Νάρκωση, βοηθεια - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 112 of 112
  1. #106
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2022
    Location
    αθηνα
    Posts
    1,962
    ΦΙΛΕ ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ???
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

  2. #107
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    1,831
    Σε γενικές γραμμές θα έλεγα πως είμαι καλυτερα, αλλά ακόμα δεν έχω επιστρέψει στην καθημερινότητά μου, ξεκουράζομαι. Μέχρι και 1 μήνα θα νιώθω ανασφάλεια, είναι ακόμα πιθανό να υπάρξουν μετεγχειρητικες μολύνσεις.

    Η βιοψία δεν βγήκε, υποθέτω μετα τις γιορτές, αν και ελπίζω να με ειδοποιήσουν πριν την πρωτοχρονια, να μου φύγει τουλάχιστον αυτό το άγχος.

  3. #108
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2022
    Location
    αθηνα
    Posts
    1,962
    ελα φιλε ολα καλα θα περασει κι αυτο μην ανησυχείς .............
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

  4. #109
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    1,831
    Δεν εχω καλά νέα. Σήμερα ξύπνησα με ενόχληση στο λαιμό. Ελπίζω να μην είναι κάτι βακτηροακο και να πάθω σηψη. Το παρακολουθώ.

    Επίσης δύο από τα αδέσποτα που φροντιζω είναι άρρωστα και ισως χρειαστεί να τα μεταφέρω στο γιατρό άρα θα σηκώσω βάρος. Θα δω τι θα κάνω και με αυτό. Πάντα μου τυχαινουν έκτακτα σε αργίες και όταν είμαι άρρωστος, έλεος.

  5. #110
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2022
    Location
    αθηνα
    Posts
    1,962
    φιλε δε εχεις κανεναν να παει το ζωο στον γιατρο ??? μην το σηκωσεις εσυ . εσυ εχεις πονολαιμο ??κανα κρυωμα θα εχεις καν γαργαρες με αντισηπτικο απ το φαρμακιο που θα σου δωσουν κι βαζε κι στα ρουθούνια λιγο εκει φωλιαζουν τα μικροβια εκει χτηπατα γερα ετσι κανω κι εγω οταν παθαινω κρυωματα . το μελι μανουκα ψαξε δες πολυ δυνατο βοηθα τρομερα μονο μην εχεις κατι αλλεργια μονον .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

  6. #111
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    1,831
    Τι είναι το μελλι μανουκα; Γενικά αποφεύγω τα καινούργια τρόφιμα ακριβώς λόγω αλλεργιων. Αν και δεν ήμουν ποτέ αλλεργικός στο μελλι.

    Εντέλει είναι απλώς μια ενόχληση, προς το παρόν τουλάχιστον. Θα πάμε και τις δύο γατες στον κτηνίατρο αύριο το πρωί με την αδερφή μου. Οκ ,δεν είναι πολύ βαριες, απλώς είναι λίγο ταλαιπωρία. Αύριο είμαι στις 13 μέρες από την εγχείρηση, άρα θεωρητικά, στις 14 μέρες μπορώ να κάνω δραστηριότητες, όπως είπε ο γιατρός. Εγώ βέβαια θα εξακολουθώ να προσέχω. Νομίζω μόνο μετά από έναν μήνα θα νιώσω πιο ασφαλής για μετεγχειρητικες επιπλοκές.

  7. #112
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2022
    Location
    αθηνα
    Posts
    1,962
    ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΑΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΛΙΟς ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑς ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΜΗΝ ΠΟΛΥ ΣΗΚΩΝΕΙς ΒΑΡΟς ΚΙ ΑΥΤΑ .ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΟΥΚΑ ΜΕΛΙ ΔΕς ΚΑΝΟΝΤΑς ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΔΩ NET ΘΑ ΒΡΕΙς ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ ΓΙ ΑΥΤΟ .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678

Similar Threads

  1. Εμπερίες από νάρκωση
    By Skiouros8 in forum Χρόνιος Πόνος, Ψυχολογία Ασθένειας/Υγείας
    Replies: 94
    Last Post: 14-07-2022, 18:03
  2. Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή ή τίποτε άλλο? Βοήθεια παρακαλώ! Βοήθεια!
    By kanela2 in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 21
    Last Post: 27-04-2020, 22:33
  3. φόβος για ολική νάρκωση
    By Sofaki in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 26
    Last Post: 09-09-2015, 09:00
  4. ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΝΑΡΚΩΣΗ
    By AN NA in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 32
    Last Post: 11-08-2015, 22:46
  5. ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ
    By elizaasian in forum Παχυσαρκία
    Replies: 20
    Last Post: 05-10-2011, 14:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •