τα προβλήματά μου... - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 28 FirstFirst ... 18262728
Results 406 to 414 of 414
    αν νιωθεις ετσι βαλε μουσικουλα και χαλαρωσε στο δωματιο σου..
    ισως η οποιαδηποτε συζητηση κανει κακο αφου ειναι ταραγμενη και εσυ δεν εισαι στα καλυτερα σου..
    αυριο που θα ηρεμησει θα ναι πιο καλα τα πραγματα
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    πως τα πήγες στο μαθημα??

Senior Member
    πολυ καλα winston μου.
    σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον

Senior Member
    καλημερα!
    παλι 2 η ωρα σηκωθηκα σημερα απο το αγχος μου να διαβασω για το ECDL.(ειχα κοιμηθει βεβαια απο τις 10...)
    μηπως το παραπηρα ενθερμα με την μελετη?
    παντως νιωθω κομματια τωρα απο την κουραση και τη νυστα και απο την αλλη δεν με παιρνει ο υπνος...

Originally posted by amelie74
    καλημερα!
    παλι 2 η ωρα σηκωθηκα σημερα απο το αγχος μου να διαβασω για το ECDL.(ειχα κοιμηθει βεβαια απο τις 10...)
    μηπως το παραπηρα ενθερμα με την μελετη?
    παντως νιωθω κομματια τωρα απο την κουραση και τη νυστα και απο την αλλη δεν με παιρνει ο υπνος...
    Αμελι , ισως να συμφωνουσα μαζι σου οτι καθε μορφη στρες ισως ριχνει κατα καποιο τροπο λαδι στην φωτια σε ενα ατομο με εκδηλη συναοσθηματικη ασταθεια η ευαισθησια
    απο την αλλη ομως , βοηθαει να ξεκολησεις απο αλλα εξισου ενοχλητικα στοιεια οπως η εξαρτηση απο το σπιτι και την μαμα σου με την οποια οι σχεσεις σας θα καλυτερευουν, οσο θα βρισκεις με σταθερα και σιγουρα βηματα , τον δρομο στην επαγγελματικη σου αποκατατασταση και την οικονομικη αυτονομια .
    θα σου δωσω την εξης συμβουλη.
    την επομενη ορα που θα πας στον γιατρο σου ζητησε του να σου γραψει καποιο φαρμακο για τον υπνο και φροντισε να μην κοιμασαι ποτε αν δεν εισαι πραγματικα κουρασμενη και ετοιμη.Συχνα λιγη τηλεοραση στο κρεββατι ειναι ενα καλο υπνωτικο!

Senior Member
    μπα... μην το λες Πανο μου αυτο.
    ετσι κοιμομουν και οταν δεν εκανα τπτ απολυτως.
    δεν φταιει η εναρξη μαθηματων.
    παντως κοιμηθηκα το μεσημερι τελικα γυρω στις 3-4 ωριτσες και ετσι αναπληρωσα υπνο

μπα... μην το λες Πανο μου αυτο.
    ετσι κοιμομουν και οταν δεν εκανα τπτ απολυτως.
    δεν φταιει η εναρξη μαθηματων.
    παντως κοιμηθηκα το μεσημερι τελικα γυρω στις 3-4 ωριτσες και ετσι αναπληρωσα υπνο
    δεν ειπα οτι φταει το μαθημα αλλα το αγχος που προυπαρχει απο αλλα γεγονοτα στο περιβαλλον σου ...
    καλα εκανες που κοιμηθηκες το μεσημερι αλλα μην εχεις παραπονο αν θα παει 2 το βραδυ για να ξαννυσταξεις παλι!
    μην πας στο κρεβατι πριν νυσταξεις για τα καλα για να ξαναρυθμισεις σωστα το βιολογικο σου ρολοι που μαλλον εξαιτιας του αγχους, φαινεται να εχει αποριθμιστει...
    Επισης αμελι εχει σημασια η ποιοτητα του υπνου....
    Αν ξαναπας στον γαιτρο ζητα του να σου κανει ενα εγκεφαλογραφημα για να δεις τα κυματα στον ΡΕΜ υπνο τα οποια δειχνουν αν βλεπεις ονειρα ....
    Ισως αυτο να μην σε αφηνει να κοιμηθεις καλα και να σε ξυπναει..
    το περιεχομενο του ΡΕΜ υπνου!

Senior Member
    οκ thanks Πανο

οκ thanks Πανο
    yoy are welcome anytime...

Page 28 of 28 FirstFirst ... 18262728