τα προβλήματά μου... - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 28 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 414
    Senior Member
    αμελι, ολοι μας πεφτουμε. δεν ειναι κακο. το να μενουμε κατω, ειναι....

δεν ξερω αν στο χω ξαναπει, παντως οσο καιρο μιλαμε, εχω προσεξει πώς πραγματικα εχεις κανει πολλα καινουργια, διαφορετικα πραγματα. Αυτο ειναι ενα νεο σπουδαιο + το οποιο δεν σου δοθηκε. Το απεκτησες κ το κατεκτησες μονη σου
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

εχεις τοσα θετικα και ακομη πιο πολλα που θα σε εκπλησεις
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    αμελι, ολοι μας πεφτουμε. δεν ειναι κακο. το να μενουμε κατω, ειναι....

δεν ξερω αν στο χω ξαναπει, παντως οσο καιρο μιλαμε, εχω προσεξει πώς πραγματικα εχεις κανει πολλα καινουργια, διαφορετικα πραγματα. Αυτο ειναι ενα νεο σπουδαιο + το οποιο δεν σου δοθηκε. Το απεκτησες κ το κατεκτησες μονη σου
    thanks για ακομα μια φορα Σοφια

Senior Member
    Originally posted by olgaki82
    εχεις τοσα θετικα και ακομη πιο πολλα που θα σε εκπλησεις
    εσυ να ξερες ποσα θετικα εχεις καλη μου

Senior Member
    Η ζήλια δεν είναι πάντα κάτι κακό. Ζηλεύω όταν μπορώ να ξεχωρίσω το καλύτερο από αυτό που έχω και κάνω προσπάθεια να το αποκτήσω. Εντάξει δεν μπορούμε και όλα. Αλλά τουλάχιστον τα αναγνωρίζουμε.
    Μου άρεσαν πολύ τα 10+ σου. Έκανες ένα πολύ καλό βήμα. Είμαι σίγουρη ότι είναι πολλά περισσότερα που εσύ δεν βλέπεις. Δεν θες ίσως να τα αναγνωρίσεις.
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Senior Member
    παιδια δεν ειμαι καλα και παλι...

1.γυρισε η μητερα μου απο ενα συντομο ταξιδι που ειχε παει και μας αναστατωσε ολους.
    μας κραταει μουτρα γιατι δεν την συνοδευσαμε ως το λεωφορειο για να της κραταμε τις βαλιτσες.της εξηγησαμε οτι η αδερφη μου δεν ηταν καλα ψυχολογικα,εγω ειχα κοιμηθει μολις 4 ωρες και ο πατερας μου ειναι βαρια κρυωμενος με γριπη.
    δεν καταλαβαινει τπτ.
    μας μιλαει τελειως ψυχρα(κυριως σε εμενα και τον πατερα μου).

2.στο facebook κανεις δεν με κανει add και πληγωνομαι πολυ.

3.πηγα σημερα για ψωνια και δεν ψωνισα τπτ γιατι δεν μου αρεσε τπτ.(ισως εφταιγε και η διαθεση μου)

αυτη τη στιγμη χτυπαει η καρδια μου δυνατα αλλα εχω παρει ηδη αρκετα φαρμακα και δεν πρεπει να παρω αλλο.
    περιμενω πως και πως θα ερθει το βραδυ να παρω τα χαπια μου να κοιμηθω.....βαρεθηκα να σκεφτομαι.

ολοι με απορριπτουν...οι αντρες,η μητερα μου........
    χαλια.....

Senior Member
    Ποιο ειναι το ονομα σου να σε κανω αντ?? (Αν δεν θες να πεις δημοσια στειλε μου u2u)

Senior Member
    Γέμισε η σελιδούλα σου φατσούλες. Δεν σε απορρίπτουν όλοι ψέμματα λες. Η μαμά σου νευράκια που θα της περάσουν έχει. Οι άντρες? Δεν σε απορρίπτουν νομίζω εσύ θες και τους διώχνεις. Προτιμάς λίγο τη μοναξιά ή μου φαίνεται? Κι ένα καινούριο αντ στο faceboo προβλέπεται.
    Είσαι λίγο γκρινιάρα κι εσύ. Μόλις δεις κάτι να πάει στραβά άντε να τα ρίξουμε όλα στο κακό μας ριζικό.
    Amelie προσπάθησε λίγο να αγαπήσεις το κοριτσάκι αυτό που κρύβεις και φοβίζεις. Μόνη σου θα κάνεις το πρώτο βήμα, το δεύτερο μάλλον γιατί με το νέο νικ νομίζω άρχισες. Μην το βάζεις κάτω. Άσε τη μαμά να λέει, δεν χρειάζεται να απολογείσαι. Δείξε της λίγο αγάπη κι ας σε κατηγορεί αδίκως.
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Senior Member
    Οι άντρες? Δεν σε απορρίπτουν νομίζω εσύ θες και τους διώχνεις. Προτιμάς λίγο τη μοναξιά ή μου φαίνεται?

την προτιμουσα!οχι πια!την βαρεθηκα!!!

Κι ένα καινούριο αντ στο facebook προβλέπεται.

οκ ειμαστε πια φιλαρακια στο fb με τον winston.

αμελί θα σε κάνω και γω αντ...και οπως λέει και ο γουίνστον, αν δεν θες δημόσια, στείλε υ2υ

Senior Member
    theofania mou exeis u2u

Originally posted by amelie74
    theofania mou exeis u2u
    σου απάντησα!

Senior Member
    γιναμε φιλαρακια και με την Θεοφανια μας
    εχω ηδη 3 φιλαρακια στο φεισμπουκ απο το φορουμ μας
    να ειστε καλα παιδια!!!!!!!)))))))))))))))

Senior Member
    amelie να σε κανω και εγω add?

Senior Member
    ναιιιιιι
    σου στελνω αμεσως u2u

Page 13 of 28 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast