Results 1 to 15 of 17
Thread: Πονοκεφαλος απο ssris / tca
-
13-11-2023, 18:56 #1
Πονοκεφαλος απο ssris / tca
Γεια σας,εχω θεμα με κοινωνικη φοβια αγχος τρομερο και πολλα αλλα εδω και χρονια.πριν χρονια ξεκινησα θεραπειες με ssris
Παροξετίνη (Seroxat)
Eσιταλοπράμη (Cipralez, Entact)
Φλουοξετίνη (Ladose)
Φλουβοξαμίνη (Dumyrox)
Σιταλοπράμη (Seropram)
Σερτραλίνη (Zoloft).
επισης με remeron με efexor ,ολα αυτα τα φαρμακα μου φερνανε τρομερο πονοκεφαλο ,τοσο πονοκεφαλο που νομιζα θα σπασει το κεφαλι μου,μετα απο δοκιμες μηνων και καθημερινως να παιρνω 4 με 5 αλγκοφρεν σταματησα την χρηση τους οριστικα το 2019.τοτε μου προτεινε ο γιατρος το minitran 2-25 με αυτο πηγαινα καλα ως προς το αγχος,πλεον σταματησε να δουλευει ,παιρνω την μερα 5 χαπακια 2-25.δεν κανει χρηση ,δοκιμασα ξανα με το γιατρο να κανουμε δοκιμες με τα ssris κτλ οπως πριν χρονια.αυτη τη φορα ακομα πιο δυνατοι οι πονοκεφαλοι δεν μπορω ουτε να κουνησω τα χερια μου ,μουδιαζουν απο τον πονο μετα απο 3 μηνες δοκιμων.
επισης δοκιμασα και το anafranil το ιδιο και με αυτο.
πλεον δεν ξερει τι να μου προτεινει ο γιατρος παρα μονο μου δινει λεξοτανιλ αλλα αυτο μου ειπε μεχρι 3 αντε 6 μηνες το πολυ.
δεν ξερω αν το περασε κανεις η το περναει ολο αυτο.
ο πονοκεφαλος ερχεται μετα 3 με 5 μερες που ξεκιναω καποιο απο τα παραπανω φαρμακα και δεν σταματαει ουτε σε 5 ουτε σε 30 μερες συνεχιζει καθε μερα μερα νυχτα.
εχω απελπιστει γιατι δεν ανεχεται τιποτα ο οργανισμος μου.
επισης παιρνω catapresan προληπτικα για πονοκεφαλο αλλα ουτε αυτο κανει κατι σε συνδιασμο με τα παραπανω φαρμακα.
εχει καποιος καποια εμπειρια να μου πει; σκεφτομαι να αλλαξω γιατρο αλλα και παλι φανταζομαι αυτες ειναι οι ουσιες που προτεινουν ολοι μιας και αυτες υπαρχουν.
ευχαριστω πολυ για οποιον εχει καποια γνωση να με βοηθησει καπως
- 13-11-2023, 19:11 #2
Εγώ πάλι με τα αντικαταθλιπτικά δεν έχω ποτέ πονοκέφαλο.εντομεταξυ τα έχεις δοκιμάσει όλα και όλα σε πειράζουν πιστεύω ένα neurontin θα σε βοηθουσε
13-11-2023, 19:29 #3
ευχαριστω για την απαντηση,αυτο το φαρμακο βοηθαει στο αγχος;εχω πολυ αγχος
13-11-2023, 20:21 #4
Algofren με norgesic είναι το σωστό
13-11-2023, 21:01 #5
13-11-2023, 21:32 #6
Όχι ρε φίλε θα το πάρεις δύο τρεις φορές υπομονή άλλες δύο τρεις κλπ δίνουν κ μαγνήσιο βιταμίνη ντε ssri μην πάρεις κ πηγαινε σε χειρουργό ακόμα καλά είσαι
13-11-2023, 21:35 #7
Εγώ παίρνω ειδικά φάρμακα ούτε ξέρω τι μπορεί παλιά γτ κατά τα άλλα είμαι υγιείς
13-11-2023, 22:02 #8
με χρηση αλγκοφρεν 4 εως 5 για μεγαλα διαστηματα (καπου 3 χρονια συνολικα σχεδον καθε μερα 4-5)εχει επηρεαστει το συκωτι οπως και τα νεφρα,οποτε δεν γινεται να παιρνω πλεον αλγκοφρεν ,γενικα αναλγητικα,μονο ντεπον αν χρειαστει ομως με το ντεπον ενα κουτι να αδειασω δεν σταματαει ο πονος απο τα ssris.ειπα τελος δεν ξανα κανω δοκιμες με κανεναν γιατρο.θα προτεινω το neurontin οπως μου προτεινε ο/η Shadoka21 παραπανω.
πραγματικα δεν ξερω τι αλλο μπορει να υπαρχει εκτος απο lexotanil xanax κτλ τα οποια ειναι εθιστικα.μπορει να ειμαι και η μοναδικη περιπτωση στον κοσμο που δεν ανεχεται ο οργανισμος κανενα αντικαταθλιπτικο
13-11-2023, 22:26 #9
13-11-2023, 22:43 #10
Ότι ίσως έχεις κάτι σωματικό ίσως να θεσ ψυχοθεραπεία πάντως σωματικά εισαι υγιείς αν έχεις άσχημα βιώματα κάνε ψυχοθεραπεία σωματικά είσαι υγιείς κι οι ψυχίατροι λένε ότι τα ψυχολογικά χωρίζονται στα οργανικά κ μη οργανικά οργανικά δεν έχεις κάτι άρα έχεις ψυχολογικά μη οργανικά που λύνονται με ψυχοθεραπεία αυτό λέω τα φάρμακα είναι για τα οργανικά να ξέρεις
13-11-2023, 22:45 #11
Θα κάνεις την θεραπεία σου κ θα ζεις τη ζωή σου ταυτόχρονα
13-11-2023, 23:06 #12
ευχαριστω παντως για τις απαντησεις,προσωπικα δεν θεωρω πως θα με βοηθησει ψυοθεραπεια,εχω πολυ εντονο αγχος χρονια τωρα,ελπιζω να βρεθει κατι να μου φυγει το αγχος.προφανως το να μην θελεις να βγαινεις απο το σπιτι ,να εχεις χασει καθε διαθεση για τα παντα ,να προσπαθεις να γινεις καλα με φαρμακα τα οποια φερνουν πονοκεφαλους φρικτους ειναι δυσκολο.
ελπιζω να βρεθει κατι να με βοηθησει.δεν ειναι κατι που με επιασε σημερα και ειναι παροδικο αλλα εδω και πολλα χρονια.
ελπιζω ολος ο κοσμος που υποφερει να γινει καλα να ξεπεραστουν ολα,μεσα απο την ψυχη μου το ευχομαι.
πονας καπου παιρνεις ενα παυσιπονο και περναει ο πονος,δυστυχως στην περιπτωση μου δεν μου ταιριαζει κανενα φαρμακο εκτος των αγχολυτικων που ειναι εθιστικα.δεν μπορω να ζω ετσι,δεν ειναι ζωη αυτη μεσα στο αγχος.να ειστε καλα ευχομαι οτι καλυτερο και ελπιζω με μια αλλαγη γιατρου ισως με αλλες θεραπειες να βρεθει η λυση.
14-11-2023, 13:33 #13
Που να ξέρω εγώ τι θες να ακούσεις
Φίλε είσαι χάλια πρέπει να πάρεις φάρμακα κατευθείαν γρήγορα τρεχα ακόμη εδώ είσαι
14-11-2023, 13:36 #14
Διαλέξτε τι θέλετε να λέω ότι είστε χάλια η ότι είστε καλά θα σασ αναγκάσω να μου σβήσετε όλα τα μηνύματα γτ εγώ δεν είμαι σαν κι εσάς
14-11-2023, 23:41 #15
ανθρωπε μου εισαι με τα καλα σου; τι μου λες; διαβαζεις το τι γραφεις; κανε μου τη χαρη σε παρακαλω και ασχολησου με κατι αλλο αλλα οχι με εμενα.εδω μεσα μπαινουμε να βοηθησουμε ο καθε ενας με τις εμπειριες του τον αλλο.
σαφεστατα δεν ανεφερα τα προβληματα μου να μου δωσεις λυση εσυ φυσικα.
ευχαριστω και παλι το μελος Shadoka21 που μου προτεινε ενα σκευασμα,το οποιο και ειπα στο γιατρο μου,ναι μου το εδωσε να δοκιμασω αλλα με λιγα λογια μου ειπε οτι ειναι πολυ δοσοεξαρτωμενο και χανει την δυναμη του με τον καιρο.
και παλι ευχαριστω ,ευχομαι οτι καλυτερο σε ολους και ολες εδω γρηγορα να νιωσετε καλυτερα και το αγχος να γινει παρελθον
.
το θεμα με εμενα ειναι τελικα οτι οταν ανεβει το επιπεδο σεροτονινης μου προκαλει τρομερο πονοκεφαλο,οποτε πρεπει να κανω μια εξεταση η οποια δεν ειναι και εμπιστη στις περισσοτερες φορες,η μονη λυση μου ειναι φαρμακα τυπου xanax lexotanil stedon αλλα οχι σε καθημερινη χρηση,δεν μπορει να γινει τιποτα αλλο.υπαρχουν ανθρωποι που δεν ανεχεται ο οργανισμος τους ssris,snris,tca ,δεν ανεχεται ο εγκεφαλος περισσοτερη σεροτονινη και προκαλει αντιδραση.η σεροτονινη ειναι η ουσια της ευτυχιας οπως μου ειπε αλλα δεν ειναι ο μαναδικος παραγοντας.