Results 346 to 360 of 414
Thread: τα προβλήματά μου...
-
02-10-2009, 20:33 #346
Επειδή αρκετά χρόνια υποφέρω απο κατάθλιψη υπήρχαν υποτροπές που σίγουρα δεν ήμουν όσο παραγωγική θα ήθελα αλλά θπήρξε και φορά που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεββάτι.Το εννοώ αισθανόμουν τόσο βαρύ το σώμα μου και η απόφαση για να σηκωθώ φαινόταν τρομερά δύσκολη μέχρι να ενεργήσουν τα αντικαταθλιπτικά.Κάποιος που δεν έχει περάσει απο αρκετά σοβαρές μορφές κατάθλιψης ειλικρινά δεν μπορεί να το καταλάβει.εαν μου το έλεγαν πριν 15 χρόνια και εγώ δεν θα το πίστευα.Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική με κοινά συμπτώματα για τον λόγο αυτό υπάρχουν και διαφορές στην δοσολογία ανάμεσα σε καταθλιπτικούς
- 03-10-2009, 05:14 #347
λοιπον....
εδω μεσα υπαρχουν προβληματα και προβληματα.
ορισμενοι,οι οποιοι ,ειτε εχουν ξεπερασει σε μεγαλο βαθμο τα προβληματα τους και απολαμβανουν πλεον τη ζωη,ειτε δεν αντιμετωπιζουν τα σοβαροτατα οικογενειακα προβληματα που αντιμετωπιζω εγω,ειτε τα ψυχολογικα τους προβληματα ειναι ελαφρυτερης μορφης απο τα δικα μου,ειτε εχουν \"βολευτει\" επαγγελματικα,απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΥΠΟΦΕΡΩ...
03-10-2009, 09:07 #348
ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΡΗΤΩΣ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ....
ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ.-
03-10-2009, 09:08 #349
καλημερα εμιλυ.
πολλες φορες μπερδευουμε την εργασια με την ευτυχια.
προσωπικη μου αποψη οτι εδωσες τον αγωνα σου και προσπαθησες να βρεις μια εργασια εστω και αν δεν ηταν η καταλληλη για σενα ..
νικη δεν ειναι μονο η επαγγελματικη καταξιωση,οταν εχουμε φτασει σε σημειο να φοβομαστε τα παντα ,το να βγεις μια βολτα ειναι νικη και σου δινει χαρα,το να βρεις ενα χομπι να περνας ευχαριστα την ωρα σου ειναι και αυτο μια μεγαλη νικη..
ξεκινα απο μικρα πραγματα που ναι μπορεις να κανεις και ολα θα παρουν το δρομο τους..
δεν ειναι αναγκη να αγχωνεσαι μονο για το θεμα δουλειας,ζησε απλες ομορφες καθημερινες στιγμες,και ξεκινα σιγα σιγα...δεν εχουμε ολοι τη δυναμη ,δεν μπορουμε να τα κανουμε ολα μαζι,παρε το χρονο σου,κανε κατι που να ευχαριστει τη γιαννα και ολα θα αλλαξουν..
¨μην αγχωνεσαι τοσο πολυ για ολα τα πραγματα,τα καλυτερα ερχονται εκει π δεν το περιμενειςΟτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
03-10-2009, 09:20 #350
Originally posted by amelie74
ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΡΗΤΩΣ!!!
kai giati δεν λες αν δεν φτιαξει η ερωτικη μου ζωη,αν δεν φτιαξει η κοινωνικη μου ζωη,αν δεν φτιαξει η οικογενειακη μου κατασταση,αν δεν φτιαξει το επαγγελματικο μου εγω θα μαι εδω για να το προσπαθησω γιατι ειναι ομορφη η ******* η ζωη και μπορει τωρα να νιωθω ετσι αλλα κανεις δεν μ λειει πως θα ναι συνεχεια ετσι!!!
δεν μπορεις κουκλα μ να τα αλλαξεις ολα αυτα με τη μια,ξεκινα με το ενα κομματι αυτο π μπορεις αμμεσα,και σιγα σιγα ολα θα αλλαξουν..
βγεις εξω απασχολησου με ενα χομπι,αν δεν μπορεις τωρα να εργαστεις,θα γνωρισεις νεα ατομα,θα βγαινεις περισσοτερο απο το σπιτι θα νιωσεις πιο ανεξαρτητη,μπορει να διυρυνεις τον κυκλο γνωριμιων σου και να βρεις και μαι δουλιτσα για σενα..σκεψου θετικα εμιλη..Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
03-10-2009, 09:21 #351
εχω απελπιστει ολγα μου.
τιποτα πια δεν μου δινει χαρα.
τιποτα απολυτως.
ουτε η βολτες,ουτε τπτ....
γεννηθηκα για να υποφερω!
03-10-2009, 09:25 #352
Originally posted by olgaki82
δεν μπορεις κουκλα μ να τα αλλαξεις ολα αυτα με τη μια,ξεκινα με το ενα κομματι αυτο π μπορεις αμμεσα,και σιγα σιγα ολα θα αλλαξουν..
ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΕΤΑΙ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!
03-10-2009, 09:39 #353
αμελι μ μη το λες αυτο,εχεις την οικογενεια σου που σε αγαπαει σε σεβεται και σε υπολογιζει,εχεις την κολλητη σου,εχεις εμας που ουτε καν σε γνωριζουμε απο κοντα..
ξερεις ποσα ατομα μπορεις να γνωρισεις που θα σε αγαπανε θα σε σεβονται και θα σε υπολογιζουν?πολλα αμελι..
και η δουλεια,και οι φιλοι και ο ερωτας ειναι ολα στον δρομο σου αμελι..Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
03-10-2009, 09:48 #354
θα σ πω κατι¨θυμωνω με ανθρωπους που λενε οτι θελω να πεθανω και θυμωσα μαζι σου..
το καλοκαιρι αυτο ενα πολυ κοντινο μ προσωπο πεθανε απο καρκινο..
και ομως αμελι μεχρι και το τελος γελουσε..
προσπαθουσε να κανει την καθε του μερα καλυτερα.το εβλεπα και ελεγα πως ενω ξερει πως μπορει???
και ομως μπορουσε ενω ηξερε να χαμογελα...
εινα δυνατον εμεις π ειναι στο χερι μας να τα αλλαξουμε ολα να λεμε κατι τετοιο?ναι θα απελπιστουμε,θα γονατισουμε αλλα υπαρχει και το ΑΥΡΙΟ που θα ρθει και δεν θα ειναι το ιδιο...Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
03-10-2009, 10:17 #355
Τι έγινε αμελί μου?Όσο καιρό σε διαβάζω πρώτη φορά ακούω τόσο απελπισμένες λέξεις.
Τι έγινε και σε στεναχώρεσε τόσο πολύ γλυκιά μου?
03-10-2009, 10:52 #356
Originally posted by olgaki82
αμελι μ μη το λες αυτο,εχεις την οικογενεια σου που σε αγαπαει σε σεβεται και σε υπολογιζει,εχεις την κολλητη σου,εχεις εμας που ουτε καν σε γνωριζουμε απο κοντα..
ξερεις ποσα ατομα μπορεις να γνωρισεις που θα σε αγαπανε θα σε σεβονται και θα σε υπολογιζουν?πολλα αμελι..
και η δουλεια,και οι φιλοι και ο ερωτας ειναι ολα στον δρομο σου αμελι..
η μανα μου οταν της λεω σε αγαπω μου απανταει \"so what?\"εσυ αυτο το λες σεβασμο?
την αδερφη μου την αποκαλει συνεχως αγαπη μου,εμενα εχει να με αποκαλεσει αγαπη της μηνες.
η αδερφη μου την ωρα που ειμαι στο δωματιο μου και συγκεντρωνομαι στον η/υ μου ή προσπαθω να κοιμηθω,μπουκαρει μεσα και μου λεει τα προβληματα της.
εσυ αυτο το λες σεβασμο?
οσο για την κολλητη μου εγω να την δω εναμιση χρονο.
εσυ αυτο το λες φιλια??????????
03-10-2009, 10:55 #357
Originally posted by Arsi
Τι έγινε αμελί μου?Όσο καιρό σε διαβάζω πρώτη φορά ακούω τόσο απελπισμένες λέξεις.
Τι έγινε και σε στεναχώρεσε τόσο πολύ γλυκιά μου?
μπηκα στο facebook μηπως και εχω καποια προταση φιλιας απο αντρα ή ενα δωρακι εικονικο απο αντρα και αντ αυτου πηρα ενα αρχιδι.
φυσικα αυτος δεν ειναι ο λογος που ειμαι ετσι.
αυτο ηταν το κερασακι στην τουρτα.
03-10-2009, 11:00 #358
λοιπον....
εδω μεσα υπαρχουν προβληματα και προβληματα.
ορισμενοι,οι οποιοι ,ειτε εχουν ξεπερασει σε μεγαλο βαθμο τα προβληματα τους και απολαμβανουν πλεον τη ζωη,ειτε δεν αντιμετωπιζουν τα σοβαροτατα οικογενειακα προβληματα που αντιμετωπιζω εγω,ειτε τα ψυχολογικα τους προβληματα ειναι ελαφρυτερης μορφης απο τα δικα μου,ειτε εχουν \"βολευτει\" επαγγελματικα,απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΥΠΟΦΕΡΩ...Originally posted by amelie74
ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΡΗΤΩΣ!!!
πραγματικα δεν ξερω αν θα πρεπε να σου απαντησω οπως πραγματικα σκεφτομαι, η οπως νομιζω οτι θα πρεπε, γιατι δεν εχω κανεναν σκοπο να σε στεναχωρησω, αλλα μονο να σου πω μια αποψη που ΙΣΩΣ σε επηρρεασει τωρα η αργοτερα, θετικα...
θα σου μιλησω ειλικρινα τελικα, προσπαθωντας ομως να μην σε πληγωσω, γιατι ειλικρινα δεν εχω καμια τετοια προθεση.
λαμβανω σοβαρα υποψη, την φραση σου, \"κανεις δεν ξερει ποσο υποφερω\"
πραγματικα κανεις δεν μπορει να ξερει ποσο υποφερει ο καθενας μας ειτε αυτο που μας συμβαινει ειναι μια μεγαλη καταστροφη, ειτε απλα δεν μας πετυχε το μανικιουρ...
αντιλαμβανομαι οτι με ιδιας εντασης δυσκολιες, ο καθενας το αντιλαμβανεται και ενδεχομενα υποφερει, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. γιατι ειμαστε ολοι διαφορετικοι, γιατι ισως καποιοι απο εμας εχουν προβληματα που σαν παραμορφωτικοι φακοι, διαστρεβλωνουν τις πραγματικες δυσκολιες και τις κανουν να φανταζουν, βουνα...
ολα τα παραπανω τα σεβομαι, και μη ξεροντας τι ακριβως σου συμβαινει, κρατω μια επιφυλαξη...
ΟΜΩΣ
αν επιχειρησω να σε αντιμετωπισω σαν ιση προς εμενα, οπως συνηθιζω να αντιμετωπιζω τους ανθρωπους, πρεπει να σου πω οτι τα παραπανω μηνυματα σου, μου προκαλεσαν εκνευρισμο.....λες να ειναι δικο μου το προβλημα? δεν ξερω...
πρωτα απ ολα, προσωπικα , παρολο που εχω διαβασει για τα προβληματα σου,δεν εχω δει κανενα τοσο απελπιστικο που να δικαιολογει αυτες σου τις...δηλωσεις...
και μετα, ο τροπος εκφρασης σου, δειχνει αυτο ακριβως που με κανει εξαλλη με καποιους ανθρωπους...
εχουν την εντυπωση ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ...
δεν χρωσταει σε κανεναν η ζωη....
εχεις αναλογιστει, εχεις ψαξει, τι κοπο, προσπαθειες και προσωπικη βελτιωση εχουν κανει οσοι ΟΛΑ ΑΥΤΑ τους πηγαινουν καλα?ξερεις πολλους που παρα τις υπερανθρωπες προσπαθειες τους, ΟΛΑ ΑΥΤΑ τους πηγαινουν καλα?
και μονο η εκφραση
\"σας δηλωνω ρητως, αν δεν φιαξουν ολα αυτα...\"
μου φερνει την εικονα ενος κακομαθημενου παιδιου , που σταυρωνει τα χερια στο στηθος, χτυπαει το ποδι θυμωμενο κατω, και περιμενει η καποιος αλλος να φιαξει \"ολα αυτα\", η να φιαξουν μονα τους!!!!! γιατι ο ιδιος δεν θελει να κανει κανεναν κοπο.
δεν ειναι ετσι η ζωη κοριτσακι μου...
εκτος απο εξωφθαλμες περιπτωσεις κωλοφαρδιας, οποιος καταφερνει να του πηγαινουν ΟΛΑ ΑΥΤΑ καλα, εχει φτυσει αιμα, και δεν περιμενε απο τους θεατες να τα φιαξουν γι αυτον, εΞαπολυοντας απειλητικες δηλωσεις.
ΕΛΕΟΣ!!!
ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΜΕ ΛΙΓΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Η ΜΟΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ΣΑΝ ΕΝΗΛΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΒΡΕΣ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ...
δεν σου χρωσταει η ζωη ,και σε κανεναν...
ΕΣΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
03-10-2009, 11:43 #359
σε ευχαριστω ρεμεντι.
διαβαζω και ξαναδιαβαζω το μηνυμα σου και οφειλω να ομολογησω πως ηταν αφυπνιστικο και βοηθητικο.
σε ευχαριστω πολυ.
03-10-2009, 11:45 #360
σε ευχαριστω ρεμεντι.
διαβαζω και ξαναδιαβαζω το μηνυμα σου και οφειλω να ομολογησω πως ηταν αφυπνιστικο και βοηθητικο.
σε ευχαριστω πολυ.
γιατι εγω ηδη αναρωτιομουν αν σου κανω καλο η κακο...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση