περίεργα συμπτώματα - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 124
    Καλημέρα Γιωργαρα. Χάθηκα. Είχα κάτι δουλειές.
    Με τα δικά μου είμαι μια up δύο down. Το έχω ρίξει στο φαγητό αυτές τις μέρες. Είναι κάτι που με ευχαριστεί. Δυστυχώς κακό φαγητό. Γλυκά σουβλάκια, πίτσες κτλ. Τουλάχιστον να ευχαριστιεμαι κάτι. Προσπαθώ μετά να πηγαίνω γυμναστήριο για να τα καίω.
    Με το θείο μου δυστυχώς έχει το κακό στο πάγκρεας. Αλλά πρέπει να είναι αρχικού βαθμού. Θα του πουν τι θεραπείες θα ακολουθήσει.
    Με ψυχολόγο δεν έκανα κάτι. Φοβάμαι θα πέσω σε κάποιον που δεν θα βοηθήσει και θα χάσω χρόνο και λεφτά.
    Εσύ καλά?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΓΕΩΡΓΙΟΣ 77 View Post
    Καλημέρα Γιωργαρα. Χάθηκα. Είχα κάτι δουλειές.
    Με τα δικά μου είμαι μια up δύο down. Το έχω ρίξει στο φαγητό αυτές τις μέρες. Είναι κάτι που με ευχαριστεί. Δυστυχώς κακό φαγητό. Γλυκά σουβλάκια, πίτσες κτλ. Τουλάχιστον να ευχαριστιεμαι κάτι. Προσπαθώ μετά να πηγαίνω γυμναστήριο για να τα καίω.
    Με το θείο μου δυστυχώς έχει το κακό στο πάγκρεας. Αλλά πρέπει να είναι αρχικού βαθμού. Θα του πουν τι θεραπείες θα ακολουθήσει.
    Με ψυχολόγο δεν έκανα κάτι. Φοβάμαι θα πέσω σε κάποιον που δεν θα βοηθήσει και θα χάσω χρόνο και λεφτά.
    Εσύ καλά?
    Γειά σου φίλε.
    Πάντως αν όλοι είχαν αυτή την σκέψη, ότι μπορει να πέσουν σε κάποιον που να μην τους βοηθήσει τότε κανείς δεν θα πήγαινε στο ψυχολόγο. Στη φάση που είσαι αξίζει να ρισκάρεις να πας.. Πώς αλλιώς θα ξεκολλήσεις; Εκτός κι αν υπάρχει κι άλλος λόγος που δεν θες να πας. Εύχομαι με τον θείο σου να πάνε όλα καλά.

Γιώργο μου τι κάνεις?.χαθήκαμε..είσαι καλά?
    Εγώ πέρασα μια.περιοδο 2,5 μηνών που ήμουν σε.μια.σταθερη κατάσταση . Τώρα μου συνέβη πάλι κάτι και ξανακυλισα.
    Υπήρξαν δύο φορές που ενώ βρισκόμουν στοεταξυ ύπνου και ξύπνιου ξαπλωμένος στο κρεβάτι , με κλειστά μάτια στη δεξιά πλευρά είδα κάτι τρίχες και ένα κουβάρι . Με κλειστά μάτια. Τα άνοιξα και έφυγαν. Με τρόμαξε παρά πολύ. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. Ο οφθαλμίατρος που με κοίταξε δεν βρήκε κάτι. Ο ψυχίατρος μου είπε ότι ειναι λειτουργικά άνευ σημασίας. Εγώ φοβάμαι μήπως ειναι νευρολογικό και με έχει γίνει εδώ και μια βδομάδα παρά πολύ. Δεν ξέρω αν είναι υπναγωγικη παραίσθηση η παραίσθηση κλειστών ματιων. Δεν βρίσκω άκρη.
    Έχεις καμιά ιδέα

Ελπίζω να Σάι καλα.

Ευχαριστω

Senior Member
    Καλημέρα φίλε μου. Καλά είμαι.
    Δεν νομίζω να είναι κάτι, αφού μίλησες και με τους γιατρούς σου. Εγώ τις προάλλες είδα αστεράκια λίγο πριν με πάρει για τα καλά ο υπνος. Δεν ασχολήθηκα. Σκέφτηκα ότι πιθανόν να είμαι νεράιδα στον ύπνο μου.
    Μήπως έγινε κάτι αυτές τις μέρες που να σε επηρέασε και γιαυτό άρχισες πάλι να "ψάχνεσαι"? Κάτι που να σε έριξε ψυχολογικά?

Γεια σου Γιώργο. Ευχαριστώ για την απάντηση. Γενικά είμαι στη τσίτα. Δεν μου έχει περάσει αυτό. Είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα το άγχος υποβόσκει. Δεν κοιμάμαι και καλά. Τώρα τελευταία φοβάμαι να κοιμηθω και να κλείσω τα μάτια μηπως δω τα ίδια. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει. Χτυπάει παντού το άγχος ε?

Senior Member
    Καλησπέρα.. Ναι, μπορεί να χτυπήσει παντού.
    Γενικά όμως είσαι καλά;
    Αν ξανασυμβεί...ααααααν..... Τι πειράζει;

Στο μυαλό με πειράζει και με ενοχλεί με την αρρωστιφιβια. Για αυτό.
    Γενικά δεν είμαι καλά πάλι. Με έχουν πιάσει τα κλασσικά. Σφίξιμο στο στομάχι βάρος στο στήθος γρήγορη αναπνοή κτλ. Με φοβίζει πολυ

Ξέχασα. Χθες βράδυ ξύπνιος και όρθιος έκλεισα τα μάτια και μου ήρθαν και στα δυο μάτια κάτι φώτα που πάλλονταν. Και αυτό με ξεσκισε

Senior Member
    Έγινε κάτι αυτές τις μέρες που να σε έριξε?

Κάτι συγκεκριμένο όχι . Αυτάε τα μάτια που λέω παραπάνω. Αλλά γενικά 7 χρόνια τώρα είναι σπάνιες οι περίοδοι που δεν είμαι στη τσίτα. Δεν περνάω καλά ρε Τζορτζ. Νιώθω μεγάλη μοναξιά. Νιώθω οι δικοί μου άνθρωποι δεν με καταλαβαίνουν και δεν με στηρίζουν. Νομίζουν τα ψυχικα-ψυχολογικα είναι απλά . Ότι επειδή αυτοί έχουν δύναμη πρέπει να έχω και εγώ. Και δεν ασχολούνται. Είμαι μόνος μου σε όλο αυτό. Λίγο με τη δουλειά και το γυμναστήριο ξεφεύγω άντε και λίγο κάποια παιχνίδια του Ολυμπιακού μπάσκετ και μπάλα αλλά μέχρι εκεί. Καμία άλλη ευχαρίστηση. Κανένα άλλο ενδιαφέρον.
    Απόγνωση μεγάλη Γιώργο και αδιεξοδο

Senior Member
    Ε αυτά είναι αρκετά να πέφτει η ψυχολογία ρε φίλε, πώς να ηρεμήσεις?
    Μήπως να βάλεις κανένα χόμπι στο πρόγραμμα? Να γνωρίσεις κι άλλο κόσμο, που να ταιριάξεις? Να μπορείς να μιλάς πιο άνετα.
    Δεν ξέρω αν παίζεις παιχνίδια στον υπολογιστή, θα μπορούσαμε να παίζουμε μαζί.

Α ρε Γιωργαρα βοηθάς.και εσύ χωρίς να σε ξέρω και να με ξέρεις.

Παίζω call of duty se PS4. Αλλά τα campaign. Oxi multiplayer. Τώρα τελείωσα το καινούριο. Μου αρέσουν τα fps. Αλλά δεν είναι πολλά. Call of duty Kai battlefield παίζω. Τα υπόλοιπα είναι μάπα.
    Έπαιζα και fifa αλλά τα τελευταία δύο χρόνια το σταμάτησα. Νομίζω δεν βγαίνει ΦΙΦΑ πια. Κάπως αλλιώς λέγεται.

Τι χομπι να βρω?.το γυμναστήριο έχω κυρίως. 3 ώρες τη μέρα. Φαντάσου πόσο τσίτα είμαι που κάνω Τζιμ 3 ώρες γυρίζω κουρασμένος σπίτι παίρνω και φάρμακα για ύπνο και πάλι δεν κοιμάμαι.

Και να γνωρίσω άλλο κόσμο πρέπει να μπορώ να τους μιλησω για το θέμα μου και να με καταλαβαίνουν.

Εσύ τι παίζεις στο PC?

Senior Member
    Ε πρώτα θα γνωρίσεις κόσμο και μετά θα αρχίσετε να συζητάτε τα θέματα σας.. Θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς. Θα βγαίνεις περισσότερο, ή να μένεις και μέσα αν το θες, αλλά θα έχεις έναν άνθρωπο να πεις μια κουβέντα.

Είχα ps3 μετά αποφάσισα να πάρω lap top gaming.

Παιζω call of duty, uncharted, Gta, assassin's creed, tomb raider, life is strange. Online - με αλλους παίζω- το Left 4 dead (Με ζόμπι).

Παίζεις αρκετά. Περνάει η ώρα.

Πώς να γνωρίσω κόσμο βρε Γιώργο. Γριάς σας ήρθα να γνωριστούμε. Εδώ στο Τζιμ και πάλι με το ζόρι μου βγαίνει. Το θεωρώ βουνο

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΓΕΩΡΓΙΟΣ 77 View Post
    Παίζεις αρκετά. Περνάει η ώρα.

Πώς να γνωρίσω κόσμο βρε Γιώργο. Γριάς σας ήρθα να γνωριστούμε. Εδώ στο Τζιμ και πάλι με το ζόρι μου βγαίνει. Το θεωρώ βουνο
    Δεν τα παίζω όλα μια μέρα. Απλα σου λεω παιχνίδια που έχω, αν σε ενδιαφερθεί κάποιο.
    Ένα χόμπι ρε. Βρες. Που θα έχει κόσμο.. Τι σου αρέσει? Ζωγραφική? Χορός της κοιλιάς? Κάτι..

Ευκολακι είναι. Αν το αφήσεις να κυλήσει μόνο του χωρίς άγχος θα έρθει.

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast