"Έρωτας, αυτός ο αδιαγνωστος...!!" - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 82 of 82
    Axl Θες και τα λες η σου ξεφεύγουν??

Αν πρόσεξες σε κάποιο από τα posts μου λέω στη remedy ότι είμαι στη φάση που χρειάζομαι μια ανανεωση,γνωρίζω κόσμο και ελπίζω να χτίσω μια σχεση όμορφη και να περάσω καλά.

Επειδή δεν έχω ξεπεράσει ακόμη τον πρώην δε σημαίνει ότι θα κάθομαι να κλαίω πάνω από το χυμένο γάλα.

Βεβαια θα φροντίσω να είμαι ειλικρινής απέναντι στον εκάστοτε new partner,εξηγώντας τη φάση στην οποία βρσκομαι ,το τι έχω ανάγκη,τι ζητάω,τι μπορώ να δώσω κτλ. (δε θα του πω βέβαια ότι είμαι συναισθηματικά αλλου,αλλά να το πάμε χαλαρά κι όπου βγει).Είπαμε...ο έρωτας με έρωτα περνάει! ;)

Γενικά,είμαι αισιόδοξη με την η σκέψη ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by maraki_lar View Post
    Axl Θες και τα λες η σου ξεφεύγουν??

Αν πρόσεξες σε κάποιο από τα posts μου λέω στη remedy ότι είμαι στη φάση που χρειάζομαι μια ανανεωση,γνωρίζω κόσμο και ελπίζω να χτίσω μια σχεση όμορφη και να περάσω καλά.

Επειδή δεν έχω ξεπεράσει ακόμη τον πρώην δε σημαίνει ότι θα κάθομαι να κλαίω πάνω από το χυμένο γάλα.

Βεβαια θα φροντίσω να είμαι ειλικρινής απέναντι στον εκάστοτε new partner,εξηγώντας τη φάση στην οποία βρσκομαι ,το τι έχω ανάγκη,τι ζητάω,τι μπορώ να δώσω κτλ.

Είμαι αισιόδοξη με την η σκέψη ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται...!
    Οχι Μαρακι, δεν μου ξεφευγουν. Δεν αναρωτιεσαι ποτέ γιατι τα παιρνεις ολα σαν επιθεση στον εαυτο σου; Εσυ προβαλλεις στους αλλους αυτα που σκεφτεσαι για τον εαυτο σου. Δεν νομιζω καποιος εδω να θελει το κακο σου.

Axl δεν ξέρω αν θα με χαρακτήριζα μυγιαγγιχτη πχ...πιο πολύ νομίζω ότι παίρνω ίσως πιο σοβαρά/κατάκαρδα κάποια πράγματα,ούσα υπερευαισθητη στην "αδικη" κριτική που γίνεται με έναν καυστικό/ειρωνικο τρόπο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maraki_lar View Post
    Axl δεν ξέρω αν θα με χαρακτήριζα μυγιαγγιχτη πχ...πιο πολύ νομίζω ότι παίρνω ίσως πιο σοβαρά/κατάκαρδα κάποια πράγματα,ούσα υπερευαισθητη στην "αδικη" κριτική που γίνεται με έναν καυστικό/ειρωνικο τρόπο.
    Ε τι να σου πω τωρα, μεγαλο κοριτσι εισαι, διαβασε τα μηνηματα σου και ισως αλλαξεις γνωμη.

Senior Member
    Είμαι αγροτησ μου πήρε το κράτος την οικογένεια επειδή καπνίζω κ πρέπει να υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον μου τι μου έχουν κάνει βασανιστήρια disrespect κ διαφορά αλλά ρώτα τον σύριζα που με κυνηγάει όλος ο σύριζα θέλει να πεθάνω ο λόγος υποψιάζομαι 30 τόνους ελαιόλαδο παράγει όλη η Ελλάδα εγώ παράγω ΤΟΥΣ 10 με ένα μεροκάματο 50 ευρώ το κάνω αυτό από το 2004 βγάζω γύρω στα 80 χιλιάρικα ευρώ το χρόνο κ ο Μητσοτάκης δεν πιστεύει ότι είναι αληθινή δουλειά κ ΤΟΥΣ είπε να με φάνε γτ τα λεφτά είναι πολλά στα αρχιδια μου λεφτά δεν έφαγα έβγαλα 7 εκατομμύρια σύνολο από όλες τις δουλειές μου

Αλήθεια?

Ρε συ Elis... σοβαρά τώρα?
    Και που πήγαν όλα αυτά τα λεφτά?

Senior Member
    Τα πήρε ο πρωθυπουργός εγώ δεν τα έχω

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456