Νάρκωση, βοηθεια - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 112
  1. #91
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2020
    Posts
    3,751
    Quote Originally Posted by Skiouros8 View Post
    Με εχει πιάσει φοβερή πείνα. Έφαγα το τοστ, τη λεμοναδα, ένα τυροπιτακι, ένα κρακερ, μιση μπανανα και ένα κομμάτι πιτσα.
    Με πήρε και ο γιατρός τηλέφωνο, είπε όλα πάνε μια χαρά και να περάσω να με δει την άλλη βδομάδα.
    Ηρέμησες κάπως τώρα που μίλησες με το γιατρο; Φάε όσο γουστάρεις. Μη σκέφτεσαι κι αυτό.

  2. #92
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    1,831
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ηρέμησες κάπως τώρα που μίλησες με το γιατρο; Φάε όσο γουστάρεις. Μη σκέφτεσαι κι αυτό.
    Aρχικα ναι, αλλά μετά είχα την φαεινή ιδέα να πάω να πετάξω τα σκουπίδια και ένιωσα σαν να εξαντληθηκα. Έφαγα και την υπόλοιπη πιτσα και παράγγειλα και σούπα με μοσχάρι,έφαγα λίγη,θα φάω την υπόλοιπη το απόγευμα. Έχω μια ζαλη/αδυναμία. Ο γιατρός όμως είπε ότι έχει φύγει πια η ναρκωση από τον οργανισμό μου, άρα τι ευθύνεται; Νιώθω και τρομερα πιασμενος, ο αυχένας μου ειδικά και λίγο τα πλευρά μου.

  3. #93
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    1,831
    Νομίζω ότι έφαγα υπερβολικά πολύ σήμερα και δεν νιώθω καλά, νιώθω full.

    Έφαγα τη σούπα μοσχάρι, ίσως δεν επρεπε. Νιώθω τρομερό φούσκωμα τώρα και δεν θέλω να πάρω γκαβισκον γιατί φοβάμαι με τα αλλα φάρμακα.

  4. #94
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Αθήνα
    Posts
    2,631
    Σκίουρος μήπως είσαι λίγο ανορεκτικός ή φοβάσαι απλά; Αυτά που τρως είναι πολύ λίγα. Καμία φοβία.

  5. #95
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2022
    Location
    αθηνα
    Posts
    1,962
    φιλε εισαι καλυτερα σημερα ?? πως παει το θεμα σου ??
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

  6. #96
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    1,831
    Δεν θα ελεγσ πως είμαι καλα, έχω φοβερή ναυτια. Τηλεφώνησα στην κλινική και είπαν να πίνω παραπάνω υγρά. Ανησυχώ μήπως είναι η καρδιά μου. Τα ζωτικά μου είναι εντάξει, το ζαχαρο περιστασιακα χαμηλό. Χθες κοιμήθηκα νωρίς και ξύπνησα στις 6 και έκτοτε δεν ξανακοιμηθηκα, είμαι κυρίως μπροστά από οθόνη και βλέπω σειρές άρα ίσως επηρεάζει κι αυτό. Νιώθω ζαλαδα/ναυτια. Αύριο τελειώνω την αντιβίωση, αν συνεχιστεί θα πάω να με δουν.

    Δεν είμαι ανορεκτικος ,όχι, είναι λογικό μετά από τέτοια επέμβαση να μην εχεις μεγάλη όρεξη. Εμένα με ανησυχεί που νιώθω πείνα, αλλα οταν τρώω φουσκωνω πολύ εύκολα.
    Δεν με βλέπω να συνερχομαι άμεσα. Ούτε το πατίνι μπορώ να ξαναπιάσω άμεσα, οι γατες προς το παρόν σιτιζονται από την αδερφή μου αλλά εγώ άμεσα δεν μπορώ να πάω, γιατί θέλει στήριγμα στον κορμό όλο αυτό και δεν νομίζω να είμαι σε θέση αν δεν περάσουν δύο βδομάδες περίπου.

  7. #97
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    25,327
    περαστικα για τις ενοχλησεις σου σκιουρε. ειναι πολυ σημαντικο που το εβγαλες. αυτο να σκεφτεσαι και να κανεις υπομονη μεχρι να ηρεμησουν οι ενοχλησεις.

  8. #98
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2021
    Posts
    350
    Συμφωνώ με τη remedy! Να κοιτάς τη μεγάλη εικόνα, εκανες ενα σημαντικό βήμα για εσένα και αφαιρέσες τον πολύποδα παρολο τους φόβους σου για την εγχείρηση. Θα συνέλθεις σύντομα! Εδώ ενα δόντι βγάζουμε και ταλαιπωρούμαστε. Δώσε χρόνο στον οργανισμό σου.

  9. #99
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    1,831
    Σας ευχαριστώ.

    Σήμερα είμαι έτσι κι ετσι, η ναυτια κυρίως ειναι αυτη που με ενοχλεί καθώς και ένα αίσθημα αδυναμίας. Χαίρομαι κι εγώ που το έβγαλα και ξεμπερδεψα (με την ελπίδα να μην χρειαστεί τίποτε αλλο) απλώς ελπίζω να αναρρώσω γρήγορα. Την πρώτη και τη δεύτερη μέρα ισως λογω της έντασης είχα μεγαλύτερη ενέργεια, από χθες με έχει χτυπήσει αδυναμία. Κοιμάμαι από τις 10 να φανταστείτε. Σήμερα νιώθω ότι εξαντληθηκα γιατί πέρασα αρκετο διάστημα όρθιος (περιμενα το ντελιβερι) και επίσης σφουγγαρισα. Έχω ακόμα λίγο αίμα αλλά γενικά από πόνους κλπ δεν έχω ενοχλήσεις ευτυχώς, μόνο κάτι τραβήγματα νιώθω πού και πού. Σκέφτομαι μήπως πάρω καμιά βιταμίνη μπας και συνέλθω. Τελειωσα και την αντιβίωση, ελπίζω να στρώσει το στομάχι. Την Πέμπτη εντέλει μου είπε να περάσω ο γιατρός να με δει για έναν έλεγχο, ελπίζω μέχρι τότε να νιώθω καλύτερα.

  10. #100
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2022
    Location
    αθηνα
    Posts
    1,962
    ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ . ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΣΕ ΚΙ ΘΑ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙς .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

  11. #101
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    1,831
    Παιδιά ξεχάστηκα ότι δεν πρέπει να σηκώνω βαρη και σηκωσα περίπου δέκα κιλά, κατι νερά και μια σακούλα ψώνια. Ηταν μόνο για μερικά βήματα, να τα βάλω μέσα στο σπίτι. Αγχώθηκα μήπως έκανα ζημιά. Έχω κάτι σουβλιες, δεν ξερω αν είναι φυσιολογικό ή αν έκανα κάτι. Συνεχή πόνο δεν έχω άλλα φοβαμαι πως κάτι εκανα!
    Δεν παίρνω καθόλου στα σοβαρά την ανάρρωσή μου. Και σήμερα ξανασφουγγαρισα. Έσκυψα και τόσες φορές. Σίγουρα κάτι έχω κάνει.

  12. #102
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2022
    Location
    αθηνα
    Posts
    1,962
    μην κανεις δουλειες αυτο το καιρο φιλαρακι αστο δε εγινε κι κατι αν δε καθαρίσεις λιγες μερες.
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

  13. #103
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    1,831
    Νομίζω ότι εχω σηψη.

  14. #104
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2022
    Location
    αθηνα
    Posts
    1,962
    ΘΑ ΠΑς ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙς ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ.
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

  15. #105
    Senior Member
    Join Date
    May 2020
    Location
    Μορντορ
    Posts
    419
    Quote Originally Posted by Skiouros8 View Post
    Νομίζω ότι εχω σηψη.
    Σηψη σημαινει : Πυρετος ανω του 38.5 η υποθερμια κατω του 35.5.Ταχυκαρδια πανω απο 100 σφυξεις σε συνδυασμο με υποταση-μεσος ορος συστολικης διαστολικης κατω του 7.5,πτωση κορεσμου-δυσπνοια-ταχυπνοια και ολιγουρια/ανουρια,και σε πολλες περιπτωσεις συγχυτικη κατασταση/παραληρημα.Μη βαζεις τετοιες ιδεες στο μυαλο σου,ειναι εξωοραγματικα απιθανο απο μια τετοια μικροεπεμβαση να παθεις κατι τετοιο.Η μανα μου με 4 εγκεφαλικα,83 ετων και υγρη γαγγραινα με ψευδομοναδα στο ποδι της,και δεν επαθε σηψη..δεν ειναι λοιπον τοσο ευκολο.Εκανες αυτο που επρεπε και θα εισαι μια χαρα.

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast

Similar Threads

  1. Εμπερίες από νάρκωση
    By Skiouros8 in forum Χρόνιος Πόνος, Ψυχολογία Ασθένειας/Υγείας
    Replies: 94
    Last Post: 14-07-2022, 18:03
  2. Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή ή τίποτε άλλο? Βοήθεια παρακαλώ! Βοήθεια!
    By kanela2 in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 21
    Last Post: 27-04-2020, 22:33
  3. φόβος για ολική νάρκωση
    By Sofaki in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 26
    Last Post: 09-09-2015, 09:00
  4. ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΝΑΡΚΩΣΗ
    By AN NA in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 32
    Last Post: 11-08-2015, 22:46
  5. ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ
    By elizaasian in forum Παχυσαρκία
    Replies: 20
    Last Post: 05-10-2011, 14:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •