τα προβλήματά μου... - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 28 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 414
    Senior Member
    Originally posted by ferro
    σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αλλαξω γιατρο.
    ο γιατρος που παω με εχει κουρασει αφανταστα για τους εξης λογους:

1.με παιρνει μιση ωρα μετα την προκαθορισμενη.
    2.χτυπανε συνεχως τηλεφωνα την ωρα της συνεδριας.
    3.ειναι πολυ μακρυα απο το σπιτι μου.
    4.τελευταια μου λεει ολο τα ιδια και τα ιδια.
    σκεφτομαι να παω στην προηγουμενη γιατρο μου που ειναι πολυ πιο κοντα και γενικα τελικα αποδειχτηκε οτι κακως την αφησα...
    την πηρα τηλ και μου ειπε οτι με δεχεται.
    winston sorry γιατι εσυ μου τον συστησες...μην επηρεαστεις απο μενα...αν εσενα σου κανει καλο φυσικα και να συνεχισεις εκει.
    Φερρο, ειναι αναυθερετο δικαιωμα σου να αλλαξεις γιατρο αν το επιθυμείς. Η αληθεια ειναι οτι υπάρχουν καποια \"κακως κειμενα\" όπως λ.χ τα τηλεφωνα που χτυπανε κατα τη συνεδρια αλλα τον εμπιστευομαι προσωπικα σα γιατρο. Αν εσυ οχι τοτες βεβαιως και να αλλαξεις-δεν υπάρχει λογος να λυπάσαι δεν τρεχει απολύτως τιποτα. Καλη συνεχεια.

Senior Member
    σοφια μου σε ευχαριστω για μια ακομη φορα που ασχολειθηκες με τα προβληματα μου αλλα η αποφαση μου ειναι οριστικη....
    ευχομαι να πανε καλα τα πραγματα με την αλλαγη αυτη
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    σ\'ευχαριστω πολυ Σοφια μου.

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    φερρο, εσυ ξερεις καλυτερα για τον γιατρο. παρολα αυτα, εγω με οτι εχω ακουσει απο σενα, εχω μαθει για μια σειρα απο νεες διαδικασιες κ προγραμμα: χαρτζιλικι, πηγαινε ελα με ταξι, συνεντευξεις με δουλεια, κουβεντα με γονεις, με τις πρωτοβουλιες αυτου του γιατρου.
    σοφια μου εχεις δικιο.επειδη εχω αλλαξει απειρες φορες γιατρους και αυτο με πηγε πισω....εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο μου για την τριτη.εχω να του πω πααααρα πολλα που με βασανιζουν.

Senior Member
    καλημερα και παλι!
    σημερα το πρωι ημουν χαλια...μαζεψα ομως τα κομματια μου και πηγα για ψωνια.
    μου εκανε πολυ καλο.
    δεν πηρα ακριβα πραγματα,αλλα αυτα τα λιγα που πηρα με ανανεωσαν
    την δευτερα συνεχιζονται τα ψωνια(θελω να παρω ακομα ενα φουτερακι και πα******κια,απο ενα οικονομικο μαγαζι που εχω βρει)

υγ.οπως ειπα και στο \"γενικα-χιουμορ\",απο δω και περα να με λετε σας παρακαλω αμελι και οχι φερρο:P
    αλλαξα νικ-νειμ γιατι το παλιο ηταν αηδια σκετη.

Senior Member
    bonjour!
    με γεια τα κανουρια ρουχα!εμ,δεν ειναι τυχαιο που λενε shopping therapy..
    πως εισαι τωρα λοιπον?

amelie με γεια τα ρουχα!ανανεωθηκες
    καλα λενε οτι το σοπιν θεραπι σε ανεβαζει ψυχολογικα και γενικοτερα οι αλλαγες
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο μου για την τριτη.εχω να του πω πααααρα πολλα που με βασανιζουν.
    απο την δικη μου θεραπεια αμελι, νιωθω πώς κερδιζω πραγματα, μιλώντας ΚΑΙ για φοβους ή συναισθηματα μου προκαλουνται απο την ιδια την διαδικασια της ψυχοθεραπειας, αλλα και απο την σχεση μου με την θεραπευτρια μου. Νομιζω λοιπον πώς θα βοηθουσε να του μιλησεις ακριβως για τους λογους που σε εκαναν να σκεφτεις την διακοπη της θεραπειας μαζι του.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    παιδια καλουτσικα ειμαι,αλλα πληγωνομαι με τον πατερα μου.
    εμενα με αποκαλει με το ονομα μου σκετο και την αδερφη μου την λεει κουκλακι μου και αγαπη μου.
    δεν σας κρυβω οτι ζηλευω.
    το συζητησα αυτο με τον γιατρο μου και μου ειπε οτι απλα εμενα με εμπιστευονται περισσοτερο γιατι εχω πιο ελαφρυ προβλημα.
    επισης το εχω συζητησει με τον πατερα μου και μου ειπε οτι κακο κανει στην αδερφη μου αποκαλωντας την ετσι,απλα του εχει μεινει απο συνηθεια απο την εποχη που ηταν χαλια...
    παντως εγω πληγωνομαι με αυτη την διακριση...

Senior Member
    αμελι η αδερφη σου εκτος απο τον μπαμπα σου εχει καποιον αλλο να την αποκαλει κουκλακι;εσυ εχεις η ειχες ποτε σου;

Senior Member
    Originally posted by amelie74

το συζητησα αυτο με τον γιατρο μου και μου ειπε οτι απλα εμενα με εμπιστευονται περισσοτερο γιατι εχω πιο ελαφρυ προβλημα.
    αυτο πώς σου φάνηκε?

Senior Member
    ανακουφιστικο Σοφια μου.

Senior Member
    Originally posted by amelie74
    επισης το εχω συζητησει με τον πατερα μου και μου ειπε οτι κακο κανει στην αδερφη μου αποκαλωντας την ετσι,απλα του εχει μεινει απο συνηθεια απο την εποχη που ηταν χαλια...
    απο την εποχη που ήταν χαλια η αδερφη σου, σωστα?

Senior Member
    ναι

Senior Member
    βλεπεις οτι συνδεονται αυτα που σου λέει ο γιατρος σου, μ αυτα που σου λέει ο μπαμπας σου?

ουσιαστικα σου λενε το ιδιο πραγμα με αλλο τροπο...τουλάχιστον εγω αυτο καταλαβαινω. Εσυ το βλεπεις καπως ετσι?

Page 11 of 28 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast