θα σκασω εχω γινει ενα κουρελι..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

θα σκασω εχω γινει ενα κουρελι..

καλησπερα..
    πριν 3 μηνες ξεκινησα μια πολυ πολυ εντονη ζαλαδα σαν ιλιγγος μολις βγικα απο το αμαξι..κρατησε περιπου 10 δευτερολεπτα..εχω φοβια με τον ιλιγγο..επαθα κριση πανικου απο τον φοβο μου ηρθε η αδερφη μου με πειρε απο το γκαραζ και με εφερε στο κρεββατι….απο τοτε μεχρι σημερα ειμαι στο κρεββατι…σηκωνομαι για καμια βολτα με το αμαξι μονο να οδηγησω με τον αδερφο μου και για τις εβδομαδιες επισκεψεις στον ψφχολογο μου που ξεκινησα,απο τοτε μεχρι σημερα δεν εχω σταματισει να κανω οτι εξεταση υπαρχει και οτι γιατρο υπαρχει,κανεις δεν βρικε κατι..επο μαγνητικες κλπ κλπ απο ωριλαδες κλπ..το μονο ευρημα που εχω ειναι βαρυα ιγμοριτιδα…μονιμως βγαζω πυον…πραγματικα πριν απο αυτο το επισοδιο ημουν φουλ «φυσιολογικος» απλα επι 1.5 χρονο δουλευα 17 ωρες την ημερα με υπερβολικο αγχος.
    μετα την εντονη αυτη ζαλαδα μενουν τα εξης:
    κοιταω πχ το κινητο και αν στο βλεμα μου ειναι πχ ο καπνος του τσιγαρου με ζαληζει..σαν να με παρασιρει η κινηση οτι κινητε στο οπτικο μου πεδιο( αυτο με πληγωνει που το νιωθω)
    επεισης το κεφαλι μου κυριος ορθιος ειναι βαρυ και οταν αλλαζω κατευθινση καθως περπαταω αυτο με ζαληζει.
    εχω εμβοες στο δεξι αυτι που πεφτει και ανεβαινει η ενταση τους και σπανια εξαφανιζονται.
    αλλο ενα βασανο ειναι οτι σε ολο μου το σωμα ακομη και στην οραση εχω το αισθημα των παλμων μου…κουραση κοπωση και τετοια.
    εχω φθασει σε ενα σημειο εξεφτελιστικης απελπισιας πραγματια..
    οταν οδηγω δεν ζαλιζομαι κ οταν βγαινω εξω ειμαι σαν τον αρρωστο τον βαρια και εκτος τοπου κ χρονου…και επεισης πολλες φορες νιωθω σαν να «μην ειμαι εδω» κατι σαν απολεια συγκεντρωσης.
    επεισης να πω πως οταν κλεινω τα ματια μου να κοιμηθω να ηρεμησω εκει με πιανει ζαλαδα σαν να γυρναει το δωματιο και ειναι αδυνατον να με παρει ο υπνος και το δευτερολεπτο που παει να με
    παρει υπνος πεταγωμε σαν να με χτυπησε ρευμα γτ ζαλιστικα..

δεν ψαχνω διαγνωσεις απο το ιντερνετ σιγουρα απλα κατι καποιον που ειχε τα ιδια κλπ μπας κ απαλεινω τον πονο μου…
    σας ευχαριστω εκ των προτερων και ευχομαι ολοι μας να ειμαστε καλα..

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (απαγορεύονται οι απόπειρες διάγνωσης)
    Last edited by Aeon; 28-12-2023 at 18:04.

Junior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (απαγορεύονται οι απόπειρες διάγνωσης).
    καμια σχεση
    Last edited by Aeon; 28-12-2023 at 18:04.

Member
    Quote Originally Posted by periklis5161 View Post
    καλησπερα..
    πριν 3 μηνες ξεκινησα μια πολυ πολυ εντονη ζαλαδα σαν ιλιγγος μολις βγικα απο το αμαξι..κρατησε περιπου 10 δευτερολεπτα..εχω φοβια με τον ιλιγγο..επαθα κριση πανικου απο τον φοβο μου ηρθε η αδερφη μου με πειρε απο το γκαραζ και με εφερε στο κρεββατι….απο τοτε μεχρι σημερα ειμαι στο κρεββατι…σηκωνομαι για καμια βολτα με το αμαξι μονο να οδηγησω με τον αδερφο μου και για τις εβδομαδιες επισκεψεις στον ψφχολογο μου που ξεκινησα,απο τοτε μεχρι σημερα δεν εχω σταματισει να κανω οτι εξεταση υπαρχει και οτι γιατρο υπαρχει,κανεις δεν βρικε κατι..επο μαγνητικες κλπ κλπ απο ωριλαδες κλπ..το μονο ευρημα που εχω ειναι βαρυα ιγμοριτιδα…μονιμως βγαζω πυον…πραγματικα πριν απο αυτο το επισοδιο ημουν φουλ «φυσιολογικος» απλα επι 1.5 χρονο δουλευα 17 ωρες την ημερα με υπερβολικο αγχος.
    μετα την εντονη αυτη ζαλαδα μενουν τα εξης:
    κοιταω πχ το κινητο και αν στο βλεμα μου ειναι πχ ο καπνος του τσιγαρου με ζαληζει..σαν να με παρασιρει η κινηση οτι κινητε στο οπτικο μου πεδιο( αυτο με πληγωνει που το νιωθω)
    επεισης το κεφαλι μου κυριος ορθιος ειναι βαρυ και οταν αλλαζω κατευθινση καθως περπαταω αυτο με ζαληζει.
    εχω εμβοες στο δεξι αυτι που πεφτει και ανεβαινει η ενταση τους και σπανια εξαφανιζονται.
    αλλο ενα βασανο ειναι οτι σε ολο μου το σωμα ακομη και στην οραση εχω το αισθημα των παλμων μου…κουραση κοπωση και τετοια.
    εχω φθασει σε ενα σημειο εξεφτελιστικης απελπισιας πραγματια..
    οταν οδηγω δεν ζαλιζομαι κ οταν βγαινω εξω ειμαι σαν τον αρρωστο τον βαρια και εκτος τοπου κ χρονου…και επεισης πολλες φορες νιωθω σαν να «μην ειμαι εδω» κατι σαν απολεια συγκεντρωσης.
    επεισης να πω πως οταν κλεινω τα ματια μου να κοιμηθω να ηρεμησω εκει με πιανει ζαλαδα σαν να γυρναει το δωματιο και ειναι αδυνατον να με παρει ο υπνος και το δευτερολεπτο που παει να με
    παρει υπνος πεταγωμε σαν να με χτυπησε ρευμα γτ ζαλιστικα..

δεν ψαχνω διαγνωσεις απο το ιντερνετ σιγουρα απλα κατι καποιον που ειχε τα ιδια κλπ μπας κ απαλεινω τον πονο μου…
    σας ευχαριστω εκ των προτερων και ευχομαι ολοι μας να ειμαστε καλα..
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (απαγορεύονται οι απόπειρες διάγνωσης) . Αφού εχεις κανει όλες τις εξετάσεις κ δεν έδειξε κατι . Ίσως το σώμα σου με τις ζαλάδες να σου λεει ότι θελει διάλειμμα , ξεκούραση δεν ξερω κ τι εξετάσεις εχεις κάνει βεβαια .
    Last edited by Aeon; 28-12-2023 at 18:03.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Despoina36 View Post
    Εμένα μου ακούγεται σαν υπερκόπωση με γενικευμένη αγχωδη διαταραχή . Αφού εχεις κανει όλες τις εξετάσεις κ δεν έδειξε κατι . Ίσως το σώμα σου με τις ζαλάδες να σου λεει ότι θελει διάλειμμα , ξεκούραση δεν ξερω κ τι εξετάσεις εχεις κάνει βεβαια .
    ευχαριστω για την απαντηση και τον χρονο σας, απο εξεταση κυριολεκτικα οτι υπαρχει..ισως η ιγμοριτιδα επιβαρυνει της ζαλαδες

Senior Member
    Είναι ιγμοριτιδα σίγουρα; Μήπως είναι αλλεργική ρινίτιδα; Το έχεις ψάξει περισσότερο;

Senior Member
    Το λέω σε ολουσ καπνιζαν κι έπιναν κ δεν πέθαιναν ο παππούς μου είχε πάει σε πόλεμο αυτοσ ΠΩΣ έζησε πέθανε στα 80 από κυκλοφοριακό ότι πήγε σε πόλεμο είναι σίγουρο δουλεύουμε με ΤΟΥΣ γιατρούς να επιστρέψουμε στην ιατρική του 70 όπου όλα πήγαιναν καλά γι αυτούς που πινανε να ξέρετε

Senior Member
    Το πιο πιθανό ολα αυτα που νιωθεις να ειναι η σωματοποίηση του αγχους, στον καθενα εκδηλώνεται διαφορετικά αλλα πανω κατω περιλαμβάνουν ολα αυτα που αναφερεις. Αφου εχεις ξεμπερδεψει με ολους τους γιατρούς που εχεις παει πηγενε και σε εναν ψυχιατρο ισως μπορέσει να σου βγαλει διαγνωση και με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγη να μειωθουν ολα αυτα που νιωθεις.