Results 16 to 30 of 39
Thread: ΚΡΗΣΗ!!!
-
03-09-2009, 12:59 #16
ευκολο με τα λογια αλλαστγην πραξη δυσκολο :P
παντα ολοκαι κατι θαμας στεναχωρει.το παραμικρο μαςπροκαλει κρησεις.ετσι γεννηθηκαμε ετσι θα πεθανουμε.δεν γινεταινα γινουμε ανεσθητοι
θυμαμαι πριν τα φαρμακα π μου μη,λαγαν καιδεν καταλαβενα ουτε ακουγα τπτ.ευτηχως υπαρχουν κ τα φαμρακα
- 03-09-2009, 13:02 #17
ξερεις τι ομως,τοτε ηταν αρχη για αυτο δεν επικοινωνουσαμε.βαζαμε με το μυαλο μας τα χειροτερα.ειναι ο τελευταιος μου μηνας με χαπια.τις κρισεις τις εχω ξεπερασει,η μαλλον τις ελεγχω απολυτα,ολη η αλλη αδιαθεσια που νοωθω ειναι το θεμα αυτη η μιζερια ελππιζω να ειναι παρενεργεια των φαρμακων και να τα σταματησω και να γινω καλα και μετα να παθαινω απλα περιστασιακα και καμια κρισουλα..
03-09-2009, 13:03 #18
για διαβασε αυτο τα εχει πολυ ωραια γραμμενα
http://news.pathfinder.gr/periscopio/3445.html
03-09-2009, 13:03 #19
πως το ξεπερασες?περνειςζαναξ?
εμενα δεν μουεφυγαν.παθενω περιπου 4-5 φορες τονμηνα
03-09-2009, 13:21 #20
οχι δεν παιρνω καθολου αγχολυτικα.εχω παρει γυρω στις 5 φορες μεσα σε ενα χρονο λεξοτανιλ.
ειναι χαζο λιγακι αυτο που θα σου πω αλλα ετσι τις αντιμετωπισα εγω...
στην αρχη εκλαιγα και τραβουσα τα μαλλια εκανα σαν τρελη..μια μερα λοιπον ειπα οτι αυτη η αντιδραση μου δεν βοηθαει αλλα μαλλον επιδυνωνει.τι εκανα λοιπον?σε φαση εντονης κρισης καθισα μπροστα απο τον καθρεφτη μου,ξεκινησα να κλαιω,ειπα δεν βοηθαει ας κανω το αντιθετο,ας γελασω..ετσι αρχισα να γελαω με ενα νοσηρο μεν γελιο ομως ηταν σα να το διασκεδαζα..ετσι συνεχισα να κανω λοιπον και τις επομενες φορες..γελαγα και τωρα πια αν τυχων και τυχει να παθω που εχω καιρο,ισως μονο καμια αδιαθεσια που μπορει να μην ειναι κριση-εχω μαθει να τα παρεξηγω ολα τωρα πια!!!-λεω αν ειμαι με παρεα παιδια ζαλιζομαι λιγακι με επιασε παλι αυτη η γαμωκριση σε λιγα λεπτακια ομως ερχομαι.
παω λοιπον και καθομαι λιγο μονη μου,αραζω,χαλαρωνω και απλα το ξεχναω και ξερεις τι?με ξεχναει και αυτο!!
αν θελει να ξαναερθει,ας ερθει,εδω ειμαι εγω..το θεμα ειναι να βρεις ποιος τροποςσ σου ταιριαζει και να το απομυθοποιησεις.δεν ειναι τιποτα!!
με αυτες τις σκεψεις λοιπον το εχω βγαλει κιολας απο το μυαλο μου..δεν ειναι καθολου δυσκολο!!
03-09-2009, 13:24 #21
δεξου το!οσο το πολεμας τοσο θα σε πολεμαει..οταν εχεις πχ ταση για εμετο τι κανεις?ξαπλωνεις και προσπαθεις να μην το σκεφτεσαι..οσο το σκεφτεσαι τοσο πιο πιθανο ειναι τελικα να πας στην τουαλετα να..ετσι και με τις κρισεις!
03-09-2009, 13:25 #22
δηλαδη μελ λες οτι καλο να το προκαλουμε και να μη το φοβομαστε?και να το γελειοποιουμε καποιες φορες?ναι ειναι μια πολυ καλη μεθοδος γιατι αυτοματως νιωθεις οτι εχεις το πανω χερι και οτι και να σου κανει δε θα σε πεθανει ουτε θα σ τρελανει
03-09-2009, 13:29 #23
βρε οχιμονο ταση για εμετο εχω λνεται το εντερο μου και τρεχω για διαροια.
και ναι τελευταια και ζαναξ να μην παρω τοαντημετοπηζω καπως καλυτερα.δεν φοβαμαι πλεον οσο πρωτα.θα κανω κ εγω αυτο με το γελιο.τοα νασηκομα εστω των ακρων των χειλιων παραγει λεει μια ουσια στον εγκεφαλο.κλπκλπ.απλα μονο στην δουλια θα περνω οταν ειμαιχαλια για να μην παρωποδι.δεν θακρατησει πολυ η δουελαι ειναι εποχιακη.γαμω το πλικτρολογιοχαλασεεεεεεεε εεεε
03-09-2009, 13:33 #24
οχι να το προκαλεσουμε..να σταματησουμε να το σκεφτομαστε.απομυθοποιηση ειναι η καταλληλοτερη λεξη..
παλευα μηνες ολοκληρους με τις κρισεις,επαιρνα βαρια αντικαταθλιπτικα για την ηλικια μου και εξακολουθουσα μετα απο 5μηνες αγωγης να εχω κρισεις..ετρεμα και μονο στην ιδεα..
γιατι ομως?τι ειναι η κριση?ειναι εκτοξευση της αδρεναλινης..τιποτα παραπανω!ειναι το αποκορυφωμα του αγχους,ειναι το κλαμα οταν εισαι λυπημενος,ειναι ανθρωπινο!!!!ειμαι εγω,εσυ,η πανικουλα..
να μην το φοβομαστε ναι!ας ερθει οποτε θελει..το ποσο εντονο θα ναι εμεις θα το καθορισουμε..
στις κρισεις περα απο τα σωματικα συμπτωματα γινονται και καποιες σκεψεις,οι αυτοματες αρνητικες.αυτες μπορουν πραγματικα να σε κανουν να περασεις την πιο οδυνηρη κριση.αρα επεμβαινεις εκει..
θα σου δωσω ενα παραδειγμα.πριν περιπου ενα μηνα,αρχισα να τρεμω και να μουδιαζει το κεφαλι μου..σκεφτηκα οτι σταματαω τα χαπια και μετα τι?θα γινω οπως παλια?το αναγνωρισα εκεινη τη στιγμη!δεν ημουν εγω!ξερεις λοιπον τι μου ειπα?μην ανησυχεις θα τα καταφερεις εισαι καπατσα εσυ...!!!!ξεσπασα σε τοσα γελια.......η φιλη μου με κοιταζει και απορουσε εγω ομως ηξερα..παλι μπλοκαρα μια κριση διωχνοντας αυτες τις παλιοαυτοματες αρνητικες σκεψεις!
03-09-2009, 13:36 #25
αληθεια οι κρισεις το λεω μετα αο ενα χρονο και 2 μηνες,δεν ειναι τιποτα!!ενας ψυχολογος οταν το ρωτησα αν περναει ξερετε τι μου απαντησε?\'\'φυσικα απλα αυτος οπυ τις εχει ωρες ωρες δεν περναει και τοσο καλα οσο οι αλλοι...\'\'
μου το εκμηδενισε!τον εβρισα!ειναι δυνατον ανθρωπε μου να λες οτι απλα δεν περναω ωρες ωρες και τοσο καλα?????και ομως ειχε δικιο,ειχε απολυτο δικιο..
03-09-2009, 13:38 #26
panikoula εμένα οι κρίσεις σχεδόν πάντα πρωί με πιάνουνε.....καθώς ανοίγω το μάτι μου τσααακ πάρε να χεις...
επίσης σε καταλαβαίνω απόλυτα γι αυτό που λες με την τάση για εμετό και το έντερο, παθαίνω ακριβώς το ίδιο....δεν είναι πολύ σπαστικό?? αντε να αντιμετωπίσεις δυναμικά την κρίση μέσα από την τουαλέττα χαχα
πάντως melene αυτό που έκανες με το γέλιο θέλει πολύ θάρρος, μπράβο !!!!! θα προσπαθήσω κι εγώ να το δοκιμάσω
03-09-2009, 13:42 #27
moU Θυμιζει μια σκηνη απο το χαρι ποτερ¨αυτο που με με τη λεξη ρεντικολους απομυθοποιουσαν τους φοβους τους
03-09-2009, 13:44 #28
ε δεν ειναι και γελοιο ακριβως οπως ελεγαν αυτοι,ειναι κατι σημαντικο,κατι θελει να μας πει απλα οχι τοση υστερια!!
03-09-2009, 13:52 #29
θυμαμαι πριν 4 χρονια μια απο τις 1 κρισεις πανικου ηταν μεσα στο αμφιθεατρο της σχολης καθως παρουσιαζα εργασια.σοριαστηκα και με πηγαν στα επειγοντα.εμ για αυτο δεν ξαναπατησα στη σχολη παρα μονο στις εξεταστικες.τωρα που σκευτομαι το περιστατικο το βλεπω πιο χαλαρα και γελαω καμια φορα αλλα τοτε εζηασα ενα δραμα,,
03-09-2009, 14:13 #30
αυτος ολγακι ο μονιμος μου φοβος!!μην ταβλιαστω πουθενα!α και οσο για τις πρωινες κρισεις και εμενα οι περισσοτερες ειναι πρωι...οχι μολις ξυπναω αλλα μετα απο κανα δυωρο...ιδιως αν παω για τιποτα δουλειες εξω........
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία