Results 1 to 3 of 3
Thread: Ακούω φωνες
-
18-11-2023, 16:16 #1
Ακούω φωνες
Γεια σας στα τέλη του 17 διαγνώστηκα με σχιζοφρένεια και άκουγα φωνές νοσηλεύτηκα τρεις φορές σε ψυχιατρικές κλινικές… μια στο αχεπα και δυο στο ψυχιατρείο της Σταυρουπολης…. Την τριτη φορά ήταν στις αρχές του κορωνοιου…. Αλλά δεν θέλω να σταθώ τόσο σε αυτό το θέμα… εκτός από σχιζοφρένεια είμαι και ανάπηρος έχω μια εγκεφαλική ημιπαρεση σε δεξί χέρι και πόδι…. Και στο σπίτι πριν τις φωνές με φρόντιζε μια γυναίκα στο μαγείρεμα και στο καθάρισμα…. Παιρνω και μια χαμηλή σύνταξη… όταν σταμάτησε να με βοηθάει αυτή η γυναίκα άρχισα να γεμίζω το σπίτι με σκουπίδια εμένα άπλυτος δεν έβγαινα από το σπίτι…. Γενικά ούτε πριν έβγαινα από το σπίτι… με ενοχλούσε μια υπερτονια στο δεξί χέρι…. Σφιγγόταν και έκανα μια εγχείρηση που με βοήθησε παρά πολύ….
Το θέμα είναι ότι το σπίτι μου είναι υποθηκευμένο από δάνεια εξ αιτίας του πατερα μου που έχει πεθάνει και τελευταίος κληρονόμος είναι ο 15χρονος ανιψιός μου μετά βγαίνει σε πλειστηριασμό
Απλά τα τελευταία 3,5 χρόνια μένω σε μια ψυχιατρική κλινική στην Κοζάνη και δεν μπορω να γυρίσω πίσω λόγω ανεξόφλητων κοινόχρηστων…. Δεν έχω λεφτα για να αγοράσω δικό μου σπίτι για αυτό σκέφτομαι να πάρω ένα καταναλωτικό δάνειο για να αγοράσω ένα μικρό στούντιο το έψαξα στο Ίντερνετ και υπάρχουν λίγα σπίτια που κοστίζουν το πολύ 3.500…. Αξίζει να πάρω δάνειο για να αγοράσω δικό μου σπίτι? Είναι ο μόνος τρόπος για να πληρώνω ταυτόχρονα γυναίκα να με προσέχει
- 18-11-2023, 17:07 #2
10-06-2024, 07:05 #3
so great
What is a Love Tester Game?
A love tester game is a light-hearted and entertaining game designed to measure the romantic compatibility between two people. By inputting names or sometimes other personal information, the game calculates and displays a compatibility score, often accompanied by amusing graphics and sounds. This score is usually intended for fun and should not be taken seriously.