Results 1 to 15 of 52
Thread: Βοήθεια
-
31-12-2023, 04:42 #1
Βοήθεια
Καλησπέρα η καλημέρα βασικά .
Νιώθω πολύ άρρωστος. Από εχθές ο λαιμός μου με κόβει απίστευτα και Νιώθω κρύο και αδυναμία.
Τις τελευταίες ημέρες εχω πείσει τον εαυτό μου πως παθαίνω κάτι καρδιακό.
Πέμπτη πρωί ήμουν στα επείγοντα, καρδιογραφημα κ τρόπονινη οκ. Απόγευμα στον καρδιολογο για τριπλεξ καρδιάς, εξαιρετικό και αυτό.
Έλα που εμένα όμως οι παλμοί μου είναι ανεβασμένος τουλάχιστον +20 μέσο όρο αυτές τις ημέρες. Καο για τα πιο απλά πράγματα ανεβάζω παλμούς.
Πάλι νιώθω ότι κάτι θα πάθει η καρδιά μου τώρα και παει ο ύπνος.
Αλλάξα το χάπι του θυρεοειδή πριν 5 μέρες. Από 6 χάπια Τ4 των 62 MG + 100mg την Κυριακή πήγαμε στο flat 75αρι. Η διαφορά εν τέλει είναι 50mg. Με 3.3 tsh σε μέτρηση πριν 20 μέρες δε νομίζω να φταίει αυτό για τέτοια αύξηση παλμών ε;
Είμαι προγραμματισμένος για ψυχιατρο μέσα του μηνα. Αλλά και α τρέχω πάλι στα επείγοντα δε θέλω ξανά καο ξανά μέχρι τότε. Τι σκατα κάνουμε"Endure Hardship Without Complaint. Life is Tough. Complaining won't change that."
- 31-12-2023, 10:23 #2
Δεν εισαι ο μονος που νιωθει ετσι…Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να πηγαινουμε στα επειγοντα,να κανουμε εξετασεις,μετα στον καρδιολογο να σου λεει οτι ολα ειναι καλα και παλι εκει να νομιζουμε οτι κατι θα παθουμε.Και οταν περασει η καρδια,κατι αλλο θα εμφανιστει για να μας αγχωσει οτι κατι παθαινουμε
Αντε τωρα βαλε στο μυαλο σου οτι δεν θα παθεις τιποτα…
Εγω μετα απο πολλα χρονια που ταλαιπωρηθησα το μυαλο μου με οτι ασθενεια μπορεις να φανταστεις,πηγα σε ψυχιατρο και ειμαι στη 10η μερα θεραπειας αλλα δυστυχως δεν εχω δει καμια βελτιωση,μη σου πω και λιγο χειροτερα ειμαι…Βεβαια ο γιατρος ειπε θελει μερες να δω διαφορα
31-12-2023, 13:12 #3
Θα σου πω εγω αδερφε, άγχος είναι το μαμηδι, άγχος. Καταστρεφουμε τους εαυτούς μας για χάρη των άλλων κ για χάρη του πανικού. Καλά έκανες και ξεκίνησες, παίρνω και εγώ σειρά. Βέβαια ήρθα στα επείγοντα κ τελικά έχω κ κοβιντ που το κάνει ολο χειρότερο. Αλλά κ όρο κοβιντ τα ίδια άγχη είχα οπότε μικρή σημασία έχει. Σφίξε δόντια κ συνεχα αδερφε. Σιγά σιγά θα αντρεψουμε και εμείς
31-12-2023, 13:21 #4
Πριν 20 μερες πηγα στα επειγοντα με αναλογα συμπτωματα για καρδια
Καρδιογραφημα,ακτινογραφι� � και αιματολογικα,ουρα ολα καλα αλλα παλι το μυαλο κολλημενο μηπως εχω κατι και δεν το βρισκουν
Αστα να πανε
31-12-2023, 13:26 #5
Ξέρω πως νιώθεις αδερφε, έχω έρθει 4 φορές επείγοντα εδώ κ ένα μήνα κ είδα κ καρδιολογο έξω. Πάλεψε το, πρέπει. Άμα υπάρχει όντως οξυ πρόβλημα μια δυο τρεις κάποια στιγμή θα το βρισκαν κ αυτοί.
31-12-2023, 14:54 #6
Στα επειγοντα τι εξετασεις σου κανουν εσενα;;Τι σου λενε;;Αγχος;;;
31-12-2023, 15:15 #7
Εε ναι, άμα δε βρίσκουν τίποτα στο καρδιογραφημα, τροπονινη καλή, δείκτες φλεγμονής δεν υπάρχουν, ηλεκτρολύτες κλπ όλα καλα αυτό μου λένε, άγχος καο ξανά άγχος.
Αλλά λένε καο να δεις και ένα Καρδιολογο έξω για σίγουρα, που τον είδα και λέει τα ιδια
31-12-2023, 15:21 #8
Μια απο τα ιδια…Το καλοκαιρι στα επειγοντα,ολα καλα
Μετα πηγα και στον καρδιολογο εξω ολα καλα
Πριν 20 μερες παλι στα επειγοντα,πηρα μετα τον καρδιολογο ξανα τηλ μονο που δεν με εβρισε…Ηρεμησε μου λεει,δεν αλλαζει η καρδια μεσα σε 4 μηνες που σε ειδα
Αγχος και παλι αγχος λεει
31-12-2023, 16:58 #9
Έτσι είναι αδερφε, σου λέω σφίγγουν δόντια και προχωράμε.
31-12-2023, 21:01 #10
Και μονο που βλεπεις πως υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι που τραβανε τα ιδια ζορια με εσενα παιρνεις κουραγιο
Αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο,ολοι πολεμαμε με ενα θηριο,με το μυαλο μας
Πραγματικα δεν θυμαμαι τον εαυτο μου πως ειναι να μην εχω αγχος και να μην εχω φοβιες για το τι θα παθω
02-01-2024, 10:32 #11
SpaceCowboy πως εισαι φιλε μου;;Εισαι καλυτερα;;;;
15-01-2024, 22:16 #12
Έλα παλικάρι μου, πρώτες μέρες μετά τον κοβιντ είχα μόνο πυρετό και ήμουν μια χαρά.
Μετά από τις πρώτες τρεις μέρες το χάος. Πονος στην κοιλιά καθημερινά, +20 παλμοί μ.ο πάνω στην ανάπαυση, συχνές κενώσεις που δεν ηρεμούν τον πόνο, ενοχλήσεις στο στήθος, όλο το πακέτο.
Ξαναμανα καρδιογραφημα, υπέρηχο, τεστ κοπώσεως. Ολα κομπλέ. Τώρα κοίτω με τον ενδοκρινολογο μου το θυρεοειδή μήπως σαλτάρε. Αν είναι καθαρό κ τούτο έχω κλείσει ραντεβού στον ψυχίατρο από βδομάδα οπότε θα παίξουμε μπαλα εκεί.
Εσυ πως πάει η αγωγή;
16-01-2024, 09:22 #13
Αυριο κλεινω 4 εβδομαδες με αγωγη.Για να ειμαι ειλικρινης νιωθω λιγο πιο ηρεμος χωρις αυτο το μεγαλο αγχος να με πνιγει.Ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα νομιζω,αλλα μην φανταστεις τεραστια διαφορα…Πιστευω πως ισως απο εδω και στο εξης θα αρχισει να δινει το χαπι και ηθελε χρονο οπως ειχε πει εξαρχης ο γιαυτος.Μακαρι δηλαδη να ειναι ετσι τα πραγματα…Οπως ειπα ξανα,αν φυγουν ολα αυτα που περνουσα τοσα χρονια,θα μουντζωνω τον εαυτο μου που δεν ειχα παει νωριτερα σε γιατρο να παρω θεραπεια.Μακαρι να παω ακομη καλυτερα
16-01-2024, 13:32 #14
Μπράβο σου!!! πολύ χαίρομαι που αισθάνεσαι λίγο καλύτερα.Αυτο ήταν!Τώρα αρχίζουν τα καλύτερα ☺️Δε χρειάζεται να μουτζωνεις τον εαυτό σου ούτε να κάθεσαι να σκέφτεσαι τι θα μπορούσες να κάνεις στο παρελθόν.Μαλλον δεν ήταν η ώρα για κάποιο λόγο και αυτή η ώρα ήρθε τώρα.Επρεπε να γίνουν όλα αυτά για κάποιο σκοπό.Μην επιβαρύνεις τον εαυτό σου με ενοχές δεν υπάρχει λόγος πλέον.Απολευσε το τώρα!
16-01-2024, 16:05 #15
Μακαρι να δω μεγαλυτερη βελτιωση.Ναι ειμαι λιγο καλυτερα,αλλα σιγουρα χρειαζομαι παρισσοτερο.Ελπιζω να εχει να δωσει ακομη η αγωγη.Ειμαι σε φασση να μην με πνιγει το αγχος,οπως συνεβαινε πριν ενα μηνα που ενιωθα να πνιγοναι…Τωρα διαχειριζομαι καλυτερα την καθημερινοτητα,ΑΛΛΑ θελει και αλλο σιγουρα
Στο θεμα της αρρωστοφοβιας ειδα μεγαλη διαφορα,αλλα παραμενει το αγχος