Ζηταω βοηθεια,νιωθω οτι κοντευω να τρελαθω - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
    Originally posted by MasterTlef
    Καντα ρε λιγο κερματα γιατι δεν καταλαβαινω.Δηλάδη μου λες οτι παιζει ενα παιχνιδι μαζι μου για να αποκομισει καποια οφελη?
    Οχι σε αυτη τη φαση αλλα στην προηγουμενη οταν εισαστε μαζι!
    Ολα οσα σου εδειξε σαν συναισθηματα τα αισθανοτανε μαλλον
    αλλα μεσα της επαιζε ενα διλημα που ο ψυχιατρος σου καταλαβε
    Αν δηλαδη πργαματι θα μπορουσε να αντεξει μια ζωη να βρισκεται στην ζωη σου κατω απο την αμανα σου που δικαιωματικα εχει το πανω χερι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Εκει χαθηκε το παιχνιδι φιλαρακο!
    Τωρα ειναι η σειρα σου να φανεις κυριαρχος παλι στα ματια της ...
    Αυτα που σου ζητησε ειναι οι φοβιες της ...
    Καντα αλλα αλαξε την πλοκη και το τελος γιατι αν με ακουσεις
    μολις τελειωσεις , θα εχει σαλταρει τοσο πολυ που η θα χυμηξει να ξεσχισει την φιλεναδα σου , η θα βαλει τα κλαματα και θα φυγει με κατεβασμενη την ουρα στα σκελια της , οποτε μπορεις εκει να της πεις αν το αισθανθεις φυσικα οτι θες !
    Να εισαι σιγουρος οτι θα σε ακουσει σαν να μιλησατε για πρωτη φορα στα 2 χρονια !!!!!!!!!!!!!!

Junior Member
    Οποτε την αφηνω ησυχη να σκεφτει και να μαθει και να της δειξω οτι ειμαι καλα εχω προχωρησει ωστε να την κανω να γυρισει.Σωστα?

Οποτε την αφηνω ησυχη να σκεφτει και να μαθει και να της δειξω οτι ειμαι καλα εχω προχωρησει ωστε να την κανω να γυρισει.Σωστα?
    δεν μπορω να φανταστω οτι ειναι ησυχη οσο μπερδεμενη και καταπιεσμενη απο τα γεγονοτα ...
    νοιωθει αγχος γιατι πιεζεται απο το περιβαλλον της ισως να προχωρησει σε επισημοποιηση τωρα που απολυθηκες , ανακατευτηκε και η μανα σου και μαλλον ολα αυτα εβγαλαν αρνητικη αντιδραη και οπισθοδρομηση...
    Αν την αφησης εντελως ησυχη , ισως γυρισει μονη της πισω ειναι η αληθεια ....
    Ειμαι ομως οπαδος των δυναμικων λυσεων γιατι στα 54 μου χρονια ο χρονος εχει μεγαλυτερη αξια απο οτι οταν ημουνα νεος ...αν μπορουσαν αγυρισω τον ρονο πισω αυτο θακανα στην θεση σου! οτι μου ζητησε για να δει μονη της οτι ειναι σε λαθος δρομο!

Senior Member
    Να γυρισει πισω γιατι ομως? Σου εχει πει ηδη πως δεν εισαι ο ερωτας της ζωης της.... Μην περιμενεις να αλλαξει γνωμη τωρα.

Αυτα τα πραγματα ή τα νοιωθεις ή οχι.

Θα σου προτεινα να κατσεις λιγο μονος, να ηρεμησεις, να σκεφτεις και μετα να προσωρησεις στη ζωη σου. Μετα απο μια μακροχρονια θες και ενα διαστημα μονος σου, για να βγαλεις τον αλλον απο μεσα σου, και για να μη κουβαλας αποθημενα.

Junior Member
    Μαρια σε αυτο εχεις δικιο,ειτε το αισθανεσαι ειτε οχι

Δεν χρειαζεται χρονο προκειμενου να παρει μια αποφαση σε αυτο
    Τα πολλα λαθη που εγιναν και απο τις 2 πλευρες φθειρανε τα συναισθηματα που ειχαμε μεταξυ μας,και τωρα πραγματικα μου δινει την εντυπωση οτι απλως δεν μαζευεται.Οτι και να της πω δεν προκειται να με ακουσει.

Το ξερω αυτο Μαρια αλλα ξερεις κατι?Δυστυχως εγω νιωθω αυτο που δεν νιωθει αυτη...

Τωρα πραγματικα πιστευω οτι με εχει χεσμενο,αντε που και που να με σκεφτεται λιγο αλλα ως εκει...Νιωθω πραγματικα αδυναμος...Ξερω οτι δεν μπορω να κανω τιποτα γιατι πολυ απλα οτι ειχα να κανω αμεσα το εκανα,απλα δεν ειχε τη διαθεση να με ακουσει...

Και αυτο εγινε γιατι στις σχεσεις υπαρχουν 3 σταδια το Α το Β και το Ω.Εγω τωρα βρισκομαι κοντα στο Ω με το μυαλο μου λιγο να πηγαινει προς Β και αυτη βρισκεται στο δικο μας Ω και στο δικο της καινουριο Α....

Senior Member
    μηπως ειναι καιρος να πας και εσυ στο Α;

Junior Member
    Σε αντιθεση με αυτην εγω εχω ψυχη,και δεν την πουλαω τοσο ευκολα για κατι δανεικο.

To ξερω οτι το καλυτερο θα ηταν να βαλω ενα Χ και απλα να συνεχισω και εγω με ενα Α.Το καλυτερο για μενα και για να μην στεναχωριεμαι.

Αν κατι με εχει κανει ομως αυτο που ειμαι σημερα ειναι οτι ποτε δεν εγκαταλειπω τις αξιες μου τα ιδανικα μου και τα πιστευω μου,ανηκω σε μια αλλη εποχη σιγουρα αλλα δεν αλλαξοπιστω.

Και απο τι στιγμη που υπαρχει ακομα εστω και 1% θα συνεχισω να επιμενω μεχρι να πεθανει και αυτο και ας μου στοιχισει.Η ζωη χωρις ρισκο για αυτα που αγαπας και πιστευεις δεν αξιζει

Senior Member
    φιλε μου δεν εγκαταλειπεις τα ιδανικα σου.αυτη εφυγε.ειναι σαν να εχεις ενα διαλογο μαζι μου,να φυγω και εσυ να συνεχισεις να μιλας.δεν εχει νοημα.αν φαει μερικες στραπατσες εξω μπορει και να γυρισει.αν βρει κατι καινουριο θα συνεχισει με εκεινο.δεν σου λεω να μην κανεις την προσπαθεια σου.απλα πλεον ο κοσμος βλεπει με διαφορετικο ματι τις σχεσεις,σαν αμαξι σαν οτιδηποτε τελος παντων.και εμενα με θλιβει αυτο.αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα.και εγω ονειροπολος ειμαι γιατι πολυ απλα μεσα στο ονειρο μου νοιωθω ασφαλεια και σιγουρια.αλλα δεν ειμαστε πολλοι.υπαρχουν και πολλοι βολευταδες.γυναικες εχει εξω πολλες,δεν ξερω αν θα βρεις αυτο που ψαχνεις,ειναι δυσκολο.εγω σου ευχομαι να το βρεις παντως...

Σε αντιθεση με αυτην εγω εχω ψυχη,και δεν την πουλαω τοσο ευκολα για κατι δανεικο.

To ξερω οτι το καλυτερο θα ηταν να βαλω ενα Χ και απλα να συνεχισω και εγω με ενα Α.Το καλυτερο για μενα και για να μην στεναχωριεμαι.

Αν κατι με εχει κανει ομως αυτο που ειμαι σημερα ειναι οτι ποτε δεν εγκαταλειπω τις αξιες μου τα ιδανικα μου και τα πιστευω μου,ανηκω σε μια αλλη εποχη σιγουρα αλλα δεν αλλαξοπιστω.

Και απο τι στιγμη που υπαρχει ακομα εστω και 1% θα συνεχισω να επιμενω μεχρι να πεθανει και αυτο και ας μου στοιχισει.Η ζωη χωρις ρισκο για αυτα που αγαπας και πιστευεις δεν αξιζει
    οσο και να σου φανει απιθανο , αυτο ακριβως το στοιχειο της προσωπικοτητας σου ειναι που ναζητα να βρει σε ενα ανδρα καθε γυναικα φιλαρακο!
    Μην προσπαθειτε να αναλυσετε μια ανθρωπινη σχεση με την αλγεβρα η την λογικη...
    το ζητημα ειναι οσο δυσκολο κι αν φαινεται πολυ απλο στα ματια ενος τριτου...
    πιεστηκατε απο το περιβαλλον σας ..
    αυτο σκοτωνει τον ερωτα σε καθε σχεση και οχι μονο στην δικη σας !
    τα στερεοτυπα , τα πρεπει , δοκιμαζουν τους χαρακτηρες σας...
    μια προσωπικη σχεση αναμεσα σε μια γυναικα και ενα ανδρα γινεται κοινωνικη ....
    παλεψε για τις αξιες σου και αποδειξε στην κοπελα σου οτι οι φοβιες της ειναι λανθασμενες!
    τι φοβαται? οτι τωρα που εισαι ελευθερος θα βρεις αλλη γυναικα !καντο! εστω και ψευτικα για να δει οτι κανει λαθος εκτιμηση και οτι η αγαπη σου γιαυτη ειναι οντως βαθεια !

Junior Member
    Γενικως η κοπελια εχει πολυ δυναμικο χαρακτηρα,εγω πιστευω οτι εκατσε και τα ζηγησε τα πραγματα και ειπε οτι ο Λευτερης αυτο αυτο και αυτο αλλα απο την αλλη εκεινο εκεινο και εκεινο.Και απο τη στιγμη που πηρε την αποφαση της δεν την αλλαζει

Πολλες φορες αισθανομουν οτι σκεφτοταν σαν μικρο κοριτσακι οσον αφορα σε θεματα δεσμευσης.Δεν ηθελε δεσμευση αλλα παραλληλα την σκεφτοταν κιολας?Δεν μπορω να καταλαβω...

Οταν μου ζητησε διαλλειμα μου ειπε οτι κουραστηκε να σκεφτετε και για αλλους,οτι κουραστηκε να σκεφτεται οτι δουλευει 6 μερες την εβδομαδα το καλοκαιρι εχει περασει και οτι 1 ι 2 ρεπο αν εχει πρεπει να τα αφιερωσει σε εμενα.Ηθελε χρονο για τον εαυτο της να περασει αυτη καλα με φιλους φιλες παρεες.Η σχεση ενιωθε οτι την επνιγε με λιγα λογια

Ε στη συνεχεια λογικα φλερταρε ενιωσε ελευθερη και τσουπ επεσε στην παγιδα ε και τωρα δεν πιανεται.Οταν στο τελευταιο τηλεφωνημα της ηταν αδιστακτη του τυπου ΞΕΚΟΛΛΑ ασε με ησυχη εχουμε ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ παρτο χαμπαρι δεν ξερω τι να πω

αν ειναι ετσι Λευτερη μου, κανε αυτο που σου ζηταει ! αυτο σου λεω εγω εξαρχης !
    Καπου πριν εγραψες οτι σου ειπε να βρεις μια αλλη κοπελα..καντο!
    μονο που αν την σκεφτεσαι ακομα , αν πραγματικα νομιζεις οτι ειναι η γυναικα που θαθελες να ζησεις την υπολοιπη ζωη σου μαζι της , γνωρισε της το κοριτσι σου ....η ζωη μας μαθαινει μονο οταν μπορουμε να αναγνωρισουμε τα λαθη μας ///
    Ισως να γινετε καλοι φιλοι....Παντως αυτη την στιγμη , προεχει να κανεις αυτο που σου ζητησε αν την αγαπας ακομα ...

Senior Member
    Λευτερη μου το τελος πρεπει να το βαλεις εσυ ομως, η κοπελια εχει συνεχισει την ζωη της, πρεπει και εσυ να συνεχισεις την δικη σου. Να μαζεψεις τα κομματια σου, και να πεις ενα αντιο ...

Κρατησε τις καλες στιγμες και σε περιμενουν και αλλες καλες στιγμες με αλλες κοπελες...

Αλλα μην εχεις αυταπατες οτι θα γυρισει, η κοπελα εχει φτασει στο Ω και εκει δεν υπαρχει γυρισμος.

Page 3 of 3 FirstFirst 123