ΚΡΗΣΗ!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39

Thread: ΚΡΗΣΗ!!!

Banned

ΚΡΗΣΗ!!!

Σημερα και ενω ειμουν καλα,δεν εφαγα πρωινο με αποτελεσμα να με ποναει το στομαχι μου και να ζαλιζομαι.
    μετα απο λιγο με επιασε μια βαρβατη κρηση πηρα ζαναξ εφαγα κατι κ ειμαι οκ.δεν περιμενα να με πιασει κρηση πρωινη κιωλας

Banned
    ρε παιδια γιατιτο παθα αυτο τωρα πρωι πρωι?

Senior Member
    α ρε πανικουλα μολις ξυπνησα και βλεπω μπροστα μου ΚΡΙΣΗ!!!! και εμενα θα με πιασει σε λιγο!
    οι πρωινη κριση λοιπον υπαρχει και αυτη μου κανει εντυπωση που δεν ειχες παθει ποτε..εγω ξυπναγα απο την κριση..εβλεπα εφιαλτες και με επιανε κριση τοσο δυνατη που κρατουσα το σαγονι μου να μη σπασουν τα δοντια μου...αστα να πανε!

Senior Member
    και επειδη ειναι και υπουλη η κυρια κριση ξερει ποτε χτυπαει...εκει που δεν το περιμενεις..ξυπνας εσυ χαλαρη να πιεις το καθε σου και τι σου λεει??ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!αλλα με τον δικο της τροπο,ξερει αυτη!

ρε κοριτσια μην το κανετε αυτο στον εαυτο σας.πως ειναι δυνατον να λετε θα με πιασει λιγο?μα ετσι ετοιμαζεται τον εαυτο σας για να σας ερθει.σκεφτειτε κατι ομορφο...,σηκωθειτε καντε κατι αλλο οτι σας ευχαριστει...

Senior Member
    Originally posted by olgaki82
    ρε κοριτσια μην το κανετε αυτο στον εαυτο σας.πως ειναι δυνατον να λετε θα με πιασει λιγο?μα ετσι ετοιμαζεται τον εαυτο σας για να σας ερθει.σκεφτειτε κατι ομορφο...,σηκωθειτε καντε κατι αλλο οτι σας ευχαριστει...
    καλημερα!!
    οχι οταν ειπα θα με πιασει σε λιγο ηταν χιουμορ παρακαλω...
    και καλα με αυτα που βλεπω,με την τρομαρα που βλεπω της πανικουλας...
    εμενα δε με πιανει,τσακωθηκαμε.

και στο κατω η κριση πανικου ειναι κατι γνωστο το χουμε εμπεδωσειμαθημενα τα βουνα απο τα χιονια......

as mi mas tromazei

Banned
    ναι αλλα νομιζα οτι θαπεθανωπραγματηκα ση,μερα.πρωτη φοραμεπιανει πρωι

Senior Member
    ε ναι αυτο λεω αν και μερικες φορες παρουσιαζεται αλλιως..ειναι υπουλη ξαναλεω.
    χθες ενω ημουν με τον φιλο μου και..........ξαφνικα ενιωσα οτι υπαρχει τριτο ατομο εκει μαζι μας.
    οτι ηταν διπλα μας,φυσικα δεν υπηρχε κανεις αλλα αυτο με φρικαρε τοσο που δεν ξερω πως δεν με επιασε τελικα κριση..δηλαδη η ιδεα οτι κατι μου συμβαινει μπορει να γινει τερας μεσα στο κεφαλι μου...

Senior Member
    πανικουλα αν ηταν να ειχες πεθανει θα ειχες πεθανει απο καιρο τωρα...κλασικο χαρακτηριστικο,νομιζεις πως θα πεθανεις η θα τρελαθεις..τιποτα δε θα παθεις κανεις δεν εχει παθει δηλαδη και ακομα και αν παθεις εσυ ε τοτε θα σε γραψουμε στην ιστορια και θα γινεις και διασημη!!

ακριβως ετσι αισθανομαι μελ και εγω.η κριση πανικου ειναι το τερατακι που βγαινει απο μεσα μας πιστευω...

Banned
    ετσι ειναι.μελεν εμενα μεπιανειπριν τα φαρμακα για 3μερα.φαντασου.σερνομουνα

μελ απο οσα γραφεις σου συμπαραστεκεται κι σε καταλαβαινει το αγορι σ σε ολο αυτο που περνας ε?ειναι παρα πολυ θετικο..μπραβο

Senior Member
    ναι δοξα τω θεω ειναι μαζι μου.φαντασου διεκοψα τα παντα εκεινη τη στιγμη,του ζητησα συγγνωμη και μου ειπε σιγα,δε χρειαζεται..μακαρι να ειχε την ιδια κατανοηση και η μαμα μου αλλα ας μην ειμαι αχαριστη..
    πανικουλα θυμαμαι και εγω πριν τα χαπια ημουν μερες ολοκληρες στον κοσμο μου δεν μπορουσα καν να μιλησω,δεν ακουγα κανεναν,ημουν χαμενη στις σκεψεις μου ομως τωρα μετα απο τοσο καιρο που εψαξα,ρωτησα,εμαθα το μονο που μπορω να κανω ειναι να εκμεταλευτω ολες αυτες τις γνωσεις και εμπειριες σας ετσι ωστε να αντιμετωπιζω πιο στωικα τις κρισεις..να μην εχω το φοβο οτι κατι αλλο κακο ελοχευει και να μην εχω το αγχος του ποτε και αν θα μου ξανασυμβει.ειναι ανοφελο να πολεμας τις κρισεις..οπως οταν μπαινει κατι στο ματι σου και αυτο δακριζει για να το διωξει ετσι και οι κρισεις πανικου,σου λενε οτι κατι δεν παει καλα αλλαξε το!
    ειναι δυσκολο να βρεις τι ειναι αυτο η αυτα που δεν σου αρεσουν στη ζωη σου και ακομα πιο δυσκολο να τα αλλαξεις ομως δεν παυει αυτη η αντιδραση μας σε φασεις εντονου αγχους να ειναι ευλογια,ξεσπασμα..το σωμα σου μιλαει ακουσε το και βρες,ψαξε βρες τι φταιει,τι σε καταπιεζει και αλλαξε το..

Page 1 of 3 123 LastLast