Πρόβλημα - φίλη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
    Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    StoneColdSober φιλαρακι μου γιαυτο οταν δεις τέτοια φευγα μακριά οτι αφορα γκομενοδουλειες σου ξου μου ξου με κοσμο κι καλυψεμε πες ετσι γιουβέτσι στον τάδε στη ταδε μην ανακατώνεσε βρίσκεις μπελα εσυ. οσο ανακατωνεσε με μπερδέματα στο τελος βγαίνεις εσυ ο κακος κι οι αλοι λαδι. καλυτερα κρατα αποστασεις κι φυλάξου απ τετοια ασε αυτους που τα δημιουργούν να τα λουστουν γιατι αυτοι τα καναν μανταρα.
    Σοφή η άσπεργκερ! Ξέρει τι λέει. Εσύ πως και δεν είχες υποψιαστεί τίποτε από αυτά;

Senior Member
    Συμφωνω με asperger φουλ! Μακρια απο ξενες υποθεσεις και ιδιως γκομενικα. Ο ανθρωπος καταλαβε οτι τον δουλευατε ψιλο γαζι και σε πληρωσε με το ιδιο νομισμα, δηλαδη με ψεμα. Τωρα, η φιλη γιατι πιστεψε αυτον και οχι εσενα, ειναι αλλο καπελο. Μαλλον φανηκε πολυ πειστικος ή τελικα μπορει και να μην σε ηξερε πραγματικα.

Δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο, το αποδεχεσαι, το παθημα σου εγινε μαθημα και προχωρας παρακατω. Και γενικα μην καλυπτεις κερατα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Σοφή η άσπεργκερ! Ξέρει τι λέει. Εσύ πως και δεν είχες υποψιαστεί τίποτε από αυτά;

Σοφή όσο δεν πάει! Μαθήματα ζωής! Ευχαριστούμε!
    Δυστυχώς Χάρλει μου δεν είχα υποψιαστεί, δεν υπήρχαν τέτοια δείγματα από μεριάς της. Πάντα ήμασταν αγαπημένες. Όλα έγιναν ξαφνικα.

Senior Member
    HarleyQuinn σοφο σε καμνει η ζωη χεχεχε οι καταστάσεις κι οταν ακους πραματα που εχουν συμβει κι ειχαν κατάληξη συγκεκριμένη. τοτε απ αυτα περνεις παραδείγματα κι ανάλογα πράττεις. α φιλαρακια να πω εδω οτι σημερα οι φιλιες κι ολα αυτα τα κους κους-σια οπως τα λεω δε φτουράνε. ο καθενας ουσιαστικά κοιτα τη βολη του κι αν του τη χαλάσεις σε πηρε κι σε σήκωσε. :)
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Banned
    Το διάβασα έτσι στα πεταχτά ! Χωρίς πολύ σκέψη ,είναι ευκολακι. Ούτε εσύ είσαι σωστή , ούτε φυσικά η φίλη σου και βασικά ποτέ δεν εισασταν πραγματικά φίλες . Εισασταν μια κλίκα ! Αν ήσουν πραγματική φίλη θα την ξεκοβες αλλά προτιμήσες να κάνεις πλάτες , έτσι κ η δήθεν κολλητουλα αφού της έκανες την δουλίτσα , σε άδειασε όπως άδειασε την 7χρονη σχέση ! Με λίγα λόγια έφαγες κ εσύ το κέρατο σου κ για να σε κόψει σου αραδιασε τόσα ωραία χαρακτηριστικά που δήθεν τα έλεγε ο πρώην της , ενώ είναι δικά της λόγια κ σου βάζω στοίχημα ότι σε κράζει με τα χειρότερα στους τριγύρω ,βασικά σε κράζουν όλες μαζί ο κύκλος σας . Βάζω στοίχημα κοκτέιλ για ένα χρόνο να βγάλω κάτι κ εγώ .....
    Υγ. Νόμπελ μοιράζω κ σήμερα !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Δε νομίζω πως υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης, αλλά καλά κάνεις και τα βγάζεις απο μεσα σου. Ο πρώην της ήθελε να μαλώσετε γιατί τον ξέκοψες, οπότε έβαλε λόγια. Η φίλη σου τα πίστεψε, δε ξέρω γιατί. Ίσως κατα βάθος να πιστεύει η ίδια για τον εαυτό της οτι φέρθηκε σαν π00taN@.

Δυστυχώς όταν επενδύεις τόσο ειναι αναπόφευκτο να πληγωθείς, αλλά δεν παύει να είναι και ο μονος τρόπος να έχεις ουσιαστικές φιλίες και σχέσεις. Τώρα, ξέρεις τι έχεις να κάνεις, κλασική αντιμετώπιση χωρισμού απο άνθρωπο, επενδύεις τον χρόνο σου σε άλλες φίλες και στον εαυτό σου ή στη σχέση σου.
    σιγουρα ηθελε να τις ανακατεψει, αλλα οχι απαραιτητα γιατι τον εκοψε. αλλωστε την φιλη ηθελε, οχι την ιδια.
    ισως καταλαβε τι δουλεμα ετρωγε απο αυτην και θελησε να την εκδικηθει...
    επισης, πιθανον να θεωρησε οτι εφοσον τον δουλευε, θα τον εθαβε κιολας, οποτε εκανε το ιδιο.

εσυ ομως, δεν ειχες καμια δουλεια να χωθεις τοσο πολυ.
    μπορουσες να την στηριζεις, παιρνοντας ομως καποιες σχετικες αποστασεις, οχι να παιρνεις τον ανθρωπο και να τον αφηνεις να κλαιει και να τον δουλευεις στα μουτρα του..
    τωρα τα λουστηκες, γιατι οποιος ανακατευεται σε σχεσεις τριτων, αυτα παθαινει κατα κανονα...

οκ, μπορουσες να της επιτρεπεις να του λεει οτι ειναι μαζι σου κι αν δεχτεις καποιο τηλεφωνο να την καλυψεις, αλλα μεχρι εκει. οχι να τον δουλευεις ψιλο- γαζι κι εκεινος να κλαιει...

η φιλη μπορει να μην τον πιστεψε 100%, αλλα και μονο που δεν ειναι ουτε για σενα βεβαιη 100%, προτιμησε να σε απομακρυνει...

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 05-12-2023 at 15:15.

Senior Member
    Θεωρώ πως ήταν λάθος να δεχτείς να σε έχει για να κάνεις πλάτες στην παράλληλη ζωή της.
    Και ήταν δικό της λάθος να στο ζητήσει αλλά και δικό σου να το δεχτείς.
    Περάσατε κι οι δύο τα όρια κι αυτό τελικά τσάκισε τη σχέση σας.
    Δες το θετικό, ότι από δω και στο εξής θα ξέρεις πως καταλήγουν κάτι τέτοιες μεσολαβήσεις
    για να μην το επαναλάβεις.

Senior Member
    Ότι σπέρνεις θερίζεις λέει μια παρόμοια.
    Δες το σαν μάθημα, για τις επόμενες φιλίες σου.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Renia View Post
    Συμφωνω με asperger φουλ! Μακρια απο ξενες υποθεσεις και ιδιως γκομενικα. Ο ανθρωπος καταλαβε οτι τον δουλευατε ψιλο γαζι και σε πληρωσε με το ιδιο νομισμα, δηλαδη με ψεμα. Τωρα, η φιλη γιατι πιστεψε αυτον και οχι εσενα, ειναι αλλο καπελο. Μαλλον φανηκε πολυ πειστικος ή τελικα μπορει και να μην σε ηξερε πραγματικα.

Δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο, το αποδεχεσαι, το παθημα σου εγινε μαθημα και προχωρας παρακατω. Και γενικα μην καλυπτεις κερατα.
    Ευχαριστώ για την απάντηση. Ακριβώς αυτό πιστεύω και εγώ, έκανα λάθος που μπλέχτηκα εξ αρχής. Δεν έπρεπε να σιγοντάρω κανέναν.

Junior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Το διάβασα έτσι στα πεταχτά ! Χωρίς πολύ σκέψη ,είναι ευκολακι. Ούτε εσύ είσαι σωστή , ούτε φυσικά η φίλη σου και βασικά ποτέ δεν εισασταν πραγματικά φίλες . Εισασταν μια κλίκα ! Αν ήσουν πραγματική φίλη θα την ξεκοβες αλλά προτιμήσες να κάνεις πλάτες , έτσι κ η δήθεν κολλητουλα αφού της έκανες την δουλίτσα , σε άδειασε όπως άδειασε την 7χρονη σχέση ! Με λίγα λόγια έφαγες κ εσύ το κέρατο σου κ για να σε κόψει σου αραδιασε τόσα ωραία χαρακτηριστικά που δήθεν τα έλεγε ο πρώην της , ενώ είναι δικά της λόγια κ σου βάζω στοίχημα ότι σε κράζει με τα χειρότερα στους τριγύρω ,βασικά σε κράζουν όλες μαζί ο κύκλος σας . Βάζω στοίχημα κοκτέιλ για ένα χρόνο να βγάλω κάτι κ εγώ .....
    Υγ. Νόμπελ μοιράζω κ σήμερα !

Δεν είχα σκεφτεί αυτή την εκδοχή, ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν το πιστεύω αυτό παρόλα αυτά, φάνηκε να πικράθηκε και να μην ήξερε τί να πιστέψει και γενικότερα τί της γινόταν. Της ήρθε απότομο όλο αυτό. Φυσικά και έκανα λάθος που μπλέχτηκα, έπρεπε απλά να την καλύπτω σε λογικά πλαίσια και όχι να δεχτώ να πλάθω ιστορίες παρηγοριάς.
    Δεν πιστεύω λοιπόν ότι με κράζει, αφενός γιατί δεν είναι ο χαρακτήρας της έτσι και αφετέρου γιατί δεν υπάρχει πουθενά κλίκα. Ούτε και εγώ την κράζω φυσικά, έκανε την επιλογή της, απλά λυπάμαι που τελείωσε έτσι.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σιγουρα ηθελε να τις ανακατεψει, αλλα οχι απαραιτητα γιατι τον εκοψε. αλλωστε την φιλη ηθελε, οχι την ιδια.
    ισως καταλαβε τι δουλεμα ετρωγε απο αυτην και θελησε να την εκδικηθει...
    επισης, πιθανον να θεωρησε οτι εφοσον τον δουλευε, θα τον εθαβε κιολας, οποτε εκανε το ιδιο.

εσυ ομως, δεν ειχες καμια δουλεια να χωθεις τοσο πολυ.
    μπορουσες να την στηριζεις, παιρνοντας ομως καποιες σχετικες αποστασεις, οχι να παιρνεις τον ανθρωπο και να τον αφηνεις να κλαιει και να τον δουλευεις στα μουτρα του..
    τωρα τα λουστηκες, γιατι οποιος ανακατευεται σε σχεσεις τριτων, αυτα παθαινει κατα κανονα...

οκ, μπορουσες να της επιτρεπεις να του λεει οτι ειναι μαζι σου κι αν δεχτεις καποιο τηλεφωνο να την καλυψεις, αλλα μεχρι εκει. οχι να τον δουλευεις ψιλο- γαζι κι εκεινος να κλαιει...

η φιλη μπορει να μην τον πιστεψε 100%, αλλα και μονο που δεν ειναι ουτε για σενα βεβαιη 100%, προτιμησε να σε απομακρυνει...

Αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ Ρέμεντι, αυτός θύμωσε που χώρισαν και ήθελε κάπου να ρίξει ευθύνες. Να βγει αυτός το καλό παιδί και εγώ η κακιά φίλη. Και αυτή επειδή δεν ήξερε τι να πιστέψει μας έκανε πέρα και τους δύο για να είναι σίγουρη. Σίγουρα δεν έπρεπε να ανακατευτώ περισσότερο, όμως ότι έκανα το έκανα με καλή πρόθεση. Από εκεί και πέρα πήρα το μάθημα μου. Ποτέ ξανά δεν θα πάρω θέση με γκομενικά φίλων.

Junior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση

Δέχομαι και καλές και κακές απαντήσεις αρκεί να μην είναι προσβλητικές. Από τον τρόπο που εκφράζεστε καταλαβαίνουν όλοι το επίπεδο σας. Εύχομαι να μην σας συμβεί να σας βρίζει κάποιος άγνωστος χωρίς λόγο και αιτία. Καλή σας ημέρα.
    Last edited by Aeon; 05-12-2023 at 15:15.

Junior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Θεωρώ πως ήταν λάθος να δεχτείς να σε έχει για να κάνεις πλάτες στην παράλληλη ζωή της.
    Και ήταν δικό της λάθος να στο ζητήσει αλλά και δικό σου να το δεχτείς.
    Περάσατε κι οι δύο τα όρια κι αυτό τελικά τσάκισε τη σχέση σας.
    Δες το θετικό, ότι από δω και στο εξής θα ξέρεις πως καταλήγουν κάτι τέτοιες μεσολαβήσεις
    για να μην το επαναλάβεις.
    Ευχαριστώ για την απάντηση. Ακριβώς αυτό πιστεύω και εγώ. Λάθος και των δύο, κυρίως δικό μου γιατί η κοπέλα περνούσε περίεργη φάση, ήταν ευάλωτη και μπερδεμένη. Παθήματα=μαθήματα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Ότι σπέρνεις θερίζεις λέει μια παρόμοια.
    Δες το σαν μάθημα, για τις επόμενες φιλίες σου.

Έτσι είναι Πλέιερ, προχωράμε μπροστά.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast