τα προβλήματά μου... - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 28 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 414
    Senior Member
    Originally posted by amelie74
    Originally posted by Sofia
    αμελι,

στον γιατρο εχεις ξαναπαει απο οσο θυμαμαι. Με ταξι, σωστα?
    Σοφια μου συνηθως πηγαινω με λεωφορειο και γυριζω η με λεωφορειο η με ταξι.
    γενικα δεν με πολυπαιρνει οικονομικα να πηγαινοερχομαι με ταξι γιατι μετα δεν θα εχω λεφτα για αλλα πραγματα που χρειαζομαι...
    για να καταλαβεις πηγαινε-ελα με ταξι ειναι τουλαχιστον 25 ευρω...
    Καταλαβα. Ναι, δεν ειναι αμελητεο το ποσο, συμφωνω. Ωστοσο το να πας με λεωφορειο και να γυρισεις, το βρισκεις ακατορθωτο?

Το χεις κανει κ αλλες φορες, γιατι οχι τωρα?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    χμμ...ακατορθωτο οχι αλλα δυσκολο...
    και αυτα τα κολολεωφορεια περνανε οποτε τους καπνισει.....

Senior Member
    αμελι,

μεχρι να ερθουν τα λεωφορεια τί κανεις? ας πουμε βοηθαει καθολου λιγη μουσικη?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

χμμ...ακατορθωτο οχι αλλα δυσκολο...
    και αυτα τα κολολεωφορεια περνανε οποτε τους καπνισει.....
    Αμελί μου, (ωραίο το νικ), πάρε ένα περιοδικό, ή ένα βιβλίο, χαλάρωσε στη στάση περιμένοντας και πήγαινε στο γιατρό. Πάρε βαθιές ανάσες και σκέψου πόσες νίκες θα κάνεις μέχρι να γυρίσεις σπίτι.
    Θα πας με το λεοφωρείο, θα σε δει ο γιατρός ήρεμη, θα γυρίσεις και με τα χρήματα που θα χαλούσες στα ταξί, θα αγοράσεις κάτι για σένα.
    Έτσι, θα έχεις να θυμάσαι τη νίκη σου στο άγχος!

Senior Member
    Originally posted by Arsi
    καταρχήν όπως είπε και η Σοφία έχεις ξαναπάει.Επίσης δες το και έτσι ότι είναι καλό για σένα που κάνεις μακρινή απόσταση έστω κι αν σε αγχώνει τώρα.Κάποια στιγμή θα σταματήσει να σε αγχώνει.
    βασικα αν σας πω τι με αγχωνει με την αποσταση θα γελασετε.επειδη πινω πολυ νερο μολις φτανω στον προορισμο μου θελω πολυ να παω τουαλετα.ομως το λεωφορειο με αφηνει 20 λεπτα μακρυα απο τον γιατρο και μεχρι να παω στην τουαλετα του νομιζω οτι θα τα κανω πανω μου:P
    ειμαι και αδιαθετη αυτες τις μερες και ας τα να πανε.
    καθε 20 λεπτα ειμαι τουαλετα...

Αυτό με τον ύπνο το συζήτησες με το γιατρό?τι σου είπε?
    δεν ανησυχει λεει γιατι απο τη στιγμη που κοιμαμαι πολυ νωρις ειναι επομενο να ξυπναω πολυ νωρις.του εξηγω οτι και ετσι να ειναι 5 ωρες υπνου δεν φτανουν σε εναν ανθρωπο,αλλα δεν το καταλαβαινει....
    Επειδή εχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και παλιότερα πιο έντονο μπορείς για λίγο διάστημα πριν φύγεις για το γιατρό να μην πιεις υγρά και μόλις κατέβεις απ΄το λεωφορείο να πιεις.Επίσης κανένα goodys δεν υπάρχει στη διαδρομή για να πηγαίνεις?

Σ\'αυτό με τον ύπνο έχει δίκιο μάλλον ο γιατρός αλλά απ\'ότι κατάλαβα σε ενοχλεί που κοιμάσαι και ξυπνάς τέτοιες ώρες.Ρώτα τον τι μπορείς να κάνεις γι\'αυτό.

Senior Member
    θεοφανια,σοφια

το μονο που μπορω να κανω οταν περιμενω το λεωφορειο ειναι να καπνιζω.δεν εχω την ηρεμια να ακουσω μουσικη η να διαβασω περιοδικο.

αρσι,
    goodys δυστυχως δεν εχει στο δρομο.εχει μονο καφετεριες στις οποιες για να σε αφησουν να πας τουαλετα πρεπει να παρεις εναν καφε....

θεοφανια,σοφια

το μονο που μπορω να κανω οταν περιμενω το λεωφορειο ειναι να καπνιζω.δεν εχω την ηρεμια να ακουσω μουσικη η να διαβασω περιοδικο.

αρσι,
    goodys δυστυχως δεν εχει στο δρομο.εχει μονο καφετεριες στις οποιες για να σε αφησουν να πας τουαλετα πρεπει να παρεις εναν καφε....

Ξέρεις τι γίνεται?

Μ ένα περιοδικό, ή μουσική, χαλαρώνεις και δεν σκέφτεσαι συνέχεια το άγχος σου...Το έχεις δοκιμάσει? Πχ, μες στο σπίτι.

Senior Member
    αμελι, μπορεις μαζι με το τσιγαρο να δοκιμασεις οπως λεει η θεοφανια, εστω δοκιμαστικα κατι αλλο. οπως το περιοδικο, ή ενα βιβλιο ή μουσικη. Αν οχι, σε βοηθαει να παρατηρεις τον κοσμο?

Το να κανουμε κατι που απεχει ισως απο μια μας συνηθεια (οσο απλο κι αν ειναι) μπορει να μοιαζει δυσκολο. Αλλα μια δοκιμη, μας φερνει περισσοτερο κοντα στην πραγματικοτητα κ μειωνει τον φοβο που υπάρχει συνηθως μεσα μας για το καινουργιο

amelie i mousiki voithaei poli nonizw se tetoies periptwseis.εμενα με μου μετριαζει καπως την αγοραφοβια οταν περιμενω ουρα σε δημοσιες υπηρεσιες .
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    χμμμ δεν εχω ουτε κινητο με μουσικη(εχω ενα παναρχαιο)
    ουτε mp3 player.
    στο σπιτι ακουω πολυ μουσικη.
    τωρα που το λετε θα παω με πρωτη ευκαιρια να αγορασω ενα ραδιακι

αμελί...εχεις υ2υ

Senior Member
    theofania mou sou esteila kai gw u2u

Senior Member
    Εγω θα συμφωνησω να παρεις ενα περιοδικο, μεχρι να το διαβασεις θα χεις φτασεις σπιτι )
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    παιδια καλημερα!
    τελικα μετα απο ενα βασανιστικο βραδυ ατελειωτων σκεψεων που περασα,την πηρα την αποφαση μου.
    σταματαω με τον γιατρο.
    με κουραζε η αποσταση.
    με κουραζε το γεγονος οτι χτυπουσαν συνεχεια τα κουδουνια και τα τηλεφωνα....
    σας παρακαλω μην προσπαθησετε να με μεταπεισετε γιατι αυτη τη φορα η αποφαση μου ειναι οριστικη.
    ξεκιναω την παρασκευη με την παλια μου γιατρο.

Senior Member
    η παλιά γιατρός σου δεν σου έκανε αν δεν κάνω λάθος;!

Page 15 of 28 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast