Results 16 to 30 of 82
Thread: Συνάδελφος στη δουλειά...
-
12-11-2023, 22:03 #16
- 12-11-2023, 22:06 #17
Δεν προκύπτει από κάπου ότι θέλει να χωρίσει, αλλά σαφώς είναι δυστυχισμένη μαζί του,για πολλούς λόγους. Το λέει χωρίς να τον αναφέρει ότι στα προσωπικά της θα ήθελε να τα βροντηξει αλλά δεν γίνεται...γιατί υπάρχουν τα "πρέπει".
Έπειτα το να σε θέλει μια γυναίκα, όταν είναι παντρεμένη δεν είναι ελεύθερη να στο δείξει,ειδικά μέσα στη δουλειά.Αν ξαναδιαβάσεις όσα έγραψα πιο πάνω, ότι δέχεται τα φιλιά (ακόμα κ στον λαιμό και χωρίς άρνηση), ότι σε θέματα που αφορούν τη σχέση μας κλείνει την πόρτα να μιλήσουμε -ενω δακρυζει-αντί να το λύσουμε με ανοιχτή πόρτα και σε χαλαρό στυλ,ακόμα και στην πλάκα όπως κάνουν δύο φίλοι που λύνουν μια παρεξηγηση ή ένα παράπονο μεταξύ τους... Γιατί να τα λύσουμε τόσο ιδιαιτέρως,με κλειστή πόρτα; ε δεν τα λες και φιλική συμπεριφορά,δε νομίζεις; Δεν τα λέω για να κομπορημονησω, αλλά πραγματικά θεωρώ ότι οι φίλοι δρουν αλλιώς.
Όσο για το πώς είναι απεναντι μου, ποτέ εξαρχής δεν ήταν πολύ εκδηλωτική,ούτε με άλλους εκεί είναι,αλλά σε μένα είναι γλυκιά,πάντα μα πάντα ευγενική,πάντα βρίσκει τρόπο να πιάσουμε κουβέντα.. Έχει ένα περίεργο συνδυασμό που καταφέρνει να είναι και ευγενική,κι απόμακρη δηθεν,και σοβαρή και με χιούμορ..και δυναμική και ευάλωτη.
12-11-2023, 22:12 #18
Δεν ξέρω ποιος είναι ο Άλεξ,να πω ότι πολύ πρόσφατα γραφτηκα εδώ.
Θεωρείς ότι αν γίνω πιο ουδέτερος,δλδ να μην παρηγορώ τόσο όσο να κοιτάω απλά να μιλάμε για αλλά θέματα που έχουμε κοινά και έχουμε καλό κλίμα και γελάμε,να με έβλεπε αλλιώς;
Δεν είναι τόσο απλό,ότι αν με θέλει 100% θα το έκανε τόσο απλά κι εύκολα.
Χλιαρη δεν θα την έλεγα,αλλά ούτε και θερμή. Είναι κάπως αποστασιοποιημενη ώστε να μην δείχνει πολλά,ενώ εχει μια διακριτότητα τόσο ελκυστική και σέξι,που είναι σα να σου λέει ότι σε σκέφτομαι,σε νοιάζομαι....αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια, κι εξάλλου σε κουβέντα γενική που κάναμε,εξομολογήθηκε ότι στον έρωτα ποτέ δεν εκφράζεται πολύ,δλδ βάζει όρια και δεν την παρασέρνει το συναίσθημα πάρα πολύ (Υδροχόος γαρ).Last edited by Tzimis; 12-11-2023 at 22:32.
12-11-2023, 22:35 #19
Πιστεύω να την αφήσεις ήσυχη, να βρει τις ισορροπίες της. Ε αν έχει τόσα προβλήματα, το μόνο που δεν χρειάζεται είναι έναν γκομενο να ξεφεύγει. Στη φάση που βρίσκεται καλό είναι να λύσει τα θέματα που έχει (ε αν λύνονται και θέλει) για να ηρεμήσει και όχι να συνεχίσει να τα βάζει κάτω από το χαλί.
12-11-2023, 22:41 #20
Πως εννοείς να την αφήσω ήσυχη; Να δειξω ξαφνικά απόμακρος κι αδιάφορος; Να μην πιάνουμε κουβέντα; Αυτό κι εμένα θα με πειράξει,αλλά κι εκείνη... Κάποια φορά στις αρχές που το έκανα για πολύ συγκεκριμένους λόγους,το παρατήρησε κι έδειξε ότι της έκανε εντύπωση...
George,δεν λύνονται παρά μόνο υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες που δεν είναι στο χέρι της και σαφώς θέλουν χρόνο,κι ούτε μπορεί να τις ελέγξει ούτε να τις προκαλέσει. Έχοντας κι ένα παιδί, το να χωρίσει δεν ξέρω πόσο είναι στα πλάνα της,όσο κι αν το θέλει που μάλλον το θέλει αλλά... αλλά.
12-11-2023, 22:47 #21
12-11-2023, 22:52 #22
Δεν έχει σχέση η στάση της προς εμένα με το να δει πως θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα της,δεν είναι αλληλένδετα. Δεν είναι ότι αν δεν είχα εμφανιστεί εγώ,θα τα είχε λύσει ή όχι.
Αν εννοείς το να δει καθαρά αν με θέλει,βλέποντας ότι το γυρίζω στο φιλικό...ίσως να είναι ένας τρόπος για να δω κι εγώ ποσό της λείπω ή όχι...κι ίσως έτσι να εκφραστεί περισσότερο.
Βέβαια, μέρος των αντιθέσεων που έχει ως χαρακτήρας,είναι και το ότι ανοίγεται και κλείνεται,χωρίς να ξέρεις πότε θα γίνει...κι έτσι υπάρχει κ το ενδεχόμενο αν το γυρίσω στο χαλαρό και φιλικό κι αδιάφορο,να κλειστεί και να μην μάθω ποτέ αν με θέλει κι αν αισθάνεται κι εκείνη πράγματα για μένα...
Καλή η ερώτηση σου στο τέλος...δεν την κατάλαβα εντελώς, ακόμα την επεξεργαζομαι.Last edited by Tzimis; 12-11-2023 at 23:59.
13-11-2023, 00:17 #23
....πες μας τι διαφορα ηλικιας εχετε , τι θεση εχει αυτη στην εταιρεια και εσυ τι θεση εχεις , ποσο καιρο εισαι μονος σου ?
υγ. θα εκανες σχεση μαζι της ? η΄απλα το βλεπεις πολυ ερωτικα ?
υγ2. εισαι και λιγο εως πολυ αβγαλτος
13-11-2023, 07:24 #24
13-11-2023, 07:43 #25
ξερεις αν με τον ανδρα της εχουν σεξουαλικες επαφες ή ειναι εντελως αποξενωμενοι;
13-11-2023, 07:43 #26
Πως μπορείς με μια κίνηση πχ να αλλάξεις δουλειά, να το γυρίσεις στο φιλικό αν δεν ενδιαφέρεται; Όλα είναι ένα κουμπί; Δεν ανάφερα πουθενά ότι η στάση της προς εσένα θα επηρεάσει το πως θα δει ή θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα της. Είπα ότι στη φάση που βρίσκεται δεν μπορεί να καταλάβει ε αν της αρέσει κάποιος ή αν της αρέσει το ενδιαφέρον κάποιου. Στο ένα κερδίζεις αυτήν, στο άλλο κερδίζεις την ανάγκη της να ξεφύγει.
13-11-2023, 08:40 #27
Τίποτα από τα δύο δεν είναι απλό ούτε γίνεται σαν κουμπί. Όπως ξαναειπα,γυρνώντας στο πιο φιλικό κι αδιάφορο,αφενός θα μου φανεί κάπως αφετέρου κι εκείνη θα το δει και θα αναρωτηθεί (ή θα μου κάνει κουβέντα)..κι έτσι ίσως κλειστεί και ενώ υπάρχει ίσως,ίσως μια πιθανότητα να εκφραστεί κάποια στιγμή όσο της δείχνω ότι έχω συναισθηματα για εκείνη, τελικά να κάνει πίσω οριστικά.
"Δεν ανάφερα πουθενά ότι η στάση της προς εσένα θα επηρεάσει το πως θα δει ή θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα της".. Κι όμως όπως το έγραψες πιο πάνω,όλο μαζί,αυτό ουσιαστικά είπες.
Άρα εννοείς ότι η οδός διαφυγής είναι αν της εκφραστώ κι εκείνη να θέλει το ίδιο,και να είμαστε μαζί στα κρυφά. Και το άλλο να μείνουμε απλά φίλοι,που ο ένας θα στηρίζει τον αλλο και θα είναι μια δυνατή φιλία.
13-11-2023, 08:58 #28
13-11-2023, 10:42 #29
Δεν είπα τι θα κάνω, απλά αποκρυπτογράφησα τρόπος του λέγειν τις δύο επιλογές που μου είπες.
Σαφώς όταν είσαι ερωτευμένος δε το γυρνάς έτσι απλά στο φιλικό,αυτό που εννοούσα ήταν ότι για λίγο ίσως είναι ένας τρόπος να την κάνω να εκδηλωθεί αν δει την αλλαγή.
Και,τέλος,ναι είμαι άπειρος με παντρεμένες... Δεν το συνηθίζω,εξ ου και δεν ξέρω τι να κάνω.
13-11-2023, 11:12 #30
φυσικα και διαβασα το θεμα σου ! το οτι εισαι αβγαλτος φαινεται , σε ρωτησα ποσο καιρο εχεις να κανεις σχεση και δεν απαντησες ! τι διαφορα ηλικιας εχετε δεν απαντησες . αυτο το <<ζητημα >> μας γραφεις παιζει εδω και περιπου ενα χρονο ! ακου να σου πω , οταν μια γυναικα βλεπει εναν ανδρα ερωτικα , δεν τον αφηνει να γινει φιλεναδα να του λεει τα προβληματα της . εσυ προσπαθεις μεσω ψυχολογικης υποστηριξης και πλαγιως ...οπως γραφεις ...με τον καιρο να σου ανοιξει ερωτικη πορτα ! το οτι εχει προβληματα στον γαμο της , δεν σημαινει οτι σε βλεπει εσενα που της κρατας το χερι , αυτοματα ερωτικα ! αγκαλιτσες και φιλακια δεν λενε κατι . γι αυτο σου λεω εισαι αβγαλτος . αλλιως θα την εβαζες κατω ! εχεις ακουστα πιστευω την friend zone !