Η δικη μου ιστορια - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 104
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KwsGian View Post
    Ναι εχεις δικιο Γιωργο,απλα το τρεξιμο με βοηθουσε παρα πολυ.Μια περιοδο που ετρεχα συστηματικα,ανεβασα αντοχη κτλ ημουν παρα πολυ καλα.Ουτε καρδιες φοβομουν,ουτε ζαλαδες ουτε τιποτα
    Ενιωθα πολυ δυνατος
    Το ότι έπεσες ψυχολογικά τώρα δεν σημαίνει ότι δεν είσαι δυνατός.. Απλα μην σε ρίξει το γεγονός ότι τώρα δεν μπορείς να τρέξεις λογω μέσης, γι αυτό σου ανάφερα κι άλλα χόμπι.

Senior Member
    Με εριξε λιγο το θεμα της μεσης αλλα οκ,θα το ξεπερασω…Πιο πολυ με ριχνει οτι δεν βλεπω ουσιαστικη διαφορα με την αγωγη.Εκλεισα 4 εβδομαδες,αλλα δεν βλεπω κατι τοσο εντονο…Και φυσικα με αγχωνει αυτο

Senior Member
    Με εριξε λιγο το θεμα της μεσης αλλα οκ,θα το ξεπερασω…Πιο πολυ με ριχνει οτι δεν βλεπω ουσιαστικη διαφορα με την αγωγη.Εκλεισα 4 εβδομαδες,αλλα δεν βλεπω κατι τοσο εντονο…Και φυσικα με αγχωνει αυτο
    Θέλει πολύ χρόνο για να ξεπεράσεις αυτό που περνάς. Πρέπει λίγο να το πάρεις απόφαση και να κάνεις υπομονή αλλιώς αυτό θα σε ρίχνει συνέχεια.

Senior Member
    Εχεις δικιο Γιωργο,απλα ξερεις πως και αυτο μεσα στο μυαλο ειναι και ειναι δυσκολο να το διαχειριστω…Εχω εναποθεσει ολες μου τις ελπιδες στην αγωγη για να αρχισω να νιωθω καλυτερα και να παρω σιγα σιγα τα πανω μου.Εκανα υπομονη οπως ειδες στην αρχη,αλλα μολις εκλεισα την 4η εβδομαδα,ηλπιζα θα θα δω διαφορα.Ξαναλεω,δεν ειναι τοσο χαλια οπως πριν ενα μηνα,ειναι καλυτεσα τα πραγματα,αλλα οχι αμαν και κατι

Senior Member
    Εχεις δικιο Γιωργο,απλα ξερεις πως και αυτο μεσα στο μυαλο ειναι και ειναι δυσκολο να το διαχειριστω…Εχω εναποθεσει ολες μου τις ελπιδες στην αγωγη για να αρχισω να νιωθω καλυτερα και να παρω σιγα σιγα τα πανω μου.Εκανα υπομονη οπως ειδες στην αρχη,αλλα μολις εκλεισα την 4η εβδομαδα,ηλπιζα θα θα δω διαφορα.Ξαναλεω,δεν ειναι τοσο χαλια οπως πριν ενα μηνα,ειναι καλυτεσα τα πραγματα,αλλα οχι αμαν και κατι
    Σε καταλαβαίνω. Πήγαινα ψυχοθεραπεία και περνούσε ο χρόνος και δεν έβλεπα βελτίωση, αυτο με έριχνε.. Υπήρχαν μέρες που ημουν χειρότερα από ότι μου πριν αρχίσω. Όλο αυτό επειδή πίστευα πως θα γίνω γρήγορα καλά κι απογοητευομουν. Τουλάχιστον έχεις δει έστω λίγη διαφορά, εμένα αυτό θα μου έδινε δύναμη. Πώς είσαι σήμερα; Τι έχει το πρόγραμμα σήμερα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σε καταλαβαίνω. Πήγαινα ψυχοθεραπεία και περνούσε ο χρόνος και δεν έβλεπα βελτίωση, αυτο με έριχνε.. Υπήρχαν μέρες που ημουν χειρότερα από ότι μου πριν αρχίσω. Όλο αυτό επειδή πίστευα πως θα γίνω γρήγορα καλά κι απογοητευομουν. Τουλάχιστον έχεις δει έστω λίγη διαφορά, εμένα αυτό θα μου έδινε δύναμη. Πώς είσαι σήμερα; Τι έχει το πρόγραμμα σήμερα;
    Απο προχθες δεν ειμαι πολυ καλα,εχω αρκετο αγχος.Σημερα σηκωθηκα για να παω για δουλεια και ηδη εχω αγχος και νιωθω σφιγμενος μην τυχον παθω κατι.Αισθηματα δηλαδη που ειχα και πριν την αγωγη
    Πιστευω ολα ξεκινανε επειδη δεν εχω δει διαφορα

Senior Member
    Απο προχθες δεν ειμαι πολυ καλα,εχω αρκετο αγχος.Σημερα σηκωθηκα για να παω για δουλεια και ηδη εχω αγχος και νιωθω σφιγμενος μην τυχον παθω κατι.Αισθηματα δηλαδη που ειχα και πριν την αγωγη
    Πιστευω ολα ξεκινανε επειδη δεν εχω δει διαφορα
    Ναι είναι κύκλος αυτά. Αγχώνομαι που δεν έκαναν τόση δουλειά όσο ήθελα, τα χάπια που παίρνω για το αγχος. Έτσι θα είσαι κάποιες μέρες, αλλά μετά πάλι θα γίνεσαι καλά. Καλύτερα από πριν. Τουλάχιστον έχεις καταλάβει πως λειτουργεί όλο αυτό και είναι πολύ σημαντικό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ναι είναι κύκλος αυτά. Αγχώνομαι που δεν έκαναν τόση δουλειά όσο ήθελα, τα χάπια που παίρνω για το αγχος. Έτσι θα είσαι κάποιες μέρες, αλλά μετά πάλι θα γίνεσαι καλά. Καλύτερα από πριν. Τουλάχιστον έχεις καταλάβει πως λειτουργεί όλο αυτό και είναι πολύ σημαντικό.
    Γιωργο πραγματικα μου δινουν πολυ δυναμη και κουραγιο ολα τα μνμ σου,με βοηθας παρα πολυ.Μακαρι να πανε καλα τα πραγματα να δω αισθητη διαφορα και να φυγουν ολα αυτα τα συναισθηματα και οι φοβιες

Senior Member
    Γιωργο πραγματικα μου δινουν πολυ δυναμη και κουραγιο ολα τα μνμ σου,με βοηθας παρα πολυ.Μακαρι να πανε καλα τα πραγματα να δω αισθητη διαφορα και να φυγουν ολα αυτα τα συναισθηματα και οι φοβιες
    Ειναι δυνατό χαρτί το ότι αντιλαμβάνεσαι γιατί νιώθεις έτσι κάθε φορά. Άλλοι χρειάζονται χρόνια ψυχοθεραπείας για να το αποκτήσουν (κι μπορεί να μην τα καταφέρουν και ποτέ). Πιστεύω σε σένα. Θα τα πας μια χαρά. Υπομονή.
    Last edited by george1520; 20-01-2024 at 11:55.

Senior Member
    Γιωργο πριν ξεκινησω την αγωγη ειχα εντονη αρρωστοφοβια και αγχος(και καταθλιψη προσθεσε ο γιατρος φυσικα)
    Η αρρωστοφοβια μου σε ενα ικανοποιητικο βαθμο νομιζω περιοριστηκε.Πχ πονουσε το κεφαλι,πηγαινε το μυαλο στο χειροτερο ιατρικο σεναριο ασθενειας…ενιωθα αυτη τη ζαλη,παλι τα ιδια
    Αυτη τη στιγμη ξερω οτι η ζαλη αυτη ειναι απο το αγχος μου και κατα πολυ μεγαλο ποσοστο το εχω εμπεδωσει μεσα στο μυαλο μου,οτι το αγχος μου ειναι αυτο που προκαλει ολα αυτα…Νομιζω ειναι ενα βημα αυτο προς το καλυτερο…Απλα παραμενει αυτο το αγχος μην παθω κατι εξω,οταν εμφανιζεται η θολουρα αυτη…Το οποιο αγχος αυτες τις μερες αναπαραγεται καθαρα απο την προσμονη μου να γινω και να νιωσω καλυτερα

Senior Member
    Εκλεισα 5 εβδομαδες θεραπειας αλλα δεν εχω δει αισθητη διαφορα.Ισως ειμαι λιγο πιο ανετος οταν δεν ειμαι σε καταστασεις που μου αγχωνουν.Εκει εμφανιζεται ξανα αυτο το αισθημα ζαλης-μεθης μεχρι να αποσπαστει το μυαλο μου σε κατι αλλο και να φυγει,αλλα τιποτα αλλο προς το καλυτερο
    Εγω αγχωθει απιστευτα οτι δεν θα με πιασει η αγωγη…Σημερα εζησα αναλογη κατασταση με μια κριση πανικου που με ειχε στειλει στα επειγοντα τοτε και την οποια σημερα αντιμετωπισα τελικα και καταφερα να ηρεμησω σιγα σιγα και πσο περνανε οι ωρες καλυτερευω και ηρεμω παραπανω…
    Αυριο εδω ραντεβου με τον γιατρο ξανα,ο οποιος σε προσφατη επικοινωνια μου ειπε να κανω υπομονη και να εμπιστευτουμε την αγωγη και ολα θα πανε καλα

Senior Member
    Εκλεισα 5 εβδομαδες θεραπειας αλλα δεν εχω δει αισθητη διαφορα.Ισως ειμαι λιγο πιο ανετος οταν δεν ειμαι σε καταστασεις που μου αγχωνουν.Εκει εμφανιζεται ξανα αυτο το αισθημα ζαλης-μεθης μεχρι να αποσπαστει το μυαλο μου σε κατι αλλο και να φυγει,αλλα τιποτα αλλο προς το καλυτερο
    Εγω αγχωθει απιστευτα οτι δεν θα με πιασει η αγωγη…Σημερα εζησα αναλογη κατασταση με μια κριση πανικου που με ειχε στειλει στα επειγοντα τοτε και την οποια σημερα αντιμετωπισα τελικα και καταφερα να ηρεμησω σιγα σιγα και πσο περνανε οι ωρες καλυτερευω και ηρεμω παραπανω…
    Αυριο εδω ραντεβου με τον γιατρο ξανα,ο οποιος σε προσφατη επικοινωνια μου ειπε να κανω υπομονη και να εμπιστευτουμε την αγωγη και ολα θα πανε καλα
    Άρα είσαι λίγο πιο άνετος όταν δεν είσαι σε καταστάσεις που δεν σε αγχώνουν, έζησες ξανά μια κατάσταση που σε είχε στείλει στα επείγοντα τότε και κατάφερες να το ελέγξεις μόνος σου τώρα αλλά δεν είδες διαφορά. Τι άλλο περίμενες να δεις με αγωγή ενός μήνα; Εγώ θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη. Το χειρότερο σε μια κατάσταση είναι να είσαι στάσιμος και εσύ δεν είσαι. Πώς είσαι σήμερα;

Senior Member
    Καλησπερα Γιωργο
    Ναι ετσι οπως το εξηγεις δεν ειμαι στασιμος.Ειναι απλα καποια βηματα προς τα πισω αλλα θα ξαναπαμε και προς τα εμπρος σιγα σιγα,ελπιζω σιγα σιγα και καποια στιγμη να πηγαινω μονο τα εμπρος
    Σου εστειλα και ενα προσωπικο μνμ

Senior Member
    Καλησπερα Γιωργο
    Ναι ετσι οπως το εξηγεις δεν ειμαι στασιμος.Ειναι απλα καποια βηματα προς τα πισω αλλα θα ξαναπαμε και προς τα εμπρος σιγα σιγα,ελπιζω σιγα σιγα και καποια στιγμη να πηγαινω μονο τα εμπρος
    Σου εστειλα και ενα προσωπικο μνμ
    Θα αργήσει λίγο να πηγαίνεις μόνο εμπρός. Σου απάντησα στο μήνυμα.

Senior Member
    Αυτο που τρομαζει πιο πολυ ειναι να μην παθω ξανα κριση πανικου οταν θα βρεθω ξανα σε αναλογη κατασταση…Οταν ξερω δηλαδη οτι θα βρεθω σε αναλογηνκατασταση,αρχιζω και αγχωνομαι μην παθω κριση πανικου
    Ευτο δεν ξερω πως να το αποφυγω…

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast