Βιασμός αγοριού σε μικρή ηλικια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 103
    Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros955 View Post
    Γνώρισα μια κοπέλα πριν απο μερικούς μηνες. Για πρώτη φορα ένιωσα οτι μπορώ να εμπιστευτώ άνθρωπο μέχρι ένα σημείο. Ερωτευτήκαμε και οι δυο. όταν φτάσαμε στο σεξ...εγω δεν μπόρεσα ποτέ μου να λειτουργήσω.
    Δεν ήθελα να την χάσω οπότε της είπα τα πάντα για μένα, έτσι έκατσε δίπλα μου... 1 μήνα..2 μήνες..3...δεν μπόρεσα ποτέ να ολοκληρώσω μαζί της... η κοπέλα έφυγε, προχώρησε τη ζωή της με κάποιον άλλον.
    Μετα απο αυτο πληγώθηκα ακόμα περισσότερο και κλείστηκα περισσότερο σε μένα.
    Δεν ψάχνω σχέση, δεν θέλω να κάνω σεξ, και οσες με ειχαν προσελκυσει πριν απο την συγκεκριμενη ακομα και μετα, αδιαφορώ πλήρως. Δεν με ενδιαφέρει το κομμάτι αυτο, πιθανον να εγινα και ασεξουαλ. Την αγάπη ψάχνω, να με περνει καποιος ανθρωπος αγκαλια και να μπορω να του μιλησω, να κλαψω, να μην φοβαμαι. Να κοιμαμαι με καποιον ανθρωπο και να νιωθω ασφαλεια.
    Καλησπέρα...

Δεν ξέρω με σιγουριά αν αυτά που θα πω θα σε βοηθήσουν αλλά νιώθω σαν να διαβάζω τον εαυτό μου, ειδικά στην τελευταία παράγραφο... Κι αυτό γιατί είχα μια παρόμοια εμπειρία με την διαφορά ότι η πράξη δεν ολοκληρώθηκε όμως ακόμα κι έτσι, πόσα χρόνια μετά κι ακόμα φοβάμαι τους άλλους...
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα κι αν θέλεις να μιλήσεις είμαι εδώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    φιλαράκι αν κανεις τον κοπο κι διαβάσεις το σχόλιο μου δες αυτο εδω μπες μπορεί αυτοι να σε βοηθήσουν.

https://www.milamou.gr/
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Να πω πρώτα πως λυπάμαι που το πέρασες αυτό και το περνάς.
    Δεύτερον, θα σου πω πως δεν είναι αξεπέραστο. Όμως είναι βαρύ
    και δεν αφήνει ασημάδευτο το είναι. Έχω βιώσει κακοποίηση και στο λέω
    "από μέσα", ότι γίνεται να το βάλεις στο δικό του μέρος, ως ένα σου σημάδι,
    που θα είναι όμως μία ουλή, όχι μια πληγή που θα ματώνει και θα μολύνεται.
    Δράσε. Καλά κάνεις και γράφεις και το συζητάς και θα ήταν καλό να ψάξεις και άλλους
    τρόπους να το δουλέψεις. Σου λείπει η συντροφικότητα και τη θες, προς τα εκεί
    λοιπόν είναι ο επόμενός σου στόχος. Βοήθα τον εαυτό σου πρώτα, γιατί αφέθηκε
    και χρόνια έτσι και έχεις και ενοχές, καλή σχέση με το σώμα σου, δεν ξέρω αν παίζει
    και αυτοτιμωρία, κτλ, και όλα αυτά πιέζουν για βήματα και ξεκαθαρίσματα.
    Σου εύχομαι το καλύτερο, μπορείς και πίστεψέ το.

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros955 View Post
    Καλησπέρα σας,
    Είμαι αγόρι 28 χρονών.
    Θέλω κάπου να μοιραστώ ότι έχω περάσει (σχεδόν) γιατί δεν αντέχω άλλο.
    13 χρονών (1 γυμνασίου ) ένας μεγαλύτερος άνδρας και συγκεκριμένα ένας μαθητής από μεγαλύτερη τάξη ο οποίος μου ασκούσε και bullying σε μεγάλο βαθμό, δηλαδή με χτυπούσε στο σχολείο, μου επερνε τα λεφτά, πολλές φορές μου έδινε μπουνιές στη μύτη και άνοιγε.
    Μια μέρα με πήγε σε ένα βουνό, με ξάπλωσε κάτω και με βίασε. Μου είπε αν μιλήσω θα με σκοτώσει. Όταν πήγα σπίτι δεν μπορούσα να μιλήσω, φοβόμουν, μπήκα στο μπάνιο με τις ώρες και προσπαθούσα να καθαρίσω το σώμα μου.
    Αυτό το συνέχισε για 1 χρόνο σχεδόν, κάποιες φορές προσπάθησα να αντιδράσω και με απειλούσε.
    Μου είπε θα με κάψει ζωντανό, μια φορά πήγε να με κάψει. Δεν μπόρεσα ποτέ μου να αντιδράσω...και μην μου πείτε... είσαι άνδρας... έπρεπε να σηκώσεις το χέρι σου...δεν είμαστε όλοι το ίδιο.
    Επί ένα χρόνο αρκετες φορές μου έκανε την ίδια πράξη ..
    Μετά με τους γονείς μου μετακομίσαμε (γιατί χώρισαν) και έτσι φύγαμε από εκεί
    Σήμερα, είμαι 28 χρονών.
    Δεν έχω κάνει ποτέ μου σεξ, δεν έχω κοιμηθεί ποτέ μου με γυναίκα, δεν έχω καμία εμπειρία σε καμία μορφή.
    Φοβάμαι όταν με ακουμπάνε και ξεσπάω σε κλάματα. Ντρέπομαι για το σώμα μου, το σιχαίνομαι. Δεν πάω στη παραλία γιατί νιώθω το σώμα μου βρόμικο, δεν μπορώ να βάλω σορτσακια για να μην είναι τα πόδια μου γυμνά.
    Με πλησιάζουν και τρέμω πιστεύω ότι θέλουν πάλι να μου κάνουν κακό. Αγκαλιά με περνούν και νιώθω ανασφάλεια, τρέμω, φοβάμαι.
    Ούτε η μητέρα μου δεν μπορεί να με αγκαλιάσει
    Με προσελκύουν κοπέλες και τις διώχνω από δίπλα μου. Διώχνω όλους τους ανθρώπους από δίπλα μου γιατί πιστεύω θα μου κάνουν το ίδιο.
    Δεν έχω φίλους, δεν έχω κανέναν δίπλα μου.
    Κλαίω κάθε μέρα, και προσπαθώ με κάθε τρόπο να δώσω τέλος στη ζωή μου. Έχω αποπειραθεί να πάρω χάπια 4 φορές. Δυστυχώς καμιά φορά δεν κατάφερα να πεθάνω. Δεν θέλω άλλο να ζήσω, δεν θέλω άλλο τους ανθρώπους όλοι είναι κακοί, όλοι θέλουν κακό να μου κάνουν.
    Οι γονείς μου δεν ξέρουν τίποτα για ότι έχω περάσει, βγαίνω βόλτες μόνος μου έξω και τους λέω ψέματα ότι πάω με παρέα.
    Με σιχαίνομαι, νιώθω το σώμα μου βρόμικο, σιχαίνομαι τα πάντα σε εμένα. Δεν αντέχω ούτε στον καθρέφτη να με κοιτάξω. Βλέπω παντού το παιδί αυτό 13 χρονών που ήμουν όταν μου έκανε αυτός αυτή τη πράξη...
    Θέλω να πεθάνω, θέλω να φύγω. Δεν έχω κάτι να προσφέρω σε κανέναν. Δεν υπάρχει λόγος να αγαπήσει κάποιος ένα παιδί σαν εμένα. Ένα βρόμικο και βιασμενο σώμα είμαι τίποτα άλλο.
    Δεν έχω πάει ποτέ μου σε ψυχολόγο πάντα είχα άρνηση μέσα μου, και τώρα στα 28 μου, τι; θα πάω για να περάσουν χρόνια για μια πιθανότητα να γίνω καλά; να τα ξεχάσω όλα; σαν να μήν συμβαίνει ποτέ τίποτα; δεν έχω άλλη υπομονή.
    Βλέπω εφιάλτες τα βράδια και νομίζω ότι είναι από πάνω μου και μου κάνει πάλι το ίδιο.
    Δεν αντέχω όλο αυτό που περνάω, δεν μπορώ...δεν υπάρχει κανένας δίπλα μου. Δεν έχω μιλήσει σε κανέναν γιατί ντρέπομαι και ποιος θα με ακούσει; θα ασχοληθεί; θα με πάρει μια αγκαλιά; όλοι τους γυρνάνε γύρω από το σεξ, και οι άνθρωποι όλοι είναι κακοί, όλοι το ίδιο είναι. Θέλω τόσο πολύ μια αγκαλιά, κάπου να μιλήσω για ότι έχω περάσει και κάποιος να με ακούσει, να με αφήσει να κλάψω. Στους γονείς μου δεν μπορώ να μιλήσω, τους παρουσιάζω τόσα χρόνια ένα ψέμα για το παιδί τους και δεν μπορώ να τους πω κάτι τέτοιο
    Όταν είσαι αγόρι είναι δύσκολο, θα γελάνε όλοι μαζί μου.
    Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι απογοητευμένος.
    Φεύγω μόνος με το αυτοκίνητο και πάω βόλτες και κλαίω μέσα στο αυτοκίνητο.
    έχω μόνιμη δουλειά τα τελευταία 7 χρόνια και ευτυχώς κάποιες ώρες της ημέρας ασχολούμαι με την δουλειά και προσπαθώ να ξεχαστω.
    Είμαι απογοητευμένος.
    Καλησπερα. Νομιζω οτι καλο ειναι να αντιμετωπισεις την ενοχη που νιωθεις. Μερικα θυματα πεφτουν θυματα ενος λαθος τροπου. Μεταλασσονται κ γινονται βιαοι και βασανιστες αλλοι αυθυποβαλλονται και εκπορνευονται ενω εσυ παραμενεις ανθρωπος με ποιοτητες. Εισαι ομως μονος με το θηριο το οποιο δεν καταφερε να σε αλλοιωσει και καλο ειναι να πας σε ειδικο γιατι μονο οταν βγεις απο την εσωστρεφεια κ το εξομολογηθεις και ερθεις αντιμετωπος με αυτο, αυτο θα μικραινει συνεχως και θα νιωσεις ανακουφιση. Θα κατανοησεις οτι δεν φταις σε τιποτα θα ενισχυσεις κ θα αγαπησεις τον εαυτο σου. Νιωσε κυριαρχος του εαυτου σου. Μη ντρεπεσαι γιατι πραγματικα το πιστευω οτι εχεις ανεκτιμητη αξια ως ανθρωπος. Δεν σε οριζει αυτο που εγινε. Εμεινες τελικα ανεπαφος και ας μη το εχεις συνειδητοποιησει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sah View Post
    Μερικα θυματα πεφτουν θυματα ενος λαθος τροπου. Μεταλασσονται κ γινονται βιαοι και βασανιστες αλλοι αυθυποβαλλονται και εκπορνευονται.
    Από που προκύπτει αυτό; Υπάρχει κάποια έρευνα που υποστηρίζει αυτή την άποψη;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Από που προκύπτει αυτό; Υπάρχει κάποια έρευνα που υποστηρίζει αυτή την άποψη;
    https://www.ojp.gov/ncjrs/virtual-li...hild-molesters

Senior Member
    Και μας βάζεις ένα λινκ από το παράρτημα δικαιοσύνης των ΗΠΑ για να στηρίξεις την άποψή σου Sah;
    Ό,τι να'ναι.

Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Και μας βάζεις ένα λινκ από το παράρτημα δικαιοσύνης των ΗΠΑ για να στηρίξεις την άποψή σου Sah;
    Ό,τι να'ναι.
    Και μάλιστα άρθρο του 1979 !!! Που έχει ως αντικείμενο το να προσδιορίσει την ΑΙΤΙΑ που έγιναν βιαστές 348 καταδικασμένοι απο τη δικαιοσύνη.

Ευτυχώς δεν είναι εδω ο θεματοθέτης να δει αυτές τις αηδίες.

Senior Member
    Σωστά. Κι αν τα δεις, φίλε, μη δώσεις σημασία σε ανθρώπους που οι ίδιοι μισούν το σώμα τους.

Senior Member
    Ο συγκεκριμένος ε αν θυμάμαι καλά είχε ανοίξει θέμα και το 2020. Και εκεί μίλησε λίγο και εξαφανίστηκε.WildHoney αναφέρεις ότι έχεις βιώσει και εσύ κακοποιηση. Έχεις κάνει ψυχοθεραπεία; Κλείνει όντως η πληγή;

Senior Member
    Και στην παιδική μου ηλικία, δύο φορές, μία απειλή κακοποίησης επίσης στην παιδική ηλικία
    και βιασμό στην εφηβική, στα δεκαπέντε μου χρόνια.
    Ναι, κλείνει. Αυτό δε σημαίνει ότι ποτέ μα ποτέ δε θα έχεις κάποια θύμηση που θα επανέρχεται,
    σημαίνει όμως ότι όλες οι πληγές κλείνουν, ότι ο εαυτός δεν είναι κάτι στατικό αλλά κάτι που ολοένα
    αναδημιουργείται, και ως τέτοιος εμείς τα ίδια τα υποκείμενα μπορούμε να παρέμβουμε σε αυτή την
    αναδημιουργία. Η ουλή υπάρχει, μπορούμε όμως να ερμηνεύσουμε τις εμπειρίες μας, ακόμη και τις πιο
    τραγικές, με τη ματιά που εμείς επιλέγουμε. Νομίζω πως αν με βαφτίσω θύμα, τότε ο κακοποιητής μου
    είναι ακόμη σε θέση ισχύος. Αυτό δεν αναιρεί την ευθύνη του κάθε κακοποιητή, αλλά του αφαιρεί τη θέση
    του να μπορεί να ορίζει τη ζωή μου η πράξη του. Τώρα, είμαι αλώβητη; Όχι. Έχω για παράδειγμα μια
    έλλειψη εμπιστοσύνης στις προθέσεις των ανθρώπων. Αν έκανα ψυχοθεραπεία. Όχι, έκανα νομίζω για λίγους μήνες
    μετά από μια κατάθλιψη. Πήγα σε δύο ψυχολόγους. Δεν ένιωσα ότι μου έλεγαν κάτι που δεν ήξερα για τον εαυτό μου.
    Και σε κάποιες περιπτώσεις θεωρούσα ότι έλεγαν και μαλακίες να το πω ωμά.
    Και δεν είχα όρεξη να κάθομαι να ακούω παπαριές, συν δεν είμαι δεκτική στο να έχω κάποιον απέναντί μου
    σε θέση ισχύος που να ερμηνεύει τη δική μου εμπειρία για μένα.
    Είμαι ιδιόρρυθμη. Αλλά ξεπερνιέται και μπορείς να τη θεωρήσεις παρελθόν, κι όχι καταστροφή του εγώ.

Senior Member
    Και στην παιδική μου ηλικία, δύο φορές, μία απειλή κακοποίησης επίσης στην παιδική ηλικίακαι βιασμό στην εφηβική, στα δεκαπέντε μου χρόνια.Ναι, κλείνει. Αυτό δε σημαίνει ότι ποτέ μα ποτέ δε θα έχεις κάποια θύμηση που θα επανέρχεται,σημαίνει όμως ότι όλες οι πληγές κλείνουν, ότι ο εαυτός δεν είναι κάτι στατικό αλλά κάτι που ολοένααναδημιουργείται, και ως τέτοιος εμείς τα ίδια τα υποκείμενα μπορούμε να παρέμβουμε σε αυτή τηναναδημιουργία. Η ουλή υπάρχει, μπορούμε όμως να ερμηνεύσουμε τις εμπειρίες μας, ακόμη και τις πιοτραγικές, με τη ματιά που εμείς επιλέγουμε. Νομίζω πως αν με βαφτίσω θύμα, τότε ο κακοποιητής μουείναι ακόμη σε θέση ισχύος. Αυτό δεν αναιρεί την ευθύνη του κάθε κακοποιητή, αλλά του αφαιρεί τη θέσητου να μπορεί να ορίζει τη ζωή μου η πράξη του. Τώρα, είμαι αλώβητη; Όχι. Έχω για παράδειγμα μιαέλλειψη εμπιστοσύνης στις προθέσεις των ανθρώπων. Αν έκανα ψυχοθεραπεία. Όχι, έκανα νομίζω για λίγους μήνεςμετά από μια κατάθλιψη. Πήγα σε δύο ψυχολόγους. Δεν ένιωσα ότι μου έλεγαν κάτι που δεν ήξερα για τον εαυτό μου.Και σε κάποιες περιπτώσεις θεωρούσα ότι έλεγαν και μαλακίες να το πω ωμά.Και δεν είχα όρεξη να κάθομαι να ακούω παπαριές, συν δεν είμαι δεκτική στο να έχω κάποιον απέναντί μουσε θέση ισχύος που να ερμηνεύει τη δική μου εμπειρία για μένα.Είμαι ιδιόρρυθμη. Αλλά ξεπερνιέται και μπορείς να τη θεωρήσεις παρελθόν, κι όχι καταστροφή του εγώ.
    Είσαι σίγουρη ότι είναι μια απλή ουλή πλέον και όχι ότι αποφεύγεις να κοιτάξεις την πληγή;

Senior Member
    Όχι, πληγή δεν είναι σίγουρα. Είναι ουλή, που σημαίνει κομμάτι της ιστορίας μου,
    αλλά όχι τώρα μου, ούτε κάτι που θα με ορίσει. Δεν είμαι μόνο η κακοποιητική μου εμπειρία.
    Και σχέση ζωής έχω, και προχώρησα, και περνάω καλά. Με τα πάνω και τα κάτω μιας ζωής
    που δε μπορεί παρά να τα έχει, αλλά ζωής και με αγάπες και με ευχαρίστηση.

Senior Member
    Όχι, πληγή δεν είναι σίγουρα. Είναι ουλή, που σημαίνει κομμάτι της ιστορίας μου,αλλά όχι τώρα μου, ούτε κάτι που θα με ορίσει. Δεν είμαι μόνο η κακοποιητική μου εμπειρία.Και σχέση ζωής έχω, και προχώρησα, και περνάω καλά. Με τα πάνω και τα κάτω μιας ζωήςπου δε μπορεί παρά να τα έχει, αλλά ζωής και με αγάπες και με ευχαρίστηση.
    Δεν είπα πουθενά ότι κάποιος που έχει κακοποιηθει σεξουαλικα είναι θύμα, ούτε ότι τον ορίζει αυτο. Με το άγγιγμα ποια η σχέση σας; Με την αγκαλιά;

Senior Member
    και μενα μου την ειχε πεσει θειος απ την μερια της θετης μανας μου . στα 11 μου μου εκανε πονηρες κινησεις αγκαλιασματα φιλια ερωτικα κι λεξεις . το ειχα πει στην μανα μου και μου ειπε οτι αποκλείεται να το εκανε φιλικα τα εκανε μου ειπε η οτι εσυ μπορει να τον προκαλέσεις αντρας ειναι του γυάλισες . πολλα παιδια εχουν δεχτει τετοια πραματα απ ανωμαλιαριδες κι δε μιλανε δε τα πιστευουν .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast