Μάλλον εμμονή;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Junior Member

Μάλλον εμμονή;

Γεια σας εδώ και ένα χρόνο αντιμετωπίζω καθημερινά όταν βλέπω τη κόρη μου ότι είναι άσχημη πως θα βγει αγόρι κ.τ.λ.η κόρη μου είναι παχουλή και φοράει γυαλιά κι όταν τη βλέπω έρχονται αυτές οι σκέψεις..αυτή η σκέψη μου εμφανίστηκε όταν μου είπε ο σύζυγος να χωρίσουμε και έκτοτε επιμένει..με στεναχωρεί πάρα πολύ ..

Senior Member
    τώρα εμείς τι να πούμε?
    ούτε εσένα ξέρουμε ούτε το ιστορικό σου ούτε την κόρη σου ,ούτε αν είναι στην εφηβεία και έχει κάποιο θεματάκι με τα κιλά όπως πολλές ούτε ξέρουμε την πιθανότητα να γίνει στυλάκι σε 5-10 χρόνια ...

επειδή για να έχεις κόρη λογικά δεν είσαι στην πρώτη νεότητα το αν είναι εμμονή ανήκουσα στην ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή ή έκφραση του άγχους της μητέρας και συζύγου έχει να κάνει με το αν σου εμφανίζεται για πρώτη φορά εμμονή ή έχουν ξαναπαρουσιαστεί στο παρελθόν

πάντως ο θυμόσοφος νεοέλληνας λέει¨:
    πως δεν έχει δει
    Κομμουνιστή χωρίς λεφτά

Χοντρούλα γυναίκα χωρίς γκόμενο

Και γύφτο με γυαλιά μυωπίας

Senior Member
    Κανενας αντρας δεν χωριζει την γυναικα του επειδη ειναι ασχημη εμφανισιακα, στην καλυτερη περιπτωση ειναι δικαιολογια για να μην δινει εξηγησεις. Ο αντρας παντρευεται για να εχει σεξ χωρις να χρεαζεται να σπαταλαει τον χρονο του σε καινουργιες κατακτησεις. Η εμαφανιση της συζυγου μετραει μονο στο τι δειχνουμε στην κοινωνια, αντε και καμια ζηλιαρα γκομενα που θα ζηλεψει την συζυγο. Στο σπιτι του ο αντρας θελει σεξ, ειρηνη και ενα πιατο φαϊ, δεν θελει ομορφιες. Αν μαθεις στην κορη σου τι θελουν οι αντρες δεν θα εχεις αγχος ποτέ. Φαντασου οτι εχεις ενα αμαξι που δεν χαλαει ποτέ και καιει λιγη βενζινη, θα το πεταγες;

Senior Member
    πάντως χρειάζονται και περαιτέρω στοιχεία αν θέλεις σοβαρές απαντήσεις
    όπως το αν περνάει καλά στη ζωή της και πως
    αν είναι ευχαριστημένη με τον εαυτό της αν τα έχει βρει δηλαδή με τον εαυτό της
    πως στέκεται και κινείται στις εν γένει διαπροσωπικές και κοινωνικές σχέσεις για παραδειγμα φιλικές συγγενικές η επαγγελματικές και λοιπά
    όπως και το ποια είναι τα όνειρά της και η επιθυμίες της

καλησπερα δεσποινης και καλως ηρθες. οντος εισαι καινουρια και δεν ξερουνμε αρκετε πληροφοριες ομως πρωτα απο ολα μην βαζεις πρωσοπικο ιμειλ δημοσια σαν ονομα αν θες γραψε μηνημα στην υποστηρηξη να το αλαξουν. δευτερον τα ματια σου και η κορη σου, παρτν μια φορσ απο κοντα με το καλο και συζητα με πολυ γλυκο τροπο μαζι της αν εινια καλα και πως αισθανεται αν νιωθει τιποτα καλα θαναι να την συμβουλεψεις να βλεπει και καπιοιν ψυχολογο που και που χωρις να εχει κατι απαρατητα απλα σαν υποστορηξη για να μην αποκτησει κανενα ψυχολογικο θεμα. γτ οταν στοις οικοηγενειες υπαρχουν θεματα παντα βγαινουν στα παιδια. το ιδο κανω και εγω παω απλα συμβουλευτικσ

Junior Member
    Σας ευχαριστώ για την απάντηση έχω διαγνωστεί με κατάθλιψη αλλά από μικρή έχω ιδεοληψίες ποτέ δεν είχα τέτοιες σκέψεις πριν ακολουθώ αντικαταθλιπτική αγωγή αλλά η σκέψη όταν βλέπω τη κόρη μου μου εμφανίζεται αυτόματα και μου χαλάει όλη την διαθεση

Junior Member
    Ευχαριστώ για την απαντήσει παίρνω αντικαταθλιπτικά αλλά η σκεψη εμφανίζεται αυτόματα όταν βλέπω το παιδί μου και με συνοδεύει όλη μερα

Junior Member
    Καλησπέρα! Καλώς ήρθες στο γκρουπ. Είσαι καινούρια και ίσως δεν ξέρουμε αρκετά για σένα ακόμα. Πρώτα απ' όλα, αποφεύγουμε να δημοσιεύουμε προσωπικά email ως ονόματα. Αν θες, επικοινώνησε με την υποστήριξη για να το διορθώσουν. Δεύτερον, προσέχετε τα μάτια σου και την κόρη σου. Youtube vancedΣυνομιλήστε μαζί της με γλυκό τρόπο, ελέγχοντας πώς αισθάνεται και αν χρειάζεται κάποια ψυχολογική υποστήριξη. Αυτό είναι σημαντικό για την ευζωία της.

Junior Member
    Ευχαριστώ η κόρη μου είναι 14 χρόνων αλλά εγώ όταν την βλέπω λέω από μέσα μου είναι άσχημη πως θα βγει αγόρι κ.α μου χέρι κολλήσει αυτή η σκέψη και δεν φευγει

Senior Member
    Έλα εγώ έχω συναδελφισσες αυτές είναι οι πιο ωραίες γιατί είναι οι πιο ωραίες λόγω χαρακτήρα αν είναι καλά υγιείς μη σε νοιάζει θα την θέλουν όλοι αν δεν είναι υπάρχουν μερικά κόλπα πρέπει να τα βρεις ένα από αυτά είναι το Ε9 καθαριότητα λίγο μαγείρεμα λίγο γυμναστική να ομορφύνει το πρόσωπο φυσικά πράγματα εγώ έπαιζα μπάλα έχει κόλπα ψάξε τα εγώ ξέρω για μένα γτ τα έκαναν όλοι αλλά να μην κάνει πλαστική αν μπορεί εγώ γεννήθηκα το 80 τότε ήταν όλοι χάλια η καρντασιαν η Αμερικάνα έκανε τον κόσμο πλαστικό εγώ είμαι κατά σαν θείος έχω έναν ανιψιό

Senior Member
    Θα κάνει λίγο δουλίτσα κάνα 2 με 3 χρόνια να μάθει τον κόσμο λίγο γυμναστικουλα να πατήσει στα πόδια της λίγο να ζοριστεί αλλιώς δε βγαίνει λίγο φυσικά προϊόντα λίγο κανένα συμπλήρωμα με γυμναστική εγώ ξέρω ένα κάρο φυσικά κόλπα είμαι αγροτησ και παίζω με αυτά επειδή είμαι κ στο χωριό κ στην πόλη ή ομορφιά είναι ο χαρακτήρας και μια κάπως φυσιολογική εμφάνιση το Ε9 είναι για τον πεθερο πρέπει να κάνει κ κανένα ταξίδι να φάει μερικά λεφτά όλα αυτά στα 20 με 30 μετά παντρειά μπορώ να στα πω όλα αλλά βαριέμαι να γράφω

Senior Member
    Κυκλοφορούν κ κάποιες θεραπείες εγώ έγραψα μερικές άμα έχεις κονε θα ΤΙΣ βρεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Γεια σας εδώ και ένα χρόνο αντιμετωπίζω καθημερινά όταν βλέπω τη κόρη μου ότι είναι άσχημη πως θα βγει αγόρι κ.τ.λ.η κόρη μου είναι παχουλή και φοράει γυαλιά κι όταν τη βλέπω έρχονται αυτές οι σκέψεις..αυτή η σκέψη μου εμφανίστηκε όταν μου είπε ο σύζυγος να χωρίσουμε και έκτοτε επιμένει..με στεναχωρεί πάρα πολύ ..
    μαλλον εχεις ιδεοληψια

Junior Member
    Ευχαριστώ για την απάντηση σας

Junior Member
    Ευχαριστώ πολύ το πρόβλημα είναι ότι έχω κολλήσει στη σκέψη αυτη

Page 1 of 2 12 LastLast