Results 361 to 375 of 414
Thread: τα προβλήματά μου...
-
03-10-2009, 12:35 #361
αναρωτιεμαι αν υπαρχει κανενας εκει εξω που του πηγαινουν ολα αυτα που αναφερεις καλα ταυτοχρονα..για την ιστορια εγω παντως δεν ειμαι απο αυτους...
Dum spiro spero (?)
- 03-10-2009, 12:49 #362
Originally posted by Helena
αναρωτιεμαι αν υπαρχει κανενας εκει εξω που του πηγαινουν ολα αυτα που αναφερεις καλα ταυτοχρονα..για την ιστορια εγω παντως δεν ειμαι απο αυτους...
ουτε εχεις ψυχωσικη αδερφη.
ουτε σε φτυνουν οι αντρες.
ουτε η μανα σου,σου μιλαει απαξιωτικα.
ακομα ομως και αν ενα απο τα παραπανω ισχυει,σιγουρα δεν ισχυουν ολα ταυτοχρονα....
03-10-2009, 13:14 #363
Αmelie 74 αυτο που περιγραφεις με τα δεν κ ουτε ,που σου συμβαινουν δεν ειναι αναγνωριση της καταστασης σου ,αλλα αυτολυπηση!Ειναι ασχημο συναισθημα κ συμπτωμα των ψυχικων ασθενειων!
Θα μπορουσα πλαι στα στραβα που αναφερεις κ σε πληγωνουν να σου γραψω αλλα τοσα θετικα που εχει η ζωη σου!
Μη στεναχωριεσαι ολοι κουβαλαμε το σταυρο μας κ γι αυτο γεννηθηκαμε ,για να προσπαθησουμε ν ανεβουμε το Γολγοθα!Οσο πιο δυσκολος ειναι ο δρομος τοσο περισσοτερη χαρα θα παρουμε ,κ εξ αλλου οτι δε μας σκοτωνει ,μας κανει πιο δυνατους.
Μη σε παιρνει απο κατω !Για καθε ψυχη υπαρχει το ταιρι της ,και μη ξεχνας να ονειρευεσαι!
03-10-2009, 13:50 #364
Originally posted by amelie74
λοιπον....
εδω μεσα υπαρχουν προβληματα και προβληματα.
ορισμενοι,οι οποιοι ,ειτε εχουν ξεπερασει σε μεγαλο βαθμο τα προβληματα τους και απολαμβανουν πλεον τη ζωη,ειτε δεν αντιμετωπιζουν τα σοβαροτατα οικογενειακα προβληματα που αντιμετωπιζω εγω,ειτε τα ψυχολογικα τους προβληματα ειναι ελαφρυτερης μορφης απο τα δικα μου,ειτε εχουν \"βολευτει\" επαγγελματικα,απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΥΠΟΦΕΡΩ...
ολοι εχουμε προβληματα κ προβληματα. Εχεις δικιο σ αυτο. Αλλοι πιο σημαντικα, αλλοι λιγοτερο.
Εχεις δικιο η διπολικη δεν ειναι κατι μικρο. Κατι ασημαντο, ή κατι αμελητεο.Δεν το ξερω, αλλα το υποθέτω ακουγοντας εσενα κ αλλους ανθρωπους που γνωριζω κ εχω γνωρισει. Αισθανομαι πώς εχοντας προβληματα γκομενικα, οικονομικα, επαγγελματικα μπορει να αισθανομαστε πολυ ασχημα. Ποσο μαλλον να υπάρχει κ ενα ακομα κρατουμενο. Ομως Αμελι μου, ολοι μα ολοι εχουμε θεματα με τον εαυτο μας, ετσι κ αλλιως. Κενα μεσα μας. Κενα που μπορουν να δυσκολεψουν τη ζωη μας, τοσο πολυ οσο κ καποιου ανθρωπου με ενα αντικειμενικο προβλημα σημαντικο.
Ετσι καλη μου, αν εχουμε περάσει ολοι απο καποιες δυσκολιες (γιατι ολοι περναμε λιγο πολυ), καποιοι θελουμε να σταθουμε κ να ακουσουμε, να νιωσουμε κ να αισθανθουμε. Οχι με αποσταση απο το προβλημα που αφησαμε πισω μας, αλλα με τη συναισθηση πώς το προβλημα του άλλου μπορει να αγγιζει τα κομματια της ψυχης μας. Αυτα που θελουν να ειναι σε επαφη με το \"εγω\" αλλα κ με τον \"αλλον\".
Πιστεύω λοιπον πώς θελουμε να σε καταλαβουμεΒοηθησε μας...
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
03-10-2009, 13:56 #365
Originally posted by olgaki82
δεν μπορεις κουκλα μ να τα αλλαξεις ολα αυτα με τη μια,ξεκινα με το ενα κομματι αυτο π μπορεις αμμεσα,και σιγα σιγα ολα θα αλλαξουν..
ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΕΤΑΙ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!
το αν εισαι απελπισμενη κ δυστυχισμενη, σιγουρα δεν μπορει να αμφισβητηθει. Ειναι δικα σου συναισθηματα.
Αν μου επιτρεπεις ομως, εγω τουλαχιστον απο το χωρο αυτο βλεπω κατι που θα θελα να στο πω: πολλοι και σε υπολογιζουν και σε σεβονται. Κανεις μας δεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει. Μην ξεχνας πώς ο σεβασμος δεν ειναι αυτοννοητος. ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ. Κι εσυ το εκανες!πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
03-10-2009, 13:58 #366
Και γω θεωρώ πως όλοι έχουμε τα προβλήματα μας και με αυτά πορεύομαστε. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να τα έχεις όλα μαζί, αλλά θα επανέλθω σε κάτι που σου είπαν πριν μερικές σελίδες. Ξεκινα να τα λύνεις ένα-ένα.
Βρες το πιο \"εύκολο\" και αρχισε από κει. Θα είναι μια μεγάλη επιτυχία που θα σου δώσει τη δύναμη να συνεχίσεις παρακάταω....
03-10-2009, 14:08 #367
δεν θα το ελεγα αυτολυπηση κατερικανι την καταθεση ψυχης της αμελι!
ουτε καν ιδιωμα των ψυχικα ασθενων αλλα ακριβως το αντιθετο!
δειγμα ωριμοτητας και αυτοελεγχου γιατι καταγραφει αντικειμενικα τα σημερινα προβληματα που βιωνει καθημερινα στο περιβαλλο της και τα οποια , αν καταφερει να τα λυσει η εστω να τα κανει να μην δηλητηριαζουν την σκεψη της , θα εχει βγει πληρως απο τα αδιεξοδα της !
εγω θα τα παρω ενα ενα και θα αναλυσω οπως μπορω την αποψη μου για την συνεχεια
δεν εισαι ομως διπολικη.
Η καθε ταμπελα που μας κολανε οι ειδικοι για να μπορουν να μας χορηγουν θεραπεια αντιστοιχη, ειναι εννοια σχετικη και οχι απολυτη , στιγμιαια και οχι μονιμη!
Δεν ειναι κακο να εισαι διπολικη , ειναι κακο απλα να μην το πιτσευεις οτι εισαι!
στην περιπτωση σου , παρε την ταμπελα και πηγαινε να την αφησεις στο γραφειο αυτου που σου την κολσησε αφου τον ευχαριστησεις γιατι η θεραπεια σου εχει ηδη κανει την δουλεια της και μαλλον αυτη τη στιγμη που εγραψες ολα αυτα δεν εχει πλεον καμμια αξια για εσενα!
ουτε εχεις ψυχωσικη αδερφη.
Αυτο σιγουρα ειναι ενα συναισθηματικο προβλημα που πηγαζει απο το περιβαλον σου ,
γιατι αγαπας την αδελφη σου αλλα δεν αφορα εσενα και πρεπει να βρεις τροπο να το περιορισεις , για να μην σε ριχνει και εσενα ψυχολογικα , αφου εξαλλου δεν εισαι εσυ που θα την θεραπευσεις αλλα δικος της γιατρος!
ουτε σε φτυνουν οι αντρες.
\"οι ανδρες \" δεν ειναι ολοι ιδιοι αλλα απλα συ απο αυτοαμυνα λογω ισως καποιας δυσαρεστης εμπειριας , τους εβαλες ολους μαζι σε ενα πακετο αι τους πεταξες στα σκουπιδια! Λαθος φιλεναδα! γραψου σημερα σε ενα σαιτ σχεσεων και γνωρισε πολλους ανδρες μεχρι να βρεις αυτους που σου ταιριαζουν εσενα ! κανε ολα τα τεστ προσωπικοτητας για να ξερεις ποια εισαι και τι σου ταιραιζει στον χαρακτηρα , τα ενδιαφεροντα , την σεξουαλικοτητα και τα ζωδια ...
ουτε η μανα σου,σου μιλαει απαξιωτικα.
Αχ η μανα σου ! Ελα για λιγο στην θεση της και δες οτι εχει δυο κορες με ψυχικα προβληματα κοντα στα ηδη σχεδον σιγουρα δικα της , για να δεις ποση αποσταση πρεπει να κρατησεις συναισθηματικα απο την ιδια ,
για να μην σου μεταδιδει
το δικο της αγχος και φοβιες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03-10-2009, 15:46 #368
Originally posted by Arsi
Τι έγινε αμελί μου?Όσο καιρό σε διαβάζω πρώτη φορά ακούω τόσο απελπισμένες λέξεις.
Τι έγινε και σε στεναχώρεσε τόσο πολύ γλυκιά μου?
μπηκα στο facebook μηπως και εχω καποια προταση φιλιας απο αντρα ή ενα δωρακι εικονικο απο αντρα και αντ αυτου πηρα ενα αρχιδι.
φυσικα αυτος δεν ειναι ο λογος που ειμαι ετσι.
αυτο ηταν το κερασακι στην τουρτα.
03-10-2009, 21:58 #369
ολγακι,αρσι,σοφια,πανο,θεοφ ανια,κατερινακι,ρεμεντι,ελ� �να σας ευχαριστω θερμα για τις απαντησεις σας και τον χρονο σας!
κοιμηθηκα πολλες ωρες και αυτο μου εκανε καλο...τα βλεπω πιο ξεκαθαρα και ηρεμα τα πραγματα τωρα.
θα επανελθω αργοτερα,γιατι τωρα ειμαι σαν κοτοπουλο απο τον πολυ υπνο:P
03-10-2009, 23:31 #370
an θελεις στειλε μου το φασεμπουκ σου να γινουμε φιλες!
04-10-2009, 06:57 #371
μιλενακι καλημερα!
σου εστειλα το email του facebook μου με u2u.
περιμενω να γινουμε φιλες
04-10-2009, 07:00 #372
Originally posted by Sofia
Αν μου επιτρεπεις ομως, εγω τουλαχιστον απο το χωρο αυτο βλεπω κατι που θα θελα να στο πω: πολλοι και σε υπολογιζουν και σε σεβονται. Κανεις μας δεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει. Μην ξεχνας πώς ο σεβασμος δεν ειναι αυτοννοητος. ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ. Κι εσυ το εκανες!
με τα παραπανω λογια σου ειναι σαν να μου εκανες ενα δωρο
04-10-2009, 08:54 #373
σημερα η μητερα μου εκανε ενα βημα για να ερθουμε πιο κοντα.
χθες της ειχα εκφρασει το παραπονο οτι δεν μου μιλαει τρυφερα και γενικα ημουν ολο νευρα απεναντι της.
φαινεται το ελαβε υποψιν της και μολις ξυπνησε μου ειπε οτι με τις εκρηξεις μου,δεν βγαινει τιποτα και οτι φθειρουν βασικα εμενα...
αγκαλιαστηκαμε μετα απο παρα πολυ καιρο...
ηταν γενικα τρυφερη απεναντι μου...
04-10-2009, 10:17 #374
Aμελι καλημερα,χαιρομαι παρα πολυ που εισαι καλυτερα και τα βρηκες με τη μητερα σου
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
04-10-2009, 10:21 #375
καλημερα Αμελι
μπραβο!!!!!!!
ειδες? ισως το παραπονο σου ηταν πιο δραστικο απο τα νευρα σου κι εκανε την μητερα σου να σκεφτει ορισμενα πραγματα και να εχει περισσοτερη διαθεση να σε πλησιασει
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση