Μπορούμε να έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στον συντροφο μας ??
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
    Senior Member

Μπορούμε να έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στον συντροφο μας ??

Ο σύντροφος μου βγήκε να μιλησει εξω από το σπίτι με μια φίλη σου που έχω γνωρίσει μόνο μια φορά αλλά γνωρίζω πως μια στο 2μηνο..μήνα πάνε για καφέ, δεν έχει επιδιώξει ποτέ να μασ φέρει πιο κοντά, δεν την συμπαθώ κι ολας , υποβοσκει κάτι μεταξύ τους και γενικότερα δεν θα την έκανα παρέα ποτέ, Δεν μου ταιριάζει είναι ψυχρή, κατι σαν σνομπ.Τελος πάντων.

Όταν επέστρεψε τον ρώτησα γιατί δεν μίλησε μπροστά μου και είπε

-επειδή ήθελα να πω πράγματα που δεν ήθελα να ακούσεις, και πράγματα που δεν ήθελα να ξέρεις

Η σχέση που έχω με τους φίλους μου είναι δική μου σχέση.

Δυστυχώς στις αρχές της σχέσης μας ,μου είχε δώσει δικαιώματα μια και ήταν άπιστος παρ όλο που δεν το παραδέχτηκε ποτέ (υπήρχαν μηνύματα που κανονιζε ερωτικές συναντήσεις) (δεν συνεβρεθηκε τελικά αλλά κανονιζε πολλές φορές)

Τότε δεν ηταν και πολύ σοβαρή ακόμη η σχέση μας οποτε τον αντημετωπισα μα έδωσα τοπο στην οργή.

Πιστεύω πως δεν υπάρχει κάτι ύποπτο σε όλη την φάση με την κοπέλα αλλά δεν μου άρεσε το πως το εξέφρασε, εννοείται πως όταν δεν είμαστε μπροστά στους φίλους μας ολοι μας λίγο πολύ λέμε αλλά από ότι όταν είναι μπροστά ο σύντροφος μας το καταλαβαινω ,ειναι λογικο

.. αλλά ειμαι σε κατάσταση που πλέον πιστεύω πως.δεν μπορουμε να πιστεύουμε κανέναν τύφλα, οπότε το έκανα πάντα ερχόταν η στιγμή που ήταν ένοχοι τελικά οι αλλοι...

Από την άλλην το να του πω "απόδειξέ μου πως μπορώ να σε εμπιστευτω και πως δεν τρέχει κάτι " μου φαίνεται και λογικό μα και τραβηγμένο,

Νομίζω πως είναι, take it or leave it κατάσταση.. η το αποδεχομαι όπως είναι και δεν λέω τίποτα η πρέπει να δεχτώ το ότι αν δεν επιθυμεί να δημιουργήσει συνθήκες ασφαλείας και εμπιστοσύνης με το να έχει διαφάνεια στις επικοινωνίες με τις άλλες γυναίκες..πρέπει να φύγω οριστικά.

Από την μία δεν έχω δικαίωμα να ξέρω τι λένε είναι προσωπική σχεση από την άλλην έχω δικαίωμα γιατί αν δεν είναι ψεμμα, κάτι κακό η μη αληθινό η κάτι που διαστρευλωνει την πραγματικοτητα η κάτι πονηρο τότε γιατί αυτή η έντονη αμυντική στάση.

Suspich....

Είπε-είναι όπως η σχέση με τον θεραπευτή δεν έρχομαι να δω τι λες.. δεν διαφωνώ σε αυτό.. αλλά...υπάρχει ένα αλλά..

Διχάζομαι στην οριοθέτηση και το σωστό και ηθικό της υπόθεσης.
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Banned
    Είσαι σίγουρη ότι ( είχες ) , έχεις συντροφο ?

Senior Member
    Γεια σπυ Adzik.
    Δεν σου κρύβω ότι με εκνεύρισε πολύ ο τρόπος που σου μίλησε μετά το τηλεφώνημα, φανηκε να σε απαξίωσε. Οταν ξεμοναχιάστηκε να μιλήσει με άλλη γυναίκα, με την οποία κιόλας αποφεύγει να βρεθείτε οι τρεις σας, τί περίμενε; Ότι θα το αγνοήσεις και θα εισαι κουκ; Όταν αναφέρεις ιδίως ότι στην αρχή της σχέσης σας έκανε κουτσουκελες, με κάνει να πιστευω πως συνεχίζει να ειναι επιρρεπής σε αυτές. Δεν ξέρω βρε φίλη αλλά μου δίνεις την εντύπωση ότι δεν περνάς καλά σε αυτή τη σχέση. Γενικά πως περνάτε; Είστε χρόνια μαζί; Σου δημιουργεί συναισθηματική ασφάλεια ή σε έχει σε απόσταση;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Adzik View Post

Eαν δεν σεβεσαι τον εαυτο σου για ποιο λογο να το κανουν οι αλλοι; Εδω ρωτας το κοινο τι να κανεις στην σχεση σου και αυτος πρεπει να σου εχει εμπιστοσυνη που εσυ δεν εχεις στον εαυτο σου;

Senior Member
    Δεν ρωτάω βρε AXL το κοινο τι να κάνω, εξετάζω απόψεις...επειδή είναι ευαίσθητο θέμα, η κονωνια έχει αλλάξει πια και όλοι δικαιούμαστε χώρο κ χρόνο, και σεβασμό σε αυτό προσπαθώ να είμαι δίκαιη, δεν έχω καλές σχεσιακός δεξιότητες μαθαίνω σε όλη μου την ζωή οπότε μη έχοντας στενούς φίλους εξετάζω το τι είναι κ τι όχι υγιές.

Μου έχω εμπιστοσύνη απλως είμαι ενήλικας Και προσπαθώ ώριμα να το δω

Κάπου κάπου όλοι μπερδευομαστε και δεν ξερουμε τι ακριβώς είναι το σωστό.

Senior Member
    Δεν ρωτάω βρε AXL το κοινο τι να κάνω, εξετάζω απόψεις...επειδή είναι ευαίσθητο θέμα, η κονωνια έχει αλλάξει πια και όλοι δικαιούμαστε χώρο κ χρόνο, και σεβασμό σε αυτό προσπαθώ να είμαι δίκαιη, δεν έχω καλές σχεσιακός δεξιότητες μαθαίνω σε όλη μου την ζωή οπότε μη έχοντας στενούς φίλους εξετάζω το τι είναι κ τι όχι υγιές.

Μου έχω εμπιστοσύνη απλως είμαι ενήλικας Και προσπαθώ ώριμα να το δω

Κάπου κάπου όλοι μπερδευομαστε και δεν ξερουμε τι ακριβώς είναι το σωστό.
    Το σωστο ειναι αυτο που γουσταρεις, αν σε αναβει ενας αντρας που σου φερεται ετσι ειναι δικο σου θεμα, αλλα πρεπει να αναλαβεις τις ευθηνες σου. Αυτος σε θεωρει κατωτερη του, εσυ το αποδεχεσαι, δεν λεω πως εχεις αδικο αν αυτο ειναι που σε κανει να νοιωθεις γυναικα.
    Σε προειδοποιω ομως πως αν προσπαθησεις να αλλαξεις την δυναμικες στην σχεση αργοτερα μπορει να εχεις μεγαλο προβλημα.

Senior Member
    Ο σύντροφος μου βγήκε να μιλησει εξω από το σπίτι με μια φίλη σου που έχω γνωρίσει μόνο μια φορά αλλά γνωρίζω πως μια στο 2μηνο..μήνα πάνε για καφέ, δεν έχει επιδιώξει ποτέ να μασ φέρει πιο κοντά, δεν την συμπαθώ κι ολας , υποβοσκει κάτι μεταξύ τους και γενικότερα δεν θα την έκανα παρέα ποτέ, Δεν μου ταιριάζει είναι ψυχρή, κατι σαν σνομπ.Τελος πάντων.

Όταν επέστρεψε τον ρώτησα γιατί δεν μίλησε μπροστά μου και είπε

-επειδή ήθελα να πω πράγματα που δεν ήθελα να ακούσεις, και πράγματα που δεν ήθελα να ξέρεις

Η σχέση που έχω με τους φίλους μου είναι δική μου σχέση.

Δυστυχώς στις αρχές της σχέσης μας ,μου είχε δώσει δικαιώματα μια και ήταν άπιστος παρ όλο που δεν το παραδέχτηκε ποτέ (υπήρχαν μηνύματα που κανονιζε ερωτικές συναντήσεις) (δεν συνεβρεθηκε τελικά αλλά κανονιζε πολλές φορές)

Τότε δεν ηταν και πολύ σοβαρή ακόμη η σχέση μας οποτε τον αντημετωπισα μα έδωσα τοπο στην οργή.

Πιστεύω πως δεν υπάρχει κάτι ύποπτο σε όλη την φάση με την κοπέλα αλλά δεν μου άρεσε το πως το εξέφρασε, εννοείται πως όταν δεν είμαστε μπροστά στους φίλους μας ολοι μας λίγο πολύ λέμε αλλά από ότι όταν είναι μπροστά ο σύντροφος μας το καταλαβαινω ,ειναι λογικο

.. αλλά ειμαι σε κατάσταση που πλέον πιστεύω πως.δεν μπορουμε να πιστεύουμε κανέναν τύφλα, οπότε το έκανα πάντα ερχόταν η στιγμή που ήταν ένοχοι τελικά οι αλλοι...

Από την άλλην το να του πω "απόδειξέ μου πως μπορώ να σε εμπιστευτω και πως δεν τρέχει κάτι " μου φαίνεται και λογικό μα και τραβηγμένο,

Νομίζω πως είναι, take it or leave it κατάσταση.. η το αποδεχομαι όπως είναι και δεν λέω τίποτα η πρέπει να δεχτώ το ότι αν δεν επιθυμεί να δημιουργήσει συνθήκες ασφαλείας και εμπιστοσύνης με το να έχει διαφάνεια στις επικοινωνίες με τις άλλες γυναίκες.. πρέπει να φύγω οριστικά.

Από την μία δεν έχω δικαίωμα να ξέρω τι λένε είναι προσωπική σχεση από την άλλην έχω δικαίωμα γιατί αν δεν είναι ψεμμα, κάτι κακό η μη αληθινό η κάτι που διαστρευλωνει την πραγματικοτητα η κάτι πονηρο τότε γιατί αυτή η έντονη αμυντική στάση.

Suspich....

Είπε-είναι όπως η σχέση με τον θεραπευτή δεν έρχομαι να δω τι λες.. δεν διαφωνώ σε αυτό.. αλλά...υπάρχει ένα αλλά..

αντζικ μου, τα πραγματα ειναι πολυ απλα.
    οι αποφασεις ειναι που ειναι δυσκολες...
    αλλα το ξερεις ηδη νομιζω, απλα δεν σου ειναι ευκολο να κανεις κατι οριστικο (και αμετακλητο).

κατ αρχας, το take it or leave it στο ειπε ο ιδιος οταν σου λεει οτι λεει πραγματα που δεν θελει να ακουσεις και να ξερεις. αν το δεχτεις αυτο (που δεν μπορεις να κανεις κι αλλιως), η συζητηση τελειωνει εκει και απλα το τρως ή φευγεις...

δηλαδη, σου λεει ο τυπος, οτι στην "φιλη" εμπιστευεται πραγματα που δεν τα εμπιστευεται σε σενα. τι λεει αυτο για την συναισθηματικη σας εγγυτητα;;; δηλαδη ειτε της λεει δικα του θεματα που δεν στα εμπιστευεται, ειτε της μιλαει για σενα και την σχεση σας πισω απ την πλατη σου, ειτε μιλανε για τους δυο τους. ποια εκδοχη ειναι η καλυτερη;

εκτος αυτου, το "ο,τι θελω λεω κι εσυ απλα πιστευε και μη ερευνα", το λες οταν εισαι αμεμπτος..
    εφοσον σου εχει δωσει δικαιωματα, και οχι μονο στα εδωσε, αλλα δεν παραδεχτηκε ποτε και το τι εγινε, ενω εσυ εισαι σιγουρη, ειναι σαφως take it or leave it κατασταση.

δεν εχεις δικαιωμα να ξερεις τι λενε, εχεις δικαιωμα να ξερεις αν μπορεις να του εχεις εμπιστοσυνη ομως. κι αυτο, ειναι το μονο που δεν ισχυει τελικα, αλλα και το μονο σημαντικο.
    διοτι, αν θελει να σου πει ψεματα και να σου πει τι λενε, αν λενε κατι πονηρο, δεν θα στο πει. θα σου πει ψεματα. οποτε, κατα μια εννοια δεν κανει καν τον κοπο να σε καθησυχασει, ακομα κι αν ειναι ψεμα....

εγω, την συγκεκριμενη σταση δεν την θεωρω ειλικρινεια, αλλα αδιαφορια....
    διοτι αν ηταν ειλικρινης, θα παραδεχοταν και την απιστια που σου ειχε κανει.
    εφοσον αποδεδειγμενα εχει πει ψεματα και τωρα δεν λεει καν ψεματα αλλα σου λεει "κι αν σ αρεσει", σημαινει κατα την γνωμη μου οτι δεν τον ενδιαφερει καν τι θα σκεφτεις και τι θα κανεις, Η τον ενδιαφερει τι θα κανεις, αλλα ειναι πολυ σιγουρος οτι δεν θα κανεις τιποτε..

αυτο με τον θεραπευτη, σαφως και δεν ισχυει, γιατι ο θεραπευτης, δεν χρειαζεται να σε ρωταει καν. του λες μονος σου ο,τι σου συμβαινει... εκεινος σε εχει κλεισει εξω απο αυτο που σκεφτεται και αυτο που του συμβαινει...
    Last edited by Remedy; 19-12-2023 at 08:09.

Senior Member
    Αγαπημένη μου Ρεμ, πόσο συμφωνώ

Μόλις πριν λίγο του έστειλα ένα μεγάλο μήνυμα χεχεχε του είπα ακριβώς αυτά που λες πριν δω το μήνυμά σου, πως αυτή η αβεβαιότητα δεν μου κάνει κ πως δεν μπορώ να τον εμπιστεύομαι τύφλα εφόσον δεν υπήρξαν επιχειρήματα, και ο τρόπος που αντιδράσανε δεν μου δίνει πολλά περιθώρια...
    Του είπα πως απλως φαίνεται να μην τον νοιάζει άλλο αυτή η σχέση και είναι οκ αυτό,
    πως δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να ειμαι με κάποιον που παίζει ίσως και αλλού ποτέ στην ζωή μου γιατί τα συναισθήματα μου δεν ειναι ,παιχνίδι,ούτε τα συναισθηματα του άλλου για εμένα είναι παιχνίδι και όπως ξέρει μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα.

Πως εγώ προσφέρω και αναζητάω κάποιον που δεν θα πιέζεται από το κοντά και την διαυγή ειλικρινή ουσιαστική σχέση αλλά αυτό θα αναζητάει και ο ίδιος. Την συντροφικοτητα όπως κι εγώ.

Οπότε στο τωρα αυτές όλες οι συμπεριφορές δεν είναι για εμένα,δεν τις επιλέγω θεν τις επιθυμώ και δεν τις αποδεχομαι.

Φίλοι ,(είναι ο καλύτερος μου φίλος και είμαι η καλύτερη του φίλη και αυτό τι ξέρουμε και οι δύο.μας,κ δεν αλλάζει σε ανθρώπινο επίπεδο..

Του το έστειλα και τσουπ γκαντεμιά

Μου πέταξε το μεσεντζερ πως έχει γενέθλια σήμερα.

Ουπς..γκαντεμιά

That's life ...τι να κάνουμε κακό timing .

Μου έφυγε ένα βάρος από τους ώμους μου, αρκετά έχω να κουβάλησω δεν ψάχνω για αλλά βάρη.ολα.καλα :)
    Σε ευχαριστώ πολύ Ρεμ ,Relia κ όλους <3
    Last edited by Adzik; 19-12-2023 at 09:38.

Senior Member
    τα γενεθλια ειναι ενα καλο οροσημο για αλλαγες που ειναι καλο να γινουν....

Senior Member
    επισης, αυτο με το "φιλοι", ξανασκεψου το αν θες...
    ειναι μεγαλο εμποδιο στο να προχωρησεις παρακατω, αν (εστω για ενα μεγαλο διαστημα) δεν κοψεις τελειως απο τον πρωην συντροφο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    επισης, αυτο με το "φιλοι", ξανασκεψου το αν θες...
    ειναι μεγαλο εμποδιο στο να προχωρησεις παρακατω, αν (εστω για ενα μεγαλο διαστημα) δεν κοψεις τελειως απο τον πρωην συντροφο.
    Σίγουρα θα το σκεφτώ, παρ ολα αυτά είναι δυσκολο γιατί μένουμε σε νησί με πολυ λίγους γνωστούς και εγώ ακομη δεν εχω καταφέρει να κάνω φιλίες πέρα απο γνωριμίες.. είμαι ανοιχτή και το προσπαθώ παρ όλα αυτα..

Είμαστε πολύ ενήλικες πια και δεν ειναι εύκολο ,όλοι είναι κλειστοί κ στην ζωή τους μοιάζουν καλυμμένοι, άσε που δεν ταιριάζω εδω με κανέναν σχεδόν, όλοι η νέο πλούτουτοι σνομπ που μιλανε μονο γιαμχρηματα ,δουλειες κ λουσα είναι η άτομα που σκέφτονται 50 χρόνια πίσω δυστυχώς ?οτι πει ο αντρας..στην κουζινα σου κλπ) η ειναι πιτσιρικια 25 χρονων..Ναι κι όμως το 2023...αυτά..

Βγήκα πριν 3 χρόνια από ένα γαμο 10 ετών δυστυχώς ήταν με ένα πολύ χειρίστηκο και ελεγκτικό άτομο, όλοι οι γνωστοί μας ήταν οι δικοί του που είναι κοντά του επειδή κάτι θέλουν από εκείνον.. η απλως συνεργάζονται μαζί του.. κούφιες σχέσεις, τόσα χρόνια νόμιζα πως εγώ έχω πρόβλημα που βάζω συναισθήματα στις σχεσεις.

Οπότε είναι ένα ξεκίνημα και πάλι

Και πέρα απο αυτά τα προβλήματα που δεν μας επιτρέπουν στο τωρα να ειμαστε ζευγάρι, οκ το δοκιμάσαμε 2μιση χρόνια ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι..με τα πίσω μπρος μας παρ όλα αυτά να συμβαίνουν..όπως σε ολα τα ζευγαρια

Και γνωριστήκαμε καλά, δεθήκαμε, όλο ήθελε να είναι μόνος του μα όλο εδώ ήταν καθημερινά.. οποτε γίναμε πολύ καλοί φίλοι με πολύ ανοιχτές συζητήσεις,που ούτε.με.τον σύζυγο.μου.στα.10.χρονια.δεν καταφεραμε να κάνουμε (τις απεφευγε ο πρωην ) ..

πολύ χρόνο μαζί, πολυ σεβασμό στην προσωπικότητα και την διαφορετικοτητα του καθένα μας..δοκιμαζαμε πραγματα ,ταξιδεψαμε μαζι,γελούσαμε ,πολύ ήταν πολύ ζεστό όλο αυτο .. απλως δοκιμάσαμε να συζησουμε χωρίς να έχουμε συζητήσει για το νοικοκυριό.. τις προσδοκίες μας κλπ ανοιχτά.. (δεν ήθελα να πιέσω δεν ήρθε ποτέ εκεινος ) κ δεν λειτούργησε μια και εγώ έχω υψηλά στάνταρτς είμαι πολύ "Σουηδη" .. ηταν

ολα καλα μεχρι που άρχισε να απομακρύνετε συναισθηματικά ξαφνικά κ εγώ δεν το προσπέρασα ,και τριγκαριστικαμε και οι δύο μας..εγώ με τον φόβο εγκατάλειψης και αδιαφορίας που έχω και εκεινος με το φόβο να χάσει την αυτονομία του και να μπει σε ένα σύνολο με βεβαιότητα και υποχρεώσεις πέρα απο ελευθερίες...

Εγώ πλέον θέτω υγιή ορια και περιμένω τα υγιη ορια του αλλου..

Και γύρισε ο καθένας σπίτι του.
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΤΙ ΑΥΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝ ΦΕΡΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΕς ΗΘΟς ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑΙ .ΑΝ ΔΕ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΣΑΟ ΤΣΑΟ ΛΕΜΕ ΚΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    καλημερα αντα.
    τι απεγινε με τον δικο σου; απαντησε στο μηνυμα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλημερα αντα.
    τι απεγινε με τον δικο σου; απαντησε στο μηνυμα;
    ΩΩΩΩ ΡΕΜ θυμάσαι το όνομα μου θα τρελαθώ χαχαχα πανε τόσα χρόνια μπραβο μνήμη <3

Καλημέρα σου ,

Απάντησε αμέ ,δεν έχω αμάξι εδώ κ μια εβδομάδα οπότε πήρε να με ρωτήσει αν τους πήρα τηλ στο συνεργείο κλπ

Ύστερα μου έστειλε φωνητικό μήνυμα πως μίλησε κ με έναν φίλο του κ πως συμφωνεί κ ο φίλος του ..

Του είπα πως ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του

Το μόνο που σχολίασε ειναι πως τώρα πια δεν δει νόημα να τα ξανασυζητάμε,...τυπου τωρα που ειπα ολα αυτα τοσο αποφασιστηκα εγώ ...

πέρασε απο εδώ να μου φέρει νερά κ ήταν σαν την μαύρη κατάρα λες κ είχε να κοιμηθεί 2 μέρες (μπορεί κ να είχε, παίζει στον υπολογιστή για να αποπροσανατολισεται(αποφε� �γει) απ όλα κ όλες τις σκέψεις)

Αγκαλιάστηκαμε φυσικά, δεν υπάρχει θυμός η κακία μεταξύ μας, παρά είμαστε δεμένοι.

Το βράδυ τον πήραμε τηλ γιατί κάπως λυπήθηκαμε που ήταν μόνος του στα γενέθλια του κ τον βρήκα να κοιμάται στις 18.00 ..

Τον καλέσαμε για κανένα επιτραπέζιο κ κάποιο γλυκάκι..Να μην είναι μόνος του κ να μην τον αφήσουμε μόνο του .. είπαμε να μιλήσουμε αργότερα

Ύστερα απο 230 λεπτα ,πηρε ,ειπε πως πήγε αργά κ πρότεινε να το κάνουμε σήμερα, να παίξουμε όλα τα επιτραπέζια που έχουμε στο σπίτι κ χαρτιά κ να ψήσουμε μαλακ#%%%= στον φούρνο σνακ κ παχυντικα χαχαχα

Πάντα περνάμε καλά μαζί κ μόλις πριν 2 εβδομάδες(ουτε) επιστρέψαμε από διακοπές μαζί στο εξωτερικό..οποτε μας βγαίνει φυσικά να κάνουμε παρέα, περνάμε καλά,

Μένουμε στο ότι εδώ δήλωσα πως σύντροφο με τέτοιες συμπεριφορές δεν θέλω και πως εκεινος πιέζεται από την Βεβαιότητα κ εγώ πονάω από την αβεβαιότητα που μου χαριζει ,να ένα μέρος του μηνύματος που του εστειλα :

Ο μονος τρόπος να ζήσω με την αβεβαιότητα που μου δείχνεις απλόχερα
    ειναι να σου ζητάω χώρο πχ 4 μέρες χωρίς επαφή για να μην πονάω και εσύ να μην πιέζεσαι , μια τέτοια σχέση είναι σχέση?

Είναι σχέση αλλά σίγουρα δεν είναι συντροφικοτητα.

Η επαφή, η ανοιχτή επικοινωνία, το θέλω να είμαι κοντά σου και θέλω να είσαι κοντά μου ψυχικά..θέλω να είμαι εκεί για εσένα κι εσύ να είσαι εκεί για μένα.
    Είναι συντροφικοτητα

Εμένα αυτό με κάνει ευτυχισμένη στο τελος της ημέρας.
    Εσένα από ότι λες όχι, σε πιέζει το θεωρεις λες περιττό και υπερβολικό

Οκ το καταλαβαίνω κ το σεβομαι ,το τι νιώθεις το τι θέλεις και το τι σκέφτεσαι είναι σημαντικά για εμένα, σε ακούω σε βλέπω.

Ομως Μας κάνουν αλλά πράγματα ευτυχισμένους

Η μηπως οχι???

Τότε γιατί επιστρέφεις ξανά κ ξανά να προσπαθήσουμε πάλι.. αυτό ίσως είναι κάτι που χρειάζεσαι να δεις μέσα σου..

Ξέρεις γιατί επιστρέφεις?γιατί νιωθεις αγαπη ζεστασιά κ ασφάλεια επειδή είμαι ΒΕβαιη πως σε αγαπάω και δεν θα σε εγκαταλείψω όταν θα το χρειαστείς,,δεν ήθελα ποτέ να είναι φιλτράρισμενο.. αλλά ειλικρινές αληθινό, δεν σε αγαπάω επιφανειακά γι αυτό,δεν φοβάμαι να σε δεχτώ όπως είσαι ακριβώς και να σου δείξω ποια είμαι, προσπαθώ να σε κάνω να νιωθεις την σιγουριά μου για εσένα γιατί αυτό είναι υγιής σχέση.

Αλλα Κ επειδή είμαι εξυπνο αστείο κ ωραιο γκόμενάκι χαχαχα φυσικά.

Κ εγώ έτσι θέλω να νιώθω ετσι ξέρεις χαχαχα

Μα δεν νιώθω. Κ πονάει.κ δεν έχω χρόνο για πόνο.. :)

Επισεις θα μπορούσαμε να ζουμε έτσι αλλά με ξέρω κ μετά απο 2 μήνες θα μου έλειπε το πιο κοντά.

..

Αυτά θα πω κ στην συνεδρία στις 22 που έχουμε.

Θέλει να ειμαστε μαζί το ξέρω , ίσως είναι και η αγάπη της ζωής μου

Αλλά δεν είναι έτοιμος, οπότε δεν μου κάνει, θέλει να παλέψει τους φόβους του αλλά κάνει πισωγύρισματα όταν όλα είναι πολύ κοντά κ ζεστά μεταξύ μας .. το καταλαβαίνω η θεραπεία θέλει χροοοοοονοοοοοοοοο αλλά δεν επιλέγω να ζω με αυτό πια γιατί θα περάσουν 100 χρόνια κ πάλι έτσι θα είναι.

Ασ δουλέψουμε τα θέματα μας ξεχωριστα κ ισως κάποια στιγμή νιώθει πιο βέβαιος να υποστηρίξει τις αποφάσεις του και όχι να ακολουθήσει τους φόβους του..

Η ίσως εγώ το βλέπω πολύ σοβαρά κ θα έπρεπε να τα δω όλα χαλαρά κ όπως έρθουν..αλλά πάνω που πάω να το δω έτσι τσουυυπ ξεφυτρώνει κάτι που δημιουργεί σποσταση κ χάνω το κουράγιο μου κ ξενερώνω κ τα παραταω(για λίγο)

Όλα Κάλα ,θα βάψω τα μαλλιά μου ροζ σήμερα τα δικά του μπλε που ήθελε, θα κάνουμε χαβαλέ είναι μέρες χαράς τα Χριστούγεννα κ η πρωτοχρονιά κ δεν θα τις αφήσω να περάσουν γκρίζες <3 ❤️

Senior Member
    Η μπορει να μην είμαι έτοιμη εγώ, μπορεί να μην μπορέσω ποτε να δω τα πράγματα σουπερ χαλαρά...γιατί όποτε το έχω κάνει η με έχουν ελέγξει και κακοποίησει,εκμεταλευτει με ότι τρόπο υπάρχει...

Η μου έχουν πει ψέμματα.... και ήταν όλα ψεμμα τελικά.. μια δική μου φαντασίωση..

Ίσως είναι ο τρόπος μου να έχω την εντύπωση και την ελπίδα...πως όταν υπάρχει Βεβαιότητα..ειναι και αληθινό.. κ έτσι να μπορώ να εμπιστευτώ και να χαλαρώσω

Page 1 of 2 12 LastLast