Πώς να φαίρομαι στον οριακό σύζυγό μου για να τον ηρεμώ και να μην φύγει? Έχουμε 2 πα - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 93
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Τον αντρα της τον διαλεξε οταν εκανε παιδια μαζι του, δεν ξερω σε ποιον κοσμο ζεις, αλλα στον δικο μου μηχανες του χρονου δεν υπαρχουν ακομα. Ειναι λιγο αργα να κρινει αν ειναι αντρας η οχι. Οσο τον κρινει, κρινει και τον σπορο του και αυτο ειναι που πληγωνει τα παιδια και τα αχρηστευει.
    και τι θα πει αυτο;;;;;;
    τον διαλεξε για να ειναι ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ. για να ζουνε μαζι, να κοιμουνται μαζι και να αγαπιουνται! τι να τον κανει αν αυτος ξενοκοιμαται της λεει πως δεν την γουσταρει και θελει διαζυγιο; θα τον παρακαλει; ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΙ ΑΠ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!
    τα παιδια αυτο που τα πληγωνει ειναι το κρυφτουλι. το πισω μπρος. μια εχουνε μπαμπα στο σπιτι, μια δεν εχουν. τους βλεπουν να ειναι ψυχροι, να μαλωνουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και τι θα πει αυτο;;;;;;
    τον διαλεξε για να ειναι ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ. για να ζουνε μαζι, να κοιμουνται μαζι και να αγαπιουνται! τι να τον κανει αν αυτος ξενοκοιμαται της λεει πως δεν την γουσταρει και θελει διαζυγιο; θα τον παρακαλει; ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΙ ΑΠ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!
    τα παιδια αυτο που τα πληγωνει ειναι το κρυφτουλι. το πισω μπρος. μια εχουνε μπαμπα στο σπιτι, μια δεν εχουν. τους βλεπουν να ειναι ψυχροι, να μαλωνουν.
    Εσυ αυτο εκανες στα παιδια σου και τον αντρα σου φαντασομαι.

Senior Member
    Εσυ αυτο εκανες στα παιδια σου και τον αντρα σου φαντασομαι.
    αυτο θα εκανα αν μου ελεγε οτι δεν γουσταρει και θελει να χωρισουμε. εσυ τι θα εκανες; θα την εδενες στο καλοριφερ;

Member
    Καλημέρα! Remedy δεν κοιμάται με άλλη....Δεν είναι στα καλά του καθόλου για να κοιμάται με άλλη.Ξερεις πώς λειτουργεί αυτή η διαταραχή???Δεν είναι σε φάση τώρα ...αργότερα δεν ξέρω τι θα κάνει γιατί είναι μέσα στην διαταραχή και οι εμμονές...και οι εύκολοι έρωτες και να ψάχνονται....Φοβάμαι για όλα αυτά αλλά τώρα όχι.
    Με αυτή την διαταραχή σου λένε δεν σε θέλω,δεν σε αγαπάω και πολλές φορές θέλουν να σου φωνάξουν αγάπα με ..βοήθησε με!...
    Άντρας μου είναι ..τόσα χρόνια μαζί τον αγαπάω..τον νοιάζομαι.. Ήταν πάντα υπέροχος άνθρωπος...υπέροχος σύζυγος!
    Εάν μιλήσω με την καρδιά θέλω να είμαι εκεί να του σταθώ μέχρι να τον δω να γίνει καλά και να ξαναβρεί τον εαυτό του....Εάν μιλήσω με τη λογική πρέπει να απομακρύνθώ για να μην αρρωστήσω και εγώ και για να ηρεμήσουν και τα παιδιά....και που ακόμη και αυτό σχετικό είναι γιατί τα παιδιά υποφέρουν τώρα που ο μπαμπάς τους δεν κοιμάται στο σπίτι μας...πριν ήταν πιο ήρεμα....
    Δεν είναι μια σχέση 2-3 μηνών που αυτός μου κάνει έτσι ...έτσι τον γνώρισα και φυσικά θα ήταν πολύ εύκολο να του πω φύγε δεν θέλω να ζήσω τέτοια ζωή...
    Σε ευχαριστώ για τις απόψεις σου...και για την βοήθεια σου...Είναι καλό γιατί βλέπω την κατάσταση από όλες τις πλευρές

Member
    Έχεις απόλυτο δίκιο asperger.... Αυτή είναι η καλύτερη λύση που μπορώ να σκεφτώ και εγώ ...Σε ευχαριστώ πολύ!
    Για παράδειγμα τώρα το πρωί ήρθε άνοιξε με τα κλειδιά μπήκε....Εγώ του είπα καλημέρα αλλά δεν του έδωσα καθόλου σημασία. Ετοίμαζα τα παιδιά και ήταν φανερά ενοχλημένος που δεν τον πλησίασα...που δεν του έδωσα φιλί στο μάγουλο όπως έκανα πάντα...κτλ...Έψαχνε το βλέμμα μου και εγώ το απέφυγα....Θα τον αφήσω λίγο έτσι..χωρίς να τον ψάχνω . χωρίς μηνύματα....στην ησυχία του να δούμε εάν αυτό χρειάζεται τώρα ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Μάγκι View Post
    Έχεις απόλυτο δίκιο asperger.... Αυτή είναι η καλύτερη λύση που μπορώ να σκεφτώ και εγώ ...Σε ευχαριστώ πολύ!
    Για παράδειγμα τώρα το πρωί ήρθε άνοιξε με τα κλειδιά μπήκε....Εγώ του είπα καλημέρα αλλά δεν του έδωσα καθόλου σημασία. Ετοίμαζα τα παιδιά και ήταν φανερά ενοχλημένος που δεν τον πλησίασα...που δεν του έδωσα φιλί στο μάγουλο όπως έκανα πάντα...κτλ...Έψαχνε το βλέμμα μου και εγώ το απέφυγα....Θα τον αφήσω λίγο έτσι..χωρίς να τον ψάχνω . χωρίς μηνύματα....στην ησυχία του να δούμε εάν αυτό χρειάζεται τώρα ...
    Πιο πολύ για άνθρωπο που θέλει να πάρει επιβεβαίωση δείχνει η συμπεριφορά σου και όχι ότι αφήνει κάποιον ήσυχο να επιλέξει τι θέλει να κάνει με τη ζωή του.. Κι άλλη να μην υπάρχει στη ζωή του, να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως μπορεί να μην σε βλέπει ερωτικά επειδή του τελείωσε και έρχεται εκεί από συνήθεια ή δεν έχει που αλλού να πάει. Να σε βλέπει σαν δικό του άνθρωπο, όχι όμως ερωτικά. Αυτό το ότι αλλά λένε τα μάτια του, εγώ προσωπικά δεν το καταλαβαίνω. Πιο πολύ δική σου ανάγκη είναι πάρα δική του. Άντρας σου είναι, σε ξέρει τόσα χρόνια, ε αν θέλει κάτι να πει, θα το πει.. Όπως εσύ τον επιλέγεις για σύντροφο σου, αστον να το κάνει κι αυτός, ε αν αυτό επιθυμεί.. Κι αν θες πραγματικά να μάθεις τι συμβαίνει κάνε μια ξεκάθαρη κουβέντα μαζί του, πες του τι νιώθεις (χωρίς να τον κρίνεις) και άκουσε τι έχει να σου πει κι αυτός.

Senior Member
    αυτο θα εκανα αν μου ελεγε οτι δεν γουσταρει και θελει να χωρισουμε. εσυ τι θα εκανες; θα την εδενες στο καλοριφερ;
    Για να τα κανεις πρεπει να τα εχεις, τα εχεις; Ειχα τυν εντυπωση πως εισαι αλανιαρα.

Senior Member

Cool

Μάγκι φιλη μου ο χρονος θα δειξει τι θα πρεπει τωρα στην πορια να γινει με το θεμα αυτο ο τυπος θα φανει τι ζητα στη ζωη του . θα πρεπει να γινει κατι που να ειστε ολοι καλα κι σε μια ισορροπία για να εχει γαλήνη οσο γινετε η ζωη της οικογενειας σου . εσυ τα παιδια αυτος να ειστε ηρεμοι κι να εχετε αγαπη μεταξυ σας ακομα κι αν ειστε σε μια αποσταση μεταξει σας μικρη .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Για να τα κανεις πρεπει να τα εχεις, τα εχεις; Ειχα τυν εντυπωση πως εισαι αλανιαρα.
    αλανιαρα εισαι εσυ, σαχλαμαρα...

Senior Member
    αλανιαρα εισαι εσυ, σαχλαμαρα...
    χαχαχα οταν κρατησεις αντρα για παραπανω απο 5 λεπτα κοντα σου να δινεις σημβουλες σε οικογενιες

Senior Member
    χαχαχα οταν κρατησεις αντρα για παραπανω απο 5 λεπτα κοντα σου να δινεις σημβουλες σε οικογενιες
    ναι ναι. εσυ να δινεις συμβουλες οταν γνωριστεις με καμια γυναικα που δεν ειναι απο PVC...
    παω στοιχημα οτι εισαι διπροφιλο του νικουδυου...

Senior Member
    ναι ναι. εσυ να δινεις συμβουλες οταν γνωριστεις με καμια γυναικα που δεν ειναι απο PVC...
    παω στοιχημα οτι εισαι διπροφιλο του νικουδυου...
    Εμ, τα λογια σου δειχνουν την ποιοτητα σου. Δωσε μας και αλλα δειγματα αμα θες.

Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Πιο πολύ για άνθρωπο που θέλει να πάρει επιβεβαίωση δείχνει η συμπεριφορά σου και όχι ότι αφήνει κάποιον ήσυχο να επιλέξει τι θέλει να κάνει με τη ζωή του.. Κι άλλη να μην υπάρχει στη ζωή του, να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως μπορεί να μην σε βλέπει ερωτικά επειδή του τελείωσε και έρχεται εκεί από συνήθεια ή δεν έχει που αλλού να πάει. Να σε βλέπει σαν δικό του άνθρωπο, όχι όμως ερωτικά. Αυτό το ότι αλλά λένε τα μάτια του, εγώ προσωπικά δεν το καταλαβαίνω. Πιο πολύ δική σου ανάγκη είναι πάρα δική του. Άντρας σου είναι, σε ξέρει τόσα χρόνια, ε αν θέλει κάτι να πει, θα το πει.. Όπως εσύ τον επιλέγεις για σύντροφο σου, αστον να το κάνει κι αυτός, ε αν αυτό επιθυμεί.. Κι αν θες πραγματικά να μάθεις τι συμβαίνει κάνε μια ξεκάθαρη κουβέντα μαζί του, πες του τι νιώθεις (χωρίς να τον κρίνεις) και άκουσε τι έχει να σου πει κι αυτός.
    Καλημέρα!
    Επιβεβαίωση. ....όχι .. επειδή από πέρσυ που άρχισαν τα ξεσπάσματα της διαταραχής, τα έντονα... γιατί τώρα που τα βλέπω από άλλη οπτική γωνία πάντα υπέβοσκε η διαταραχή απλά εγώ δεν είχα ιδέα ότι υπάρχουν τέτοιες διαταραχές ,ήμουν εκεί!!Ο,τι και εάν έκανε...τον συγχωρούσα.Μου έλεγε άσχημα πράγματα,ξεσπούσε φώναζε... ξόδευε όλα τα χρήματα... μεθούσε ενώ γενικά δεν ήταν άνθρωπος που επινε. ...είχε φύγει από το σπίτι...εγώ μόλις ερχόταν τον αγκάλιαζα.....Μου έλεγε θα τα φτιάξουμε όλα και τον πίστευα....Τον εσφιγγα δυνατά και του έλεγα ναι...θα τα φτιάξουμε όλα!Ακόμη και όταν απευφευγε το βλέμμα μου και καταλάβαινα ότι δεν είναι καλά εγώ τον έψαχνα με το δικό μου και έβλεπα ότι έτσι ηρεμούσε.....
    Ναι ...τώρα προσπαθώ να μην κάνω τα ίδια....Αφού μου είπε ότι δεν με θέλει θέλω να του δείξω ότι τον αφήνω ήσυχο...ούτε πάω εγώ να τον αγκαλιάσω,ούτε φιλί στο μάγουλο....ούτε ψάχνω το βλέμμα του ... Σήμερα ήρθε πάλι και πήρε τα παιδιά....Ανεβαίνει πάνω .ανοίγει μόνος του κανονικά χωρίς κουδούνι....Εγώ είπα καλημέρα αλλά έκανα τα δικά μου.....Μετά έφυγαν και φίλισα τα παιδιά και του είπα γειά...
    Τι θα με συμβουλευες εσύ δηλαδή να κάνω George?....Να κάνω σαν να μην έχει συμβεί τίποτα?Να του δίνω σημασία?Να του δείξω ότι είμαι εδώ ακόμη γι'αυτόν? .... Ευχαριστώ

Member
    Καλημέρα axl100 και Remedy!
    Ας αφήσουμε τις παρεξηγήσεις.... Μερικές φορές ο γραπτός λόγος είναι εύκολα παρεξηγήσιμος....Υπάρχουν τόσο σοβαρά προβλήματα στη ζωή που δεν πρέπει να αλλοιωνόμαστε σε τέτοιους είδους μικρά και ανούσια θεματάκια....Εγώ σας άνοιξα την καρδιά μου και σας είπα τα προσωπικά μου και δεν είναι θέμα έρωτα και αγάπης...η μία σχέσης.... Υπάρχει ένα πολύ σοβαρό θέμα ψυχικής υγείας στη μέση που μας βασανίζει .... Γι'αυτό ήθελα τη συμβουλή ανθρώπων που έχουν αυτή τη διαταραχή η ανθρώπων που έχουν διαβάσει πολύ γι'αυτην... ή ανθρώπων που έχουν σχέσεις με άτομα που έχουν την διαταραχή.....Οι υπόλοιποι είναι λίγο δύσκολο να καταλάβουν.... Σεβαστές οι απόψεις όλων γιατί είμαι άνθρωπος που θέλω να βλέπω ολιστικά τα θέματα...από όλες τις πλευρές και σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!...Μην μαλώνετε όμως....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Μάγκι View Post
    Καλημέρα!
    Επιβεβαίωση. ....όχι .. επειδή από πέρσυ που άρχισαν τα ξεσπάσματα της διαταραχής, τα έντονα... γιατί τώρα που τα βλέπω από άλλη οπτική γωνία πάντα υπέβοσκε η διαταραχή απλά εγώ δεν είχα ιδέα ότι υπάρχουν τέτοιες διαταραχές ,ήμουν εκεί!!Ο,τι και εάν έκανε...τον συγχωρούσα.Μου έλεγε άσχημα πράγματα,ξεσπούσε φώναζε... ξόδευε όλα τα χρήματα... μεθούσε ενώ γενικά δεν ήταν άνθρωπος που επινε. ...είχε φύγει από το σπίτι...εγώ μόλις ερχόταν τον αγκάλιαζα.....Μου έλεγε θα τα φτιάξουμε όλα και τον πίστευα....Τον εσφιγγα δυνατά και του έλεγα ναι...θα τα φτιάξουμε όλα!Ακόμη και όταν απευφευγε το βλέμμα μου και καταλάβαινα ότι δεν είναι καλά εγώ τον έψαχνα με το δικό μου και έβλεπα ότι έτσι ηρεμούσε.....
    Ναι ...τώρα προσπαθώ να μην κάνω τα ίδια....Αφού μου είπε ότι δεν με θέλει θέλω να του δείξω ότι τον αφήνω ήσυχο...ούτε πάω εγώ να τον αγκαλιάσω,ούτε φιλί στο μάγουλο....ούτε ψάχνω το βλέμμα του ... Σήμερα ήρθε πάλι και πήρε τα παιδιά....Ανεβαίνει πάνω .ανοίγει μόνος του κανονικά χωρίς κουδούνι....Εγώ είπα καλημέρα αλλά έκανα τα δικά μου.....Μετά έφυγαν και φίλισα τα παιδιά και του είπα γειά...
    Τι θα με συμβουλευες εσύ δηλαδή να κάνω George?....Να κάνω σαν να μην έχει συμβεί τίποτα?Να του δίνω σημασία?Να του δείξω ότι είμαι εδώ ακόμη γι'αυτόν? .... Ευχαριστώ
    Δεν λέω ότι είναι σωστό ή λάθος αυτό που κάνεις... Εσύ ξέρεις τον άντρα σου καλύτερα, εσύ τον ζεις. Ο τρόπος που περιγράφεις το τι συμβαίνει με τον άντρα σου και τι γίνεται κάθε μέρα, δείχνει πως η συμπεριφορά σου έχει ως στόχο να πάρεις επιβεβαίωση και όχι να τον αφήσεις ήσυχο. Που δεν λέω ότι είναι κακό! Γυναίκα του είσαι, τον θες, τον αγαπάς, είναι μια ανάγκη σου. Απλά μην χαθείς μέσα στην ανάγκη σου και ξεχάσεις πως υπάρχει ένας άνθρωπος απέναντι σου που μπορεί να έχει άλλες ανάγκες και να μην ερμηνεύεις αλλιώς κάθε συμπεριφορά του. Στη θέση σου, θα έκανα συζήτηση μαζί του. Να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, να του πεις τι νιώθεις, τι σκέφτεσαι και να ακούσεις τι νιώθει κι αυτός. Να δεις πως θα προχωρήσεις. Γιατί δεν το κάνεις; Φοβάσαι τι θα ακούσεις;

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast