Υπάρχει λύση άραγε?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 48

Υπάρχει λύση άραγε?

Τον τελευταίο καιρό προσπαθώ ....μμμ.... (μάλλον σκέφτομαι να προσπαθήσω), να κόψω το τσιγάρο. Μου φαίνεται όχι απλά βουνό....έβερεστ θα έλεγα.
    Αξίζει να σημειώσω, (παρακαλώ να λείπουν γιαουρτια, οπωρολαχανικά και ότι βαρύ σας έρχεται στο μυαλό να μου πετάξετε), πως έχω αλεργικό και βροχικό άσθμα και ΠΡΕΠΕΙ να το κόψω.

Όμως......μ αρέσει, είναι η εξάρτηση μου, έχω συνδέσει τη ζωή μου μαζί του. Κάθε καλό, κάθε κακό, όλα όσα θυμάμαι είχαν φόντο, γεύση, μυρωδιά καπνού...

Senior Member
    να το κόψεις.αλλιώς πάψε να δίνεις συμβουλές στους άλλους για την υγεία τους.βγάλε τη σκούφια τη καπνισμένη, θεοφανία...

Originally posted by arktos
    να το κόψεις.αλλιώς πάψε να δίνεις συμβουλές στους άλλους για την υγεία τους.βγάλε τη σκούφια τη καπνισμένη, θεοφανία...
    θα προτιμούσα λίγο συμπαράσταση γειτόνισσα....είναι πολύ δύσκολο.
    Πες μου τη δική σου εμπειρία....Κάπνιζες ποτέ; Και αν ναι, πως το έκοψες?

Senior Member
    κάπνιζα 20 χρόνια και το σιχάθηκα.απλά το έκοψα.εσένα δεν σε βλέπω έτοιμη να το κόβεις, αλλά πρέπει.μ\'αρέσει να σε πειράζω...:P

Originally posted by arktos
    κάπνιζα 20 χρόνια και το σιχάθηκα.απλά το έκοψα.εσένα δεν σε βλέπω έτοιμη να το κόβεις, αλλά πρέπει.μ\'αρέσει να σε πειράζω...:P
    το ξέρω...;)

...Δεν είμαι έτοιμη γι αυτό και ζητάω τη βοήθεια σας. Εγώ γιατι δεν μπορώ να το σιχαθώ/βαρεθώ/απορρίψω?

Senior Member
    Ομοιοπαθής Θεοφανία!με τη διαφορά ότι εγώ δε σκέφτομαι να προσπαθήσω,απλά τελευταία περνάει ξυστά η σκέψη.
    Προσωπικά νομίζω πως δεν έχω συνειδητοποιείσει ότι μου κάνει κακό γι\'αυτό και δεν το έχω σιχαθεί,απορρίψει κ.λ.π.
    Η μοναδική φορά που επηρεάστηκα εσωτερικά ώστε να το ελατώσω ήταν μια περίοδο που δούλευα σε τσιγάρα.Είχε εκπαιδευτεί το μάτι μου να καταλαβαίνω από απόσταση ποιος καπνίζει και ποιος όχι.Ε οι καπνιστές φαινόντουσαν σαν άρρωστοι μπροστά στους μη καπνιστές.Χρώμα προσώπου,πόροι,μαύροι κύκλοι...ειδικά σε μεγάλους ανθρώπους τα σημάδια πολύ έντονα και αντιαισθητικά.Ως τότε δεν είχε μπει ποτέ σε τέτοια διαδικασία το μυαλό μου.Ήταν σαν να βλέπω τη νικοτίνη να κυλάει και να \'μαραίνει\' το σώμα του ανθρώπου.Εκείνη την περίοδο χωρίς καμιά πίεση το είχα ελαττώσει αρκετά.Τώρα είμαι τόσο φουγάρο που δεν το ευχαριστιέμαι κιόλας απλά το θεωρώ αναπόσπαστο κομμάτι μου.
    Με ενδιαφέρει το θέμα γιατί καταβάθος μπορεί να θέλω να το κόψω αλλά έχω βγάλει το data απ\'το μυαλό μου ότι είναι δυνατόν για μένα.
    Σου εύχομαι να τα καταφέρεις:)

Senior Member
    Θεοφανια υπαρχει και το ηλεκτρονικο τσιγαρο, το εχεις δοκιμασει?

ΠΛηροφοριες δες εδω..

http://www.stopit.gr/tsigaro/hlektroniko-tsigaro/

Senior Member
    εγω παντως θεοφανια μου, παρολο που ξερω οτι κανω κακο στον εαυτο μου,δεν προκειται να το κοψω με τιποτα.
    ειναι η τελευταια απολαυση που μου χει μεινει.
    αυτη και οι κοκα-κολες.
    ευχομαι τουλαχιστον εσυ να τα καταφερεις.
    μην παρασυρεσαι απο μενα.

Senior Member
    αρσι μου σε φιλω γλυκα!
    σου στελνω ολη την αγαπη μου!
    σε ευχαριστω θερμα για την χθεσινη(και οχι μονο) συμπαρασταση σου.

sorry για το off-topic.

Senior Member
    Koριτσια και εγω καπνιζω, και αρχισα πιο πολυ να καπνιζω μετα τον χωρισμο μου.. σαν να με ηρεμουσε και να ξεδιαλυνε τα πραγματα...

ferro συμφωνω και εγω πως ειναι απο τις τελευταιες μας απολαυσεις :)

Κορίτσια μου ευχαριστώ για τη συμπαράσταση...
    Για να πω την αλήθεια, δεν έχω προσπαθήσει να το κόψω, παρά μόνο να το ελλατώσω. Εκεί είδα και ότι έχει γεύση, γιατί όταν καπνίζω κανονικά, παθαίνω ανόσία στη γεύση του και απλά με μπουχτίζει ο πολύς καπνός..Περισσότερο ήθελα να μάθω, αν προσπάθησε κανείς, τι επιπτώσεις/στερητικά έχει, ποια είναι τα καλά του. Πχ, ένας φίλος μου που το έκοψε για μια μέρα με βελονισμό, μου είπε πως εκείνη την ημέρα.......είχε όσφρηση!

αχ αυτο το τσιγαρο:)τι με νικορετ προσπαθησα τσιχλες,αυτοκολλητα-σκουλαρικια και καλα που μειωνουν την επιθυμια,βιβλια,μεχρι και ενα μηχανhμα που σου κανει κατι σαν βελλονισμο.τιποτα κανενα αποτελεσμα δεν ειδα.νομιζω κοβεται μονο αν το παρει κανεις σοβαρα αποφαση νατο κοψει μαχαιρι και οχι περιοριζοντας το.η αδερφh μου καπνιζε 15 χρονια ερχεται ενα πρωι για καφε και μου λεει κανε ενα καφεδακι θελω να κανω τα 3 μ τελευταια τσιγαρα με τον φραπε μ.και απο τοτε περασανε 2 χρονια.δεν την ειχα πιστεψει αλλα πραγματικα ηταν τα τα 3 τελευταια:)

oso afora τα στερητικα που ειχε ηταν 20 μερες περιπου μια νευρικοτητα και το να μη ξερει τι να κανει με τα χερια της.ολη τη μερα ηταν με ενα σακουλακι σπορια..και να φανταστεις καπνιζε 2 και πακετα τη μερα.σιγουρα ο καθε οργανισμος διαφερει νομιζω ομως οτι μπορει καποιος να το κοψει μαχαιρι otan kai μονο το παρει σοβαρα αποφαση...

και οι καλες επιπτωσεις ειναι οτι δεν ξυπναει με φλεμματα δεν βηχει δεν εχει δυσπνοια περπαταει πολυ και ανεβαινει σκαλες χωρις να λαχανιαζει.εχει καλυτερη γευση ,δεν εχει νευρα και κανει και το χρονο ενα ταξιδακι εξωτερικο με αυτα τα χρηματα που εδινε για τσιγαρα:)

ολγάκι....δεν έχω τέτοια δύναμη....μπορεί να το κάνω για να αποδείξω στον εαυτό μου πως μπορώ και έχω τη δύναμη, και μόλις τα καταφέρω, θα τα καπνίζω δέκα δεκα! Δεν ξέρω αν είδατε σε άλλα τόπικ που έγραψα για ένα τσιγάρο, (ηλεκτρονικό), που έχει βγει στην Αμερική και έχει γεύσεις κανονικών τσιγάρων. Επειδή θα πάω τον Οκτώμβριο, έχω μια ελπίδα πως μπορεί να με βοηθήσει, γιατί αυτά που κυκλοφορούν, (μαριαπ), είναι με ατμό και μόνο που το σκέφτομαι το αποκλείω.
    Φανταστείτε πως στα περισσότερα ταξίδια που έχω κάνει στο εξωτερικό με έχουν πιάσει στο αεροπλάνο να καπνίζω..:(
    Από τώρα έχω πάθει φρίκη για το τι θα κάνω στο ταξίδι. Επειδή δεν έχουμε κλείσει ακόμη τα εισιτήρια, ψήνω τον φίλο μου και τη φίλη μου που θα έρθουν μαζί, να πάμε μέσω άλλης χώρας για να αποφύγω αυτό το δεκάωρο χωρίς τσιγάρο.
    Έχω πάει δυο φορές και εκτός από μια ανταπόκριση, έχω περάσει αυτό το μαρτύριο 3 φορές!
    Αφού σκέφτομαι πως αν τελικά πάμε απευθείας, να πάρω υπνωτικό για να κοιμάμαι και να μη καταλάβω το ταξίδι!

Page 1 of 4 123 ... LastLast