Αρχικά καταχωρημένο από
Giota05
Γεια σας και από εμένα.Θα ήθελα να σας μεταφέρω την ιστορία μου μήπως μπορέσετε να με βοηθήσετε γιατί έχω μπερδευτεί πολυ.Ειχα σχέση με ένα παιδί 2,5 χρόνια.33 χρονών εγώ 39 αυτός.Απο την αρχή με είχε ενημερώσει ότι είναι δύσκολος άνθρωπος, κυκλοθυμικός κάτι που παρατήρησα από τον 3 μήνα και εγώ.Τον αγάπησα πάρα πολύ και προσπαθούσα με κάθε τρόπο να αντιμετωπίσουμε τα πρόβληματα που προέκυπταν από τη συμπεριφορά του καθώς μια μέρα είχε ενέργεια και όρεξη και την επόμενη έπεφτε σε θλίψη του έφταιγαν όλα.Ολα ξεκίνησαν το καλοκαίρι που είχα μια πολύ δύσκολη περίοδο με προβλήματα υγείας της οικογένειας μου και με τη δουλειά.ειχα χάσει τον εαυτό μου,είχα μια θλίψη και είχα απομακρυνθεί λίγο παρόλαυτα προσπαθούσα να μην επηρεαστεί η σχέση μας.Αρχες Σεπτέμβριο ένα βράδυ ήταν πολύ απόμακρος και έδειχνε η συμπεριφορά του ότι ενοχλείται που είμαι σπίτι του οπότε κ εγώ έφυγα γτ όπως του είπα ενοιωθα ανεπιθύμητη και δεν μου αρέσει αυτό το συναίσθημα.Να σημειώσω πως ο καθένας είχε το σπίτι του αλλά ήμασταν συνέχεια στο σπίτι του με όλα τα πράγματα μου εκεί.Αυτος νευρίασε που έφυγε και όταν μετά από 2 μέρες ξανά βρεθήκαμε μου ζήτησε και επέμενε να κάτσουμε να σκεφτούμε κ ότι είναι να το συζητήσουμε να το λύσουμε.Δεχτηκα και μετά από κάποιες μέρες τον κάλεσα να μιλήσουμε μου είπε νευριασμένος ότι δν είναι σε φάση να μιλήσει και μου το έκλεισε..από τότε και για ένα μήνα ξεκίνησε μια παράνοια.Ηταν εξαφανισμένος για μέρες τον καλούσα εγώ να του πω ότι μπορούμε να πούμε ότι έχουμε χωρίσει από το να εξαφανίζετε κ Μ έλεγε ότι δεν ισχύει τίποτα από αυτά και μετά πάλι εξαφανίζοταν.με έπιαναν φίλοι του από μόνοι τους μου έλεγαν ότι σε αυτούς λέει ότι δεν έχει τελειώσει κάτι.του ζήτησα να βρεθούμε να μιλήσουμε μου είπε εντάξει και μου το ακυρωσε ένα τέταρτο πριν τη συνάντηση μας.νευριασα πήγα κάτω από το σπίτι του και απαίτησα να κάνουμε μια κουβέντα να μάθω τι γίνεται..ήταν νευριασμένος με κατηγορούσε για πράγματα που δεν ισχύουν και μετά τα έπαιρνε πίσω δεν με άκουγε καθόλου και στο τέλος μου είπε ότι όταν ηρεμήσει θέλει να ξανά μιλήσουμε.δν ξανά επικοινώνησα συνέχισαν να με πιάνουν φίλοι του κ να με ρωτάνε τι έγινε γιατι στους μισούς έλεγε ότι είμαστε σε break και στους άλλους ότι χωρίσαμε..αφού πέρασε ένας μήνας του ζήτησα να μου επιστρέψει τα τελευταία πράγματα μου που είχαν μείνει εκεί και εγώ τα δικά του.δεν μου απαντούσε του είπα ότι δν του ζητάω να βρεθούμε να τα δώσει σε κάποιον κ εγώ να δώσω άλλοι τα δικά του ώστε να τα πάρουμε.τοτε μου είπε ότι θέλει να τα ανταλλάξουμε μεταξύ μας από κοντά και κανονίσαμε να βρεθούμε..Εγώ τον αγαπάω ακόμα πολύ αλλά δεν ξέρω στη συνάντηση αν πρέπει να του ζήτησω να ξανά προσπάθησουμε γτ με μπερδεύει πολύ..όταν βρίσκει κοινούς γνωστούς λέει ότι με αγαπάει πολύ αλλά ήταν δύσκολη η κατάσταση από το καλοκαίρι κ μετά και εγώ δεν έκανα όπως αναφέρει τίποτα γ αυτό..μετά τα αλλάζει και λέει ότι βλέπει τα λάθη του κ πάλι τα ίδια και δεν ξέρω πως να κινηθώ