Results 46 to 60 of 117
-
29-11-2023, 13:59 #46
Και όλοι εδώ μέσα όμως πέσανε να με φάνε επειδή πηγαίνω σε οίκους ανοχής. Δικαίωμά μου δεν παρενοχλώ κάποιον ούτε κάνω κακό σε κάποιον με αυτόν τον τρόπο. Μια ανθρώπινη ανάγκη είναι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε αυτό το φορουμ να δέχομαι τόσο μίσος επειδή πηγαίνω εκεί. Προφανώς κάποιοι άνθρωποι πίσω από μια οθόνη αρέσκονται να κρίνουν και να βγάζουν χολή. Στην τελική μόνο εγώ ξέρω ποιος είμαι και τι αξίζω ας γράφουν ότι θέλουν λοιπόν.
- 29-11-2023, 14:08 #47
Επειδή βλέπω που πηγαίνει το θέμα ζητώ θερμά από την διαχείριση να κλειδώσει το θέμα
29-11-2023, 14:09 #48biscochiccoGuestΛοιποοοοον, γεια σας παιδια εδω η γνωμη μου για το Dating γενικοτερα αλλα ιδιαιτερα για το Online οπως ζητα ο θεματοθετης.
To online dating για τους ανδρες ειναι ξεκαθαρο σεξακι και αν αυτο που ζητουν το βρουν στη κοπελα που θα βγουν το επικειμενο ραντεβου και αν δεν το λουσουν με τερτιπια τοτε μπορει να καταληξει σε σχεση. Αυτη ειναι η γενικοτερη ιδεα. ΑΑΑΑλλα αν πω την αποψη μου πρεπει να πω τι ακριβως εκλαμβανω απο τα ατομα που χρησιμοποιουν αυτα τα apps οπως το εκανα κι εγω παλαιοτερα.
Τα ατομα αυτα επιλεγουν τα apps, γιατι ακριβωωςςς δεν εχουν σκοπο να επενδυσουν καπως σε μια νεα γνωριμια, ολα ετοιμα, σε κουτακια και οτι μας κανει το δοκιμαζουμε οτι δεν μας κανει το πεταμε. ΕΕ τοτε ειναι σχεδον σιγουρη αποτυχια. Οπως ειπα και πιο πανω που θεωρησε ο θεματοθετης εκτος τοπικ, ειναι για ποιο σκοπο μπαινεις εκει μεσα και αλλα πολλα που με εκαναν να καταλαβω οτι ο θεματοθετης μπαινει εκει μεσα με μια συγκεκριμενη απογοητευση προς τις κοπελες οποτε προφανως αυτο θα βρει μπροστα του, την απογοητευση. Υποσυνειδητα ματσαρει με κοπελες που εχουν τετοια σημαδια. Εχει μια αποψη και θελει να την επιβεβαιωνει ολη την ωρα. Οι γυναικες που παρατηρει ο θεματοθετης ειναι σαν του χολιγουντ( γιατι αν παει αμερικη ο θεματοθετης θα καταλαβει οτι δεν ειναι ολες οι αμερικανες χολιγουντιανες)
Καποιες φορες πραγματικα πετυχαινει, εχω μια φιλη παντρεμενη με παιδια που γνωριστηκε μεσω τιντερ με τον ανδρα της. Η αδερφη μου επισης μετα απο μια σχεση 7 ετων δεν ηξερε πως να φλερταρει ή που να γνωρισει κοσμο οποτε μπηκε αλλα με σκοπο να βρει οντως ταιρι οχι γαμι,,σα.
Οποοοοτε και παλι οτι δινεις παιρνεις. εχω περιπτωσεις που πηγε ποοολυ καλα και εχω και την περιπτωση μου που εγω το χρησιμοποιουσα ως χρηστης για να δω πως ακριβως φλερταρουν οι ανδρες εκει και τι ακριβως ψαχνουν αλλα ολα αυτα στα 19 μου.
29-11-2023, 14:16 #49
Όσον αφορά την δική μου περίπτωση αυτό δεν ισχύει και αυτό πολύ απλά αν θέλω σεξάκι πηγαίνω ανά πάσα ώρα και στιγμή στις επαγγελματίες, δεν έχω αγαμίες και δεν έφτιαξα το app για να βγω με καποια απλα για το σεξ. Το εφτιαξα επειδη οπως γραφω στην πρωτη σειρα ζω σε χωριό και εκ των πραγμάτων η πλησιέστερη πόλη απέχει 40χλμ. Και όπως βλέπεις ζυγίζω τα πράγματα δεν θα οδηγούσα 40χλμ απλά για να βγω για ενα one night stand
29-11-2023, 14:21 #50biscochiccoGuestΕπισης περα απο ολα αυτα, οι γυναικες εχουν οντως το τελευταιο λογο στην επιλογη, και αυτο οι ανδρες δεν το δεχονται οποτε σιχτιριζουν αντι να δουν πως θα μπορουσαν να βελτιωθουν, γιατι πολλες γυναικες, αγαπη μου, δεν συμβιβαζονται με τα λιγα και τα μπρατσα, θελουν εναν Ανδρα διπλα τους που θα τις θαυμαζει, οπως ακριβως θελετε κι εσεις. Τουλαχιστον οι γυναικες που εχω συναντησει εγω στη ζωη μου χεεεστηκαν για τα λεφτα και τα μπρατσα, τα κανουν μονες πλεον, εναν ανθρωπο για την " μουρμουρα" (οπως το εχουν βαφτησει πολλοι) θελουν.
29-11-2023, 14:25 #51biscochiccoGuestΑλλωστε γι αυτο ειστε και κυνηγοι μεσα σας βρεεεεε, γιατι στο ειδος μας κυνηγας το μυαλο οχι το σβερκο αν καταλαβαινεις τι εννοω
29-11-2023, 14:26 #52
Και ξαναλέω δεν ζούμε σε έναν ρόδινα πλασμένο κόσμο. Καθημερινά γίνονται βιασμοί και γυναικοκτονίες, ειδικά εδώ στην Κρήτη αυτές αυξάνονται σε ανησυχητικούς ρυθμούς. Καλά λες εσύ θέλουν κάποιον να τις θαυμάζει αλλά είναι τυχαίο που καταλήγουν να κάνουν σχέση με αληταράδες που τις χρησιμοποιούν μόνο για το σεξ και στα 30 και βάλε μετά κλαίγονται που έμειναν τα καλά παιδιά?
29-11-2023, 14:29 #53
29-11-2023, 14:32 #54biscochiccoGuestΚαι στο μυαλο σου φταινε οι γυναικες με την επιλογη τους? οχι ολο το μπακραουντ πχ κακοποιηση στην οικογενεια οποτε το μυαλο του θυματος που εχει ΤΡΑΥΜΑΤΑ υποσυνειδητα ψαχνει αυτη την καθημερινοτητα που εχει μαθει, και οπως λες ειδικαααα στη κρητη. Αλεξανδρε, επειδη ακριβως δεν ειναι ολα ροδινα δεν μπορουμε να συνυπαρξουμε στα ανδρες και γυναικες. Κλαιγονται γιατι αν εχουν μαθει απο μικρες μονο σε σκατανθρωπους πραγματικα δεν βλεπουν τα καλα παιδια μπροστα τους
29-11-2023, 14:34 #55biscochiccoGuest
29-11-2023, 14:36 #56
29-11-2023, 14:41 #57biscochiccoGuestεκει παει αλλου το πραγμαααα, δεν φευγουν για παρα πολλους λογους και ο κυριοτερος ειναι γιατι απλα δεν ξερουν κατι αλλο περα απο αυτο Αλεξανδρε, αυτο ειναι και το δυστυχες, γιατι δεν μπορουν να διαχωρισουν την αγαπη απο την βια και αντιστροφα, σκεψου ολη σου τη ζωη να σε εδερνε η μητερα σου, ή που θα μισουσες της γυναικες ή που θα ξεσπουσες οτι ξυλο εχεις φαει ή που θα ετρωγες παντοφλα που λενε. Οι προτημισεις ξεκινανε απο μικρη ηλικια και οταν υπαρχει τραυμα μπεδρευεται το μυαλουδακι των παιδιων
29-11-2023, 14:42 #58
οκ απλα να ξερεις οτι δεν ειμαστε σκαρτοι οσοι πηγαινουμε στις επαγγελματιες γιατι για εμας ειναι απειρα φορες πιο δυσκολο το φλερτ και οι γνωριμιες. Ειδικα εμεις που ειμαστε μοναχικα ατομα. Δεν εχω κανεναν ζω σε ενα απομωνομενο χωριο και ειναι μερες που νιωθω τοση μοναξια που θελω να βαλω τελος στη ζωη μου. Δεν μπορεις να φανταστεις τι ψυχικος πονος ειναι αυτος. Σε ολη μου τη ζωη ποτε δεν δεχτηκα αγαπη απο καμια, ποτε καποια δεν μου ειπε οτι την ελκυω. Δεν ειναι οτι θελω αποκλειστικα το σεξ αλλα αν στερηθω και αυτο τι νοημα εχει να ζω? Πιστεψε με υπαρχουν μερες που ευχομαι να ειχα γεννηθει γυναικα
29-11-2023, 14:44 #59biscochiccoGuestγια την ψυχοσυνθεση των θυματων γενικοτερα οχι μονο θυματα σωματικης βιας
https://www.psychografimata.com/i-ps...-tou-thimatos/
29-11-2023, 14:46 #60biscochiccoGuest