Ένδομητριωση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

Ένδομητριωση

Καλησπέρα!
    Το Ιανουάριο του 2022 ήμουν έγκυος, όπου δεν προχώρησε. Μετά εμφανίστηκε μια κύστη στη δεξιά ωοθήκη όπου μου είπε ο ιατρός πως ειναι ένδομητριωσης. Ενα χρόνο μετά χειρουγηθηκα καθώς ειχα βγάλει και δεύτερη. Μετα το χειρουγειο μου είπε πως δεν ειχα σοβαρό θέμα και απλά θα κάνουμε την ενεση averkap για τεχνητή εμμηνόπαυση. Η περίοδος επανήλθε τον Μαιο και έκτοτε προσπαθώ για παιδί αλλα δεν....
    Εχει γίνει σαλπιγγογραφια, ορμονολογικες, σπερμοδιαγραμμα ολα!!! Η ψυχολογία μου χάλια ολα ψάχνω ψάχνω.... Πρόσφατα δοκίμασα και κλομιφαινη αλλα δεν!

Junior Member
    Καλησπέρα! Έχω περάσει από λαπαροσκοπική επέμβαση ενδομητρίωσης στην οποία αφαιρέθηκαν εστίες από όλη την κοιλιά όπως και μια κύστη που είχε δημιουργηθεί και έτσι το κατάλαβε και ο γυναικολόγος μου. Στη συνέχεια προχώρησα και εγώ στη μηνιαία ένεση και μετά από ένα χρόνο από το τέλος των ενέσεων είδα τεστ θετικό. Αν ο γιατρός σας στις εξετάσεις που σας κάνει σας βρίσκει καλά, νομίζω ότι πρέπει να ρίξετε λίγο περισσότερο το βάρος σας στο κομμάτι του άγχους.. Επηρρεαζει δυστυχώς σε βαθμό που δεν το καταλαβαίνουμε. Μακάρι να μπορούσα να σας πω το κόλπο για τον περιορισμό του άγχους αλλά η αλήθεια είναι πως για τον καθένα είναι διαφορετικό. Αυτό που μπορώ όμως είναι να μοιραστώ την ιστορία μου προκειμένου να μη νιώθετε μόνη σε όλο αυτό και να μη χάνετε καμία μα καμία ελπίδα!

Junior Member
    Ευχαριστώ τόσο για το όμορφο μήνυμα. Ναι έχω κατα αγχωθεί!!!! Τωρα ξεκίνησα και κλομιφαινη