Ένα rant για την απάτη του οnline dating - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 117
    biscochicco
    Guest
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    οκ απλα να ξερεις οτι δεν ειμαστε σκαρτοι οσοι πηγαινουμε στις επαγγελματιες γιατι για εμας ειναι απειρα φορες πιο δυσκολο το φλερτ και οι γνωριμιες. Ειδικα εμεις που ειμαστε μοναχικα ατομα. Δεν εχω κανεναν ζω σε ενα απομωνομενο χωριο και ειναι μερες που νιωθω τοση μοναξια που θελω να βαλω τελος στη ζωη μου. Δεν μπορεις να φανταστεις τι ψυχικος πονος ειναι αυτος. Σε ολη μου τη ζωη ποτε δεν δεχτηκα αγαπη απο καμια, ποτε καποια δεν μου ειπε οτι την ελκυω. Δεν ειναι οτι θελω αποκλειστικα το σεξ αλλα αν στερηθω και αυτο τι νοημα εχει να ζω? Πιστεψε με υπαρχουν μερες που ευχομαι να ειχα γεννηθει γυναικα
    Μα το καταλαβα οτι εχεις πονο μεσα σου, δεν το ειπα πριν για κακο. Αν δεν αγαπηθεις πρεπει να μαθεις να αγαπας εσυ τον εαυτο σου, οσο basic και αν ακουγεται, θα βρεθει η κοπελα που θα εκτιμησει οτι αγαπας τον εαυτο σου τον προσεχεις, προσεχεις τον νου σου και ολα τα συναφη. Μην απελπιζεσαι Αλεξανδρε, πραγματικα αν δεις λιγο το μεσα σου τοτε θα καταλαβεις οτι δεν ειναι αναγκη ουτε για τους ανδρες αλλα επιλογη. Τοτε θα εισαι εσυ που θα εχεις τον τελευταιο λογο και δε θα πουλησεις τον εαυτο σου για λιγη αγαπη αλλα θα απαιτεις οσα θελεις εσυ για να αντικατοπτριζουν την δικη σου εξελιξη στην κοπελα, που λεει ο λογος. Μη παρεις τις μετρητοις την τελευταια προταση δεν ξερω τι κανεις εσυ

Banned
    Quote Originally Posted by biscochicco View Post
    Μα το καταλαβα οτι εχεις πονο μεσα σου, δεν το ειπα πριν για κακο. Αν δεν αγαπηθεις πρεπει να μαθεις να αγαπας εσυ τον εαυτο σου, οσο basic και αν ακουγεται, θα βρεθει η κοπελα που θα εκτιμησει οτι αγαπας τον εαυτο σου τον προσεχεις, προσεχεις τον νου σου και ολα τα συναφη. Μην απελπιζεσαι Αλεξανδρε, πραγματικα αν δεις λιγο το μεσα σου τοτε θα καταλαβεις οτι δεν ειναι αναγκη ουτε για τους ανδρες αλλα επιλογη. Τοτε θα εισαι εσυ που θα εχεις τον τελευταιο λογο και δε θα πουλησεις τον εαυτο σου για λιγη αγαπη αλλα θα απαιτεις οσα θελεις εσυ για να αντικατοπτριζουν την δικη σου εξελιξη στην κοπελα, που λεει ο λογος. Μη παρεις τις μετρητοις την τελευταια προταση δεν ξερω τι κανεις εσυ
    Σε ευχαριστώ που το λες αυτό και ζητώ συγγνώμη που σου φέρθηκα απότομα στα προηγούμενα μηνύματα. Δεν το έκανα από κακία. Απλά είχα διαβάσει σχόλια πιο πάνω της Remedy που μου είπε πολύ βαριές λέξεις. Το γεγονός ότι πήγαινα σε αυτά τα μέρη δεν ισοδυναμεί ότι αποζητώ μονάχα το σεξ. Στην τελική όταν πηγαίνω εκεί έχω πλήρη επίγνωση ότι δεν περιμένω να αγαπηθώ και ότι απλά σε αντιμετωπίζουν σαν πελάτη. Δεν νομίζω να είναι παράλογο να θέλω να το ζήσω με μια κοπέλα για την οποία θα έχω συναισθήματα. Οπότε πιστεύω ότι κάποιοι απλά βγάζουν χολή και τσουβαλιάζουν τα πάντα. Όχι ότι και εγώ ήμουν εντάξει σε σχόλια που έγραψα αλλά πληγώθηκα και αντέδρασα σε σχόλια που ένιωσα ότι μου γίνεται προσωπική επίθεση.

biscochicco
    Guest
    Σε ευχαριστώ που το λες αυτό και ζητώ συγγνώμη που σου φέρθηκα απότομα στα προηγούμενα μηνύματα. Δεν το έκανα από κακία. Απλά είχα διαβάσει σχόλια πιο πάνω της Remedy που μου είπε πολύ βαριές λέξεις. Το γεγονός ότι πήγαινα σε αυτά τα μέρη δεν ισοδυναμεί ότι αποζητώ μονάχα το σεξ. Στην τελική όταν πηγαίνω εκεί έχω πλήρη επίγνωση ότι δεν περιμένω να αγαπηθώ και ότι απλά σε αντιμετωπίζουν σαν πελάτη. Δεν νομίζω να είναι παράλογο να θέλω να το ζήσω με μια κοπέλα για την οποία θα έχω συναισθήματα. Οπότε πιστεύω ότι κάποιοι απλά βγάζουν χολή και τσουβαλιάζουν τα πάντα. Όχι ότι και εγώ ήμουν εντάξει σε σχόλια που έγραψα αλλά πληγώθηκα και αντέδρασα σε σχόλια που ένιωσα ότι μου γίνεται προσωπική επίθεση.
    Στα λογια μου ερχεσαι Αλεξανδρε, αν το δουλεψεις το εχεις πιστεψε με, επισης οπως υπαρχουν μισογυνηδες ετσι υπαρχουν και ο μισανδρισμος. Το ιδιο ειμαστε ολοι βρε, μονο το οργανο αλλαζει, ας συμφιλιοθουμε πια σαν φυλα ( αλλα η διχονια της κοινωνιας δεν θα το επιτρεψει να συμφιλιοθουμε ποτε ανδρες-γυναικες)
    προσπαθουμε ολοι να πιαστουμε απο προτασεις να διαφωνησουμε, δε το βλεπετε ανδρες-γυναικες? απο στερεοτυπα , απο ταμπου, απο παντου.

Banned
    Quote Originally Posted by biscochicco View Post
    Στα λογια μου ερχεσαι Αλεξανδρε, αν το δουλεψεις το εχεις πιστεψε με, επισης οπως υπαρχουν μισογυνηδες ετσι υπαρχουν και ο μισανδρισμος. Το ιδιο ειμαστε ολοι βρε, μονο το οργανο αλλαζει, ας συμφιλιοθουμε πια σαν φυλα ( αλλα η διχονια της κοινωνιας δεν θα το επιτρεψει να συμφιλιοθουμε ποτε ανδρες-γυναικες)
    προσπαθουμε ολοι να πιαστουμε απο προτασεις να διαφωνησουμε, δε το βλεπετε ανδρες-γυναικες? απο στερεοτυπα , απο ταμπου, απο παντου.
    Εγώ πάντως πιστεύω ότι το συγκεκριμένο μέλος Remedy δεν έχει σκοπό να συμφιλιωθεί με κανέναν. Ενδεχομένως να ήταν λάθος που ανέβασα το προηγούμενο νήμα σχετικά με τους οίκους ανοχής το οποίο ξέφυγε εντελώς και εν τέλει κλειδώθηκε. Υπάρχουν δυστυχώς κάποια μέλη που επειδή έγραψα κάτι τότε θεωρούν ότι με το να μου το χτυπάνε νιώθουν εκείνοι ανώτεροι. Δεν είναι όμως έτσι. Δεν ισχυρίστηκα εξάλλου ότι είμαι άγιος και εγώ έχω φερθεί άσχημα σε μέλη του φορουμ αλλά αυτό πολύ απλά επειδή ο καθένας βρίσκεται πίσω από μια οθόνη, κάτι που προωθεί το μίσος. Το βλέπουμε σε όλα τα σοσιαλ μεντια αυτό.
    Και αυτό που με στεναχωρεί είναι το γεγονός ότι ενώ ξεκίνησα νέο θέμα κάποιοι εδώ μέσα έχουν κολλήσει στο προηγούμενο. Στην τελική δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Όλοι έχουμε περάσει άσχημα βιώματα αλλά το μίσος δεν οδηγεί πουθενά. Και γνωρίζω από τώρα ότι το σχόλιό μου θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, εξάλλου έχω διαβάσει και άλλα νήματα από την Remedy και φαίνεται από τον τρόπο που γράφει ότι και εκείνη έχει περάσει μάλλον άσχημα βιώματα από άνδρες. Αλλά αναγνωρίζω ότι εκφράστηκα λάθος και τα προηγούμενα μηνύματα οδήγησαν σε μια αρνητική εικόνα για μένα
    Υ.Γ. 'Οσο για το μέλος little δεν της φταίει κανένας μόνη της μου έκανε επίθεση σε όλο το προηγούμενο νήμα για μια επιλογή που έκανα χωρίς να βλάψω κανέναν.
    Last edited by alex942023; 29-11-2023 at 16:12.

Senior Member
    Και μόνο που απαντάς έτσι δείχνει ποσό θυμό έχεις μέσα σου και πώς οι οποίες απορρίψεις έζησες σε έκαναν να βλέπεις τις γυναίκες με έναν μνησίκακο τρόπο. Παρε απόφαση οτι Το tinder και οι οποίες εφαρμογές dating έχουν γίνει σουπερμάρκετ, υπάρχει τόση πληθώρα «προϊόντων» που χάνεσαι εκεί μέσα. Δεν σημαίνει ότι οποία γυναίκα σε απορρίπτει είναι goldigger ή πρέπει σώνει και ντε να τη νοιάζει το status quo σου ή ποσό μεγάλα μπράτσα έχεις. Αν έχεις τον τρόπο σου, μπορείς να τις κερδίσεις με την προσωπικότητα σου. Αλλά αντί να κανείς αυτοκριτική κάθεσαι και τσουβαλιάζεις και μιλάς με έναν χυδαίο τρόπο που δεν σε τιμά.

Banned
    Quote Originally Posted by Renia View Post
    Και μόνο που απαντάς έτσι δείχνει ποσό θυμό έχεις μέσα σου και πώς οι οποίες απορρίψεις έζησες σε έκαναν να βλέπεις τις γυναίκες με έναν μνησίκακο τρόπο. Παρε απόφαση οτι Το tinder και οι οποίες εφαρμογές dating έχουν γίνει σουπερμάρκετ, υπάρχει τόση πληθώρα «προϊόντων» που χάνεσαι εκεί μέσα. Δεν σημαίνει ότι οποία γυναίκα σε απορρίπτει είναι goldigger ή πρέπει σώνει και ντε να τη νοιάζει το status quo σου ή ποσό μεγάλα μπράτσα έχεις. Αν έχεις τον τρόπο σου, μπορείς να τις κερδίσεις με την προσωπικότητα σου. Αλλά αντί να κανείς αυτοκριτική κάθεσαι και τσουβαλιάζεις και μιλάς με έναν χυδαίο τρόπο που δεν σε τιμά.
    Οπως ανεφερα εξ'αρχης ζω σε ενα απομακρυσμενο χωριο. Το online dating ειναι δυστυχως μονοδρομος καθως δεν εχω ευκαιρια να κανω γνωριμιες απο κοντα. Εχω εναν φιλο που βρισκεται στην ιδια κατασταση με μενα. Εσυ το λες με τοση ανεση επειδη εχεις κοινωνικη ζωη. Για καποιον που ζει στην απολυτη μοναξια δεν ειναι το ιδιο.

Senior Member
    Έλα ρε μεγάλε το χωριό δεν έχει καφετέρια παντού έχει κι εγώ από χωριό είμαι

Senior Member
    Δηλαδή εσυ περιμένεις να κάτσει το ονλαιν που θα την πας αφού ζεις στην απόλυτη μοναξιά

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Έλα ρε μεγάλε το χωριό δεν έχει καφετέρια παντού έχει κι εγώ από χωριό είμαι
    Ενα καφενειο που μονο ηλικιωμενοι πανε

Senior Member
    Θα σκεφτόσουν σοβαρά να φύγεις από εκεί και να πας σε μια μεγαλύτερη πόλη; Δεν σε πήραν δα και τα χρόνια! Σε κρατάει κάτι σε αυτό το χωριό;

Senior Member
    Οπως ανεφερα εξ'αρχης ζω σε ενα απομακρυσμενο χωριο. Το online dating ειναι δυστυχως μονοδρομος καθως δεν εχω ευκαιρια να κανω γνωριμιες απο κοντα. Εχω εναν φιλο που βρισκεται στην ιδια κατασταση με μενα. Εσυ το λες με τοση ανεση επειδη εχεις κοινωνικη ζωη. Για καποιον που ζει στην απολυτη μοναξια δεν ειναι το ιδιο.
    Μένω σε χωριο, είμαστε πέντε μύγες (εγώ είμαι η πέμπτη), δεν έχουμε ούτε καν καφενείο για τους ηλικιωμένους κι όμως δεν είχα κανένα θεμα στο να βρω σύντροφο τόσα χρόνια. Είναι καιρός να σταματήσεις να ρίχνεις ευθύνες δεξιά κι αριστερά για αυτό που σου συμβαίνει, αφου σε απασχολεί τόσο έντονα, να σταματήσεις να λες ψεύτικες ιστορίες (εσύ είπες οτι το κάνεις για να σου δίνουν σημασία), να σταματήσεις να μιλάς άσχημα για τις γυναίκες (σε αυτό το θέμα είπες κι όλας ότι όλες οι Ελληνίδες τρώνε π... Συνέχεια κτλ), να σταματήσεις να κλαίγεσαι (δεν είναι ελκυστικό), να σταματήσεις να βλέπεις παντού εχθρούς (επειδή μια άποψη δεν σου αρέσει ή ακουμπάει μια πληγή που δεν μπορείς να διαχειριστείς) και γενικά να πάρεις τον εαυτό σου στα σοβαρά, ε να θες να σε πάρουν κι οι άλλοι.

HarleyQuinn
    Guest
    Τροποποίηση μηνύματος για παραβίαση όρων χρήσης καλής λειτουργίας κοινότητας
    Last edited by Aeon; 30-11-2023 at 10:22.

HarleyQuinn
    Guest
    Τροποποίηση μηνύματος για παραβίαση όρων χρήσης καλής λειτουργίας κοινότητας
    Last edited by Aeon; 30-11-2023 at 10:22.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Αααα τώρα κατάλαβα ότι είναι ο άλεξ1821!
    Φίλε μου ποτέ δεν θα βρεις γκόμενα γιατί εκτός από ασχημομούρης είσαι πάνω απ' όλα κομπλεξικός και ψεύτης μέχρι αηδίας.

(αυτό το μήνυμα θα σβηστεί απ' τη διαχείριση γι' αυτό όσοι προλάβατε προλάβατε :Ρ)
    Το είδα το είδα... Είμαι από τους τυχερούς. Γιουπιιιιι

HarleyQuinn
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Το είδα το είδα... Είμαι από τους τυχερούς. Γιουπιιιιι
    Έχω έναν μάρτυρα τουλάχιστον χα χαα

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast