Results 16 to 30 of 52
Thread: Βοήθεια
-
16-01-2024, 16:49 #16
πωσ νιιωθεις το αγχος σου? δλδ τι σκεψεις κανεις?
- 16-01-2024, 17:41 #17
Οταν ειμαι σε περιβαλλον που δεν αισθανομαι ασφαλης,ερχεται μια χαζη θολουρα,σαν ζαλη απο ποτο…Αυτο δεν μου αρεσει καθολου και που και που αγχωνομαι μετα μην με πιασει καποια κριση πανικου.Η αληθεια ειναι,οτι εχουν περιοριστει λιγο και αυτα με την αγωγη,αλλα οπως ειπα ξανα,νομιζω πτι χρειαζομαι ακομη πιο πολυ να νιωσω ακομη πιο καλα
16-01-2024, 19:07 #18
Έγινε η αρχή, αυτό ειναι το σημαντικό και απο εδώ και περά αργά η γρήγορα θα δεις και αλλη βελτίωση. Πάλεψε το, μείνε σταθερός στην αγωγή και θα γίνει η δουλειά φιλαράκι. Και να θυμάσαι πως όντως η καρδιά δε χαλάει τόσο εύκολα αμα σε πιάνει πάλι το άγχος και εγω νομίζω οτι χάλαει κάθε μέρα αλλά εχω πολλαπλά καρδιογραφήματα, τεστ κοπόσεως, χολτερ και υπερήχους απο 4 καρδιολόγους που λένε το αντίθετο. xD
"Endure Hardship Without Complaint. Life is Tough. Complaining won't change that."
16-01-2024, 19:59 #19
Νασαι καλα φιλε μου για το θαρρος που μου δινεις και εσυ.Καθε μερα λεω μακαρι να ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη,να μπορεσω να ξαναζησω τη ζωη μου οπως ηταν καποτε.Δεν θυμαμαι καν ποτε ηταν τελευταια φορα να θυμαμαι τον εαυτο μου χωρις αγχος για τα παντα…Μακαρι να δω και αλλη βελτιωση
18-01-2024, 00:37 #20
Κράτα μας ενήμερους για την πρόοδο σου αδερφάκο. Σε ποιο φάρμακο σε έβαλε ο γιατρός;
"Endure Hardship Without Complaint. Life is Tough. Complaining won't change that."
18-01-2024, 01:40 #21
Ναι φυσικα θα ενημερωνω.Σημερα εκλεισα 4 εβδομαδες,ειμαι λιγο πιο χαλαρος γενικα απο θεμα αρρωστοφοβια αλλα ακομη εχω ενα αγχος.
Μου εχει δωσει zoloft,μου ειπε βεβαια θελει χρονο να δρασει το χαπι οποτε ακομη ελπιζω
Μακαρι να δω διαφορα γρηγορα γιατι οσο περναει ο καιρος και δεν βλεπω αισθητη διαφορα αγχωνομαι
19-01-2024, 01:26 #22
Υπομονή αδερφάκο, θα σε βοηθήσει και άλλο η αγωγή. 3-4 εβδομάδες είναι το μίνιμουμ για να αρχίσει η δράση να φαίνεται λένε. Το άγχος ούτως ή άλλως δε φεύγει σε μια μέρα, Υπομονή, πρέπει να το δουλέψεις και μέσα σου λίγο.
Με το χάπι τις πρώτες μέρες πως ήσουν; σε πείραξε καθόλου;
19-01-2024, 08:00 #23
Το ξερω οτι αργει αλλα ημουν αισιοδοξος οτι θα με πιασει πιο γρηγορα.Οτι θα νιωσω γρηγορα καλα και οπως καταλαβαινεις η καθυστερηση αυτη με αγχωνει.Θελω τοσο πολυ να νιωσω καλυτερα…
Στην αρχη για καμια εβδομαδα ειχα σαν αναγουλα και διαρροια αλλα οχι καθε μερα,1-2 μερες αρα μπορει να ηταν και τυχαιο η αλλη η αιτια
Εσυ πως εισαι φιλε μου;;;Εισαι καλυτερα;;;
19-01-2024, 14:04 #24
spaceCowboy κι εγώ μετά από covid που πέρασα πρόσφατα έχω πολλούς παλμούς παραπάνω στην ανάπαυση από πριν και ανεβαίνουν για πλάκα όταν κινηθώ ακόμα και όταν κάνω μπάνιο φτάνουν στο θεό.πηγα για ακτινογραφία, εξέτασε αίματος για τα καρδιακά ένζυμα δλδ για μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα κλπ όλα καλά τα έκανα 2 φορές μέσα σε 15 μέρες εννοείται έχω βάρος στο κέντρο του στήθους σαν μπουνιά φαντάσου υπάρχει όλη την ημέρα αλλά υπάρχουν στιγμές έξαρσης που νομίζω ότι παθαίνω έμφραγμα.ο καρδιολογος μου είπε είναι από τον covid μυοσκελετικό.αλλα κι εμένα με φοβίζει πολύ.μιλησα με και με τον παθολόγο μου και μου είπε ότι αν τα συμπτώματα δεν υποχωρήσουν σε κάνα δυο μήνες να πάω σε κλινική long covid να εξεταστώ μήπως είναι long covid.τωρα το μόνο που κάνω είναι υπομονή όσο μπορώ.Αυτη την στιγμή είμαι σε κατάσταση χαλάρωσης κι έχω 104 παλμούς.δε ξέρω τι να πω
19-01-2024, 14:54 #25
19-01-2024, 16:12 #26
Δε ξέρω πραγματικά τι έχει συμβεί.Πριν επικοινώνησα με τον καρδιολόγο μου γιατί σε έφτασα 113 παλμούς χωρίς να κάνω κάτι μου είπε να μετρήσω πίεση πήγα απέναντι στο φαρμακείο γιατί το δικό μου το πέταξα η πίεση ήταν 15 με 9,3 και 115 παλμούς.Του το έστειλα με μήνυμα και θα μου στείλει συνταγή για ένα χαπακι μου είπε να με δει το απόγευμα αλλά δυστυχώς δεν έχω που να αφήσω σήμερα το μωρό οπότε θα με δει Δευτέρα πρωί.Ελπιζω να μη πάθω τίποτα μέχρι Δευτέρα ☺️ Αγωγή έπαιρνα κάποια στιγμή αλλά δε μου κάθησε καθόλου με πάρα πάρα πολλές παρενέργειες οι οποίες ούτε με ζαναξ δεν υποχωρούσαν οπότε από προτροπή ψυχιάτρου και ψυχολόγου την σταμάτησα κάνω ψυχοθεραπεία κάθε βδομάδα και στα πολύ δύσκολα παίρνω μισό Ζάναξ για να ανταπεξέλθω.
19-01-2024, 17:16 #27
Με μια μετρηση στα 15-9 σου εδωσε χαπι;;;Υπερβολη μου φαινεται ολο αυτο…Κανονικα κανεις μετρησεις μια εβδομαδα για να παρεις χαπι.Εκτος αν δου δωσει κατι για να πεσουν οι παλμοι σου και να ηρεμησεις για να πεσει και η πιεση…
Τι αγωγη επαιρνες αν επιτρεπεται μαι δεν σου εκατσε;;Ποσο καιρο πηρες;;;
19-01-2024, 17:35 #28
Ναι ίσως δε το διατύπωσα σωστά χαπακι για να μειωθούν οι παλμοί μου γιατί σήμερα είναι περίεργο λίγο που δεν πέφτουν με τίποτα.Το ζολοφτ έπαιρνα.Καταφερα με πάρα πολύ κόπο να κλείσω δύο εβδομάδες δεν μου έκατσε καθόλου,όταν μίλησα με τον ψυχίατρο μου είπε ότι λίγο πολύ όλα είναι το ίδιο,απλά η δραστική ουσία αλλάζει.Αλλα επειδή εγώ ήμουν πάρα πολύ χάλια λόγω παρενεργειών και εννοείται επιπλέον στρεσαρισμενη αποφασίσαμε να μείνω με το Ζάναξ όταν έχω ανάγκη και φουλ ψυχοθεραπεία.εχω δει διαφορά με την ψυχοθεραπεία δεν είμαι όπως ήμουν αλλά δε με λες και εντελώς καλά.αυτο δυστυχώς θέλει χρόνο.Ενας φίλος μου που έπαιρνε ζολοφτ πριν από μένα δεν είχε καμία παρενέργεια δεν τον ενόχλησε καθόλου.Ειναι ανάλογα στον οργανισμό και δυστυχώς είμαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που το έπαθα τόσο έντονα.
19-01-2024, 17:44 #29
Και εγω ζολοφτ εχω ξεκινησει και κοντευω μηνα αλλα δεν εχω δει καμια αισθητη διαφορα,γιαυτο σε ρωτησα…Ειχα καποιες παρενεργεις στις πρωτες μερες αλλα τωρα δεν εχω κατι,εκτος απο βαρυ κεφαλι που παλι μπορει να ειναι απο το αγχος μου η απο το αγχολυτικο και οχι παρενεργεια.
Οταν λες ησουν τοσο χαλια,τι παρενεργειες ειχες;;Εγω πιο πολυ αγχωνομαι που δεν βλεπω βελτιωση
19-01-2024, 19:10 #30
Θα δεις βελτίωση αυτό είναι το μόνο σίγουρο αλλά θέλει χρόνο.Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι,είχα στο 10πλασιο κρίσεις, ταχυκαρδίες και ένιωθα ότι παγωνα εσωτερικά από την κορυφή έως τα νύχια ένα περίεργο πράγμα,τα χέρια μου και οι πατούσες μου ήταν λες και είχα βγει μόλις από το μπάνιο μούσκεμα .Μην αγχώνεσαι θα δεις διαφορά ξεκίνα και ψυχοθεραπεία παράλληλα θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα!