη σας!

Κρίμα που εξαφανίστηκε ο θεματοθέτης, ίσως να μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε να νιώσει καλύτερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Junior Member
    Δεν μπορεί κανείς μόνος οσο και δυνατός να είναι υπάρχει ανάγκη για φιλία, για ειδικούς για επικοινωνία! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και τις εκτιμώ πολύ.

Senior Member
    Δεν μπορεί κανείς μόνος οσο και δυνατός να είναι υπάρχει ανάγκη για φιλία, για ειδικούς για επικοινωνία! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και τις εκτιμώ πολύ.
    Έχεις δίκιο, μόνος σου είναι δύσκολο...

Να 'σαι καλά!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Αφου μετανιώσες που δεν μίλησες με κάποιον ειδικό, γιατί δεν το κάνεις τώρα;

Senior Member
    Να πράξεις ό,τι είναι απαραίτητο για να μπορέσεις να το καταφέρεις.
    Αν χρειάζεσαι βοήθεια να την πάρεις.
    Ούτε εγώ νιώθω ηρωίδα, νιώθω επιζήσασα όμως. Με τα σημάδια της και τις πετριές της, χα χα
    Θα την παλέψουμε ρε, μην πτοείστε.

Senior Member
    Ούτε εγώ νιώθω ήρωας. Εγώ νιώθω αδικία. Πάντα υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι έγινε αλλά πίστευα ότι δεν με επηρέαζε κάπου. Ώσπου μια μέρα αυτό με ρούφηξε. Κατάθλιψη. Να παλεύω με κάτι που δεν δημιούργησα, να παλεύω με τον ίδιο μου τον εαυτό. Πώς κατάφερα να το νικήσω ποτέ δεν κατάλαβα. Αλλά ο βιασμός είναι ένα θέμα που δεν πιστεύω ότι θα καταφέρω να το αφήσω πίσω μου. Το έχω βάλει πάλι πίσω σε μια γωνιά και κάνω την ζωή μου. Υπάρχει όμως. Η διαφορά με πριν είναι ότι τωρα έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου και ξέρω ποιος είμαι και ότι αυτό δεν με ορίζει.

Junior Member
    Ναι θα παρω βοήθεια, ψάχνω για τον κατάλληλο, george1520.
    Θα το παλέψουμε WildHoney,
    Πόσο διαφορετικά είναι όταν μιλάς με άτομα που ξέρουν πως ειναι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros955 View Post
    Μετα απο αυτο πληγώθηκα ακόμα περισσότερο και κλείστηκα περισσότερο σε μένα.
    Δεν ψάχνω σχέση, δεν θέλω να κάνω σεξ. Δεν με ενδιαφέρει το κομμάτι αυτο, πιθανον να εγινα και ασεξουαλ. Την αγάπη ψάχνω, να με περνει καποιος ανθρωπος αγκαλια και να μπορω να του μιλησω, να κλαψω, να μην φοβαμαι. Να κοιμαμαι με καποιον ανθρωπο και να νιωθω ασφαλεια.
    Αλέξανδρε , χάθηκες ελπίζω να είσαι καλύτερα . Διάβασα όσα έγραψες . Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να προχωρήσεις στη ζωή σου. Μην νιώθεις ενοχές, είσαι άνδρας 28 ετών , τότε ήσουν μικρός , δεν μπορούσες να αντιδράσεις , δεν είχες άλλη επιλογή , αν έφερνες αντίρρηση ίσως η κατάσταση να ξέφευγε ακόμα περισσότερο. Μην φοβάσαι να εμπιστευτείς αλλά άτομα , πιθανόν θα σε κατηγορήσουν πως σου άρεσε και το βίωνες για ένα χρόνο αλλά όσοι δεν έχουν ανάλογες εμπειρίες μιλανε εκ του ασφαλούς και τους ειναι εύκολο να βγάζουν συμπεράσματα.
    Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει σχέση και δεν χρειάζεται να προσποιείσαι πως έχεις μια ψεύτικη ζωή. Μάθε να αγαπάς το σώμα σου, κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα αν σε δει γυμνό, όλα είναι στο μυαλό σου. Με τόσες ενοχές που νιώθεις είναι αναμενόμενο να μην μπορείς να λειτουργήσεις σεξουαλικά με γυναίκα και να μην αφήνεις να σε πλησιάσουν.
    Δεν είμαι ειδικός αλλά σαν συμβουλή θα σου έλεγα να βρεις πρώτα έναν άνδρα φίλο να κάνετε παρέα , να τον εμπιστευτείς , να γελάσεις όχι να κλάψεις .
    Πρέπει να ξεπεράσεις και την φοβία με το σώμα σου, μια λύση είναι να κάνεις εγράφη σε γυμναστήριο, το υποσυνείδητο μάλλον σε κάνει να πιστεύεις πως χωρίς ρούχα θα σε επιτεθούν σεξουαλικά. Έχεις πάει φαντάρος?

Junior Member
    Visit Parentology for tips on parenting and getting past the Only Child Syndrome! Discover practical advice on how to support the special dynamics of single parenting as well as experiences from real parents. Engage in the discussion, contribute your personal narratives, and foster a community of support.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345