Results 61 to 75 of 82
Thread: Συνάδελφος στη δουλειά...
-
14-11-2023, 16:21 #61
Ξερεις, συνέχιζα να σχολιάζω γιατί λέω μπορεί και να κάνω και λάθος.. Ακολουθείς όμως ίδιο μοτίβο με αυτον. Αν σε κάποιο σημείο ήμουν λίγο απότομος, απολογούμαι, είχα μια δύσκολη μέρα. Αν είσαι ο Άλεξ, είναι επιλογή σου να συμπεριφέρεσαι όπως συμπεριφέρεσαι, μάλλον κάτι θες να "πάρεις" από το φορουμ. Από εκει και πέρα, ήταν επιλογή μου να στο δώσω, οπότε δεν ήταν δίκαιο να μιλήσω έτσι. Αν δεν είσαι, τότε ζητώ συγνώμη που επέμενα.
- 14-11-2023, 16:32 #62
Πονεμένη ιστορία ο Άλεξ φαίνεται.
Όπως και να έχει, σε βεβαιώ ότι δεν είμαι το ίδιο άτομο. Τώρα αν μοιάζει τόσο το στυλ μας και όσα λέμε....πάσο. Δικαιολογείσαι κι εσύ.
Πάντως, πραγματικά γράφοντας εδώ είναι προσωπικά και μια ανακούφιση τρόπον τινά, οκ δεν είναι όλα τα σχόλια ευγενικά αλλά μέσα στη ζωή είναι κι αυτά, κάποιοι σκέφτονται αλλιώς.
14-11-2023, 16:35 #63
14-11-2023, 16:47 #64
14-11-2023, 17:08 #65
Όλο αυτό το έγραψα ακριβώς για να καταδείξω το γεγονός ότι είναι μπερδεμένη,και μέσα της μια κάνει μπρος και μια κάνει πίσω: το δε εντυπωσιακό είναι ότι ενώ είναι άτομο που μετράει και ζυγίζει απίστευτα τις λέξεις της, εν προκειμένω έχει βρεθεί κάποιες φορές να αναιρει τα όσα λέει σχεδόν αμέσως,επειδή καταλαβαίνει τι είπε και σκέφτεται ότι δεν μπορεί να πει πχ να πάμε για καφέ μόνο οι δυο μας.
Δεν έχει να κάνει με το ότι το γυρίζει στο συναδελφικο όπως το εννοείς,λοιπόν.
14-11-2023, 17:54 #66
14-11-2023, 18:07 #67
Μπα...μάλλον εσύ άλλο καταλαβαίνεις,για δικούς σου λόγους.
Όταν γενικεύει κάτι που -προηγουμένως περιόρισε σε καφέ για τους δυο μας και- αφορά προσωπικό μου θέμα, δεν στέκει να το γενικεύσει διότι πολύ απλά το εν λόγω θέμα δεν θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να το συζητήσουμε με άλλους...τόσο μα τόσο απλά. Ήταν λοιπόν αμηχανία (?)της στιγμής, το επεξεργαστηκε κι αμέσως ενστικτωδώς για να μη δώσει πάτημα ότι εκείνη θέλει μόνο οι δυο μας καφέ,το γενικευσε.. δείγμα του ότι είναι μπερδεμένη κι ενίοτε εκφράζει αυτό που θέλει/νιώθει κι άλλοτε προσπαθεί να το περιορίσει.
Σημειωτέον ότι όταν της είπα -για να την τσιγκλισω επίτηδες (κι αυτό δεν το προσθέτω τώρα για νέα..παραμύθια) επαναφέροντας το στο μεταξύ μας καφε- ότι πολύ δυσκολα θα έβρισκε χρόνο να τα πούμε οι δυο μας μετά τη δουλειά... αναρωτήθηκε σχεδόν θιγμένη και πολύ απλά της απάντησα ότι το τοποθετώ στο ότι γενικά είναι πνιγμένη στις υποχρεώσεις.
Μάλλον εσύ θες να πας το...σενάριο αλλού και στο χαλάω,όμως τα γεγονότα είναι όπως τα έγραψα,δεν άλλαξα τίποτε ούτε εννοούσα άλλο.
14-11-2023, 18:19 #68
εχεις μια αρνηση να δεις την πραγματικοτητα και την κανεις στο μυαλο σου οπως θα σε βολευε.
εμας αντιθετως, δεν μας αφορα καν το θεμα σου και δεν εχουμε κανεναν λογο να σου διαστρεφουμε το τι πιστευουμε οτι συμβαινει.
περα απο αυτο, ΟΠΩΣ κι αντ ο μεταφραζεις το οτι σε αποφευγει στα πιο προσωπικα και σε κραταει τοσο καιρο στην αποσταση του φιλου, μαλλον σημαινει οτι δεν της κολλαει ο τροπος σου για κατι παραπανω, ή και απλα δεν της αρεσεις για κατι περα απο φιλος..
πχ. αυτο που εσυ λες "μπερδεμενη" πουε νω κατι λεει , μετα κανει πισω, μπορει να μην ειναι μπερδεμενη, αλλα να φοβαται οτι θα σου δωσει την εντυπωση οτι ενδιαφερεται, ενω δεν ισχυει και γι αυτο κανει πισω.. κλπ κλπ κλπ
14-11-2023, 18:41 #69
Ζήτω εγκαρδιως και ταπεινά συγγνώμη που δεν συμφωνούν οι απόψεις μου με τις απόψεις σου...
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση πάρα το ότι οι δικές μου με βολεύουν ενώ οι δικές σου με ξεβολευουν.
Από την άλλη το ότι δεν έχεις λόγο να διαστρεψεις κλπ, πολύ απλά μπορεί να σημαίνει ότι αυτά τα μυαλά κουβαλάω κι αυτά κουβαλάς εσύ,δεν θέλει περαιτέρω εξήγηση: είμαστε διαφορετικοί.
Το υπόλοιπο που αναφέρεις, με κουράζει να επαναληφθω αφενός (να ξαναλέω ότι μετρά τις κουβέντες της ούσα κατασταλαγμένη,κι άρα αυτές οι κουβέντες για κατ'ιδιαν καφέ δεν της ξεφεύγουν;),αφετέρου νιώθω ότι μπήκα εδώ αρχικά για άλλο λόγο κι έχω καταλήξει να ...απολογουμαι στον καθενα.. καταντά κωμικό.Last edited by Tzimis; 14-11-2023 at 20:06.
14-11-2023, 19:01 #70
Μου φαίνεται ότι η γυναίκα δεν ενδιαφέρεται για κάτι ερωτικό. Ίσως έχει καταλάβει το ενδιαφέρον σου, γιαυτό κραταει τον τελευταίο καιρό αποσταση. Αν μια γυναίκα ενδιαφέρεται, θα βρει μια αφορμή να σε πιάσει συζήτηση, να σε αγγίξει, να σε ψάξει στη δουλειά για να δει ότι ήρθες - αν είσαι καλά, θα μπει μέσα σε μια συζήτηση που έχεις με άλλους για να δείξει ότι είναι κι αυτή εκεί, θα σε κοιτάει.. Δεν λέω ότι θα τα κάνει όλα.. Αλλά κάποια από αυτά.
14-11-2023, 20:33 #71
μα μια κουβεντα οτι θελει να πατε για καφε, δεν σημαινει οτι ειναι ερωτικη!!!
τα υπολοιπα την κανουν ερωτικη η μη και υπολοιπα δεν υπαρχουν!!! τον πονο της σου λεει κι εσυ την παρηγορεις.. να εισαι βεβαιος, οτι μια γυναικα που σε βλεπει ερωτικα, δεν σου λεει τον πονο της με αλλον ανδρα...
ισα- ισα, δειχνει να φοβαται οτι παρεξηγεις τα λογια της και οντως τα παρεξηγεις. σωστα φοβαται..
λες "οι δικες σου και οι δικες μου" κουβεντες, αλλα κανεις οτι δεν βλεπεις (και παλι), οτι οποιος κι αν σου μιλησε εδω, τα ιδια ειπε... και κανεις μας δεν εχει κανενα οφελος να σου πει κατι που δεν πιστευει.
ΦΥΣΙΚΑ και αναλογως τα μυαλα του σκεφτεται ο καθενας, δεν αντιλεγω.
αλλα το οτι τα δικα σου "μυαλα" δεν σε βγαζουν πουθενα προς το παρον σε αυτην την ιστορια, ισως θα πρεπε να σε βαλει σε υποψιες οτι κατι δεν σκεφτεσαι ή δεν κανεις, σωστα...
14-11-2023, 20:47 #72
Σωστά σωστά σωστά... Ενώ με τα δικά σου, η επιτυχία ήταν εξασφαλισμένη κι εγώ είμαι ο δύσκολος στην εφαρμογή.
Βρε άνθρωπε,πόσες φορές να τα ξαναπώ;πόσες; Πάμε πάλι,σαν τα μικρά παιδιά: βου & Α=ΒΑ Τον πόνο της τον λέει σε μένα και σε άλλους συναδέλφους,δεν διεκδικώ την αποκλειστικότητα. Το να κλείνει πόρτες για να πούμε κάτι που παρεξηγήθηκε κ δεν θέλει να χαλάσει μεταξύ μας ή για να μιλήσουμε για θέμα δικό μου κι ακολούθως να πει για καφέ, δεν εντάσσεται στο να πει τον...πόνο της. Το να δεχτεί φιλιά στο λαιμό αδιαμαρτύρητα κ χωρίς να τραβηχτεί ή να σχολιάσει,δεν το δέχεται κάποια που σε βλέπει σαν φίλο ή θέλει να της βλέπεις σαν φίλη. Κι όλα αυτά δεν τα λέω για να νιώσω δήθεν επιθυμητός,είναι διότι αντικειμενικά αυτά δεν τα κάνει κάποια που θέλει μόνο φιλία,πως να το κάνουμε; Δεν βαυκαλιζομαι ότι δεν είμαι μόνο εγώ που τη βλέπω ερωτικά,υπάρχουν απτά γεγονότα που το δείχνουν.
Όσο για τις δικές μου και δικές σου και δικές τους, ξέρεις,δεν κάνω γκάλοπ εδώ μέσα καταμετρώντας ποσοστά στο τέλος της ημέρας ή περιμένοντας να φτάσουν οι απαντήσεις τον αριθμό 100, για να κάνω τη σούμα στο τέλος και να δω πόσοι είπαν ναι και πόσοι όχι...
Όσο για την προσθήκη σου "να εισαι βεβαιος, οτι μια γυναικα που σε βλεπει ερωτικα, δεν σου λεει τον πονο της με αλλον ανδρα...", αυτό το απαντησα νωρίτερα αλλού. Αν δεν ξέρει ο άλλος,ο θεωρητικά το ερωτικό αντικείμενο,ότι δεν είναι ευχαριστημένη μέσα στον γάμο της,πως θα ξέρεις υπάρχει χώρος να της δείξεις πράγματα όταν κι εκείνη δείχνει μεγάλη συμπάθεια και ενθουσιασμο ειδικά τον πρώτο καιρό,ότι μπορείς θεωρητικα να κάνεις κίνηση ή τελοσπαντων ότι με κάποιο τρόπο δικαιολογείται να εμφανίζεται μπερδεμένη,δικαιολογείται να δέχεται φιλιά στο λαιμό κλπ;
Αυτό το πράγμα ότι στον άλλο ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να του πεις ότι δεν περνάς καλά στη ζωή σου, λες κι αυτό θα τον κάνει να μη σε ερωτευθεί ή να μη σε δει ως αξιόλογη περίπτωση,πραγματικά με ξεπερνά...
14-11-2023, 21:12 #73
αμ δεν καταλαβαινεις και τα ερωτικα, τι να σου εξηγω τωρα;
δεν ειναι οτι δεν στα λεει μηπως και δεν την ερωτευθεις...
δεν στα λεει γιατι μια ερωτευμενη, θελει να μιλατε για σας, οχι για αλλους. οι συζητησεις για αλλους ειναι ξενερωτες για καποια/ καποιον που ενδιαφερεται ερωτικα...
το πανω απο το υπογραμμισμενο, δεν θα το ελεγε ουτε ο προεδρος του εδεσσαικου. δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις..
14-11-2023, 21:36 #74
Του&Α=ΤΑ. Αγαπητέ Εδεσσαϊκέ, σημαίνει ότι το πρώτο βήμα για να δείξεις (η γυναίκα για την οποία μιλάμε) στον άλλο (δλδ σε μένα) ότι ψάχνεις ενδεχομένως κάτι άλλο στη ζωή σου είναι να πεις την αλήθεια ότι δεν είσαι καλά στον γάμο σου,κι άρα να ξέρει ότι υπάρχει χώρος για κίνηση από άλλον άντρα, εξ ου και τα δεκτικά φιλιά,εξ ου και ότι δείχνει μπερδεμένη μέσα της,επειδή το ερωτικό πιθανώς προσκρουει στο "πρέπει" να μείνει πιστή ίσως για το παιδί. Αν δεν ξέρει ο άλλος ότι πέρα από τα οικογενειακά (όχι τον άντρα) κι οικονομικά προβλήματα που έχεις,υπάρχει και πρόβλημα στον γάμο, πως θα ξέρει ο άλλος ότι υπάρχει πεδίο πρόσφορο εφόσον ταιριάξουν κάποια πράγματα μεταξύ σας; Εντάξει τώρα,κατανοητό;
Τέλος, μιλάμε και για τα δικά μου αν αυτό εννοείς. Το να μιλάμε όμως για τα...δικά μας, δε μπορεί να γίνει διότι το "εμείς" σαν μελλοντικό ζευγάρι δεν υπαρχει προς το παρον, έγινε καμμιά νύξη ή συζήτηση τόσο φανερή; Οχι. Τι να πούμε και μάλιστα από τη στιγμή εκείνη είναι μπερδεμένη κι εγώ πρέπει να κρατήσω μια ισορροπία για να μην χαλάσω την επαφή μας με καμμιά ανοησία απότομη και προσβλητική; Πως θα μπορούσε να μιλάμε για...εμάς,αφού αυτό δεν υφίσταται ενώ υπάρχει ουσιαστικά ένα μπρα ντε φερ μεταξύ μας, ενδιαφέρον μεν και γεμάτο συμπάθεια αλλά που προς το παρόν δεν μπορεί να ευδοκιμήσει.
Το να λέμε τα νέα μας ή να μοιραζόμαστε κοινά ενδιαφέροντα, απόψεις και χιούμορ,είναι διαφορετικο κι είναι το "εμείς" που μπορούμε να έχουμε προς το παρόν.
14-11-2023, 23:50 #75
Εσύ εδώ τώρα μπήκες να πάρεις συμβουλές η' μπήκες για να τονώσεις την ισχυρογνωμοσύνη σου ? Η γυναίκα αυτή σε έχει για φιλενάδα ! Σε παίζει μια χαρά κ ασχολείται να περνάει η ώρα . Φιλάκια στον λαιμό και μπούρδες . Άρπαξε την , τι φιλάκια στον λαιμό ? 12χρονο είσαι ? Αχ κ όχι έτσι κ αχ κ όχι αλλιώς κ συζητάμε κ παίζουμε με τις κούκλες μας , να κάνω ανταύγειες η' να μην κάνω ? Αν δεν πετύχει το ντεκαπαζ θα φαρμακωθω !!! Να σε ρωτήσω έχεις μπει ποτέ σε μαγαζί εσύ ο ίδιος μόνος σου να πάρεις εσώρουχα για την εκάστοτε σχέση σου ?
Υγ. Χουφτω στην