Results 16 to 30 of 51
Thread: Βαδίζοντας στο άγνωστο
-
14-11-2023, 16:18 #16
- 14-11-2023, 16:24 #17
Δεν μπορώ να διαφωνήσω σε κάτι από όσα είπες πραγματικά. Έκανα ερώτηση αν έχει γίνει αν έχει ξενερώσει με κάτι δεν πήρα απάντηση που να με καλύπτει. Η απάντηση ήταν του τύπου πολύ τρέξιμο δουλειά κλπ αλλά δεν ξέρω κάτι έχει αλλάξει. Το θέμα είναι τι γίνεται με εμένα, γι'αυτό άνοιξαν αυτό το θεμα σε αυτήν την ενότητα. Τι γίνεται με εμένα.
14-11-2023, 17:37 #18
Τι να γίνεται με σένα δηλ? Αν σε ανάβει η σκέψη να κάνεις κάτι με άντρα, μπορεί να είσαι γκέι ή μπάι.
Το βασικό θέμα σου όμως κατά την αποψή μου, είναι ο γάμος σου που έχει μάλλον τελειώσει και έχεις εγκλωβιστεί. Ξεκίνησε από όταν παντρευτήκατε χωρις να νιώθεις έρωτα όπως έχεις γράψει. Είναι και η αλλαγή δεκαετίας που όσο να είναι σε όλους χτυπάνε καμπανάκια του στυλ τι κάνω στη ζωή μου. Νομίζω κανένας δε θα ένιωθε καλά στη κατάσταση.
Όσο για το τι κάνεις με τον φιλο, δέχεσαι ότι η οποιαδήποτε σχέση, φιλική ερωτική μπορει να λήξει. Δίνεις χρόνο και προσπαθείς να του μιλησεις οπως μιλουσατε. Αν δεν φτιάξει , το αντιμετωπιζεις όπως αντιμετωπιζεται κάθε αλλος χωρισμος. Μιλας για αυτό, βρίσκεις ενδιαφέροντα να γεμισεις το χρόνο σου, κάνεις την αυτοκριτική σου. Κάποια στιγμή θα το ξεπεράσεις
14-11-2023, 18:00 #19
Να δεχτώ τον όρο bi ναι, γκέι όχι. Το θέμα είναι ότι λογικά πρέπει να υπήρχε αυτη η έλξη να το πω? δεν ξέρω. Αποκλείεται να ξύπνησα μια μέρα και να είπα μου αρέσει και αυτό τώρα. Παίζει το σενάριο λόγο τον καταστάσεων με το σπίτι, αποχή από πολλά πράγματα να βγει κάτι τέτοιο και να είναι κάτι λόγο της κατάστασης? Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ και νιώθω τύψεις. ευχαριστώ πολύ για της απάντησεις σας πραγματικά.
14-11-2023, 18:13 #20
Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι η έλξη που νιώθεις θα σου έβγαινε και στη πραγματική ζωή και δεν είναι απλά μια φαντασίωση όλο αυτο, τότε ναι, προυπήρχε.
Όση αποχή και να έκανες επειδή δεν θέλει η γυναίκα σου, δεν αλλάζει ο σεξουαλικός προσανατολισμός. Αν ήταν μόνο η αποχή, θα σε είχε προσελκυσει παλι γυναίκα.
Να μη νιώθεις καθόλου τύψεις. Κ να πετάξεις τα βλακώδη στερεότυπα της κοινωνίας απο πάνω σου.
14-11-2023, 22:12 #21
νιώθω όμως, αν ισχύει πάντως οτι υπάρχει και μια έλξη άλλου θα προτιμούσα να ήμουν αποκλειστικά είτε στην μια πλευρά είτε στην άλλη,αυτο το ενδιάμεσο τι είναι τώρα,
ετυχε να γνωρίσω αυτόν δεν ημουν αρνητικος στο να γνωριζα κοπελα, οχι για να κανω κατι, αλλα γιαυτα που δεν εχω γιαυτα που μου λειπουν,
15-11-2023, 03:24 #22
Υπάρχουν και bi που θέλησαν μονο 1 αντρα στη ζωή τους και όλες οι άλλες ήταν γυναίκες, και το αντίθετο.
Όλα αυτά βεβαια , υποθετικά , ΑΝ υπαρχει ελξη.
Βρες και μια κοπέλα να μιλατε ονλαιν αφου σου κανει τόσο καλό. Αν έχεις 2-3 ονλαιν και 2-3 φιλους στο ριαλ λαιφ , δε θα κολλας και εύκολα με ενα άτομο.
15-11-2023, 21:34 #23
Δεν ξέρω νιώθω ότι θα μπλέξω σε περίεργα μονοπάτια
Είμαι εκτός παιχνιδιού αρκετό καιρό δεν ξέρω τι θέλουν πλέον και από ότι βλέπω γύρω μου η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική απο πριν από 10 χρόνια. Αν και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τις εμπειρίες μου τώρα νιώθω ότι έχω μείνει πίσω.
15-11-2023, 21:45 #24
Φίλε. Αν θες να φτιάξεις τον γάμο σου, βαλε την γυναίκα σου κάτω και κάντε μια συζήτηση.. Να δείτε μαζί αν έχει μέλλον αυτος ο γάμος. Αν όχι και θες να πειραματιστεις τότε καλύτερα να χωρίσεις. Τίμια πράγματα. Και αν σου αρέσουν και οι άντρες δεν είναι κακό.. Μιλήσατε ξανά με τον φίλο σου;
15-11-2023, 22:10 #25
πως να φτιαξω τον γαμο μου? δεν νιωθω τπτ για εκεινη πλεον, κατι εχει σπασει μεσα μου, που τι να αλλαξει πρως το καλυτερο? τι να πρωτο πιασει τα νευρα της που ειναι κληρονομικό η παραξενιες της? οτι οταν αφορα να περασει καλα κοιταει την παρτη της? και ποσα ακομα... αν δεν ηταν το παιδι θα ειχα χωρισει καιρο τωρα, αλλα δεν εκανα παιδι για να το βλεπω μια στο τοσο, γιαυτο εχω αντεξει τοσο, αν θελω να βρω κατι αλλο ξερω πρωτα χωριζεις κ μετα κανεις οτι γουσταρεις το ξερω αυτο κ παντα ετσι εκανα.
ναι μιλησαμε, ενταξε ας πουμε οτι μιλαμε αλλα εγω μεσα μου και με αυτα που ειπατε τα σκέφτηκα καλα και εριξα τον ενθουσιασμό μου
15-11-2023, 22:16 #26
Ένα παιδί θέλει δύο γονείς ευτυχισμένους. Δεν είναι χαζό. Αν μαλώνετε, αν το κλίμα είναι ψυχρό, δεν είναι καλό για το παιδί.
Ο ενθουσιασμός πάει και έρχεται. Να μην σε αγχώνει. Αλλά λογικό να νιώθεις έτσι επειδή έχεις αμφιβολίες για αυτόν, επειδή ξαφνικά έκοψε επικοινωνία. Και δεν είναι ωραίο να σε κάνουν να νιώθεις έτσι, ούτε τίμιο. Τα συζητησατε; Είπες αυτά που σκέφτεσαι;
16-11-2023, 20:28 #27
ναι μιλησαμε... δεν ειπα ακριβως αυτα που σκεφτομουν γτ πολυ απλα και απο τα λεγομενα σας και απο αυτα που σκέφτηκα δεν ειχε κ τοσο νοημα πλεον, απλα κοροιδευα τον εαυτο μου, παιζει να μην καταφερω κ ποτε να παω για ενα καφε λογο αποστασης, τελως πάντων δεν εχει νοημα. ξανά μαζεύομαι στο καβούκι μου και να αφησω τελικα τα φρουφρου και τα αρωματα.
16-11-2023, 20:32 #28
16-11-2023, 20:50 #29
όχι δεν είναι, στέλνει μήνυμα κλπ άλλα και να ξανά γίνει απόμακρος δεν νομίζω οτι θα δώσω και σημασία πλέον,
τι να κανω? οπως ειπατε ολο αυτο το δικτυακό είναι κ εθιστικο αλλα πιστευω οτι κραταει λιγο... δηλαδη εκεινος η και εκεινη αν ηταν, ειναι ελευθερος καποια στιμγη θα βρει κατι, με τι θα ασχολειται με τα μυνηματα?
16-11-2023, 21:20 #30
Δεν θυμάμαι να είπα κάτι τέτοιο εγώ. Εγώ είπα να ξεκαθαρίσεις τη ζωή σου. Είσαι νέος και προτιμάς να μείνεις κλειδωμένος στο καβούκι σου. Από αυτή την γνωριμία είδες μια δική σου πλευρά που ή δεν ήθελες να δεις ή αγνοούσες (το πρώτο πιστεύω), είδες πως ακόμη χτυπάει η καρδιά σου και πως θες να αγαπηθείς και να αγαπήσεις.. Πάρε τη ζωή στα χέρια σου, με το να την κλαις δεν θα την αλλάξεις. Όσο για τον τύπο, αν δεις ότι είναι απόμακρος χωρίς κάποιο λόγο τότε μην ασχοληθείς ξανά. Δες τι θα κάνεις με το γάμο σου που είναι το πιο σημαντικό ζήτημα στη φάση που είσαι. Σίγουρα θα βρεις κάποιον που θα επιλεγεί να είναι δίπλα σου παρά να είναι απόμακρος. Είτε άντρα, είτε γυναίκα.