ΦΤΑΝΕΙ... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26

Thread: ΦΤΑΝΕΙ...

Senior Member
    η αληθεια χικα μου ειναι οτι το \"με σιχαθηκα\" το ξερω πολυ καλα, το νιωθω στο πετσι μου, αλλα ρε γμτ.. τι μας μενει να κανουμε;; τπτ! τι μενει τελικα; ο εαυτος μας! το μονο που γινεται ειναι να μαθουμε να τον φροντιζουμε κ να παψουμε να μας χαστουκωνουμε, αρκετα χαστουκια μας ριχνει η ζωη απο μονη της!

Banned
    Originally posted by xika
    καθε μερα γινεται και απο κατι..και μαζευω μαζευω μαζευω ουτρε σκουπιδιαρικο να ημουνα!!

Νομιζω οτι εκει ειναι το προβλημα σου,

1. εχεις μαθει να λειτουργεις μαζευοντας (συσσωρευοντας ειναι το σωστο) και αυτο δεν ξερεις τι να το κανεις.

2. ο τροπος επικοινωνιας που εχεις με τους αλλους,
    δεν ειναι καθολου χειριστικος ετσι ωστε να γινεσαι κατανοητη ειτε για καλο ειτε για κακο.

Δεν ξερω αν καταλάβαινεις αυτα που γραφω.

Senior Member
    κρινο ισως να εχεις δικιο. δεν μου ειναι εθκολο να αλλαξω κατι αυτη τη στιγμη ομως αν ισχυει κατι τετοιο. αυτη τη στιγμη δεν εχω δυναμη να μαζεψω τον εαυτο μου, οχι να αλλαξω τον τροπο επικοιωνιας μου με τους αλλους.

Banned
    προσεξε με,
    δεν ειναι κατι που πρεπει να αποκτησεις δυναμη και δεν την εχεις.
    Αλλα πρεπει να μαθεις το τροπο στο πως θα καταφερεις να χειριζεσαι ολο αυτο.
    Δηλαδη πως θα μαθεις να μην κρατας μεσα σου πραγματα και την ωρα που συμβαινει κατι,
    εσυ να το εκδηλωνεις?
    Δεν χρειαζεσαι λοιπον δυναμη αλλα εκπαιδευση.

Τωρα ειτε ασχολησου μονη σου στο πως και στο διοτι,
    ειτε ενοχλησε καποιον ειδικο να σε βοηθησει σε αυτη την κατευθυνση.

Junior Member
    Οταν οι ανθρωποι ειναι ευαισθητοι,φιλοτιμοι δινουν αγαπη και ενδιαφερον και δεν παιρνουν τιποτα ειναι μια παρα πολυ ασχημη κατασταση.

Σε καταλαβαινω και εγω σαν εσενα ημουν,φτασαν στο σημειο στο στρατο να μου δωσουν ευφημο μνεια λογω υποδειγματικης συμπεριφορας.Δηλαδη μπραβο φιλε που μια υποχρεωση την εκανες κτημα σου,μπραβο που δεν πηρες αδεια καλοκαιριατικα και δουλευες σαν το σκυλι για το καλο του στρατου....

Εχεις μια υπεροχη ψυχη και πρεπει να νιωθεις περηφανη,ξερεις ποσες φορες ειπα θεε μου γιατι να μην ημουν ο αδιαφορος και να τα εγραφα ολα στα παπουτσια μου?

Αυτο ΔΕΝ γινεται.ΕΧΕΙΣ μια υπεροχη ψυχη και πραγματικα να νιωθεις τυχερη και περηφανη.Ο θεος σε βασανιζει για να σου δωσει μετα πραγματα αλλα παντοτινα,ο αλλος σου τα δινει αλλα μετα στα επιστρεφει με ασχημο τοκο...

Θα σου πω κατι που μου το ειπε ο μακαριτης ο παππους μου και ακομα το θυμαμαι.Αν παρεις μια λιρα και την ριξεις μεσα στον υπονομο δεν θα παψει ΠΟΤΕ να ειναι μια λιρα.Και σε καποια φαση καποιος θα το δει και θα σκυψει να σε σηκωσει.Αμα πεταξεις κατι αχρηστο στον υπονομο θα μεινει για παντα εκει γιατι πολυ απλα δεν θα ξεχωριζει απο τα υπολοιπα.

Εχε πιστη,μην τα παρατας.Θα τα καταφερεις και θα νιωσεις περηφανη.Πιστεψε στον ευατο σου βρες τα μαζι του και αγαπησε τον γι\'αυτο που ειναι.Αυτο ειναι το προβλημα σου

Αυτο ηταν και το δικο μου Να εισαι καλα και να προσεχεις

Senior Member
    Originally posted by MasterTlef
    Οταν οι ανθρωποι ειναι ευαισθητοι,φιλοτιμοι δινουν αγαπη και ενδιαφερον και δεν παιρνουν τιποτα ειναι μια παρα πολυ ασχημη κατασταση.

Σε καταλαβαινω και εγω σαν εσενα ημουν,φτασαν στο σημειο στο στρατο να μου δωσουν ευφημο μνεια λογω υποδειγματικης συμπεριφορας.Δηλαδη μπραβο φιλε που μια υποχρεωση την εκανες κτημα σου,μπραβο που δεν πηρες αδεια καλοκαιριατικα και δουλευες σαν το σκυλι για το καλο του στρατου....

Εχεις μια υπεροχη ψυχη και πρεπει να νιωθεις περηφανη,ξερεις ποσες φορες ειπα θεε μου γιατι να μην ημουν ο αδιαφορος και να τα εγραφα ολα στα παπουτσια μου?

Αυτο ΔΕΝ γινεται.ΕΧΕΙΣ μια υπεροχη ψυχη και πραγματικα να νιωθεις τυχερη και περηφανη.Ο θεος σε βασανιζει για να σου δωσει μετα πραγματα αλλα παντοτινα,ο αλλος σου τα δινει αλλα μετα στα επιστρεφει με ασχημο τοκο...

Θα σου πω κατι που μου το ειπε ο μακαριτης ο παππους μου και ακομα το θυμαμαι.Αν παρεις μια λιρα και την ριξεις μεσα στον υπονομο δεν θα παψει ΠΟΤΕ να ειναι μια λιρα.Και σε καποια φαση καποιος θα το δει και θα σκυψει να σε σηκωσει.Αμα πεταξεις κατι αχρηστο στον υπονομο θα μεινει για παντα εκει γιατι πολυ απλα δεν θα ξεχωριζει απο τα υπολοιπα.

Εχε πιστη,μην τα παρατας.Θα τα καταφερεις και θα νιωσεις περηφανη.Πιστεψε στον ευατο σου βρες τα μαζι του και αγαπησε τον γι\'αυτο που ειναι.Αυτο ειναι το προβλημα σου

Αυτο ηταν και το δικο μου Να εισαι καλα και να προσεχεις
    Να εισαι καλα.. εχεις δικιο σε αυτα που λες. απαλ στην παρουσα φαση βλεπω ολοι να με πατανε και κανενας να μην ενδιαφερεται για την ψυχη μου. Και ποναει πολυ αυτο.

Προσπαθω καθε μερα αλλα καποιε ςφορες ερχονται ολα μαζι και λυγιζεις...

Μακαρι να περασουν ολα και να μην τα σκεφτομαι πια...

Senior Member
    Originally posted by xika

Να εισαι καλα.. εχεις δικιο σε αυτα που λες. απαλ στην παρουσα φαση βλεπω ολοι να με πατανε και κανενας να μην ενδιαφερεται για την ψυχη μου. Και ποναει πολυ αυτο.

Προσπαθω καθε μερα αλλα καποιε ςφορες ερχονται ολα μαζι και λυγιζεις...

Μακαρι να περασουν ολα και να μην τα σκεφτομαι πια...
    Xika, μοιάζει σαν να κρατάς μια πολύ παθητική στάση σε όλο αυτό.
    ΕΣΥ είσαι αυτή που αφήνεις να την πατάνε.
    ΕΣΥ είσαι αυτή που πρώτα απο όλους και απο όλα πρέπει να ενδιαφερθεί για την ψυχή της!

Χικα, ίσως βαθιά μέσα στην ψυχή και το μυαλό σου, φωλιάζει μια σκέψη, μια απαίτηση, ένα παράπονο \"κάποιος να με φροντίζει! Κάποιος να με προσέχει!!\"

Αυτός ο κάποιος, δεν είναι άλλος απο ΕΣΕΝΑ!

ΕΣΥ πρέπει να το κάνεις αυτό.
    Φρόντισε τον εαυτό σου, όλη η δυναμη και η γνώση που χρειάζεσαι για να το κάνεις, είναι μέσα σου.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Originally posted by mstrouf
    σκεψου οτι κ το σκουπιδιαρικο ακομα, αδειαζει καποια στιγμη για να μπορεσει να ξαναγεμισει κ φυσικα με τι γεμιζει;; με αχρηστα πραγματα, που ειναι για πεταμα! μην εισαι αλλο ρακοσυλλεκτης της ιδιας σου της ζωης, βρες τον τροπο να γεμιζει με ομορφα πραγματα ο καδος σου, που απο αυτα χωραει απεριοριστα!
    ελα χικα μου, νιωθω τι λες.. προσπαθησε κοριτσι μου
    .....φοβερό μαρία....και πολύ εύστοχο...

χίκα μου...αυτό που σου λέει η μστρουμφ είναι πολύ σημαντικό...σκέψου το και δες το κατάματα....

Senior Member
    απλα δεν μπορω αλλο....

Senior Member
    τι συνεβη?

Senior Member
    xika και εμενα με τσαλαπατανε μια ζωη...ε φτανει...καποια στιγμη γυριζουν ολα....και θα αναγεννηθεις σαν καινουριος ανθρωπος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 2 of 2 FirstFirst 12