τα προβλήματά μου... - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 28 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 414
    Senior Member
    κοιταξε να δεις pelariry...
    εχω κανει το σφαλμα να αλλαξω παρα πολλους γιατρους.
    παντα εβρισκα ενα ελλατωμα στον γιατρο και την εκανα.
    απο την πολυετη εμπειρια μου σε ολους αυτους που πηγα,εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι η συγκεκριμενη, εχει περισσοτερα πλεονεκτηματα απο ολους τους υπολοιπους.(δεν ενοω αυτη του αιγηνιτειου,αλλα αυτη που με παρακολουθει στο ικα εδω και μια δεκαετια).
    τελεια δεν ειναι,αλλα ο τελειος ψυχιατρος ειναι μια ουτοπια.
    εσεις τι λετε για αυτο?

Senior Member
    Originally posted by amelie74
    παιδια καλημερα!
    τελικα μετα απο ενα βασανιστικο βραδυ ατελειωτων σκεψεων που περασα,την πηρα την αποφαση μου.
    σταματαω με τον γιατρο.
    με κουραζε η αποσταση.
    με κουραζε το γεγονος οτι χτυπουσαν συνεχεια τα κουδουνια και τα τηλεφωνα....
    σας παρακαλω μην προσπαθησετε να με μεταπεισετε γιατι αυτη τη φορα η αποφαση μου ειναι οριστικη.
    ξεκιναω την παρασκευη με την παλια μου γιατρο.
    Aμελι,

φυσικα και η αποφαση ειναι δικη σου οπως κ η ευθυνη της θεραπειας σου.Για ολους μας πάει αυτο.

Θα θελα ομως να σου πώ κατι που παρατηρώ στην δικη μου θεραπεια: πώς οταν φτανω σε ενα σημαντικο θεμα - για μενα- κανω πισω. Αντιστεκομαι. Εκει ειναι που εχω τις μεγαλυτερες φοβιες, αγχη, αναστατώσεις. Καπως ετσι καταλαβαινω κ την κρισιμοτητα του θεματος για μενα. Βεβαια μη νομιζεις πώς καταλαβαινω επι τοπου κ αμεσως τις αντιστασεις, ομως σιγα σιγα μαθαινω να τις παρατηρω. Βλεπω οτι αργω να φτασω στο ραντεβου, οτι δεν ανοιγω το θεμα που θελω πραγματικα, κοκκινιζω, κουνάω νευρικα το ποδι μου...ισως να νιωθω την καρδια μου να χτυπαει πιο δυνατα.

Νομιζω ομως, πώς οταν το παραδεχτουμε στον εαυτο μας εχουμε κανει ενα βημα μακρυτερα απο τον φοβο κ ισως ενα πιο κοντα σ αυτο που θελουμε να εξερευνησουμε κ να το αφησουμε πισω μας.

Η αληθεια ειναι πώς η θεραπεια δεν ειναι κατι ευχαριστο. Ουτε κατι ευκολο. Τουλάχιστον εγω δεν το ειδα ποτε ετσι. Τα αποτελεσματα ομως ειναι

Ισως γι αυτο κ σου ειχα πει, να συζητησεις με τον θεραπευτη σου τις αμφιβολιες σου και τους λογους που σε κανουν να θες να επιστρέψεις στην αλλη γιατρο. Νομιζω πώς θα σε βοηθησει, ακομα κ αν ειναι η τελευταια σου συνεδρια με τον γιατρο αυτο.

Καλη συνεχεια, οπως κι αν εχει
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    σοφια μου αν επιτρεπεται εσυ απο τι υποφερεις?
    παιρνεις καποιο φαρμακο?
    μιλαμε τοσο καιρο και δεν σε εχω ρωτησει....

Senior Member

εγω ξεκινησα την θεραπεια μου σε μια φαση πολυ δυσκολη, που ηρθαν τα πανω κατω στη ζωη μου. Η διαγνωση ηταν καταθλιπτικο επεισοδιο.

Οχι, δεν παιρνω.

Σ ευχαριστω για το ενδιαφερον Αμελακι
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι η συγκεκριμενη, εχει περισσοτερα πλεονεκτηματα απο ολους τους υπολοιπους.(δεν ενοω αυτη του αιγηνιτειου,αλλα αυτη που με παρακολουθει στο ικα εδω και μια δεκαετια).
    εσεις τι λετε για αυτο?
    Καλημέρα Aμελί
    Kαταρχήν κι εγώ πιστεύω πως ο τέλειος γιατρός είναι μια ουτοπία..
    Θα ήθελα να σε ρωτήσω ποια είναι τα πλεονεκτήματα της παλιάς γιατρού και επίσης μέσα σε όλη αυτήν την πορεία της θεραπείας σου,ποιος γιατρός ένιωσες ότι σε βοήθησε περισσότερο?

Ότι κι αν αποφασίσεις είμαστε δίπλα σου

egw αμελι μου σου προτεινω να πας σε αυτον που εχεις αποφασισισει οτι σε βοηθαει περισσοτερο.φυσικα και κανενας ειδικος δεν ειναι τελειος
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    να σαι καλα ολγακι μου γλυκο
    arsi μου απο ολους οσους γυρισα η καλυτερη ηταν η συγκεκριμενη.

Senior Member
    Αμελι

Εγω θα σου πω να μεινεις στον ιατρο που νοιωθεις πιο ανετα, και μπορεις να του εξιστορησεις πραγματα και καταστασεις πιο ευκολα. Αλλα μην αλλαζεις πολλους ιατρους, ο καθε ιατρος ακολουθει την δικη του θεραπεια και μπορει αυτο να σε μπερδεψει...

Φιλακια
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Αχ, βρε Αμελί! Και γω περίμενα να μου πεις τα νέα με το γιατρό! Σημασία έχει να νιώθεις εσύ άνετα. Κάτσε και σκέψου που είσαι πιο χαλαρή και ποιον εμπιστεύεσαι πιο πολύ.
    Το σημαντικό βέβαια, είναι να μη σταματήσεις γενικώς να πηγαίνεις και να χαλάσεις ότι κουράστηκες να φτιάξεις μέχρι τωρα....

Senior Member
    κοιταξε να δεις pelariry...
    εχω κανει το σφαλμα να αλλαξω παρα πολλους γιατρους.
    παντα εβρισκα ενα ελλατωμα στον γιατρο και την εκανα.
    απο την πολυετη εμπειρια μου σε ολους αυτους που πηγα,εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι η συγκεκριμενη, εχει περισσοτερα πλεονεκτηματα απο ολους τους υπολοιπους.(δεν ενοω αυτη του αιγηνιτειου,αλλα αυτη που με παρακολουθει στο ικα εδω και μια δεκαετια).
    εσεις τι λετε για αυτο?
    γιατρούς έχω αλλάξει κι εγώ αρκετούς. απλά παρατηρώ πως άλλοτε εξιδανικεύεις και άλλοτε υποτιμάς...

Senior Member
    ναι το εχω αυτο.οχι μονο με τους γιατρους αλλα με ολους τους ανθρωπους.(νεες φιλιες κλπ)

περαν τουτου,η συγκεκριμενη συγκεντρωνει πολλα πλεονεκτηματα.(ενα απο αυτα ειναι οτι βρισκεται πολυ κοντα στο σπιτι μου ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ!!!)
    ενα αλλο πλεονεκτημα ειναι οτι με ξερει πολλα χρονια.

Senior Member
    Mariah μου και θεοφανια μου με την συγκεκριμενη γιατρο νιωθω πααααρα πολυ ανετα.
    μπορω να της λεω τα παντα.

σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας

Senior Member
    ναι το εχω αυτο.οχι μονο με τους γιατρους αλλα με ολους τους ανθρωπους.(νεες φιλιες κλπ)
    δεν είναι και ότι καλλίτερο όμως. εφ\'όσον εντοπίζεις αυτό το χαρακτηριστικό σου χρειάζεται προσπάθεια να κατασταλάξεις κάπου αλλιώς πάει στράφι η θεραπεία σου..

Senior Member
    βρε συ pelariry,
    δικιο εχεις....
    απλα ο συγκεκριμενος γιατρος ενιωσα πως δεν μου κανει πια για τους λογους που προανεφερα.
    (ο βασικοτερος απ\'τους οποιους ηταν η τεραααααστια αποσταση).
    δεν αντεχω τα μ.μ.μ ουτε τα ταξι για μεγαλες αποστασεις.
    πιεζομουν πολυ.
    ειχα ραντεβου και πηγαινα με μιση καρδια....

Senior Member
    δεν διαφωνώ σε τίποτα, δεν ισχυρίζομαι πως αυτός ο γιατρός ήταν ο κατάλληλος για σένα αλλά λέω ότι εσύ στην αρχή ήσουν ενθουσιασμένη παρά τα μειονεκτήματα αν δεν κάνω λάθος..

Page 16 of 28 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast