Results 121 to 135 of 414
Thread: τα προβλήματά μου...
-
12-09-2009, 13:23 #121
ιωάννα, η ψυχίατρος και η μάνα σου σού είπαν τη γνώμη τους κι εσύ όχι μόνο αντέδρασες υπερβολικά (αυτό το καταλαβαίνω γιατί είμαι διπολικός κι εγώ) αλλά κάνεις λες και εξαρτάται η ζωή σου από τη ψυχίατρο της αδερφής σου και τη μάνα σου. εσύ που έχεις συνείδηση του προβλήματός σου νομίζεις πως μια τέτοια στάση σε βοηθάει; σαν 15 κάνεις όχι γιατί έφυγες από το αιγηνίτειο αλλά επειδή στα 35 σου αφήνεις τη μάνα σου να σε επηρρεάζει σε τέτοιο βαθμό. η μάνα σου δεν θα σε κάνει καλά. ό,τι ήταν να κάνει το έκανε. πλέον εσύ θα κάνεις καλά τον εαυτό σου. εσύ ξέρεις το καλό σου. βάλε τα όριά σου λοιπόν όπως ξέρεις εσύ να τα βάζεις και μην τρελλαίνεσαι με περιστατικά σαν το σημερινό αν θέλεις να σταθεροποιηθείς.
- 12-09-2009, 13:24 #122
Originally posted by ferro
παρα πολυ καλο μου εκανε και μου κανει ο γιατρος μου.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΛΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ.
γιατι δεν το παιρνεις στο τηλεφωνο να του εξηγησεις οτι χθες στο ΤΣΑΤ διακοψατε με το αγορι σου και θα μεινετε μονο φιλοι?
δεν καταλαβαινω τι θα κερδισεις αν μεινεις κλειδωμενη μεσα στο σπιτι....στα 35 σου χρονια , αυτο που βλεπω ειναι οτι πρεπει να κανεις ακριβως το αντιθετο! να βγεις εξω στον κοσμο και να ψαξεις για νεα σχεση με καποιον αλλο ανθρωπο ...
τσεκαρε να δεις τη γνωμη εχει γιαυτα ο γιατρο σου!
12-09-2009, 13:40 #123
Originally posted by pelariry
ιωάννα, η ψυχίατρος και η μάνα σου σού είπαν τη γνώμη τους κι εσύ όχι μόνο αντέδρασες υπερβολικά (αυτό το καταλαβαίνω γιατί είμαι διπολικός κι εγώ) αλλά κάνεις λες και εξαρτάται η ζωή σου από τη ψυχίατρο της αδερφής σου και τη μάνα σου. εσύ που έχεις συνείδηση του προβλήματός σου νομίζεις πως μια τέτοια στάση σε βοηθάει; σαν 15 κάνεις όχι γιατί έφυγες από το αιγηνίτειο αλλά επειδή στα 35 σου αφήνεις τη μάνα σου να σε επηρρεάζει σε τέτοιο βαθμό. η μάνα σου δεν θα σε κάνει καλά. ό,τι ήταν να κάνει το έκανε. πλέον εσύ θα κάνεις καλά τον εαυτό σου. εσύ ξέρεις το καλό σου. βάλε τα όριά σου λοιπόν όπως ξέρεις εσύ να τα βάζεις και μην τρελλαίνεσαι με περιστατικά σαν το σημερινό αν θέλεις να σταθεροποιηθείς.
καταφερα και εκοψα το αλκοολ με τεραστια προσπαθεια και αντι να μου πουνε ενα μπραβο οταν τους λεω \"δεν χαιρεστε?\" η
απαντηση τους ειναι \"αυτο ελειψε να πινεις ακομα\".
12-09-2009, 13:46 #124
κλειδωθηκα στο δωματιο μου,πηρα τα τσιγαρα μου,ενα μπουκαλι νερο και θα τους ξαναδω αυριο,μεθαυριο ή ποτε.
μονο για τουαλετα θα βγαινω.
12-09-2009, 13:49 #125
καταφερα και εκοψα το αλκοολ με τεραστια προσπαθεια και αντι να μου πουνε ενα μπραβο οταν τους λεω \"δεν χαιρεστε?\" η
Σημασία έχει να είσαι εσύ περήφανη και χαρούμενη που τα κατάφερες.
12-09-2009, 13:59 #126
Originally posted by Arsi
Σημασία έχει να είσαι εσύ περήφανη και χαρούμενη που τα κατάφερες.
Είσαι 35 χρονών, έχεις περάσει τόσα, έχεις σταθεί στα πόδια σου, άλλά μέσα σου παραμένεις το παιδί που ονειρεύεται τους γονείς που θα ήθελε.
Δε νομίζεις πως αντί να περιμένεις να αλλάξουν αυτοί, πρέπει να αρχίζεις να αλλάζεις εσύ?
Τι εννοώ?
Είναι δυο μεγάλοι άνθρωποι που έχουν να αντιμετωπίσουν δυο παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας με καθημερινό αγώνα και το φόβο της υποτροπής. Δεν φταίνε εκείνοι και φυσικά ούτε εσείς.
Είσαι αρκετά νοήμων άνθρωπος, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και σταμάτα να λειτουργείς ανώριμα. Δείξε τους πως καταλαβαίνεις τις θυσίες τους, πήγαινε πιο κοντά τους και φτιάξε την κατάσταση στο σπίτι. Πάρτο ως προσωπικό στοίχημα. Ξέρεις πόσο πολύ θα αλλάξει τη διάθεση σου και πόσο θα σε βοηθήσει αυτό?
Έτσι θα αρχίσεις να κάνεις βήματα μπροστάμ γιατί κάθε φορά που γίνεται κάτι σπίτι, πας πιο πίσω.
12-09-2009, 16:24 #127
Originally posted by pelariry
12-09-2009, 18:11 #128
12-09-2009, 18:14 #129
12-09-2009, 18:17 #130
12-09-2009, 18:27 #131
13-09-2009, 12:14 #132
δεν το ξερω καλα το φεις μπουκ αλλα μου φαινεται σαν την πλατεια που δινεις ραντεβου με καποιους.... προτιμω προσωπικα τα σαιτ γνωριμιων που σε φερνουν σε πολεις ολοκληρες
με χιλιαδες χρηστες και ψαχνεις στα τυφλα..... αν θες μπορεις να κανεις και κανενα τεστ να δεις που βρισκεσαι και εσυ, αλλα και αυτος που εχεις απεναντι σου....
λες ας πουμε αυτος με πηρε για μπαζο...αμολυσε τον ..αλλος που λεει οτι ψαχνει μονο για σοβαρη σχεση....πρωτα καθεσαι κανα τριμηνο να δεις αν κολαει το ζητημα και μετα ραντεβου στην πλατεια για καφε με καποια φιλη σε ενα διπλανο τραπεζι....
για ψυχολογικη περισσοτερο υποστηριξη...
14-09-2009, 16:26 #133
λοιπον...αυριο παω σε μια συνεντευξη για δουλεια( ως τηλεφωνητρια.)
μου το πε και ο γιατρος σημερα, οτι πρεπει να επιδιωκω να λειπω απο το σπιτι οσο μπορω περισσοτερο,λογω της καταστασης της αδερφης μου.
μακαρι ολα να πανε καλα....γιατι ψιλοφοβαμαι...
θα μου ευχηθειτε good luck?
14-09-2009, 16:34 #134
εργασιοθεραπεια λοιπον!!
εγω πηγα προχτες για συνεντευξη και περιμενω αυτη τη βδομαδα τα αποτελεσματα,αν με πηραν η οχι.μακαρι...
σκεψου το και αλλιως εκτος απο το οτι θα ξεχνιεσαι θα εχεις και δικα σου χρηματα και θα αγορασεις ο,τι θες!θα κανεις και shopping therapy και θα γιαννεις!αντε good luck!brake a leg!
14-09-2009, 16:38 #135
thanks melene
))))
και σε σενα ευχομαι ολοψυχα καλα αποτελεσματα!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....