Results 16 to 28 of 28
-
20-12-2023, 09:48 #16
Και εδώ μπαίνει η Νατάσα Θεόδωριδου κ τραγουδάει το επικο "Είμαι εδω"!!!! Χεχεχεχε
- 20-12-2023, 11:37 #17
χαχαχαχα
και την φατσα σου θυμαμαι. μια φορα ειχες ανεβασει φωτο...
λοιπον...
αχ αντουλα μου, φοβαμαι οτι θα πελαγοδρομεις και θα υποφερεις.
ο φιλος του συμφωνει μαζι του , αρα ταχα επιχειρηματολογει οτι εχει δικιο...
ωστοσο, αυτο δεν το λεει για να ξεκινησει μια συζητηση μηπως τα βρειτε, αλλα συμπληρωνει πως "ο,τι ελεχθη, ελέχθη", αρα καπαρωνουμε τον χωρισμο (που εσυ ζητησες), και δεν υπαρχει χρονος και τροπος να αλλαξεις γνωμη.... οποτε δυο τα κρατουμενα. 1. δεν φταιει εκεινος σε τπτ αφου του το πε ο φιλος του, και 2. ουτε για τον χωρισμο φταιει, αφου εσυ τον ζητησες. αλλα 3. δεν ζηταει να το ξανασκεφτεις, γιατι... μαλλον μια χαρα τον βολεψε...
ωραια πραγματα...
εμεινε μονος και κοιμοταν; σιγα τα ωα (=αυγα).
απο τις παρακατω δραστηριοτητες και προσκλησεις σας, εγω βλεπω οτι τπτ δεν αλλαζει σε εκεινον απο οσα ωραια και ζεστα και παρειστικα παιρνει απο εσενα, παρεουλα, παιχνιδακια, φαγακια, γελακια, τραλαλα, ε, μπορει να παιξει και σεξακι με τοση παρεουλα, πλην ομως το συντροφικο πλαισιο το εχει ξεχειλωσει τελειως, διοτι μετα απο οσα ΕΣΥ ειπες, θεωρειτε και οι δυο οτι δεν υφισταται "σχεση". και τι σημαινει "δεν υφισταται σχεση", οταν δεν μαλωνουμε, αλλα κανουμε και παρεουλα συχνη απο πανω;;;
σημαινει οτι δεν υπαρχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και τπτ αλλο....δεν παιρνεις λογαριασμο, δεν δινεις λογαριασμο, ο,τι γουσταρεις κανεις...
εισαι κι εσυ σε τετοια φαση να το δεις τοσο χαλαρα κι αποστασιοποιημενα;;; η εσυ θα εισαι κολλημενη μαζι του κι εκεινος θα ψαχνει γκομενες εκτος απο την παρεουλα σας;;;
δεν ξερω, εσυ πρεπει να το σκεφτεις.
εγω , ετσι δεν θα μπορουσα με καποιον που γουσταρω ακομα.
καλυτερα μονη, παρα τετοιες φασεις...Last edited by Remedy; 20-12-2023 at 12:04.
20-12-2023, 12:42 #18
Δεν έχεις άδικο το έχω σκεφτεί 200 φορές κ έχουμε κάνει κυκλους αρκετούς, δεν πονάνε πια τόσο πολύ..
Ηηηηηη θα περάσουμε σουπερ ,κ θα κρατήσω πρόσωπο φιλικό και θα κανω χαβαλε οπως κανω οταν πινω λιγακι ,
γιατί αφού δεν θέλει συντροφικοτητα αφού είναι χεστης προς αυτό το θέμα,
θα ευχαριστηθώ την παρέα μασ κι εγώ....και θα κοιμηθεί σπίτι του έως τα Χριστούγεννα που πάλι θα κανονίσουμε να βρεθούμε εξω αυτή την φορά, και θα είμαι μια ξεκούραση, θεά, χαρούμενη χωρίς ολο αυτο το βάρος της σκατοαβεβαιότητας του και μπορεί να με φλερτάρει κ κανένα νέο πρόσωπο έτσι για το καλό..
Κ επιστρεφοντας σπίτι του μπορεί να βάλει τον πισινό του κατω κ να πει ... φτουυυ θέλει θάρρος κ μαγκιά να ειμαι συντροφικος,θέλει συζήτηση θέλει συμπόνια, προσπάθεια..κ κάποια ευθύνη για τον εαυτό μου.
Αλλά την αγαπάω κ περνάω καλά μαζί τους... ας δουλέψω με τον εαυτό μου μπας και βρει ο ένας τον άλλον γιατί έτσι όπως είναι εστιασμένη στο να είναι ανοιχτή να βρει κάποιον που θα επιθυμεί το "μαζι" και το "κοντα " ..
Το έχασα το κορίτσι κ θα βρεθούμε σε 10 χρόνια κ όπως η Κάρι Μπράτσο στο And just like that ... και θα πω..πως ήταν λάθος που την άφησα από κοντά μου.
The end .
Αχαχαχαχα ,
Δεν ξέρω αλήθεια φίλη μου.
Εσύ πως είσαι? Πόσο χρονών είσαι τώρα? Εγώ 39.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
20-12-2023, 12:46 #19
Σημειώνω
Μέχρι να είναι βέβαιος μεχρι να ξεκαθαρίσει την αποκλειστικοτητα και να αναλάβει την ευθύνη των δικών του λαθών
Μην το σκέφτομαι καν...! Noted
20-12-2023, 15:50 #20
αντα μου, μακαρι...
μακαρι αυτος να καταλαβει τι χανει και να μην στραφει σε αλλες για τον ελευθερο χρονο του, να το επεξεργαστει και να επανερθει πιο αφοσιωμενος και σωστος (και ειλικρινης), και μακαρι μεχρι να γινουν ολα αυτα, εσυ να εισαι τοσο αναλαφρη μετα τον χωρισμο, που να εισαι χαρουμενη και ανοιχτη σε νεες γνωριμιες και μ αυτον να κρατας την σωστη ισορροπια μεταξυ παρεας και προσωπικου χρονου, χωρις να ανησυχεις για τπτ ..
20-12-2023, 17:10 #21
Λες ότι στην αρχή της σχέσης σας ήταν άπιστος, το δέχτηκες (επειδή ήταν στην αρχή) και προχωρησες. Φαίνεται όμως ότι μέσα σου δεν λύθηκε αυτό το θεμα. Συναντάει μια φίλη, αυτό σε αναστατώνει, ενώ του το λες επιλέγει να μην σε ηρεμήσει - να καθίσει να το συζητήσετε και σε αφήνει εκεί να ψάχνεις μόνη σου απαντήσεις. Μετά αποφασίζεις να τον χωρίσεις, αλλά συνεχίζεις να συμπεριφερεσαι σαν και έχετε σχέση (επειδή λες ότι είχε γενέθλια και ήταν μόνος) και περιμένεις ακριβώς τι από αυτόν; Τον χώρισες επειδή θεωρείς ότι δεν σου ταιριάζει η συμπεριφορά που έχει απέναντι σου ή για να τον κάνεις να καταλάβει ποια έχει δίπλα του;
20-12-2023, 23:47 #22
Είστε σε διαφορετικά στάδια της ζωής σας και δε βλέπω πώς θα το φτιάξετε αυτό.
Γιατί το προσπάθεια προσπάθεια για να είναι κάποιοι άνθρωποι μαζί τελικά καταντάει
ένας αγώνας ζωής και όχι κάτι που σε ανεβάζει, σε γεμίζει και σε φτιάχνει ΕΣΕΝΑ, για τις δικές σου
ανάγκες μιλάω, γιατί εκεί είναι το θέμα νομίζω. Πως μένεις με έναν σύντροφο που δε φέρεται
συντροφικά. Αλλά το παλεύεις και το ξαναπαλεύεις. Αν είναι να γινόμαστε δασκάλες συντροφικότητας,
άστο, δε θα πάρω. Τώρα, τι να το κάνεις αν σε δέκα χρόνια μετανιώσει και τα λοιπά;
Εσύ τώρα θες να ζήσεις ό,τι σου γουστάρει, και δε φαίνεται να είστε συγχρονισμένοι ώστε να βγαίνει
η σχέση φυσικά και να τη χαίρεσαι. Adzik, μην είσαι ενοχική, δε φταις, και δεν θα τον φτιάξεις ώστε
να σε καλύπτει, θα έπρεπε να ψάχνεται ο ίδιος να σε καλύψει, αλλά βλέπω εσένα να το κάνεις γι αυτόν.
21-12-2023, 20:35 #23
Έχεις δίκιο φίλη μου..
Δεν πήγε καλά..
Περάσαμε σουπερ
Κ ύστερα εφυγε το βράδυ , μου έστειλε μήνυμα στο καπάκι πως δεν πρότεινε να μείνει για να μην με φέρει σε δύσκολη θεση ,του απάντησα ναι ..δεν θέλω να έρχομαι σε δύσκολη θέση.. κανείς μας..
Μου απάντησε τότε-δεν είδα να λες κατι όμως..κι εσύ να.μεινω..
Του απάντησα πως του εχω ανοίξει την καρδιά μου και ξέρει ακριβώς πως νιώθω.. δεν υπαρχει κάτι αλλο να πω..
Στο τέλος της μέρας με κάνει ευτυχισμένη η συντροφικοτητα με όλες τις εννοιες της λέξης και εκείνον όσο κ αν μας αγαπάει τον κάνει η απόσταση και η αυτονομία του.. (ανεμελια.του) σεβαστά και τα δύο απλως πολύ πολυ διαφορετικά
Δεν θα μπω στο τρυπάκι να του χαρίζω συντροφικοτητα χωρίς να με στηρίζει πουθενά και να βαραίνουν όλες οι ευθύνες και οι υποχρεωσεις της σχέσης και της ισσοροπιας μας εμένα.. πως τα καταφέρνω κ μπλέκω σε τέτοιες σχέσεις...η χαζή είμαι η δεν ξέρω πια πραγματικα..
Όχι δεν θα νιώσω ενοχικα ,σε όλους μας αξίζει η αγάπη όπως είμαστε και η συντροφικοτητα και η αποκλειστικοτητα και η αφοσίωση και ο έρωτας και όλα..
Αν εκεινος δεν έρχεται να τα βρούμε μου αξιζει κάτι καλύτερο γιατί εγώ δεν αφήνω την αγάπη στην τύχη και την σχέση.. την φροντίζω..
Του έστειλα
...θύμισε μου αν ποτέ σε ρωτήσω γιατί δεν είμαστε μαζί να μου πεις... πως κάθε 2 μήνες δεν είσαι σίγουρος ,εισαι αβεβαιος .. τα παρατας..ξενερώνεις .. θύμισε μου πως εσένα σου αρέσει να δοκιμάζεις..κ τέρμα..
Ενώ εμένα να δημιουργώ και να φροντίζω.. that's my thing..
Μου απάντησε-
Χαίρομαι που βλέπεις ότι εγώ έχω το πρόβλημα μόνο και ότι κάνω πίσω εγώ συνέχεια. Αν αυτό σε βοηθάει fine by me
Και οι δύο είμαστε μια χαρά όπως είμαστε του απάντησα.. απλώς είμαστε όπως είμαστε.
Διαφορετικοί.
The end.
Του είπα πως δεν μπορώ να περάσω τα Χριστούγεννα μαζί του.. βλέπω την προοπτική μας ,πως ..χώρισα πρόσφατα και θέλω ακόμη λίγο χρόνο γιατί όταν φεύγει στεναχωριεμαι..
Και θέλω να σκιπαρω πλέον αυτό το συναίσθημα.. δεν μπορώ να κάνω πια κάτι άλλο.. πάνε 2 μιση χρόνια.. αν δεν θέλει να επενδύσει και να χτίσουμε κάτι τώρα που αγαπιόμαστε και γνωριζόμαστε καλυτερα από ποτέ.. τότε καλύτερα να σταματήσει όλο εδώ γιατί δεν θα μου φτάνει μαζί του να ειμαστε σε sutuationship η fuck buddy's.. η χαλαρά. Ειναι 36 κ εγώ 39.. έλεος
Μου αρέσει η δέσμευση κ η δημιουργία κ αυτό δεν είναι ελάττωμα, προτέρημα είναι.
Όλα.θα.πανε καλά...δυστυχώς δεν είμαι στη Αθήνα να πάω σε σταντ απ να περάσω καλά να γελάσω, να φλερτάρω.. με βλέπω να ειμαι μόνη μου για πολυυυυ καιρό...εδώ δεν υπάρχουν άντρες... οποτε να είναι καλά το νετφλιξ, η Baley Sarian που μου κρατάει
παρεα , ξεκινησα γυμναστικη .... κ καλή μου τύχη... ευχυθητε μου παιδιά... γιατί δεν έχω τύχη τα τελευταία 15 χρόνια στον έρωτα.. καιρός να έρθει κάτι όμορφο.. ζεστό.. καλό.. ενδιαφέρον, σεξι...ερωτικό ,τρυφερό.. που να επικοινωνεί με τα συναισθήματα του και να τα εξωτερικευει και να επιθυμεί την σχέση.. το κοντά και την εξελιξη και μαζι και στον εαυτο του..Να επιθυμεί το μαζι και το ουσιαστικο κοντά..
Μου.ευχομαι να μου έρθει...και σε.ολους.λ εσας επισεις ο δικός σας.
<3 ❤️
22-12-2023, 08:22 #24
ολα θα πανε καλα, αντα μου.
καθολου χαζη δεν εισαι.
απλα οι σχεσεις ειναι δυσκολες και οι αναγκες πολλες..
οταν εισαι μονος, θελεις και επαφη, τρυφεροτητα.
δεν ειναι ευκολο σε μια γνωριμια να βρεις ολα οσα θελεις.
μπορει να βρεις ανθρωπινη επαφη, σεξ, αλλα το να τα βρεις ΟΛΑ, ειναι τζακ ποτ...
σου ευχομαι να βρεις ολα αυτα που ονειρευεσαι, σε εναν υπεροχο ανδρα και να θελετε τα ιδια πραγματα και να ειστε ευτυχισμενοι και υγιεις.
φιλια πολλα και καλες γιορτες!
22-12-2023, 10:41 #25
Εγω να πω ενα γεια στην Adzik μιας και μπηκα σημερα στο φορουμ. Ηταν μια ευχαριστη εκπληξη απο τα παλια.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
22-12-2023, 11:44 #26
Κιπακοοο μουυ τι ωραία έκπληξη...κι εγώ μετά από χρόνια μπήκα πριν μια εβδομάδα... τι καλα να νιώθω πως χεχεχε έχω σταθερές φίλιες τελικά τι όμορφα, σε φιλω ζεστά ελπίζω να είσαι καλά!!!
Όσο για εμένα Ρεμ...
Δεν θέλω situationships χαχαχαχα και νομίζω πως όλοι εκεί έξω αυτό θέλουν...
Να που είμαι κι εγώ κάπου old fashioned χαχαχαχαχα έκπληξηηηηη
:)
Πολύ σας αγαπώ, και σας ευχαριστω που υπάρχετε!! Πολύ πολυ
31-12-2023, 04:59 #27
Έβαλα σαφη οριοθέτηση
Παραφερθηκε πολύ άσχημα τα Χριστούγεννα (επειδή επέμενα να ξεκαθαρίσει την θέση του φιλική η ερωτική )να μην νιώθω μπερδεμένη για να μπορούμε να είμαστε χαλαρά κ ωραία.
Ξεβολευτικε κ παραφερθηκε
Δεν αντέδρασα κ του ζήτησα να φύγει
Τον διέγραψα,από το fb
Όταν με κάλεσε του είπα πως οι φίλοι δεν με βρίζουν ούτε φερονται με ασέβεια σε εμένα κ το σπίτι μας .
Έκλαψα παρα πολύ ,μα πέρασαν 7μερες
Και νιώθω σαφώς καλύτερα , από το να ειμαι με κάποιον που μου δίνει αβεβαιότητα για,τα πάντα.
Στάθηκα σε μένα, ειμαι πολύ περήφανη για αυτό
Υπάρχει πολύ αγάπη ανάμεσα μας κ ισως κ να ειμαι ο άνθρωπος του κ να ειναι ο δικός μου (η και οχι )
,αλλά έχει δουλειά να κάνει με τον εαυτό του ώστε από avoidant να γίνει πιο secure ..
Εγώ από anxious ,περήφανα μπορώ να πω πως με το ένα πόδι ειμαι secure χεχεχε
Κόψαμε,επαφές κ παίρνουμε χρόνο, ίσως μας πάρει καιρό να μιλήσουμε πάλι.
Κάπως έτσι δυστυχώς χωρίζουν οι άνθρωποι , αλλά καλύτερα έτσι,
Του είπα πως πρέπει να ζήσει την ζωή του όπως την θέλει κ εγώ όπως με κάνει ευτυχισμένη την δική μου
Εγώ χτίζω.. εκείνος νιώθει καλά να μενει στα θεμέλια, σεβαστό
Αλλα ειμαι πλέον αρκετά συνηδητοποιημενη ώστε να λέω στον εαυτό μου
"Know your worth beach!!!"
Καλη μου χρόνια 2024!! <3
31-12-2023, 12:29 #28
Όλα ξεκινάνε κ τελειώνουν στο ότι δεν αγαπάμε αρκετά τον εαυτό μας ώστε να ξέρουμε την αξία μας..
Έμαθα να με αγαπαω μέσα από τις καλές στιγμές εμαθα πως αυτό μου αξιζει
Έμαθα την αξία μου και τι Δεν μου αξιζει κ δεν θα χαμηλώσω τα στάνταρτ μου ,
Εκείνος κ όλοι οι avoidants δεν αγαπουν Αρκετα τον εαυτό τους ώστε όταν έρχεται μια αληθινή ουσιαστική αγάπη να την σέβονται να την φροντίζουν το βάζουν στα πόδια
Καταλαβαίνω, μου πήρε πάνω από 10 χρόνια με με αγαπήσω οπότε θέλει δουλίτσα κ πολυυ χρόνο.
Καταλαβαίνω.
Γι αυτό όλοι κάνουν καλύτερες σχέσεις όσο μεγαλώνουν.. μαθαίνουν. Να αγαπούν τον εαυτό τους περισσότερο και να σέβονται την σπανιότητα της αγάπης.
Αμήν χαχαχαχΧα