"Έρωτας, αυτός ο αδιαγνωστος...!!" - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 82
    Senior Member
    Μάθαμε κι εμείς να τα τρώμε

biscochicco
    Guest
    Καλησπέρα μαράκι, διαβασα ολα τα σχολια και πραγματικα το μονο -που εχω να πω ειναι οτι δεν ξερατε ο ενας τον αλλον καθολου. Απ τη δικη του μερια καταλαβαινω απ οτι λεει πως ειχε εστιασει στην δουλεια και μετα για τον πατερα του οτι του εβαζε λογια μαλλον δεν ειχε αλλες προσωπικες σχεσης περαν εσου και του φαδερ. Σαν φιλη σε εβλεπε περισσοτερο και σαν δεκανικι αν οπως μας τα λες εμας εντιμετωπιζες και τον ιδιο. Τον ειχες τοοοοσο δεδομενο τον λεγαμενο που νομισες οτι μπορεις να κανεις οτι σου γουσταριζει πχ διαδικτυακο φλερτ. Πιο πολυ μου κανει για ρουτινα αλλα με αρνητικο προσιμο. Οι ανδρες θελουν γλυκαδα γενικα οχι γκρινια και απαξιωση. Δε θελουν ουτε αυτοι να νιωθουν δεδομενοι, θελουν κι αυτοι το παθος απο το ετερον ιμησυ. Αυτα τα λιγα. Νομιζω δε μπορεις να ξεκολλησεις γιατι τον ειχες τοσοοο δεδομενο που λεςς, εεε ρε και ο λιακος βγαλε φωνη...
    Μαρακι, μου κανεις πολυ χειριστικος τυπος τοσοοο που σε τυφλωσε και δεν εμαθες ποτε τον λιακο σαν ανθρωπο. Χαιρομαι για το παλικαρι και για σενα που χωρισατε. Ευχομαι να βρεις καποιον να τον αγαπησεις για τον τροπο που τον αγαπας οχι για τον τροπο που σε αγαπαει αυτος.
    Last edited by biscochicco; 24-11-2023 at 18:28.

Senior Member
    Αφού λέει το κορίτσι ήθελε εκδρομές αθώος ο γυπασ

Senior Member
    Μπισκοτσικο σαν τον τακλινιαρη τα λες για να μασ μπερδέψεις

biscochicco
    Guest
    χαχαχαχαχ το καταλαβα το επεξεργαστηκα κιολας μπας κ με καταλαβει κανεις...

Senior Member
    Είναι η καινούρια λογική αυτή της νεολαίας να ξέρεις

Senior Member
    Ελα μαρακι, δες αν τα λεει για σενα.
    https://www.youtube.com/watch?v=NvrtjOeBeiE

Ρε συ Μπισκοτσικο, τι είναι αυτά που μου γράφεις??
    Δεν μπαίνω καν στον κόπο να το συζητήσω μαζί σου,ούτε θα απολογηθω τώρα με τις βλακείες που λες.

Εχε ότι γνώμη θες για μένα,τον εξ και το θέμα μου γενικότερα,ποσως με απασχολεί,ούτε καν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου δε θέλω,δε θα το κάνω,δεν έχει νόημα,αφού φαίνεσαι πεποισμενη για κάποια αυθαίρετα συμπεράσματα που εβγαλες,κρατά τα για σένα και that's it!

Όλα τα παιδιά που μου έγραψαν εδώ τη γνώμη τους κατάλαβαν το πώς νιώθω αν μη τοι άλλο...μόνο εσύ απάντησες τόσο άστοχα.Τι να πω??Είσαι και σίγουρη κιόλας ότι κατάλαβες τη φάση μου!! Έλεος!!

Το σταματάω εδώ και παρακαλώ πολύ να κάνεις κι εσύ το ίδιο.
    Ούφφφ!! Συγχηστηκα η γυναίκα βραδιατικο!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by maraki_lar View Post
    Ρε συ Μπισκοτσικο, τι είναι αυτά που μου γράφεις??
    Δεν μπαίνω καν στον κόπο να το συζητήσω μαζί σου,ούτε θα απολογηθω τώρα με τις βλακείες που λες.

Εχε ότι γνώμη θες για μένα,τον εξ και το θέμα μου γενικότερα,ποσως με απασχολεί,ούτε καν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου δε θέλω,δε θα το κάνω,δεν έχει νόημα,αφού φαίνεσαι πεποισμενη για κάποια αυθαίρετα συμπεράσματα που εβγαλες,κρατά τα για σένα και that's it!

Όλα τα παιδιά που μου έγραψαν εδώ τη γνώμη τους κατάλαβαν το πώς νιώθω αν μη τοι άλλο...μόνο εσύ απάντησες τόσο άστοχα.Τι να πω??Είσαι και σίγουρη κιόλας ότι κατάλαβες τη φάση μου!! Έλεος!!

Το σταματάω εδώ και παρακαλώ πολύ να κάνεις κι εσύ το ίδιο.
    Ούφφφ!! Συγχηστηκα η γυναίκα βραδιατικο!!
    Δεν σου το ειπε για να σε μειωσει ρε συ,

Πλάκα κάνεις axl??Τι χειριστικη με είπε,τι ότι δεν αξίζω την αγάπη του εξ,τι ότι καλά έκανε και με χώρισε και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο!! Μα ημαρτον δηλαδη!!

Senior Member
    Εσυ δεσ το βιντεο να στα πει ο προφεσορας γτ εχεις φαει κολλημα.
    Το τι σε ειπε σε οποια γυναικα και να το πεις μεσα θα πεσεις, οποτε μην προσβαλλεσαι.

Ρε συ axl σοβαρά τώρα?
    Κι επειδή έχω φάει κόλλημα τι?
    Δεν είναι ανθρώπινο αυτό?δε συμβαίνει? Της δίνει αυτό το δικαίωμα να τοποθετείται με αυτόν τον τρόπο απέναντι μου?
    Τελοσπαντων...
    δε θα ασχοληθώ περαιτέρω.

elis...
    Μου φαίνεσαι πολύ πονεμένος ρε συ.
    Πες μας κάποιες λεπτομέρειες για τη ζωή σου να σε γνωρίσουμε καλύτερα και κάνε focus σε όποιον τομέα της ζωής σου θες εσυ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maraki_lar View Post
    Ρε συ axl σοβαρά τώρα?
    Κι επειδή έχω φάει κόλλημα τι?
    Δεν είναι ανθρώπινο αυτό?δε συμβαίνει? Της δίνει αυτό το δικαίωμα να τοποθετείται με αυτόν τον τρόπο απέναντι μου?
    Τελοσπαντων...
    δε θα ασχοληθώ περαιτέρω.
    Καλημερα Μαρακι! Και ο καρκινος στους ανθωπους πηγαινει, οταν ομως καρκινιαζεσαι εσυ ειναι απο το κεφαλι σου και δεν σου φταιει κανενας αλλος. Κατσε να αυτολυπασαι μεχρι τα 80 και μετα θα σου φταιει η κοινωνια που αφησες την ζωη σου να περασει.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast