Βιασμός αγοριού σε μικρή ηλικια - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 103 of 103
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Λυπάμαι για αυτά που πέρασες.
    Σε ευχαριστώ Γιώργο, και συμπάσχω επίσης, είναι πλέον μια μακρινή κακή ανάμνηση που δεν ματώνει, μακάρι να το καταλάβει και ο φίλος μας ώστε να λάβει την απαραίτητη φροντίδα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ανεμονη View Post
    Σε ευχαριστώ Γιώργο, και συμπάσχω επίσης, είναι πλέον μια μακρινή κακή ανάμνηση που δεν ματώνει, μακάρι να το καταλάβει και ο φίλος μας ώστε να λάβει την απαραίτητη φροντίδα.
    Ε αν δεις λίγο την ενότητα "κακοποίηση" είναι το τέταρτο θέμα που άνοιξε (με παρόμοιο nickname) και πάντα εξαφανιζόταν μετά. Άρα διαβάζει αυτά που γράφονται στο φορουμ.
    Δύσκολο όλο αυτό. Να καταλάβεις αρχικά ότι δεν έχεις καμιά ευθύνη για ό,τι έγινε και μετά να το βάλεις μπροστά σου και να περάσεις από πάνω του.
    Ελπίζω όλο αυτό που έζησες να έμεινε πίσω, να μην σε επηρεάζει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Απαντώ σε αυτό και τέλος.

Η έρευνα αναφέρει ότι τα αυτιστικά άτομα είναι πιο ευάλωτα σε θυματοποίηση λόγω δυσκολιών στην αναγνώριση επικίνδυνων καταστάσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι θύτες 'επιλέγουν ενστικτωδώς' αυτιστικά άτομα. Δεν είναι όλα τα αυτιστικά άτομα 'ευκολότεροι στόχοι' απλώς επειδή είναι αυτιστικά. Αυτό που λέει η έρευνα είναι ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα θυματοποίησης εξαιτίας των κοινωνικών και επικοινωνιακών δυσκολιών τους, όχι επειδή είναι 'ευκολότερα θύματα'.

Όσον αφορά το θέμα του στιγματισμού, ενώ είναι αλήθεια ότι οι θύτες στιγματίζουν τα θύματα με τις πράξεις τους, το να γενικεύουμε ότι οι 'θύτες επιλέγουν αυτιστικά άτομα ως πιο εύκολα θύματα' μπορεί να ενισχύσει στερεότυπα και να βλάψει την εικόνα των αυτιστικών ατόμων, κάνοντάς τα να φαίνονται σαν να είναι πάντα εύκολοι στόχοι.
    Τελευταια απαντηση. Οι περισσοτεροι βιαστες ανηκουν στο συγγενικο περιβαλλον. Αυτο εχει αποδειχθει με αμετρητες ερευνες. Οι θυτες λοιπον γνωριζουν καλά το θυμα στις περισσοτερες περιπτωσεις. Επομενως το γεγονος αυτο συνδυαστικα με το οτι οπως ειδαμε και στην αλλη ερευνα, 9 στα 10 κοριτσια-γυναικες δηλωσαν οτι εχουν υποστει σεξουαλικη κακοποιηση, δειχνει οτι τα συμπτωματα του φασματος ειναι τετοια που τα προτιμουν ως θυματα οι θυτες.

Το οτι για τον θυτη ειναι πιο ευκολο να επιτεθει στο θυμα επειδη ξερει οτι ειναι πιο πιθανο να την γλιτωσει και πιο πιθανο να καταφερει να ολοκληρωσει τις διεστραμμενες πραξεις του, σημαινει ακριβως αυτο. Τιποτα λιγοτερο και τιποτα περισσοτερο.

Τελος να πω οτι την εικονα των ατομων με αυτισμο, δεν μπορει να την βλαψει κανενας, ποσο μαλλον ο θυτης. Ισα-ισα, ενισχυεται η αναγκη για την προστασια τους απο δυνητικους θυτες, ακριβως επειδη ειναι πιο πιθανο να γινουν θυματα, συγκριτικα με τον γενικο πληθυσμο που βρισκεται εκτος του φάσματος. Ο σκοπος ειναι η προληψη του εγκλήματος και δεν βοηθαμε στην προληψη, οταν δεν ενημερωνεται ο κοσμος για τα στατιστικα δεδομενα που καθιστουν την προστασια συγκεκριμενων πληθυσμιακων ομάδων πιο επιτακτικη απο ποτέ.

Εξυπακουεται οτι η ηπια αυτιστικη διαταραχη σε συγκριση με την βαρια αυτιστικη διαταραχη, ελκυει λιγοτερο τους θυτες, καθως ειναι λιγοτερο ευαλωτη ομαδα.

Senior Member
    Τι είναι εδώ, ΟΕΘ; (Όμιλος Ενίσχυσης Θυματοποίησης) ;
    Δεν ανήκω σε κανέναν τέτοιο όμιλο. Δηλαδή, ας πούμε όταν πάω στον οδοντίατρο κι εκεί περιμένουν άλλοι δέκα με πονόδοντο, αυτοί είναι φίλοι μου γιατί έχω κι εγώ πονόδοντο; Ε, άλλο τόσο έχω σχέση με τον καθένα που έχει το δικό μου βίωμα. Guess what. Το δικό μου βίωμα είναι μοναδικό, γιατί το έκανα να είναι, γιατί το διαχειρίζομαι διαφορετικά και γιατί είμαι περήφανη για τα πάντα, ακόμη και για τις ουλές μου, τα σημάδια και τις φορές που έπεσα και ξανασηκώθηκα. Είμαι Εγώ, είμαι όλη, η ιστορία μου είναι μέρος μου, την αποδέχομαι και προχωράω.
    Όσο για τους εχθρούς μου, σε σένα λέω Thess, δε θα με λυπάσαι, πρώτον γιατί δε λυπάμαι εγώ τον εαυτό μου, δεύτερον γιατί τα αισθήματα τέτοιων σαν εσένα τα γράφω όπου δεν πιάνει μελάνι. Βάλτες εκεί που ξέρεις τις αμπελοφιλοσοφίες σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Εισαι με τα καλα σου; Στιγματιζω τον εαυτο μου; Εχεις καταλαβει οτι εχω κι εγω αυτισμο και εχω πεσει θυμα αποπειρας βιασμου; Οπως κι ο Asperger39 και η Wildhoney και δεν ξερω και ποσοι αλλοι εδω μεσα; Απο που προκυπτει ο στιγματισμος και ο... αυτο-στιγματισμος; Απο την διαπιστωση της πραγματικοτητας; Σε παρακαλω, συνελθε διοτι ο στιγματισμος υπαρχει μονο στη δικη σου φαντασια και πουθενα αλλου. Μιλαω για το γνωστο φασμα γιατι δεν θελω να χρησιμοποιω συνεχως την φραση φασμα του αυτισμου.
    πιτσες μπλε.
    αυτα που παρεθεσες, δεν λενε απολυτως τπτ γι αυτα που ισχυριζεσαι.
    η "ερευνα" στην οποια θα μπορουσες να στηριξεις καποιους ισχυρισμους (σε περιπτωση που ειναι αληθινη κιολας, δεν εκανα και ταυτοποιηση), εγινε αναμεσα σε ατομα με αυτισμο. ΔΕΝ εγινε αναμεσα σε ατομα που κακοποιηθηκαν του γενικου πληθυσμου ....
    και λεει οτι 9 στα 10 αυτιστικα ατομα που ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ εχουν υποστει κακοποιηση. μπορει αυτα 9/10 ατομα, σε ενα δειγμα γενικου πληθυσμου και οχι αυτιστικων ατομων να αποτελουν το 2 % (τυχαιο νουμερο), η ακομα λιγοτερο. οποτε, κανενα γενικο συμπερασμα δεν βγαινει για την συνθεση στον γενικο πληθυσμο των θυματων.....
    ΔΕΝ ΛΕΕΙ οτι 9 στους 10 οσων κακοποιηθηκαν ΓΕΝΙΚΩΣ βρισκονται στο φασμα. μπορεις να αντιληφθεις την διαφορα;

το οτι 3 στους 7 που μιλησαν εδω, ισχυριστηκαν οτι ανηκουν στο φασμα, δεν σημαινει απολυτως τπτ.
    αφενος γιατι εδω συχναζουν πολυ περισσοτερο ατομα με καποιο "θεμα" απο οσα ειναι τα ατομα με "θεμα" στον γενικο πληθυσμο, οποτε πολυ πιθανοτερο καποιο αρκετα απο τα ατομα με "θεμα" να ειναι στο φασμα, περισσοτερα απ οσα στον γενικο πληθυσμο, Κι αφετερου για εναν λογο που δεν σκεφτηκες καν.
    τα ατομα που ειναι στο φασμα εχουν πολυ λιγοτερο φιλτραρισμα στο να μιλανε ειλικρινα, να λενε αυτα που τους συμβαινουν κι αυτα που σκεφτονται, χωρις να νοιωθουν αναστολες και φοβο....

οποτε, μια τρυπα στο νερο ειναι το περιφημο συμπερασμα σου και γενικως, πολλω δε μαλλον το οτι ο κακοποιητης ενστικτωδως κυνηγαει ατομα στο φασμα...
    ο κακκοποιητης, κυνηγαει ο,τι βρεθει στον δρομο του, το ποτε τα καταφερνει, εχει πολλους παραγοντες...
    Last edited by Remedy; 05-12-2024 at 12:17.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Τι είναι εδώ, ΟΕΘ; (Όμιλος Ενίσχυσης Θυματοποίησης) ;
    Όσο για τους εχθρούς μου, σε σένα λέω Thess, δε θα με λυπάσαι, πρώτον γιατί δε λυπάμαι εγώ τον εαυτό μου, δεύτερον γιατί τα αισθήματα τέτοιων σαν εσένα τα γράφω όπου δεν πιάνει μελάνι. Βάλτες εκεί που ξέρεις τις αμπελοφιλοσοφίες σου.
    Τωρα ειναι που σε λυπαμαι ακομη περισσοτερο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πιτσες μπλε.
    αυτα που παρεθεσες, δεν λενε απολυτως τπτ γι αυτα που ισχυριζεσαι.
    η "ερευνα" στην οποια θα μπορουσες να στηριξεις καποιους ισχυρισμους (σε περιπτωση που ειναι αληθινη κιολας, δεν εκανα και ταυτοποιηση), εγινε αναμεσα σε ατομα με αυτισμο. ΔΕΝ εγινε αναμεσα σε ατομα του γενικου πληθυσμου που εχουν υποστει κακοποιηση..

το οτι 3 στους 7 που μιλησαν εδω, ισχυριστηκαν οτι ανηκουν στο φασμα, δεν σημαινει απολυτως τπτ.
    αφενος γιατι εδω συχναζουν πολυ περισσοτερο ατομα με καποιο "θεμα" απο οσα ειναι τα ατομα με "θεμα" στον γενικο πληθυσμο, οποτε πολυ πιθανοτερο καποιο αρκετα απο τα ατομα με "θεμα" να ειναι στο φασμα, περισσοτερα απ οσα στον γενικο πληθυσμο, Κι αφετερου για εναν λογο που δεν σκεφτηκες καν.
    τα ατομα που ειναι στο φασμα εχουν πολυ λιγοτερο φιλτραρισμα στο να μιλανε ειλικρινα, να λενε αυτα που τους συμβαινουν, χωρις να νοιωθουν αναστολες και φοβο....

οποτε, μια τρυπα στο νερο ειναι το περιφημο συμπερασμα σου και γενικως, πολλω δε μαλλον το οτι ο κακοποιητης ενστικτωδως κυνηγαει ατομα στο φασμα...
    ο ακκοποιητης, κυνηγαει ο,τι βρεθει στον δρομο του, το ποτε τα καταφερνει, εχει πολλους παραγοντες...
    Πρωτον η ερευνα ειναι ακαδημαικη και δεν βρισκεται στο cosmopolitan αλλά σε ιστοτοπο .gov
    Δευτερον, διαβαζεις βιαστικα, δεν καταλαβες τι εγραψα και βγαζεις λαθος συμπερασματα.

" λεει οτι 9 στα 10 αυτιστικα ατομα που ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ εχουν υποστει κακοποιηση. μπορει αυτα 9/10 ατομα, σε ενα δειγμα γενικου πληθυσμου και οχι αυτιστικων ατομων να αποτελουν το 2 % (τυχαιο νουμερο), η ακομα λιγοτερο. οποτε, κανενα γενικο συμπερασμα δεν βγαινει για την συνθεση στον γενικο πληθυσμο των θυματων..... ΔΕΝ ΛΕΕΙ οτι 9 στους 10 οσων κακοποιηθηκαν ΓΕΝΙΚΩΣ βρισκονται στο φασμα. μπορεις να αντιληφθεις την διαφορα;"

Αυτα ακριβως δεν καταλαβες οτι εγραψα. 9 στους 10 που συμμετειχαν. Στον γενικο πληθυσμο ειναι τρεις φορες χαμηλοτερο το ποσοστο, παντα συμφωνα με την ερευνα που προφανως ειτε δεν διαβασες, ειτε δεν θυμασαι τι διαβασες. Research indicates that sexual violence affects about 30% of women in the general population and between two to three times as much for autistic women. Ειναι ξεκαθαρο, επιστημονικο και ακαδημαικο, γι αυτο και εγκριθηκε ωστε να αναρτηθει σε σοβαρο ιστοτοπο .GOV και οχι στον κιτρινο τυπο.

Senior Member
    Πρωτον η ερευνα ειναι ακαδημαικη και δεν βρισκεται στο cosmopolitan αλλά σε ιστοτοπο .gov
    Δευτερον, διαβαζεις βιαστικα, δεν καταλαβες τι εγραψα και βγαζεις λαθος συμπερασματα.

" λεει οτι 9 στα 10 αυτιστικα ατομα που ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ εχουν υποστει κακοποιηση. μπορει αυτα 9/10 ατομα, σε ενα δειγμα γενικου πληθυσμου και οχι αυτιστικων ατομων να αποτελουν το 2 % (τυχαιο νουμερο), η ακομα λιγοτερο. οποτε, κανενα γενικο συμπερασμα δεν βγαινει για την συνθεση στον γενικο πληθυσμο των θυματων..... ΔΕΝ ΛΕΕΙ οτι 9 στους 10 οσων κακοποιηθηκαν ΓΕΝΙΚΩΣ βρισκονται στο φασμα. μπορεις να αντιληφθεις την διαφορα;"

Αυτα ακριβως δεν καταλαβες οτι εγραψα. 9 στους 10 που συμμετειχαν. Στον γενικο πληθυσμο ειναι τρεις φορες χαμηλοτερο το ποσοστο, παντα συμφωνα με την ερευνα που προφανως ειτε δεν διαβασες, ειτε δεν θυμασαι τι διαβασες. Research indicates that sexual violence affects about 30% of women in the general population and between two to three times as much for autistic women. Ειναι ξεκαθαρο, επιστημονικο και ακαδημαικο, γι αυτο και εγκριθηκε ωστε να αναρτηθει σε σοβαρο ιστοτοπο .GOV και οχι στον κιτρινο τυπο.
    εγω ξερω τι διαβασα.
    εσυ δεν καταλαβες τι εγραψες.

indicates σημαινει οτι ειναι ενα δικο τους συμπερασμα.
    δεν σημαινει οτι το απεδειξε η ερευνα, φωστηρα...
    η ερευνα τπτ τετοιο δεν απεδειξε.
    αυτο που απεδειξε το λεει ξεκαθαρα.
    ειναι οτι 9/10 ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ, ΕΙΧΑΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΕΙ.
    ουτε ολα τα αυτιστικα ατομα συμμετειχαν, ουτε 9/10 του γενικου πληθυσμου ηταν.
    τα INDICATES εγω τ ακουω βερεσε. τα PROVES δειξε μου, και δεν υπαρχουν. οποιος κι αν εκανε την ερευνα..
    και ξερουμε πολυ καλα πως γινονται οι επισημες "ακαδημαικες" ερευνες και ποσο κατευθυνονται κατα βουληση. για τις "πετσινες" δεν το συζητω καν..

αυτο που λεει οτι ιντικειτς, ειναι λογικο αλμα . πολλα δεν ελαβαν υποψιν και κυριως αυτο που σου ειπα παραπανω. τα ατομα στο φασμα δεν φιλτραρουν και ειναι προθυμα για εξομολογησεις.

εδω μεσα μπορει να υπαρχουν 5 ατομα στο φασμα και 100 εκτος που ολα κακοποιηθηκαν, να μιλησαν και τα 5 και απο τα υπολοιπα 100, να μιλησαν τα 2 (τυχαια νουμερα). μπορεις να αποδειξεις το αντιθετο;

Senior Member
    Αφου δεν καταλαβες, παμε ξανα. Σε αλλες ερευνες εχει ηδη εξαχθει το συμπερασμα οτι στον γενικο πληθυσμο, το ποσοστο κακοποιημενων γυναικων ειναι περιπου στο 30% αλλα αυτο περιλαμβανει και τις αποπειρες βιασμου και αλλες πραξεις ασελγεις, οχι μονο τους βιασμους. Επισημες πηγες υπαρχουν παρα πολλες και αν χρειαστει να ξοδεψω χρονο για να τις αναρτησω, θα το κανω κι αυτο, καθως ξερω πολυ καλα τι λεω. Η συγκεκριμενη ερευνα εγινε σε κοινοτητα ατομων με αυτισμο και εκει το ποσοστο αγγιξε το 90%. Ειναι δυσαναλογα υψηλο. Επομενως οσοι βρισκονται εντος του φασματος ειναι στατιστικα πιο πιθανο να πεσουν θυμα για πολλους λογους. Indicates σημαινει "καταδεικνυει". Δεν χρησιμοποιειται ο ορος proves σε τετοιες ερευνες γιατι στην επιστημη το proof εχει να κανει με απολυτα αποτελεσματα και οχι στατιστικες πιθανοτητες. Δεν ειναι δυνατον να δεις ποτε την λεξη proves, οταν μιλαμε για στατιστικο δειγμα. Εδω μιλαμε με ενδειξεις και μετρησεις. Δεν εχουμε μαθηματικο θεωρημα για να το "αποδειξουμε". Αυτο ομως επ ουδενι δεν σημαινει οτι η Στατιστικη δεν ειναι Επιστήμη. Ειναι και παρα είναι, απλα δεν αποδεικνυει απολυτα αποτελεσματα, μιλαει με πιθανοτητες βασει μετρησεων.

Senior Member
    Αφου δεν καταλαβες, παμε ξανα. Σε αλλες ερευνες εχει ηδη εξαχθει το συμπερασμα οτι στον γενικο πληθυσμο, το ποσοστο κακοποιημενων γυναικων ειναι περιπου στο 30% αλλα αυτο περιλαμβανει και τις αποπειρες βιασμου και αλλες πραξεις ασελγεις, οχι μονο τους βιασμους. Επισημες πηγες υπαρχουν παρα πολλες και αν χρειαστει να ξοδεψω χρονο για να τις αναρτησω, θα το κανω κι αυτο, καθως ξερω πολυ καλα τι λεω. Η συγκεκριμενη ερευνα εγινε σε κοινοτητα ατομων με αυτισμο και εκει το ποσοστο αγγιξε το 90%. Ειναι δυσαναλογα υψηλο. Επομενως οσοι βρισκονται εντος του φασματος ειναι στατιστικα πιο πιθανο να πεσουν θυμα για πολλους λογους. Indicates σημαινει "καταδεικνυει". Δεν χρησιμοποιειται ο ορος proves σε τετοιες ερευνες γιατι στην επιστημη το proof εχει να κανει με απολυτα αποτελεσματα και οχι στατιστικες πιθανοτητες. Δεν ειναι δυνατον να δεις ποτε την λεξη proves, οταν μιλαμε για στατιστικο δειγμα. Εδω μιλαμε με ενδειξεις και μετρησεις. Δεν εχουμε μαθηματικο θεωρημα για να το "αποδειξουμε". Αυτο ομως επ ουδενι δεν σημαινει οτι η Στατιστικη δεν ειναι Επιστήμη. Ειναι και παρα είναι, απλα δεν αποδεικνυει απολυτα αποτελεσματα, μιλαει με πιθανοτητες βασει μετρησεων.
    σημαινει "υποδεικνυει" και οχι καταδεικνυει...
    ξερεις την διαφορα; η διαφορα ειναι οτι η υποδειξη, ειναι κατι σαν "αποψη", δεν ειναι σε καμια περιπτωση "αποδειξη"...

περα απο κακα μαθηματα στατιστικης και ελληνικων, εσυ δεν μας λες πως ολες αυτες οι αμφισβητισιμες ερευνες (αν δεν το εχεις μαθει ακομα, μια καλη ερευνα, μπορει να βγαλει περιπου ο,τι θελει ο πελατης, αρκει να διαλεξει σωστα συνθηκες και δειγμα), ΠΩΣ απο αυτες τις αρχαιες και αμφισβητισιμες ερευνες, εσυ παριστανεις οτι απεδειξες οτι ο βιαστης ενστικτωδως κατευθυνεται προς ατομα στο φασμα";;;;

αυτο τι το "υποδεικνυει" (και οχι "καταδεικνυει");

Junior Member
    Ξέρω ότι έχει περάσει καιρός που δεν έχω γράψει. Δεν είναι εύκολο να μιλάω για όσα έχω ζήσει, αλλά τώρα νιώθω πως έχω κάποιον λόγο να το κάνω.

Πριν από πέντε χρόνια, γνώρισα μια κοπέλα. Ήταν στη δουλειά μου, έκανε την πρακτική της. Ήμουν 24, εκείνη 23. Από την Γλυκιά, ευαίσθητη, αλλά και πολύ κλειστή. Μου είχε πει τότε για ένα πρόβλημα υγείας που είχε περάσει μικρή, ένα χειρουργείο που είχε κανειι Δεν ήταν τραύμα σαν το δικό μου, αλλά κι εκείνη είχε μάθει να ζει με τις δικές της δυσκολίες.

Παρόλο που ένιωθα μια έλξη, δεν τόλμησα ποτέ να κάνω το επόμενο βήμα. Ήμουν εγκλωβισμένος στις δικές μου ντροπές και φόβους. Έτσι ηπιαμε μερικούς καφέδες και μετα χαθήκαμε. Πήγα φαντάρος, εκείνη τελείωσε την πρακτική της,
    Το καλοκαίρι του 2024, συνέβη κάτι απίστευτο. Ξαφνικά είδα ένα μήνυμά της στο Facebook. Μου έγραψε ότι δεν με είχε ξεχάσει ποτέ. Ότι με σκεφτόταν όλα αυτά τα χρόνια και ήθελε να με δει. Το αστείο; Επειδή δεν ήμασταν φίλοι στο Facebook, το μήνυμα είχε πάει στα ανεπιθύμητα, κι εγώ το είδα εντελώς τυχαία, αρκετο καιρό αργότερα!

Κανονίσαμε να παμε για ενα καφε και Όταν τελικά βρεθήκαμε, ήταν σαν να μην είχε περάσει καθόλου χρόνος. Ήταν η ίδια γλυκιά και ευαίσθητη κοπέλα που θυμόμουν. Μου είπε πόσο πολύ ήθελε να ξανασυναντηθούμε ότι της έλειψα με σκεφτόταν όλο αυτό το διάστημα και δεν μπόρεσε ποτέ να με ξεπεράσει και ας μην είχαμε προχώρησε ποτέ ας είχαμε μείνει στους καφέδες...ειχε δει κάτι σε εμένα που δεν έχει δει ποτέ σε άνθρωπο και δεν κατάφερε ποτέ κάποιος να της βγάλει τόσο πολύ ασφαλεια μονο από τα μάτια του κτλ Δυστυχώς όμως εμένα η κατάσταση μου ήταν πολύ χάλια είχα τάσεις αυτοκτονίας δεν ήθελα κανέναν όλους τους έδιωχνα

Πέρασε ο καιρός και της μίλησα για τη σεξουαλική κακοποίηση που είχα περασσι, φοβόμουν ότι θα με απορρίψει. Ότι θα δει σε μένα έναν άνθρωπο που δεν μπορούσε να αγαπήσει. Αλλά αντί γι’ αυτό, με άκουσε, με αγκάλιασε.
    Δεν ήταν εύκολο να την αφήσω να με πλησιάσει. Μας πήρε μήνες να κάνουμε το πρώτο βήμα. Όταν με ακουμπούσε, έκλαιγα. Ένιωθα το σώμα μου να παγώνει, σαν να ξαναζούσα εκείνες τις στιγμές. Ακόμα και σήμερα, όταν με φιλάει στην πλάτη, τρέμω σαν ψάρι. Δεν μπορώ να ξεχάσω την ανάσα εκείνου που μου εκανε όλο αυτο.
    Πολλές φορές την εδιωχνα είχα πολλές ανασφάλειες δεν πίστευα όλο αυτό που συμβαίνει ότι κάποιος με αγαπάει αλλά αυτή επεμενε ακόμα περισσοτερο

Εκείνη, όμως, δεν τα παρατησε. Προσπαθησε να με βοηθήσει σιγά σιγά, με την ίδια υπομονή και αγάπη που είχε από την αρχή. Δεν με πιέζει, αλλά μου δείχνει ότι είμαι ασφαλής.
    Η κοπέλα δεν είχε και αυτή ποτέ ερωτική επαφή με κανέναν στη ζωή της λόγο ενός χειρουργείου και κάποιον θεμάτων υγείας που είχε απο μικρή και έτσι η ίδια δεν ένιωθε ασφάλεια με κανέναν. 5 χρόνια μετά σκεφτόταν εμένα χωρίς καν να είχαμε προχωρήσει. Ξέρω όλο αυτό μοιάζει περίεργο που μου συμβαίνει σαν παραμύθι δεν ξέρω... λίγες μέρες πρίν βγω μαζί της κατάπινα χάπια και αγόραζα νυστέρι από το φαρμακείο για να κόψω τις Φλέβες μου...πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή μας από την μια μέρα στην αλλη. Τώρα δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας νιώθω ευτυχισμένος. Πρώτη φορά χαμογελάω και έχω στόχους στη ζωή μου και με βοηθάει να τους εκπλήρωσω.
    Σε παραμύθι μου φαίνεται ότι ζω. Είμαστε ευτυχισμένοι συζητάμε για οικογένεια γάμο

Senior Member
    Διάβασα μόνο τελευταία ανάρτηση που έκανες σου εύχομαι καλή χρονιά με υγεία. Και η ζωή σου να είναι σαν παραμύθι σου εύχομαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros955 View Post
    Ξέρω ότι έχει περάσει καιρός που δεν έχω γράψει. Δεν είναι εύκολο να μιλάω για όσα έχω ζήσει, αλλά τώρα νιώθω πως έχω κάποιον λόγο να το κάνω.

Πριν από πέντε χρόνια, γνώρισα μια κοπέλα. Ήταν στη δουλειά μου, έκανε την πρακτική της. Ήμουν 24, εκείνη 23. Από την Γλυκιά, ευαίσθητη, αλλά και πολύ κλειστή. Μου είχε πει τότε για ένα πρόβλημα υγείας που είχε περάσει μικρή, ένα χειρουργείο που είχε κανειι Δεν ήταν τραύμα σαν το δικό μου, αλλά κι εκείνη είχε μάθει να ζει με τις δικές της δυσκολίες.

Παρόλο που ένιωθα μια έλξη, δεν τόλμησα ποτέ να κάνω το επόμενο βήμα. Ήμουν εγκλωβισμένος στις δικές μου ντροπές και φόβους. Έτσι ηπιαμε μερικούς καφέδες και μετα χαθήκαμε. Πήγα φαντάρος, εκείνη τελείωσε την πρακτική της,
    Το καλοκαίρι του 2024, συνέβη κάτι απίστευτο. Ξαφνικά είδα ένα μήνυμά της στο Facebook. Μου έγραψε ότι δεν με είχε ξεχάσει ποτέ. Ότι με σκεφτόταν όλα αυτά τα χρόνια και ήθελε να με δει. Το αστείο; Επειδή δεν ήμασταν φίλοι στο Facebook, το μήνυμα είχε πάει στα ανεπιθύμητα, κι εγώ το είδα εντελώς τυχαία, αρκετο καιρό αργότερα!

Κανονίσαμε να παμε για ενα καφε και Όταν τελικά βρεθήκαμε, ήταν σαν να μην είχε περάσει καθόλου χρόνος. Ήταν η ίδια γλυκιά και ευαίσθητη κοπέλα που θυμόμουν. Μου είπε πόσο πολύ ήθελε να ξανασυναντηθούμε ότι της έλειψα με σκεφτόταν όλο αυτό το διάστημα και δεν μπόρεσε ποτέ να με ξεπεράσει και ας μην είχαμε προχώρησε ποτέ ας είχαμε μείνει στους καφέδες...ειχε δει κάτι σε εμένα που δεν έχει δει ποτέ σε άνθρωπο και δεν κατάφερε ποτέ κάποιος να της βγάλει τόσο πολύ ασφαλεια μονο από τα μάτια του κτλ Δυστυχώς όμως εμένα η κατάσταση μου ήταν πολύ χάλια είχα τάσεις αυτοκτονίας δεν ήθελα κανέναν όλους τους έδιωχνα

Πέρασε ο καιρός και της μίλησα για τη σεξουαλική κακοποίηση που είχα περασσι, φοβόμουν ότι θα με απορρίψει. Ότι θα δει σε μένα έναν άνθρωπο που δεν μπορούσε να αγαπήσει. Αλλά αντί γι’ αυτό, με άκουσε, με αγκάλιασε.
    Δεν ήταν εύκολο να την αφήσω να με πλησιάσει. Μας πήρε μήνες να κάνουμε το πρώτο βήμα. Όταν με ακουμπούσε, έκλαιγα. Ένιωθα το σώμα μου να παγώνει, σαν να ξαναζούσα εκείνες τις στιγμές. Ακόμα και σήμερα, όταν με φιλάει στην πλάτη, τρέμω σαν ψάρι. Δεν μπορώ να ξεχάσω την ανάσα εκείνου που μου εκανε όλο αυτο.
    Πολλές φορές την εδιωχνα είχα πολλές ανασφάλειες δεν πίστευα όλο αυτό που συμβαίνει ότι κάποιος με αγαπάει αλλά αυτή επεμενε ακόμα περισσοτερο

Εκείνη, όμως, δεν τα παρατησε. Προσπαθησε να με βοηθήσει σιγά σιγά, με την ίδια υπομονή και αγάπη που είχε από την αρχή. Δεν με πιέζει, αλλά μου δείχνει ότι είμαι ασφαλής.
    Η κοπέλα δεν είχε και αυτή ποτέ ερωτική επαφή με κανέναν στη ζωή της λόγο ενός χειρουργείου και κάποιον θεμάτων υγείας που είχε απο μικρή και έτσι η ίδια δεν ένιωθε ασφάλεια με κανέναν. 5 χρόνια μετά σκεφτόταν εμένα χωρίς καν να είχαμε προχωρήσει. Ξέρω όλο αυτό μοιάζει περίεργο που μου συμβαίνει σαν παραμύθι δεν ξέρω... λίγες μέρες πρίν βγω μαζί της κατάπινα χάπια και αγόραζα νυστέρι από το φαρμακείο για να κόψω τις Φλέβες μου...πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή μας από την μια μέρα στην αλλη. Τώρα δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας νιώθω ευτυχισμένος. Πρώτη φορά χαμογελάω και έχω στόχους στη ζωή μου και με βοηθάει να τους εκπλήρωσω.
    Σε παραμύθι μου φαίνεται ότι ζω. Είμαστε ευτυχισμένοι συζητάμε για οικογένεια γάμο
    Καλημέρα και καλή χρονιά. Ελπίζω κάποια στιγμή να σε πετύχω στο φορουμ. Μίλησε με έναν ψυχολόγο, θα σε βοηθήσει να δεις το σώμα σου όπως είναι και να το αγαπησεις.. Επειδη είναι δικό σου!!
    Όλα καλά να σου πάνε.

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567