Ένα rant για την απάτη του οnline dating - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 117
    Banned
    Quote Originally Posted by maraki_lar View Post
    Αγαπητέ,Άλεξ.

Δεν ξέρω αν το άρθρο που σου παρεθεσα εδω το βρήκες εύστοχο/ίσως χρήσιμο σε κάποια σημεία.

Έχω την αίσθηση ότι σε κάποια πράγματα από αυτά που μας έγραψες έχεις δίκιο(όπως στο ότι οι γυναίκες τέτοιον ιντερνετικών εφαρμογών έχουν το πλεονέκτημα των πολλαπλών μηνυμάτων που λαμβάνουν ετσι έχουν και τη δυνατότητα επιλογής μέσα από μια ευρεία γκάμα ανδρικών προφίλ),απλά καταλαβαίνω ότι μια μακρά περίοδος ερωτικης ξηρασίας προκαλεί αρνητικά συναισθήματα απογοήτευσης που φτάνει ως την κατάθλιψη και την πλήρη παραίτηση από το την αρένα των σχέσεων κι είναι κρίμα για ένα νέο "ζωντανό" άνθρωπο με ανάγκες και θέλω(όπως αυτή της συντροφικότητας κτλ) που ζητούν εκπληρωση.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μην απογοητεύεσαι αρχικά και να το πάρεις λιγο αλλιώς με την έννοια ότι να σκεφτείς πως δεν είσαι ο μόνος που υποφέρει από μοναξιά,όλοι έχουμε περάσει μικρότερες ή μεγαλύτερες σε διάρκεια τέτοιες φάσεις κι είναι πολύ νορμάλ αυτό.

Εγώ θα έλεγα να κάνεις ένα διάλειμμα από το on line dating και να κάνεις focus στον εαυτό σου,ασχολούμενος με πράγματα που σε ευχαριστούν και να επανέλθεις αργότερα.

Γιατί τώρα με την αρνητικη άποψη που έχεις για το dating ,αυτο και εκπέμπεις προς τα έξω,αφού αυτή είναι η αύρα σου και τέτοια ενέργεια ακτινοβολεις.
    Και όλοι εδώ μέσα όμως πέσανε να με φάνε επειδή πηγαίνω σε οίκους ανοχής. Δικαίωμά μου δεν παρενοχλώ κάποιον ούτε κάνω κακό σε κάποιον με αυτόν τον τρόπο. Μια ανθρώπινη ανάγκη είναι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε αυτό το φορουμ να δέχομαι τόσο μίσος επειδή πηγαίνω εκεί. Προφανώς κάποιοι άνθρωποι πίσω από μια οθόνη αρέσκονται να κρίνουν και να βγάζουν χολή. Στην τελική μόνο εγώ ξέρω ποιος είμαι και τι αξίζω ας γράφουν ότι θέλουν λοιπόν.

Banned
    Επειδή βλέπω που πηγαίνει το θέμα ζητώ θερμά από την διαχείριση να κλειδώσει το θέμα

biscochicco
    Guest
    Λοιποοοοον, γεια σας παιδια εδω η γνωμη μου για το Dating γενικοτερα αλλα ιδιαιτερα για το Online οπως ζητα ο θεματοθετης.
    To online dating για τους ανδρες ειναι ξεκαθαρο σεξακι και αν αυτο που ζητουν το βρουν στη κοπελα που θα βγουν το επικειμενο ραντεβου και αν δεν το λουσουν με τερτιπια τοτε μπορει να καταληξει σε σχεση. Αυτη ειναι η γενικοτερη ιδεα. ΑΑΑΑλλα αν πω την αποψη μου πρεπει να πω τι ακριβως εκλαμβανω απο τα ατομα που χρησιμοποιουν αυτα τα apps οπως το εκανα κι εγω παλαιοτερα.
    Τα ατομα αυτα επιλεγουν τα apps, γιατι ακριβωωςςς δεν εχουν σκοπο να επενδυσουν καπως σε μια νεα γνωριμια, ολα ετοιμα, σε κουτακια και οτι μας κανει το δοκιμαζουμε οτι δεν μας κανει το πεταμε. ΕΕ τοτε ειναι σχεδον σιγουρη αποτυχια. Οπως ειπα και πιο πανω που θεωρησε ο θεματοθετης εκτος τοπικ, ειναι για ποιο σκοπο μπαινεις εκει μεσα και αλλα πολλα που με εκαναν να καταλαβω οτι ο θεματοθετης μπαινει εκει μεσα με μια συγκεκριμενη απογοητευση προς τις κοπελες οποτε προφανως αυτο θα βρει μπροστα του, την απογοητευση. Υποσυνειδητα ματσαρει με κοπελες που εχουν τετοια σημαδια. Εχει μια αποψη και θελει να την επιβεβαιωνει ολη την ωρα. Οι γυναικες που παρατηρει ο θεματοθετης ειναι σαν του χολιγουντ( γιατι αν παει αμερικη ο θεματοθετης θα καταλαβει οτι δεν ειναι ολες οι αμερικανες χολιγουντιανες)
    Καποιες φορες πραγματικα πετυχαινει, εχω μια φιλη παντρεμενη με παιδια που γνωριστηκε μεσω τιντερ με τον ανδρα της. Η αδερφη μου επισης μετα απο μια σχεση 7 ετων δεν ηξερε πως να φλερταρει ή που να γνωρισει κοσμο οποτε μπηκε αλλα με σκοπο να βρει οντως ταιρι οχι γαμι,,σα.
    Οποοοοτε και παλι οτι δινεις παιρνεις. εχω περιπτωσεις που πηγε ποοολυ καλα και εχω και την περιπτωση μου που εγω το χρησιμοποιουσα ως χρηστης για να δω πως ακριβως φλερταρουν οι ανδρες εκει και τι ακριβως ψαχνουν αλλα ολα αυτα στα 19 μου.

Banned
    Quote Originally Posted by biscochicco View Post
    Λοιποοοοον, γεια σας παιδια εδω η γνωμη μου για το Dating γενικοτερα αλλα ιδιαιτερα για το Online οπως ζητα ο θεματοθετης.
    To online dating για τους ανδρες ειναι ξεκαθαρο σεξακι και αν αυτο που ζητουν το βρουν στη κοπελα που θα βγουν το επικειμενο ραντεβου και αν δεν το λουσουν με τερτιπια τοτε μπορει να καταληξει σε σχεση. Αυτη ειναι η γενικοτερη ιδεα. ΑΑΑΑλλα αν πω την αποψη μου πρεπει να πω τι ακριβως εκλαμβανω απο τα ατομα που χρησιμοποιουν αυτα τα apps οπως το εκανα κι εγω παλαιοτερα.
    Τα ατομα αυτα επιλεγουν τα apps, γιατι ακριβωωςςς δεν εχουν σκοπο να επενδυσουν καπως σε μια νεα γνωριμια, ολα ετοιμα, σε κουτακια και οτι μας κανει το δοκιμαζουμε οτι δεν μας κανει το πεταμε. ΕΕ τοτε ειναι σχεδον σιγουρη αποτυχια. Οπως ειπα και πιο πανω που θεωρησε ο θεματοθετης εκτος τοπικ, ειναι για ποιο σκοπο μπαινεις εκει μεσα και αλλα πολλα που με εκαναν να καταλαβω οτι ο θεματοθετης μπαινει εκει μεσα με μια συγκεκριμενη απογοητευση προς τις κοπελες οποτε προφανως αυτο θα βρει μπροστα του, την απογοητευση. Υποσυνειδητα ματσαρει με κοπελες που εχουν τετοια σημαδια. Εχει μια αποψη και θελει να την επιβεβαιωνει ολη την ωρα. Οι γυναικες που παρατηρει ο θεματοθετης ειναι σαν του χολιγουντ( γιατι αν παει αμερικη ο θεματοθετης θα καταλαβει οτι δεν ειναι ολες οι αμερικανες χολιγουντιανες)
    Καποιες φορες πραγματικα πετυχαινει, εχω μια φιλη παντρεμενη με παιδια που γνωριστηκε μεσω τιντερ με τον ανδρα της. Η αδερφη μου επισης μετα απο μια σχεση 7 ετων δεν ηξερε πως να φλερταρει ή που να γνωρισει κοσμο οποτε μπηκε αλλα με σκοπο να βρει οντως ταιρι οχι γαμι,,σα.
    Οποοοοτε και παλι οτι δινεις παιρνεις. εχω περιπτωσεις που πηγε ποοολυ καλα και εχω και την περιπτωση μου που εγω το χρησιμοποιουσα ως χρηστης για να δω πως ακριβως φλερταρουν οι ανδρες εκει και τι ακριβως ψαχνουν αλλα ολα αυτα στα 19 μου.
    Όσον αφορά την δική μου περίπτωση αυτό δεν ισχύει και αυτό πολύ απλά αν θέλω σεξάκι πηγαίνω ανά πάσα ώρα και στιγμή στις επαγγελματίες, δεν έχω αγαμίες και δεν έφτιαξα το app για να βγω με καποια απλα για το σεξ. Το εφτιαξα επειδη οπως γραφω στην πρωτη σειρα ζω σε χωριό και εκ των πραγμάτων η πλησιέστερη πόλη απέχει 40χλμ. Και όπως βλέπεις ζυγίζω τα πράγματα δεν θα οδηγούσα 40χλμ απλά για να βγω για ενα one night stand

biscochicco
    Guest
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Χαιρετώ το φορουμ,

Ζω σε επαρχία και οι ευκαιρίες να γνωρίσω άτομα, πόσο μάλλον σύντροφο είναι ελάχιστες. Οπότε μη έχοντας άλλη λύση έφτιαξα έναν λογαριασμό στο tinder. Τις πρώτες δυο μέρες υπήρξαν αρκετές κοπέλες που ενδιαφέρθηκαν για τσατ αλλά παρόλο που η συζήτηση μαζί τους πήγαινε καλά και ενώ τα είχα καταφέρει σχεδόν να βγω ραντεβού με κάποια όλες όμως έκοβαν την επικοινωνία. Και δεν είναι ότι είχα πει κάτι που θα τις ξενέρωνε. Το έψαξα μάλιστα αρκετά και το φαινόμενο του ghosting είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Ενδεχομένως τα χιλιάδες likes που δέχονται τα γυναικεία προφιλ να τους δίνει την αίσθηση ότι μπορούν να έχουν όποιον θέλουν. Είναι σπατάλη χρημάτων ειδικά για όσους χρησιμοποιούν την premium έκδοση. Δεν τρελάθηκα κιόλας να πληρώνω με λεφτά που βγήκαν από σκληρή δουλειά όλη τη σεζόν και να τα χαραμίζω έτσι για την κάθε άγνωστη. Επίσης δεν κάνω like σε όποια τύχει κοιτάω προσεκτικά τα προφιλ και δεν στέλνω σε όποια να'ναι.
    Αλλά είναι ένας φαύλος κύκλος πλέον. Ο ίδιος ο αλγόριθμος ακόμα είναι εναντίον σου απλά επειδή όλα αυτά τα σαιτ γνωριμιών δουλεύουν υπέρ των γυναικών. Στους άνδρες αν δεν είσαι από εμφάνιση Brad Pitt ή κάποιος που φλεξάρει κοιλιακούς ο αλγόριθμος της πλατφόρμας σε βάζει κυριολεκτικά στο υπόγειο.
    Με λίγα λόγια η κοινωνία μας έχει φτάσει στον πάτο. Από τότε που δημιουργήθηκε το facebook και όλα τα συναφή οι άνθρωποι έχουν απομονωθεί πίσω από μια οθόνη. Να πας να μιλήσεις σε κοπέλα κινδυνεύεις να μπεις φυλακή πλέον για σεξουαλική παρενόχληση.
    Επειδή γεννήθηκαν κάποιες με καλή εμφάνιση έχουν ψωνιστεί σε τέτοιο σημείο που αν δεν ανήκεις στην κατηγορία της ελιτ των ανδρών δεν σε κοιτάνε καν.
    Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα για τους average guys στον 21ο αιώνα.
    Ξέρω ότι οι γυναίκες του φορουμ θα αρχίσουν να με καταριούνται ως μισογύνη. Ένα έχω να σας πώ εξ'αρχής σταράτα και ξηγημένα. Όσον καιρό υπάρχετε σ'αυτόν τον πλανήτη δεν έχετε κάνει ως άνδρες ούτε μια μέρα οπότε δεν έχετε την παραμικρή ιδέα τι περνάμε και πόσο δύσκολο έχει γίνει το dating για τον μέσο άνδρα.
    Και ξέρετε γιατί δεν θα το καταλάβετε ποτέ? Επειδή τα έχετε όλα έτοιμα στο πιάτο, διαλέγετε όποιον θέλετε...

Υ.Γ. Δέχομαι μόνο σοβαρές απαντήσεις πάνω στο θέμα. Αν μπείτε απλά για να με κράξετε για προηγούμενα post που έκανα το θέμα θα κλειδωθεί όπως και το προηγούμενο οπότε όλοι χαμένοι θα βγουν
    Επισης περα απο ολα αυτα, οι γυναικες εχουν οντως το τελευταιο λογο στην επιλογη, και αυτο οι ανδρες δεν το δεχονται οποτε σιχτιριζουν αντι να δουν πως θα μπορουσαν να βελτιωθουν, γιατι πολλες γυναικες, αγαπη μου, δεν συμβιβαζονται με τα λιγα και τα μπρατσα, θελουν εναν Ανδρα διπλα τους που θα τις θαυμαζει, οπως ακριβως θελετε κι εσεις. Τουλαχιστον οι γυναικες που εχω συναντησει εγω στη ζωη μου χεεεστηκαν για τα λεφτα και τα μπρατσα, τα κανουν μονες πλεον, εναν ανθρωπο για την " μουρμουρα" (οπως το εχουν βαφτησει πολλοι) θελουν.

biscochicco
    Guest
    Αλλωστε γι αυτο ειστε και κυνηγοι μεσα σας βρεεεεε, γιατι στο ειδος μας κυνηγας το μυαλο οχι το σβερκο αν καταλαβαινεις τι εννοω

Banned
    Επισης περα απο ολα αυτα, οι γυναικες εχουν οντως το τελευταιο λογο στην επιλογη, και αυτο οι ανδρες δεν το δεχονται οποτε σιχτιριζουν αντι να δουν πως θα μπορουσαν να βελτιωθουν, γιατι πολλες γυναικες, αγαπη μου, δεν συμβιβαζονται με τα λιγα και τα μπρατσα, θελουν εναν Ανδρα διπλα τους που θα τις θαυμαζει, οπως ακριβως θελετε κι εσεις. Τουλαχιστον οι γυναικες που εχω συναντησει εγω στη ζωη μου χεεεστηκαν για τα λεφτα και τα μπρατσα, τα κανουν μονες πλεον, εναν ανθρωπο για την " μουρμουρα" (οπως το εχουν βαφτησει πολλοι) θελουν.
    Και ξαναλέω δεν ζούμε σε έναν ρόδινα πλασμένο κόσμο. Καθημερινά γίνονται βιασμοί και γυναικοκτονίες, ειδικά εδώ στην Κρήτη αυτές αυξάνονται σε ανησυχητικούς ρυθμούς. Καλά λες εσύ θέλουν κάποιον να τις θαυμάζει αλλά είναι τυχαίο που καταλήγουν να κάνουν σχέση με αληταράδες που τις χρησιμοποιούν μόνο για το σεξ και στα 30 και βάλε μετά κλαίγονται που έμειναν τα καλά παιδιά?

Banned
    Αλλωστε γι αυτο ειστε και κυνηγοι μεσα σας βρεεεεε, γιατι στο ειδος μας κυνηγας το μυαλο οχι το σβερκο αν καταλαβαινεις τι εννοω
    Γιατί χρησιμοποιείς το είστε? Γιατί είχα τόση ώρα την εντύπωση ότι μιλάω με άνδρα? Τελικά είσαι άνδρας ή γυναίκα? Από το προφιλ σου δεν μπορώ να καταλάβω

biscochicco
    Guest
    Και ξαναλέω δεν ζούμε σε έναν ρόδινα πλασμένο κόσμο. Καθημερινά γίνονται βιασμοί και γυναικοκτονίες, ειδικά εδώ στην Κρήτη αυτές αυξάνονται σε ανησυχητικούς ρυθμούς. Καλά λες εσύ θέλουν κάποιον να τις θαυμάζει αλλά είναι τυχαίο που καταλήγουν να κάνουν σχέση με αληταράδες που τις χρησιμοποιούν μόνο για το σεξ και στα 30 και βάλε μετά κλαίγονται που έμειναν τα καλά παιδιά?
    Και στο μυαλο σου φταινε οι γυναικες με την επιλογη τους? οχι ολο το μπακραουντ πχ κακοποιηση στην οικογενεια οποτε το μυαλο του θυματος που εχει ΤΡΑΥΜΑΤΑ υποσυνειδητα ψαχνει αυτη την καθημερινοτητα που εχει μαθει, και οπως λες ειδικαααα στη κρητη. Αλεξανδρε, επειδη ακριβως δεν ειναι ολα ροδινα δεν μπορουμε να συνυπαρξουμε στα ανδρες και γυναικες. Κλαιγονται γιατι αν εχουν μαθει απο μικρες μονο σε σκατανθρωπους πραγματικα δεν βλεπουν τα καλα παιδια μπροστα τους

biscochicco
    Guest
    Γιατί χρησιμοποιείς το είστε? Γιατί είχα τόση ώρα την εντύπωση ότι μιλάω με άνδρα? Τελικά είσαι άνδρας ή γυναίκα? Από το προφιλ σου δεν μπορώ να καταλάβω
    γυναικα 27 χρονων απο βορεια, επισης οι φιλες μου γι αυτο με γουσταρουν, λενε σκεφτομαι και σαν ανδρας και σα γυναικα γιατι ειχα και τα δυο προτυπα στη ζωη μου

Banned
    Και στο μυαλο σου φταινε οι γυναικες με την επιλογη τους? οχι ολο το μπακραουντ πχ κακοποιηση στην οικογενεια οποτε το μυαλο του θυματος που εχει ΤΡΑΥΜΑΤΑ υποσυνειδητα ψαχνει αυτη την καθημερινοτητα που εχει μαθει, και οπως λες ειδικαααα στη κρητη. Αλεξανδρε, επειδη ακριβως δεν ειναι ολα ροδινα δεν μπορουμε να συνυπαρξουμε στα ανδρες και γυναικες. Κλαιγονται γιατι αν εχουν μαθει απο μικρες μονο σε σκατανθρωπους πραγματικα δεν βλεπουν τα καλα παιδια μπροστα τους
    Δεν γράφω κάπου ότι φταίνε εκείνες γενικά το λέω τι συμβαίνει. Αλλά από την στιγμή που βρίσκονται σε μια τοξική σχέση γιατί μένουν μέχρι να συμβεί το κακό? Το θέμα είναι να φύγεις όσο είναι νωρίς

biscochicco
    Guest
    Δεν γράφω κάπου ότι φταίνε εκείνες γενικά το λέω τι συμβαίνει. Αλλά από την στιγμή που βρίσκονται σε μια τοξική σχέση γιατί μένουν μέχρι να συμβεί το κακό? Το θέμα είναι να φύγεις όσο είναι νωρίς
    εκει παει αλλου το πραγμαααα, δεν φευγουν για παρα πολλους λογους και ο κυριοτερος ειναι γιατι απλα δεν ξερουν κατι αλλο περα απο αυτο Αλεξανδρε, αυτο ειναι και το δυστυχες, γιατι δεν μπορουν να διαχωρισουν την αγαπη απο την βια και αντιστροφα, σκεψου ολη σου τη ζωη να σε εδερνε η μητερα σου, ή που θα μισουσες της γυναικες ή που θα ξεσπουσες οτι ξυλο εχεις φαει ή που θα ετρωγες παντοφλα που λενε. Οι προτημισεις ξεκινανε απο μικρη ηλικια και οταν υπαρχει τραυμα μπεδρευεται το μυαλουδακι των παιδιων

Banned
    γυναικα 27 χρονων απο βορεια, επισης οι φιλες μου γι αυτο με γουσταρουν, λενε σκεφτομαι και σαν ανδρας και σα γυναικα γιατι ειχα και τα δυο προτυπα στη ζωη μου
    οκ απλα να ξερεις οτι δεν ειμαστε σκαρτοι οσοι πηγαινουμε στις επαγγελματιες γιατι για εμας ειναι απειρα φορες πιο δυσκολο το φλερτ και οι γνωριμιες. Ειδικα εμεις που ειμαστε μοναχικα ατομα. Δεν εχω κανεναν ζω σε ενα απομωνομενο χωριο και ειναι μερες που νιωθω τοση μοναξια που θελω να βαλω τελος στη ζωη μου. Δεν μπορεις να φανταστεις τι ψυχικος πονος ειναι αυτος. Σε ολη μου τη ζωη ποτε δεν δεχτηκα αγαπη απο καμια, ποτε καποια δεν μου ειπε οτι την ελκυω. Δεν ειναι οτι θελω αποκλειστικα το σεξ αλλα αν στερηθω και αυτο τι νοημα εχει να ζω? Πιστεψε με υπαρχουν μερες που ευχομαι να ειχα γεννηθει γυναικα

biscochicco
    Guest
    για την ψυχοσυνθεση των θυματων γενικοτερα οχι μονο θυματα σωματικης βιας
    https://www.psychografimata.com/i-ps...-tou-thimatos/

biscochicco
    Guest
    οκ απλα να ξερεις οτι δεν ειμαστε σκαρτοι οσοι πηγαινουμε στις επαγγελματιες γιατι για εμας ειναι απειρα φορες πιο δυσκολο το φλερτ και οι γνωριμιες. Ειδικα εμεις που ειμαστε μοναχικα ατομα. Δεν εχω κανεναν ζω σε ενα απομωνομενο χωριο και ειναι μερες που νιωθω τοση μοναξια που θελω να βαλω τελος στη ζωη μου. Δεν μπορεις να φανταστεις τι ψυχικος πονος ειναι αυτος. Σε ολη μου τη ζωη ποτε δεν δεχτηκα αγαπη απο καμια, ποτε καποια δεν μου ειπε οτι την ελκυω. Δεν ειναι οτι θελω αποκλειστικα το σεξ αλλα αν στερηθω και αυτο τι νοημα εχει να ζω? Πιστεψε με υπαρχουν μερες που ευχομαι να ειχα γεννηθει γυναικα
    Δεν κριτηκαρα ποτε το οτι πηγες εκει, ισα ισα λεω οτι εχουν εναν σκοπο αυτες οι κοπελες. Το αν το θεωρω εγω σωστο να γινεται, λιγο νοημα εχει.

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast