Είμαι Ακόμα Παρθένος Είναι Φυσιολογικό? - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 132 of 132
    Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Μα γιατί τόση σύγχυση? Ο καθένας πάει με τους ρυθμούς του.
    Η σχέση οικοδομείται από πολλά κομμάτια: σεξ, συντροφικότητα, σύμπνοια, εκτίμηση, πόθος. Η ερωτική επιθυμία σε κάποιους ανθρώπους γιγαντώνεται με τη γνωριμία (αναλόγως και ποιος είναι το αντικείμενο του πόθου), ενώ άλλοι ξενερώνουν εύκολα.
    Ο νικ θέλει να δοκιμάσει το σεξουαλικό κομμάτι της εν δυνάμει σχέσης νωρίς, η σκατά θέλει να το δοκιμάσει τελευταίο.

Απλά δεν ταιριάζετε.
    Δεν μπήκα για προξενιό με τον nick...απλά εκείνος κάνει εκστρατεία για να πείσει όλες τις γυναίκες να κάνουν αυτό που βολεύει τους άντρες.
    Και μετά άλλοι σου λένε αααα όλες οι γυναίκες έχουν γίνει τσ@υλες την σήμερον ημέρα καμιά δεν αξίζει. Ελάτε τώρα εσείς τα κάνατε έτσι επειδή έτσι σας βολεύει. Και δυστυχώς προφανώς έχετε το πάνω χέρι και κάνετε ότι θέλετε εσείς και οι γυναίκες επειδή δεν μπορούν να βρουν κανέναν να διαφέρει αναγκάζονται να προσαρμόζονται!
    Οι γυναίκες φταίνε που έχουν γίνει εντελώς ηλίθιες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by skata View Post
    Α ενώ εγώ θα πάρω γουρούνι στο σακί εεεεεεεεεεεεεεε???????
    Να ο σεβασμός σου στις γυναίκες. Οι γυναίκες να ΟΦΕΙΛΟΥΝΕ να κάνουν σεξ με όποιον βρουνε χωρίς να ξέρουν αν ταιριάζουν συναισθηματικά μαζί του και αν νοιώθουν πράγματα για αυτόν! Ή αν όντως αυτός ο άνθρωπος τiς θέλει και θέλει να ναι μαζί τους.

Δηλαδή εμείς να πάμε με ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΟΥΜΕ γιατί το σώμα μας άλλωστε ποια αξία έχει....τι αξία έχει...πηδιέσαι με όποιον να ναι χωρίς να ξέρεις τι θα γίνει παρακάτω...ΕΜΕΙΣ να παρουμε λοιπον γουρούνι στο σακί.
    Ενώ ΕΣΥ καλέ μου να δώσεις συναισθήματα κ ενδιαφέρον ανθρώπινα συναισθήματα σε κάποια που σου αρέσει και βγαίνεις μαζί της...είναι πολύ βαρύ και αβάσταχτο και δεν μπορεί η τρυφερή ψυχούλα σου να τα δώσει αυτά σε όποια και όποια. Τι θα πάρεις γουρούνι στο σακί? Τι σε περάσαμε εσένα σαν εμάς τις αναίσθητες γυναίκες που πάμε με όποιον βρούμε?
    Για το π@υλι σου όμως δεν σε πειράζει να πάρει (ή μάλλον να δώσεις) γουρούνι στο σακί ε?
    δεν ειπα αυτο...
    απλα εσυ δεν θες να καταλαβεις τι λεω..
    ο καθε ανθρωπος εχει τις αποψεις του ,δεν μπορουμε να εχουμε ολοι ιδιε; αποψεις.....δεκτον...
    ναι καλα καταλαβες η καρδουλα μου δεν ειναι για οποια οποια.......αλλα τι θα κανω?θα περιμενω να ερωτευτω?και αμα δεν ερωτευτω?τι θα κανω θα μεινω χωρις σεξ?δεν παει ετσι....
    βγαινεις με εναν ανθρωπο περνας καλα και αμα υπαρχει κατι αμοιβαιο στην συνεχεια γινεται σεση.......μην κολας σε πραγματα.....αλλοι θελουν να κανουν σεξ απο νωρις αλλοι οχι......ο καθενας εχει τα πιστευω του
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    δεν ειπα αυτο...
    απλα εσυ δεν θες να καταλαβεις τι λεω..
    ο καθε ανθρωπος εχει τις αποψεις του ,δεν μπορουμε να εχουμε ολοι ιδιε; αποψεις.....δεκτον...
    ναι καλα καταλαβες η καρδουλα μου δεν ειναι για οποια οποια.......αλλα τι θα κανω?θα περιμενω να ερωτευτω?και αμα δεν ερωτευτω?τι θα κανω θα μεινω χωρις σεξ?δεν παει ετσι....
    βγαινεις με εναν ανθρωπο περνας καλα και αμα υπαρχει κατι αμοιβαιο στην συνεχεια γινεται σεση.......μην κολας σε πραγματα.....αλλοι θελουν να κανουν σεξ απο νωρις αλλοι οχι......ο καθενας εχει τα πιστευω του
    ρε καθικι..αφου εμενα αγαπς κ εχεις ερωτευθει??γτ κοροιδευεις τον κοσμο??η κοροιδευεις εμενα πισω απο την πλατη μου?νομιζες πως δεν θα το μαθαινα???? ε??
    νομιζω πως ηρθε η ωρα να συζητησουμε σοβαρα για την σχεση μας!!!
    νομιζω πως θελω να .....ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ρε καθικι..αφου εμενα αγαπς κ εχεις ερωτευθει??γτ κοροιδευεις τον κοσμο??η κοροιδευεις εμενα πισω απο την πλατη μου?νομιζες πως δεν θα το μαθαινα???? ε??
    νομιζω πως ηρθε η ωρα να συζητησουμε σοβαρα για την σχεση μας!!!
    νομιζω πως θελω να .....ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ!
    oxi αγαπη με παρεξηγησες:p

εγω απλα προσπαθουσα να εξηγησω τις κοπελας........σε παρακαλω δεν θελω να σκεφτομαι πως θα ζησουμε χωρια
    δεν ειναι αυτο που νομιζεις:p
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    ολοι τα ιδια σκατα λετε "δεν ειναι αυτο που νομιζεις.." αι σιχτιρ! αθλιε!!
    θα δεις οταν παμε σπιτι τι εχεις να παθεις!!!
    θα πεσει παντοφλα που δεν εχεις ξαναδει στην ζωη σου!!!
    ακους εκει!!! δεν εχει ερωτευθει ακομα!!!!!!!
    πφφφφφφ

Senior Member
    φευγω ρε! σχολασα!! αιντε απο κει!!! κ μη τολμησεις να μου ξαναμιλησεις σημερα!!!!!! παω να σπασω το σπιτι.....αι σιχτιρ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ολοι τα ιδια σκατα λετε "δεν ειναι αυτο που νομιζεις.." αι σιχτιρ! αθλιε!!
    θα δεις οταν παμε σπιτι τι εχεις να παθεις!!!
    θα πεσει παντοφλα που δεν εχεις ξαναδει στην ζωη σου!!!
    ακους εκει!!! δεν εχει ερωτευθει ακομα!!!!!!!
    πφφφφφφ
    δεν ενοουσα αυτο baby ...λαθος ακουστηκε...οχι παντοφλα δεν αντεχω:p

Senior Member
    Κ ακόμα δεν έχεις έρθει σπίτι!! Κ πάλι ποιος ξέρει που γυρνάς...!! Νταξ. Οκ!! Θα σε περιμένω κ Δεν θα πάρω ζαναξ!!!

Banned
    Bρε μαμά μην αγχώνεσαι.Ο μπαμπάς μου δε σε απατάει.Κάποια δουλειά θα του έτυχε

Senior Member
    χαχααχχα

τεσπα το θεμα ειναι οτι ειχα μια διαφωνια με την σκατα.....
    λυθηκε:p

Senior Member
    Για πλάκα βρίσκουνε όλες οι γυναίκες σχέση όσες βέβαια έχουν λογικά κριτήρια ...απλα από ότι φαίνεται κάποιες δεν θα ψάχνονται τόσο και θα είναι σχετικά αδιάφορες ή θα ψάχνουν σεξ καθαρά αφού αυτό μάλλον φαίνεται να απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες σημερα

Senior Member
    Συνηθως όσες κοπέλες δεν κάνουν γρήγορα σεξ από πρώτο ραντεβού κ τλπ πολύ γνωστοί μου τις αποφεύγουν γιατί νομίζουν ότι τους παίζουν η ότι έχουν κάποιον αλλον στην άκρη και κάνουν σεξ και σε αυτούς το παίζουν δύσκολες.πάντως οι περισσότεροι μόνο τα χειρότερα συνήθως σκέφτονται για τέτοιου τύπου κοπέλες και τις κακολογουν και σε άλλους ώστε να μην την πατήσουν και αυτοι και βγουν μαζί τους

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789