Results 31 to 45 of 51
-
08-12-2023, 14:58 #31
πινωντας τον μεσημερινοαπογευματινο σκετο φρεντο εσπρεσσο μου και διαβαζοντας τις απαντησεις σου , πρεπει να ψαξεις το παρελθον του με την μεγαλη σχεση που χωρισε πριν 5 χρονια , αν σε ενδιαφερει βεβαια ο τυπος ! ποσα χρονια σχεσης ειχε , γιατι χωρισε κλπ . γραψε μας πως γνωριστηκατε , ( αφου μας γραφεις , οτι σχεσεις δεν ειχε 5 χρονια , εφημερες κλπ ) . εστιαζεις πολυ στο θεμα απιστος κλπ . καποιο θεμα εχεις και εσυ , ανασφαλεια , απιστια , κτητικοτητα , κατι κουβαλας .....οπως σου εγραψα και πιο πανω ....αν μενεις μακρυα ...και οι ωρες εργασιας , ειναι taff η φυση της δουλειας , τα χομπυ του , οι φιλοι και γενικα η καθημερινοτητα , δεν ειναι δεικτης αν ο αλλος ειναι η΄δεν ειναι ερωτεμευνος μαζι σου . γενικα οι ανετοι ερωτες , δεν εχουν θεμα ψαξιματος . δεν ψαχνεις ...κυλανε αβιαστα ....ρεουν .....η΄ πολυ το ψαχνεις η΄ κατι υπαρχει που δεν μας λες , ειτε δικο του , ειτε δικο σου .....
υγ. οι μεγαλοι ερωτες , δεν μας βαζουν ερωτηματα .....
- 08-12-2023, 16:00 #32
Μα δεν στέκομαι στο αν είναι άπιστος! Απλώς απάντησα σε μέλος σχετικά με την πρώην. Άλλωστε δεν πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο και ούτε είμαι πρόθυμη βέβαια να ασχοληθώ με το τόσο μακρινό παρελθόν του..Δεν το βρίσκω βοηθητικό κ ούτε εγώ θέλω να αναφέρω για το δικό μου ιδίως στις αρχές. Τώρα όσο για το αν έχω θέμα χάχα Ε καλά προφανώς τίθενται θέματα δικής μου ανασφάλειας και απόρριψης. Και σίγουρα υπεραναλυω συχνά. Ωστόσο όλοι μας έχουμε νιώσει πως είναι ο έρωτας και εδώ σίγουρα δεν πιστεύω ότι έχω να κάνω με έναν άνθρωπο ερωτευμένο. Από μια φίλη κοινή γνωριστήκαμε. Δεν τον ψάχνω ακριβώς. Δεν εξαφανίζεται ούτε αφήνει αμφιβολίες. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Επιδιώκει συναντήσεις με τους δικούς του ρυθμούς. Και αυτό συμβαίνει από την πολύ αρχή. Έτσι ήταν από την πρώτη μέρα. Δεν είναι ότι ήταν κάτω από το σπίτι μου κάθε μέρα το πρώτο δεκαήμερο και ξαφνικά κάτι άλλαξε. Γιατί τα έχουμε δει και αυτά.. Ακόμη και για το σεξ δεν βιάστηκε πχ από το πρώτο ή δεύτερο ραντεβού.
08-12-2023, 17:41 #33
Χωρισμένος με 3 παιδιά λέμε
09-12-2023, 01:27 #34
Μάλιστα . Μιλάμε για γνωριμία μέσω κοινής φίλης , κάτι σαν προξενείο δλδ ...η φίλη του φίλου κλπ . Προσωπικά , Μ αρέσει οι άνθρωποι να κεραυνοβολουνται επιτοπου . Ποτε δεν έχω γνωρίσει κοπέλα μέσω κοινού γνωστου . Δεν το επιδιωκω . Όσες γυναίκες έχουν έρθει στην ζωή μου , έχουν έρθει ουρανοκατέβατες ....Το παρελθόν το ψάχνουμε γιατί θα μας δείξει το μέλλον ....συνήθως ερωτευόμαστε ανθρώπους που τους ψάχνει η ματιά μας , πλησιάζουμε κάπως αρχικά ,δείχνουμε το ενδιαφέρον μας κλπ . Χόμπυ κοινά έχετε ? Τα βρίσκετε ? Μουσική ? Ενδιαφέροντα? Ταξίδια ? Βόλτες ? ...θεωρώ η σχέση αυτή θα αποτύχει για μπολικους λόγους όπως παρόμοιες χιλιάδες σχέσεις . Ας αφήσουμε την σχέση προς το παρόν κ να μιλήσουμε για σένα . Εσύ έχεις το πρόβλημα κ όχι ο ίδιος ...εσύ πρέπει να ενδοσκοπησεις τον εαυτό σου , να λύσεις ανασφάλειες κ ζητήματα που αφορούν εσένα . Χιλιάδες ζευγάρια ζουν δυστυχισμένα κ νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ . Διεκδίκησε το καλύτερο για σένα κ όχι το βολεμα !
09-12-2023, 08:00 #35
Van πίνοντας τον πρωινό σκέτο ελληνικό καφέ μου να σου πω τα εξής: 1) καλά κανείς που δεν ασχολείσαι με το παρελθόν του. Δεν χρειάζεται και το μέλλον μιας σχέσης δεν κρίνεται από την προηγούμενη. Εκτός αν υπάρχουν συναισθήματα ή επαφές με πρώην, που στη δίκη σου περίπτωση το θεωρώ απίθανο. 2) είναι αχρείαστο να σου λέμε με περισπούδαστο ύφος ότι κάτι τρέχει με εσένα ή ότι έχεις Εσυ το πρόβλημα. Δεν έχεις κανένα θέμα - ε οκ και ανασφάλειες να έχεις είναι φυσιολογικό, όλοι μας έχουμε- για να αρχίσεις να εστιάζεις σε εσένα και να αρχίσεις την αυτοκριτική. Δεν θα γεμίσεις και ενοχές επειδή θες να βλέπεις περισσότερο τον άνθρωπο με τον οποίο έχεις σχέση και να εισπράττεις συναισθήματα και από πλευράς του. 3) δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στο να γνωρίζεις άτομα από κοινούς γνωστούς. Προσωπικά το θεωρώ πιο safe από μια εφαρμογή. 4) εαν νιώθεις οκ με αυτό, δώσε του λίγο χρόνο να δεις πώς θα εξελιχθεί η φασουλα. Εαν δεις ότι συνεχίζει το ίδιο τροπάριο, τον χαιρετάς υπερήφανα και πας για άλλα, καθώς αναζητάτε διαφορετικά πράγματα. Ούτε αυτοσ Φταίει ούτε Εσυ. Εύχομαι καλή τύχη και αν θες μας ενημερώνεις για τις εξελίξεις!
09-12-2023, 09:35 #36biscochiccoGuestπινοντας το σκετο 4πλο εσπρεσακι μου με λιγη προσθηκη κρυου νερου για να πινεται ευχαριστα, θελω να σου πω οτι σε αυτα τα αρχικα σταδια ειναι που δεν πρεπει να υπαρχουν συμβιβασμοι, ζητα αθτα που θελεις, οσες φορες θελεις, οποτε θελεις και αν δεν μπορει ο κυριος να σου τα δωσει, εε δεν θα μπορεσει ποτε, οποτε θα εχεις τις απαντησεις σου νωρις χωρις μπλεξιματα, συμβιβασμους και αλλα. για μενα ειναι οκ να βρισκεστε και κααααθε μερα αν το θελετε και οι δυο. Πρεπει να διεκδικεις τον χρονο του αν θελεις τον χρονο του. Εκει θα δεις αν ειναι διατεθιμενος για εσενα και τα συναισθηματα σου. Αυτα βεβαια θα εκανα εγωω που θελωωω φουλλλλλ επαφη με τον συντροφο μου. οποτε οπως καταλαβαινεις απο τα σχολια ολων μας, ο καθενας εχει τις δικες του απαιτησεις, οποτε να εχεις και εσυ τις δικες απαιτησεις!!!!!
09-12-2023, 09:56 #37
ας φτιαξω και εγω εναν με μπολικα παγακια συνοδευοντας τον με πλουσιο μιγμα καφεινης χωρις προσθηκη διαφορων γλυκαντικων , στεβια , μαυρη ζαχαρη , καστανη , etc να ρεει στον οργανισμο μου , οπως θα επρεπε να ρεουν οι δυνατοι ερωτες χωρις αστερισκους , παρενθεσεις και αγκυλες .....που ερχονται στην ζωη μας , που τους ψαχνει η ματιά μας , δεν εχουμε ερωτηματα και υποερωτηματα , κυλανε σαν το γαργαρο νερακι και διαχεουν ολο τον οργανισμο μας με θετικα συναισθηματα ...
09-12-2023, 17:19 #38
Σήμερα έχω πιεί ενα μόνστερ, εναν φρεντο εσπρέσο σκέτο και τώρα είμαι στο δεύτερο μόνστερ μου. Το πίνω στην υγειά σας!
Της υπερβολής εγώ και στη καφεΐνη και στους έρωτες
09-12-2023, 17:35 #39
Χάχα χάχα παιδιά επειδή οι πολλοί καφέδες πειράζουν στα νεύρα ας το αφήσουμε το θέμα!! Καταλήγω ότι ο καθένας έχει τη ματιά του και κανόνες δεν υπάρχουν! Πάντως δεν ήταν προξενιό! Όχι ότι είμαι ενάντια. Ίσα ίσα. Ό,τι λειτουργεί για τον καθένα!! Να είστε όλοι καλά, Καλές γιορτές κι αν υπάρχει σημαντική εξέλιξη θα σας έχω ενήμερους! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
09-12-2023, 17:53 #40
ΣΕ βρίσκω αρκετά αυστηρό.. Επίσης πως μπορείς να κρίνεις ότι μια σχέση θα αποτύχει ή θα πετύχει από λιγοστά στοιχεία μέσω ενός φόρουμ; όπως επίσης βάσει της λογικής σου όλοι αυτοί οι έρωτες με ροή και οι ουρανοκατεβατοι γιατί χάθηκαν και αποτελούν ανάμνηση; Ας μην τα βλέπουμε άσπρο ή μαύρο. Όσο για το αν έχω εγώ πρόβλημα, σαφώς και έχω και το λέω και το δουλεύω χρόνια τώρα. Και ποιος δεν έχει άλλωστε; Τι είναι οι σχέσεις; αγώνας ή ανταγωνισμός μεταξύ του ποιος έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα; , Ας καταλάβουμε την ατελή και ενίοτε τραγική ανθρώπινη φύση αρχικά κι ας επιλέξουμε για ποιο πράγμα θέλουμε να παλέψουμε.
09-12-2023, 20:50 #41
θα σου απαντησω γιατι ειμαι αυστηρος με ολους , ( οχι μονο με εσενα ) και φυσικα με τον ιδιο μου το εαυτο , οταν ξεκιναω μια σχεση ! ο ιδιος ο ερωτας ειναι αυστηρος κριτης ! αυτος μας δειχνει τον δρομο . ειναι η διεκδικηση μεταξυ δυο ανθρωπων που θελουν καθημερινα να διεκδικουν για την σχεση τους ! ρεει , κυλαει , μας κανει καλυτερους ! οταν λοιπον σταματησει αυτη η διεκδικηση , τοτε οι ερωτες αυτοι θα σταματησουν την υπαρξη τους . και οι λογοι ποικιλουν ! εξωτερικοι παραγοντες που δεν εχουν σχεση με το ζευγαρι . εργασια , μετακομιση , χωροχρονος , υπαρχουν πολλοι λογοι . θα σου αναφερω εναν δικο μου . ειμασταν μαζι με μια κοπελα για μεγαλο χρονικο διαστημα ερωτευμενοι και οι δυο . ωσπου μια μερα , ηρθε ενα ωραιο χαρτι για την κοπελα να μεταβει σε ξενο κρατος για μετεκπαιδευση πανω στην δουλεια της . οταν ειχαμε γνωριστει που ειχε ανεφερει οτι θα ηθελε να κανει καριερα πανω σε αυτο και οτι ηταν το ονειρο της . αυτο το κρατησα ! οταν ηρθε η ωρα χωρις περιστροφες της ειπα να παει . ομηρικες μαχες , εφυγε ξαναγυρισε , τα παραταιτησε για να ειναι μαζι μου . δεν μου αρεσε αυτο γιατι οταν αγαπας καποιον θελεις να πραγματοποιει τα ονειρα του . με τα πολλα την επεισα να γυρισει στο εξωτερικο και να πραγματοποιησει το ονειρο της , ειχε και την ικανοτητα βεβαια . εγω ειχα τις δικες μου δουλειες εδω δεν μπορουσα να την συνοδευσω . σε πληροφορω μπορει να χωρισαμε , ομως εχει και εχω τις καλυτερες αναμνησεις . ξερω εκανα το σωστο γιατι η κοπελα αυτη την στιγμη διαπρεπει ! επειδη δεν ειμαι Ανδρας που θελω την γυναικα να μου <<πλενει >> τις κλατσες ,αλλα με γοητευουν οι δυναμικες , με ενεργεια , δραστηριες γυναικες , με τυπο , αποψη , επιθυμιες κλπ , δεν ειχα ποτε κανενα δικαιωμα εγω προσωπικα και ενας ερωτας να ειναι φραγμος για την εξελιξη τους ....!!!! για αυτο ειμαι αυστηρος και αν ο δικος σου θελει σιγα σιγα και να δει πως θα παει , πεστου εχουμε διαλυσει σχεσαρες γιατι δεν ειμαστε ανασφαλεις και ουτε βλεπουμε την σχεση καταναγκαστικο εργο και θελουμε το καλυτερο για τον ανθρωπο μας ...ειτε μαζι , ειτε χωριστα ! μαθετε να κανετε σχεσεις και οχι συντροφια τα κρυα βραδυα του χειμωνα ......
10-12-2023, 11:19 #42
Εσύ γιατί επέμενες να διεκδικείς αυτά που χρειάζεσαι;
Εννοώ πως ένας άνθρωπος προσφέρει αυτά που θέλει και μπορεί σε μία σχέση από μόνο του.
Κάνοντάς του παράπονα δεν θα τον κάνεις να σου δώσει παραπάνω πράγματα
Το μόνο που συμβαίνει είναι απλά να παίρνει ικανοποίηση και επιβεβαίωση και η σχέση να εξελίσσεται σε μη ισότιμη. Εσύ δίνεις πιο πολλά και αυτός πιο λίγα.
Με απλά λόγια εσύ είσαι συναισθηματικά διαθέσιμη σύντροφος που μπορεί εν δυνάμει να ερωτευτεί, αλλά δεν έχεις βρει τον κατάλληλο, γιατί εκείνος δεν φαίνεται συναισθηματικά διαθέσιμος σύντροφος (και ας τα κάνει όλα τα τυπικά).
Θα μπορούσε να είναι κολλημένος με την πρώην, ή με κάποια άλλη κοπέλα του παρελθόντος ή πολύ πληγωμένος.
Αλλά αυτό δεν σε ενδιαφέρει και τόσο. Γιατί είναι υποθέσεις.
Δεν θεωρώ κακό να μας βγαίνει η ευάλωτη πλευρά όταν μας αρέσει πολύ κάποιος - δεν είμαστε ρομπότ- το θέμα είναι ότι αυτός δεν φαίνεται να είναι ο κατάλληλος.
16-12-2023, 04:50 #43
Πολύ σωστά!! Εμένα μου φαίνεται σαν να θέλει να έχει όλο τον έλεγχο..πότε..πόσο.. πως.. σαν να σε,εκπαιδεύει πως να αποδεχεσαι το λιγο που θα δου δίνει..το μετρημένο κ να είσαι οκ με αυτό, μην είσαι
Αν στην αρχή δεν υπάρχει, ενθουσιασμός κ από τις δυο πλευρές καλύτερα δεν θα γίνουν τα πράγματα, όχι ότι δεν γίνεται να εξελιχθεί αλλά, σε καλύπτει συναισθηματικά?
Αν απο την αρχη σου δημιουργει αμφιβολιες άστα βραστά,
Νομίζω πως η Βεβαιότητα είναι πολύ σεξυ ,κ η αβεβαιότητα ξενέρωτικη
16-12-2023, 17:35 #44
Αεί μαρη το κατέστρεψες το ρομπότακι μιλάς κι όλα
05-01-2024, 09:57 #45
Έτσι για το φινάλε.. Ηρθε το τέλος αυτής της μεγααααλης σχέσης..! Εγώ συνέχιζα να ζητάω, τα δεδομένα και αυτονόητα από μεριάς μου κ αυτός τα δικά του.. Τη μία ήταν το οικονομικό.. Την άλλη η κούραση την άλλη η κακή διάθεση. Όταν του τα έλεγα θυμωνε και πάντα με ήρεμουσε. Ότι θα αλλάξει όλο αυτό. Λες και αλλάζουν μαγικά τα πράματα.. Τις τελευταίες γιορτινές μέρες χωρίσαμε μια φορά αλλά τα ξαναβρήκαμε. Ηρθε, με βρήκε, έκλαψε, είπε πως ίσως έχει φόβο να εμπιστευθεί και να ανοιχτεί. Ότι ίσως τον φοβισε ότι εγώ ήμουν και δύο βήματα μπροστά. Και μετά από λίγες μέρες πάλι τα ίδια.. Όλη μέρα σπίτι να σαπίζει και διάθεση μηδέν. Δεν είναι ότι βγαίνει γενικά και αποφευγει μαζί μου. Άρχισε να με τραβάει μέσα σε αυτήν την μαυρίλα. Άρχισα να χάνω την ζωντάνια και το κέφι μου. Όταν προχθές του είπα πάλι εγώ να το τελειώσουμε δεν είπε και πολλά (όπως πάντα. Λες και αποφευγει να τοποθετηθεί και να λάβει μια απόφαση). Είπε δεν θέλω να πω κάτι για την ώρα. Ας το αφήσουμε για λίγο... Ό,τι να ναι.. Διάλειμμα από το διάλειμμα θέλει;; δεν μπορώ να καταλάβω αν είμαι τόσο απαιτητική ή προτρέχω.. Αλλα το μυαλό μου δεν μπορεί να καταλάβει πως γίνεται να μην θες να περνάς χρόνο με το νέο αμόρε.. Να γουστάρεις. Να βολτάρεις, να γελάσεις. Δεν ζήτησα γάμο ούτε να μου ανοίξει την ψυχή του και την καρδιά του. Χρόνο ζήτησα. Οπότε κάπως έτσι ήρθε το τέλος! Έχει δύο τρεις μέρες που δεν επικοινωνούμε. Με εξάντλησε. Κατάλαβα ότι δεν μπορεί ή δεν Θέλει να δώσει αυτό που ζητάω. Και πως σίγουρα είναι ένα μοτίβο που επαναλάμβανει γενικά στις σχέσεις. Και ότι δεν θα άλλαζε τίποτα όσο και αν ήλπιζα και όσο κι αν με καθησυχάζε συνεχώς.. Αυτά
Υγ. Με εξόργισε το ότι πέρασαν αργίες, μέρες ωραίες γιορτινές και ξεκούραστες και δεν είπε θα πάρω το κορίτσι νσ βγούμε για ένα ποτό, ένα φαγητό.. Σπίτι του και βαρεμάρα.. Ξάπλα. Λες και είμαστε 85 χρονών