τα προβλήματά μου... - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 28 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 414
    Senior Member
    Originally posted by Arsi
    Kαταρχήν εσύ γιατί του είπες ότι σχέση από απόσταση δε γίνεται?Σκέφτηκες ότι από εγωισμό και μόνο να είπε κι αυτός το ίδιο?
    Απ\'την άλλη τι σε πιέζει?Αφού θα ρθει πάτε για έναν καφέ και αναλόγως πως αισθάνεσαι πράξε.Γιατί να πας στο κρεβάτι με τη μια αν δεν το νιώθεις?
    Αν μέσα σου νιώθεις πως θέλεις να είστε μαζί πες του το να δεις πως θα αντιδράσει και να ξεκαθαρίσει το τοπίο παρά να έχεις διάφορα στο μυαλό σου μη ξεκαθαρισμένα εδώ και 2 χρόνια.
    αυτο θα κανω αρσι μου.σ\'ευχαριστω πολυ.

Senior Member
    στο chat ομως που κανουμε τι να του λεω οταν το γυριζει στο πονηρο?μηπως να μην κανω chat μαζι του μεχρι να βρεθουμε και να ξεκαθαρισει face to face το τοπιο?
    HELP!

Senior Member
    Μέχρι τώρα τι κάνεις?

Senior Member
    αρσι μου,
    χθες βραδυ προτοκαναμε chat μετα απο πολυ καιρο που ειχαμε να μιλησουμε.
    αν αυριο βραδυ κανουμε chat τι σκατα να του λεω?
    το μυαλο μου ειναι τοσο μπερδεμενο....
    μηπως να μην επιδιωξω chat?

αν μου επιτρεπεις να πω και γω την ταπεινη μου γνωμη φερο...
    συνηθως οι γυναικες εχουν μια αναστολη που οφειλεται σε μια στεροτυπη ιδεα να διαφυλαξουν την παρθενια τους , οπως ισως ενας καλος εμπορος που δεν θελει να πουλησει μια πολυτιμη αντικα στην τιμη που του πρσφερει ο πελατης γιατι πιστευει οτι αυριο ισως βρεθει ο αγοραστης που θα την πληρωσει στην αξια της !!!!!!!
    Μα εσυ εν προκειμενου το ξεπερασες οπως γραφεις αυτο και συμφωνησες μαζι του οτι η αποσταση ειναι εμποδιο για μια μονιμη σχεση .....
    μονο που η αποσταση αυτη δεν ισχυει στο ιντερνετ ουτε στο ΤΣΑΤ!
    η φοβια σου οτι μπορει ισως να εχει προσωπικη ζωη που να σου την εχει κρυψει , μηπως ξεπεραστει αν μονο καθε φορα που ειστε στο ΤΣΑΤ και αυτος το γυριζει στον \"πονηρο\"
    σκεφτεις οτι καμμια γυναικα δεν θα συγχωρουσε απο τον αντρα της να το κανει μεσω καλωδιων με μια αλλη αντι να ειναι στο κρεβατι μαζι της?
    Η αποσταση δεν υπηρξε ποτε στην πραγματικοτητα αυτα τα 3 χρονια....
    να μια αλλη ακομα υπηρεσια του ιντερνετ και του ΤΣΑΤ που ουτε περναγε πριν την διαβασω απο σενα απο το μυαλο μου!
    Εκει που με μπερδεψες λιγο ειναι η ιστορια με τα χαπια
    Λες να παιζουν καποιο ρολο στην αυξηση της σεξουαλικοτητας σου και να κρυβουν ισως μια αδιαφορια για τον ανθρωπο πισω απο τον ερωτισμο του?
    Η μηπως το αντιθετο? οτι δηλαδη τα χαπια κατεβαζουν την επιθετικοτητα σου και δεν σου κανει ορεξη να υποκυψεις στις δικες του μονο ορεξεις?
    Οπως και να χει , βγαλε απο την σκεψη σου την αποσταση γιατι την εχετε ξεπερασει
    Τωρα το ποιος μπορει να παει που, θα το βρειτε μονοι σας αρκει να το θελετε και οι δυο..
    Εγω χωρις να ξερω ουτε εσενα ουτε τον φιλο σου θα ελεγα πως 3 χρονια τωρα χαριν του ιντερνετ αλλαξατε και οι δυο γνωμη και ασυνειδητα εστω μειωσατε τις αποστασεις οσο ποτε πριν αναμεσα σας ...

Senior Member
    ferro να σε ρωτήσω κάτι?
    Εσύ εν τέλει πως ξέρεις ότι τον θες για κάτι σοβαρό αν έχεις τόσο καιρό να τον δεις και να του μιλήσεις?
    Θες αυτόν για κάτι σοβαρό ή απλά βάζεις στοπ και λες ότι αν γίνει κάτι,θέλω να γίνει μόνο κάτι σοβαρό?
    Δεν βάζεις την πιθανότητα να θες απλά να μπεις σε ένα ερωτικό παιχνίδι και όπου βγει?

Senior Member
    Originally posted by Arsi
    ferro να σε ρωτήσω κάτι?
    Εσύ εν τέλει πως ξέρεις ότι τον θες για κάτι σοβαρό αν έχεις τόσο καιρό να τον δεις και να του μιλήσεις?
    Θες αυτόν για κάτι σοβαρό ή απλά βάζεις στοπ και λες ότι αν γίνει κάτι,θέλω να γίνει μόνο κάτι σοβαρό?
    Δεν βάζεις την πιθανότητα να θες απλά να μπεις σε ένα ερωτικό παιχνίδι και όπου βγει?
    θα δειξει αρσι μου,θα δειξει...

Senior Member
    μολις ειχαμε μια διαδικτυακη συνομιλια και καταληξαμε στο συμπερασμα να μεινουμε φιλαρακια.
    δεν θα ηθελα να μπω σε λεπτομεριες...

Senior Member
    και πανω που ειχα ηρεμησει ηρθε η μανα μου να με συγχισει παλι.
    ειχε τηλεφωνικη συνομιλια με την ψυχιατρο της αδερφης μου,η οποια μας ειχε συστησει να κανω θεραπεια στο αιγηνιτειο,στο οποιο πηγαινα για καποιο διαστημα...αλλα επειδη δεν με βοηθουσαν καθολου τα παρατησα και πηγα στον γιατρο που με παρακολουθει τωρα,απο τον οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

αυτο το εμαθε η ******* η ψυχιατρος της αδερφης μου και πηρε τηλ την μανα μου πριν λιγο και της ειπε οτι λυπαται πολυ που εφυγα απο κει και οτι ειμαι 35 χρονων και φερομαι σαν 15.

η μανα μου θεωρησε καλο να μου το πει(και μαλιστα μου ειπε οτι συμφωνει μαζι της),την εβρισα και τωρα ειμαι κατασυγχισμενη.

Η ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ,ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.
    ΕΓΩ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟ ΚΑΛΑΜΙ,ΚΑΡΙΟΛΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ.

Η ΔΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!

feroula iremise.katrxin afou vlepeis ta themita apotelesmata apo ton psixiatro s giati na alakseis afou to dokimases kai den s kane kalo?
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    βρε συ ολγα,
    σταματα να γραφεις με λατινικα,
    ειναι κουραστικο.

Senior Member
    παρα πολυ καλο μου εκανε και μου κανει ο γιατρος μου.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΛΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ.

καλα κρινο καλυτερα ετσι..
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    κλειδωθηκα στο δωματιο μου,πηρα τα τσιγαρα μου,ενα μπουκαλι νερο και θα τους ξαναδω αυριο,μεθαυριο ή ποτε.
    μονο για τουαλετα θα βγαινω.

Banned
    απεργια κανεις?

Page 8 of 28 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast