Results 1 to 5 of 5
Thread: Αρυθμίες ξανά από το πουθενά.
-
23-12-2023, 18:16 #1
Αρυθμίες ξανά από το πουθενά.
Καλησπέρα σε όλους παιδιά έχω ξαναγράψει εδώ πέρα αρκετές φορές κυρίως για άλλα θέματα και πολύ πολύ πιο παλιά για αρρυθμίες φτερουγίσματα και τέτοια έχω κάνει τα πάντα έχουνε βρει τις αρρυθμίες μου 400 υπερκοιλιακές συστολές σε καλοκαιρινό πρόσφατο Χόλντερ αλλά από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα ενώ γενικά υποφέρω από άλλες εμμονές από διάφορα άγχη χωρίς βέβαια να της είχα τις αρρυθμίες αυτές Ξαφνικά τώρα εδώ και τρεις μέρες μου εμφανίστηκαν αρκετά έντονα κυρίως στην στιγμή χαλαρώσεις το βράδυ και το πρωί όταν ξυπνάω πολύ πιο λίγες στη δουλειά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω έχω κάνει όλες τις εξετάσεις σου κάνει τα πάντα παίρνω μισό Ίντεραλ Όταν με πιάνουν αλλά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο εμφανίζονται στο άκυρο δεν πίνω δεν καπνίζω και απλά τώρα πάνε ξανά να μονιμοποιηθούν στη ζωή μου εδώ και δύο μέρες και έχω ανησυχήσει πάρα πολύ μήπως μου δημιουργήσουν κάτι κακό στην καρδιά δεν ξέρω πως να την χειριστώ και κάθε φορά που νιώθω μία σκέφτομαι γιατί σε μένα και γιατί να ήρθαν τώρα
- 24-12-2023, 18:06 #2
Καλησπέρα , οι δικές μου ξαναεμφανίστηκαν πριν 10 μήνες και ακόμα δεν έχουν φύγει και είμαι και με β αναστολείς … μακάρι αυτές τις άγιες μέρες να γίνει ένα θαύμα και να εξαφανιστούν …υπομονή και κουράγιο ..
03-01-2024, 19:37 #3
Alex καλη χρονια !! Τα ιδια και σε μενα ειχα κανει Χόλντερ πριν 6 χρονια. Μετα καπως ηρεμησαν οι εκτακτες και ζουσα με αυτες. Τους τελεφτεους 5 μηνες εγιναν πιο συχνοι και τις τελεφτεες 4-5 μερες ανυποφοροι σχεδον ολη μερα. Αυριο παλι καρδιολογο...
Να μην αναφερθω και στα υπολοιπα ψυχοσωματικα...γαστρεντερο� �ογικα..
12-01-2024, 03:48 #4
Καλησπέρα και από εμένα. Έχω έκτακτες χρόνια. Φτερουγισματα το ίδιο. Από όταν πήρα χάπια να φτιάξω το στομάχι καλυτερεψε αλλά δεν φεύγει.επισης όπως καταλαβα με ενοχλουν τα ρινικα σπρέι και μόλις βάλω έχω έκτακτες άμεσα. Δες μήπως ενοχλουν και εσένα. Υπομονή. Δυστυχώς το άγχος μας ένας φαύλος κύκλος. Δεν βοηθάει. Τώρα κόλλησα και κοβιντ και άρχισαν χειρότερα.
12-01-2024, 13:04 #5
Καλησπέρα και από μένα. Εμένα τις τελευταίες δύο μέρες με εξαίρεση την χτεσινή με πιάνουν φτερουγίσματα όταν τύχει να κάτσω στις μύτες των ποδιών μου ή μετά όταν κάτσω. Δεν σταματάνε αν δεν σηκώνω ή αν δεν ξαπλώσω. Και μετά μπορώ να κάτσω πάλι νορμάλ. Συνήθως τυχαίνει μια φορά κατά την διάρκεια της ημέρας. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την πρόπτωση κάποιας βαλβίδας γιατί έχω μια ήπια ή αν είναι στρες σε συνδιασμό με γεμάτο στομάχι γιατί όταν το στομάχι είναι γεμάτο και πιέζεται στην κίνηση τα κάνει αυτά.