Results 331 to 345 of 414
Thread: τα προβλήματά μου...
-
02-10-2009, 13:49 #331
Originally posted by melene
αναφερει ομως οτι ειναι σε φαση υποτροπης,χρειαζεται μαλλον τον χρονο της να σκεφτει υποθετω..ποσες φορες εχουμε πει ολοι μας τα παραταω ολα?ποσοι τελικα το καναμε?ειναι μια φαση που περναει..το εννοειται το χρησιμοποιω ειδικα για την αμελι μιας και φαινεται ατομο το οποιο παλευει και εχει αρκετα ισχυρη θεληση,ισως ναι και να κανω λαθος και να μην εννοειται τιποτα απο την αλλη..
σε ευχαριστω που με καταλαβαινεις τουλαχιστον εσυ!!!
- 02-10-2009, 13:52 #332
κρινο το τα παραταω ολα το ειπα πανω σε φαση απελπισιας!
εσυ δεν εχεις νιωσει ποτε ετσι?
αν οχι εισαι πολυ τυχαιρος!!!
02-10-2009, 13:54 #333
Originally posted by amelie74
Αρα καλα τα πας. Θα τον βρεις το δρομο σου
Κρινο: Ξερω - ξερω , Μοκο εγω (59%)Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
02-10-2009, 14:08 #334
πες τα ρε melene!!!
ταπε ταπε....
02-10-2009, 14:09 #335
αναφερει ομως οτι ειναι σε φαση υποτροπης,χρειαζεται μαλλον τον χρονο της να σκεφτει υποθετω..ποσες φορες εχουμε πει ολοι μας τα παραταω ολα?ποσοι τελικα το καναμε?ειναι μια φαση που περναει..το εννοειται το χρησιμοποιω ειδικα για την αμελι μιας και φαινεται ατομο το οποιο παλευει και εχει αρκετα ισχυρη θεληση,ισως ναι και να κανω λαθος και να μην εννοειται τιποτα απο την αλλη..
σε ευχαριστω που με καταλαβαινεις τουλαχιστον εσυ!!!
γιατι ποιος δεν σε καταλαβαινει?
02-10-2009, 14:09 #336
Originally posted by krino
Ξερεις πιστευω,
οτι μπροστα στην επιβιωση και πχ την καταθλιψη,
η καταθλιψη ερχεται σε δευτερη μοιρα.
εχω την μανα μου συνεχεια να μου λεει εγω σας μεγαλωνω μονη μου με οικονομικα πρβληματα και μπλα μπλα ενω εσυ εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου και ασχολεισαι με τα ψυχολογικα σου,εγω δηλαδη τι θα πρεπε να ειχα να πει,να ειχα αυτοκτονησει?..ειναι θεμα πολυτελειας και βεβαια.οταν πρεπει να επιβιωσεις δεν υπαρχει τετοιο περιθωριο..
02-10-2009, 14:14 #337
εχω ερθει σε φαση απελπισίας φυσικα.....
αλλα το ρημαδι, δεν ειχα ποτε την πολυτελεια να πω οτι τα παραταω.....
και δεν ειναι θεμα τυχης,
μαλλον κατι ειναι πειραγμενο στο dna μου.
Οσο πιο δυσκολα μου ερχονται τα πραγματα, τοσο το χειροτερο για αυτα: Μουλαρωνω ακομα χειροτερα.....
02-10-2009, 14:15 #338
Originally posted by boubourina
Αρα καλα τα πας. Θα τον βρεις το δρομο σου
Κρινο: Ξερω - ξερω , Μοκο εγω (59%)
να επανελθεις οταν πεσεις κατω απο το 30%.
Τζουστ τωρα,
:P
02-10-2009, 14:16 #339
εγω δηλαδη τι θα πρεπε να ειχα να πει,να ειχα αυτοκτονησει?..
αναγκαστικα θα συμφωνησω με την μητερα σου.
02-10-2009, 14:19 #340
εχω την μανα μου συνεχεια να μου λεει εγω σας μεγαλωνω μονη μου με οικονομικα πρβληματα και μπλα μπλα ενω εσυ εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου και ασχολεισαι με τα ψυχολογικα σου,εγω δηλαδη τι θα πρεπε να ειχα να πει,να ειχα αυτοκτονησει?..ειναι θεμα πολυτελειας και βεβαια.οταν πρεπει να επιβιωσεις δεν υπαρχει τετοιο περιθωριο..
καταλαβαινω την οπτικη σου απολυτα. Μονο που η καταθλιψη δεν λειτουργει υποχρεωτικα οντας αποσυρομενη κ ανενεργη. Μπορει να λειτουργει μια χαρα κ σε μια γυναικα που ειναι κ φαινεται πολυ δραστηρια κ ενεργη. Μαχομενη δλδ. Το μεσα μας, μπορει να εκδηλωνεται κ να λειτουργει με διαφορους τροπους.
Καταλαβαινω πώς υπάρχει καποιες φορες ο χωρος ο απλετος για να εκδηλωθει η καταθλιψη με πιο δυνατο τροπο, αλλα ακομα κ οταν δεν υπάρχει θα περασει απο την χαραμαδα.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
02-10-2009, 14:24 #341
Originally posted by krino
να επανελθεις οταν πεσεις κατω απο το 30%.
Τζουστ τωρα,
:P
Να δω τι θα μου ανακοινωσει!!!!!!!!!!Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
02-10-2009, 14:35 #342
χμμμ....
02-10-2009, 14:43 #343
σοφια μου στην καταθλιψη υπαρχουν αποχρωσεις.πιστευω οτι η μητερα μου εχει χρονια τωρα ομως η συνεχης πιεση και υποχρεωσεις που εχει να αντιμετωπισει καθημερινα δεν δινουν εδαφος στην καταθλιψη να ενδυναμωθει.υπαρχει,ομως δεν την κανει δυσλειτουργικη.
εγω απο την αλλη που ειμαι σε εντελως διαφορετικη φαση,πολυ πιο χαλαρη εχω πεσει με τα μουτρα πανω στο προβλημα μου,το σκαλιζω,ψαχνομαι,κλαιγομαι ..και εκει θελω να εστιασω.
αν επρεπε να δουλεψω,αν πραγματικα το ειχα αναγκη, δεν θα ειχα το περιθωριο να πω αυτο που λεω σημερα.
\'\'δεν μπορω,μαμα,ειμαι αρρωστη,πιεζομαι,να γινω πρωτα καλα και μετα ναι,σημασια εχει η πνευματικη μου υγεια..\'\'
θελω να πω οτι απο την μια ισως καποιοι να εκμεταλευομαστε αυτη την κατασταση(πολλες φορες το σκεφτομαι για τον εαυτο μου-αποποιηση ευθυνων-) η απ\'την αλλη το γεγονος οτι δεν υπαρχει ισχυρο κινητρο και τι πιο ισχυρο απο το να πρεπει να επιβιωσεις κανει την καθε μορφης νευρωση να εμφανιζεται η και να θεριευει και φυσικα συνδυαστικα με διαφορους αλλους παραγοντες(θεωρημα σκανδαλης)
02-10-2009, 15:02 #344
θελω να πω οτι απο την μια ισως καποιοι να εκμεταλευομαστε αυτη την κατασταση(πολλες φορες το σκεφτομαι για τον εαυτο μου-αποποιηση ευθυνων-) η απ\'την αλλη το γεγονος οτι δεν υπαρχει ισχυρο κινητρο και τι πιο ισχυρο απο το να πρεπει να επιβιωσεις κανει την καθε μορφης νευρωση να εμφανιζεται η και να θεριευει και φυσικα συνδυαστικα με διαφορους αλλους παραγοντες(θεωρημα σκανδαλης)
Απλα η αποποιηση ευθυνων μπορει να φανει πιο εντονα οταν παιρνει τη μορφη αποχης απο τη δουλεια. Κ εκει ή ετσι να φαινεται πολυ περισσοτερο.
Μιλας για τη μαμα σου κ πώς αν ειχε λιγοτερες δραστηριοτητες ή καιριες υποχρεωσεις ισως να αφηνονταν στην καταθλιψη. Ισως. Αλλα υπάρχουν κ αλλοι ανθρωποι που μεσα στις πολυ εντονες συνθηκες, κ μεσα στην αναγκη αυτη να ανταποκριθουν, να επιβιωσουν αναπτυσσουν καταθλιψη. Εχοντας τη σε τρελους ρυθμους μεσα τους.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
02-10-2009, 15:15 #345
θα σου πω ενα παραδειγμα που εχω στο μυαλο μου για την καταθλιψη.
ειναι οπως η τενοντιτιδα!τη στιγμη που πιεζεσαι δεν σε πιανει.με το που χαλαρωσεις κανει την πρωτη της εμφανιση!φευγει αρκετα δυσκολα,προκειται για κατι χρονιο ομως αν δεν υπαρχει σχετικο υποβαθρο οπως κληρονομικοτητα καθως και συνεχης εκθεση σε αναλογη πιεση θεραπευεται 100 τοις εκατο.
συμφωνω λοιπον μαζι σου.σε εντονες συνθηκες πιεσης ειναι πιθανο να αναπτυχθει καταθλιψη το θεμα ειναι ποσο μπορει στη μια περιπτωση και στην αλλη αντιστοιχα να επηρεασει την ποιοτητα ζωης σου.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση