Forum Υποστήριξης

Θέλω τη γνώμη σας για το χωρισμό

Θέμα: Θέλω τη γνώμη σας για το χωρισμό

1. Giota05 said:

Θέλω τη γνώμη σας για το χωρισμό

Γεια σας και από εμένα.Θα ήθελα να σας μεταφέρω την ιστορία μου μήπως μπορέσετε να με βοηθήσετε γιατί έχω μπερδευτεί πολυ.Ειχα σχέση με ένα παιδί 2,5 χρόνια.33 χρονών εγώ 39 αυτός.Απο την αρχή με είχε ενημερώσει ότι είναι δύσκολος άνθρωπος, κυκλοθυμικός κάτι που παρατήρησα από τον 3 μήνα και εγώ.Τον αγάπησα πάρα πολύ και προσπαθούσα με κάθε τρόπο να αντιμετωπίσουμε τα πρόβληματα που προέκυπταν από τη συμπεριφορά του καθώς μια μέρα είχε ενέργεια και όρεξη και την επόμενη έπεφτε σε θλίψη του έφταιγαν όλα.Ολα ξεκίνησαν το καλοκαίρι που είχα μια πολύ δύσκολη περίοδο με προβλήματα υγείας της οικογένειας μου και με τη δουλειά.ειχα χάσει τον εαυτό μου,είχα μια θλίψη και είχα απομακρυνθεί λίγο παρόλαυτα προσπαθούσα να μην επηρεαστεί η σχέση μας.Αρχες Σεπτέμβριο ένα βράδυ ήταν πολύ απόμακρος και έδειχνε η συμπεριφορά του ότι ενοχλείται που είμαι σπίτι του οπότε κ εγώ έφυγα γτ όπως του είπα ενοιωθα ανεπιθύμητη και δεν μου αρέσει αυτό το συναίσθημα.Να σημειώσω πως ο καθένας είχε το σπίτι του αλλά ήμασταν συνέχεια στο σπίτι του με όλα τα πράγματα μου εκεί.Αυτος νευρίασε που έφυγε και όταν μετά από 2 μέρες ξανά βρεθήκαμε μου ζήτησε και επέμενε να κάτσουμε να σκεφτούμε κ ότι είναι να το συζητήσουμε να το λύσουμε.Δεχτηκα και μετά από κάποιες μέρες τον κάλεσα να μιλήσουμε μου είπε νευριασμένος ότι δν είναι σε φάση να μιλήσει και μου το έκλεισε..από τότε και για ένα μήνα ξεκίνησε μια παράνοια.Ηταν εξαφανισμένος για μέρες τον καλούσα εγώ να του πω ότι μπορούμε να πούμε ότι έχουμε χωρίσει από το να εξαφανίζετε κ Μ έλεγε ότι δεν ισχύει τίποτα από αυτά και μετά πάλι εξαφανίζοταν.με έπιαναν φίλοι του από μόνοι τους μου έλεγαν ότι σε αυτούς λέει ότι δεν έχει τελειώσει κάτι.του ζήτησα να βρεθούμε να μιλήσουμε μου είπε εντάξει και μου το ακυρωσε ένα τέταρτο πριν τη συνάντηση μας.νευριασα πήγα κάτω από το σπίτι του και απαίτησα να κάνουμε μια κουβέντα να μάθω τι γίνεται..ήταν νευριασμένος με κατηγορούσε για πράγματα που δεν ισχύουν και μετά τα έπαιρνε πίσω δεν με άκουγε καθόλου και στο τέλος μου είπε ότι όταν ηρεμήσει θέλει να ξανά μιλήσουμε.δν ξανά επικοινώνησα συνέχισαν να με πιάνουν φίλοι του κ να με ρωτάνε τι έγινε γιατι στους μισούς έλεγε ότι είμαστε σε break και στους άλλους ότι χωρίσαμε..αφού πέρασε ένας μήνας του ζήτησα να μου επιστρέψει τα τελευταία πράγματα μου που είχαν μείνει εκεί και εγώ τα δικά του.δεν μου απαντούσε του είπα ότι δν του ζητάω να βρεθούμε να τα δώσει σε κάποιον κ εγώ να δώσω άλλοι τα δικά του ώστε να τα πάρουμε.τοτε μου είπε ότι θέλει να τα ανταλλάξουμε μεταξύ μας από κοντά και κανονίσαμε να βρεθούμε..Εγώ τον αγαπάω ακόμα πολύ αλλά δεν ξέρω στη συνάντηση αν πρέπει να του ζήτησω να ξανά προσπάθησουμε γτ με μπερδεύει πολύ..όταν βρίσκει κοινούς γνωστούς λέει ότι με αγαπάει πολύ αλλά ήταν δύσκολη η κατάσταση από το καλοκαίρι κ μετά και εγώ δεν έκανα όπως αναφέρει τίποτα γ αυτό..μετά τα αλλάζει και λέει ότι βλέπει τα λάθη του κ πάλι τα ίδια και δεν ξέρω πως να κινηθώ

2. tziovani said:
    Μμμμ, είσαι 33 ετών κ είναι 39....ούτε 15 χρόνων ανωριμότητα.....φέρε μου τα παιχνίδια πίσω , να σου δώσω τα δικά σου παιχνίδια . Έλα να παιξουμε, δεν θέλω να παιξουμε τωρα, έλα να παιξουμε αύριο , όχι θέλω μεθαύριο κλπ . Προφανώς έχεις κ εσύ τους δικούς σου αμυντικούς μηχανισμούς. Κ κάποιος επιτέλους να πάρει την ευθύνη της ωριμότητας.....

3. Remedy said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Giota05 Εμφάνιση Μηνύματος
    Γεια σας και από εμένα.Θα ήθελα να σας μεταφέρω την ιστορία μου μήπως μπορέσετε να με βοηθήσετε γιατί έχω μπερδευτεί πολυ.Ειχα σχέση με ένα παιδί 2,5 χρόνια.33 χρονών εγώ 39 αυτός.Απο την αρχή με είχε ενημερώσει ότι είναι δύσκολος άνθρωπος, κυκλοθυμικός κάτι που παρατήρησα από τον 3 μήνα και εγώ.Τον αγάπησα πάρα πολύ και προσπαθούσα με κάθε τρόπο να αντιμετωπίσουμε τα πρόβληματα που προέκυπταν από τη συμπεριφορά του καθώς μια μέρα είχε ενέργεια και όρεξη και την επόμενη έπεφτε σε θλίψη του έφταιγαν όλα.Ολα ξεκίνησαν το καλοκαίρι που είχα μια πολύ δύσκολη περίοδο με προβλήματα υγείας της οικογένειας μου και με τη δουλειά.ειχα χάσει τον εαυτό μου,είχα μια θλίψη και είχα απομακρυνθεί λίγο παρόλαυτα προσπαθούσα να μην επηρεαστεί η σχέση μας.Αρχες Σεπτέμβριο ένα βράδυ ήταν πολύ απόμακρος και έδειχνε η συμπεριφορά του ότι ενοχλείται που είμαι σπίτι του οπότε κ εγώ έφυγα γτ όπως του είπα ενοιωθα ανεπιθύμητη και δεν μου αρέσει αυτό το συναίσθημα.Να σημειώσω πως ο καθένας είχε το σπίτι του αλλά ήμασταν συνέχεια στο σπίτι του με όλα τα πράγματα μου εκεί.Αυτος νευρίασε που έφυγε και όταν μετά από 2 μέρες ξανά βρεθήκαμε μου ζήτησε και επέμενε να κάτσουμε να σκεφτούμε κ ότι είναι να το συζητήσουμε να το λύσουμε.Δεχτηκα και μετά από κάποιες μέρες τον κάλεσα να μιλήσουμε μου είπε νευριασμένος ότι δν είναι σε φάση να μιλήσει και μου το έκλεισε..από τότε και για ένα μήνα ξεκίνησε μια παράνοια.Ηταν εξαφανισμένος για μέρες τον καλούσα εγώ να του πω ότι μπορούμε να πούμε ότι έχουμε χωρίσει από το να εξαφανίζετε κ Μ έλεγε ότι δεν ισχύει τίποτα από αυτά και μετά πάλι εξαφανίζοταν.με έπιαναν φίλοι του από μόνοι τους μου έλεγαν ότι σε αυτούς λέει ότι δεν έχει τελειώσει κάτι.του ζήτησα να βρεθούμε να μιλήσουμε μου είπε εντάξει και μου το ακυρωσε ένα τέταρτο πριν τη συνάντηση μας.νευριασα πήγα κάτω από το σπίτι του και απαίτησα να κάνουμε μια κουβέντα να μάθω τι γίνεται..ήταν νευριασμένος με κατηγορούσε για πράγματα που δεν ισχύουν και μετά τα έπαιρνε πίσω δεν με άκουγε καθόλου και στο τέλος μου είπε ότι όταν ηρεμήσει θέλει να ξανά μιλήσουμε.δν ξανά επικοινώνησα συνέχισαν να με πιάνουν φίλοι του κ να με ρωτάνε τι έγινε γιατι στους μισούς έλεγε ότι είμαστε σε break και στους άλλους ότι χωρίσαμε..αφού πέρασε ένας μήνας του ζήτησα να μου επιστρέψει τα τελευταία πράγματα μου που είχαν μείνει εκεί και εγώ τα δικά του.δεν μου απαντούσε του είπα ότι δν του ζητάω να βρεθούμε να τα δώσει σε κάποιον κ εγώ να δώσω άλλοι τα δικά του ώστε να τα πάρουμε.τοτε μου είπε ότι θέλει να τα ανταλλάξουμε μεταξύ μας από κοντά και κανονίσαμε να βρεθούμε..Εγώ τον αγαπάω ακόμα πολύ αλλά δεν ξέρω στη συνάντηση αν πρέπει να του ζήτησω να ξανά προσπάθησουμε γτ με μπερδεύει πολύ..όταν βρίσκει κοινούς γνωστούς λέει ότι με αγαπάει πολύ αλλά ήταν δύσκολη η κατάσταση από το καλοκαίρι κ μετά και εγώ δεν έκανα όπως αναφέρει τίποτα γ αυτό..μετά τα αλλάζει και λέει ότι βλέπει τα λάθη του κ πάλι τα ίδια και δεν ξέρω πως να κινηθώ
    καλησπερα.
    δεν ξερω τι σημαινει οτι σου ειπε απο μονος του οτι ειναι "δυσκολος ανθρωπος" κι απο κει και επρα ολη την ωρα προσπαθουσες να διαχειριστεις τα προβληματα που προκαλουσε η συμπεριφορα του...
    ατομο με ειδικες αναγκες ειναι και προσπαθουσες να διαχειριστεις τα προβληματα που δημιουργουσε;
    εχω την υποψια οτι ο ανθρωπος αυτος εχει καποια ψυχικη διαταραχη που προσπαθει να μπαλωσει με τετοιες δηλωσεις περι "ιδιοτροπιας".
    οσο για τον χωρισμο, εχω την εντυπωση οτι την απομακρη συμπεριφορα σου , την ερμηνευσε σαν προθεση ΣΟΥ να χωρισετε κι επειδηε χει φοβο αποχωρισμου, αρχισε να εξαφανιζεται και να σου φερεται περιεργα, γιατι δεν ηθελε να ακουσει περι χωρισμου απο εσενα και προσπαθησε να σε προλαβει, ψιλο- χωριζοντας ο ιδιος, ενω παραλληλα σε διαβεβαιωνε οτι θα βρεθειτε να το λυσετε...

ουτε εγω ξερω πως να κινηθεις. εσυ πρεπει να σκεφτεις τι θελεις απο αυτην την ιστορια, και να κινηθεις αναλογα..

4. tziovani said:
    Υγ. Μου θυμίζει μια φάση πριν από μία δεκαετία , που ενώ ήταν κίτρινο το φανάρι κ πατάω φρενακι χαλαρό για το κόκκινο ...σταματάει προοδευτικά το αμάξι ,τσουπ κόκκινο και από πίσω έρχεται ένας μου δίνει μια , που νόμιζα ότι με βομβαρδισανε ....βγαίνω έξω κ ο τύπος μου έβαλε τις φωνές !!! ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΗΤΗΣΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ , ΝΟΜΙΖΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΓΕΣ . του ζήτησα συγνώμη που ήμουν τόσο "χαζός "αλλά ας μου κάνει μια δήλωση ατυχήματος ...με τα πολλά σε παρακαλώ μου έκανε ....κ στο τέλος μου λέει , θέλω κ σου κάνω δήλωση ,αλλιώς δεν θα σου έκανα .....φύγαμε από το σημείο πήγα να πιω τον καφέ μου ,με την παρέα μου κ γελαγαμε για τον επόμενο μήνα ......

5. Remedy said:
    σε ΟΛΟ τον κοσμο, το κιτρινο σημαινει "σταματα σιγα-σιγα, θα κοκκινησει". η ελλαδα ειναι η μονη χωρα που κιτρινο σημαινει "ΠΑΤΑ ΤΟΟΟ!!!!"

6. tziovani said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Remedy Εμφάνιση Μηνύματος
    σε ΟΛΟ τον κοσμο, το κιτρινο σημαινει "σταματα σιγα-σιγα, θα κοκκινησει". η ελλαδα ειναι η μονη χωρα που κιτρινο σημαινει "ΠΑΤΑ ΤΟΟΟ!!!!"
    ...ναι πατά το , αλλά μόλις γίνει η στραβή , δεν φταίω εγώ , φταις εσύ , φταιει ο απέναντι , φτάιει ο καιρός , γενικά φταίνε όλα .....ανώριμος λαός κ ωχαδερφισμός για αυτό το έγραψα σαν παράδειγμα. Κανείς δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ...είτε της ωριμότητας,είτε της συνειδητότητας

7. Giota05 said:
    Και εγώ αυτή την ανωριμότητα δυσκολεύομαι να καταλάβω..Γιατί δεν μπορεί να πει απλά δεν θέλω άλλο και συνέχεια αλλάζει τα λεγόμενα του η να πει θέλω να συνεχίσουμε..Για αυτό δεν ξέρω πως να κινηθώ.Αν του έχει τελειώσει δεν θέλω να παρακαλαω κανέναν να προσπαθεί..

8. george1520 said:
    Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει άλλη; Και απλά θέλει να σε έχει εκεί μέχρι να δει πως θα πάει με την άλλη;Εσύ γιατί επιμένεις τόσο αφού βλέπεις ότι ο τύπος δεν είναι ξεκάθαρος και σε παίζει;

9. Giota05 said:
    Δεν υπάρχει άλλη είναι τσεκαρισμενο..Εγώ μάλλον επιμένω γιατί τον αγαπάω και γιατί στο τέλος με έκανε να πιστέψω πως φταίω εγώ για όλα(είναι κάτι βέβαια που το δουλεύω πολύ με τη βοήθεια ψυχολόγου)

10. george1520 said:
    Δεν υπάρχει άλλη είναι τσεκαρισμενο..Εγώ μάλλον επιμένω γιατί τον αγαπάω και γιατί στο τέλος με έκανε να πιστέψω πως φταίω εγώ για όλα(είναι κάτι βέβαια που το δουλεύω πολύ με τη βοήθεια ψυχολόγου)
    Ναι αλλά δεν έχεις ανάγκη από έναν άνθρωπο που να επιλέγει να μην σε ταλαιπωρεί και όταν το κάνει να μπορεί να το αναγνωρίζει; Εδώ ο τύπος φαίνεται ότι δεν σε προσέχει αρκετά.Πιστεύεις πως αυτή η σχέση μπορεί να φτιάξει;

11. Giota05 said:
    Έχει απόλυτο δίκαιο σε ευχαριστώ πολύ!

12. tziovani said:
    Και εγώ αυτή την ανωριμότητα δυσκολεύομαι να καταλάβω..Γιατί δεν μπορεί να πει απλά δεν θέλω άλλο και συνέχεια αλλάζει τα λεγόμενα του η να πει θέλω να συνεχίσουμε..Για αυτό δεν ξέρω πως να κινηθώ.Αν του έχει τελειώσει δεν θέλω να παρακαλαω κανέναν να προσπαθεί..
    Μμμμμμμ , μας έγραψες ότι τον αγαπάς πολύ .....γιατί δεν το αφήνεις το ζήτημα να ξεφουσκώσει κ μετά από κάποιο διάστημα να επιδιώξεις συνάντηση ? Γιατί ζήτησες τα πράγματα σου να στα δώσει ? Εγωιστικό μου ακούγεται γενικά κ μπόλικα ανώριμο . Η καλύτερη λύση κ για τους δύο είναι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να μην έχετε επαφές , φίλοι ,φίλων κ καλοθελητες μακρυά ....πάρε αποστάσεις να καθαρίσεις μέσα σου .

13. diogenis said:
    τώρα που είναι κυκλοθυμικός είσαι έτοιμη να τετραγωνίσειs τον κύκλο?

14. diogenis said:
    χτύπα αναβολή και ι5 και καθάρισες

15. kerasi said:
    Tελικά βρεθήκατε για τα πράγματα?