Είμαι Ακόμα Παρθένος Είναι Φυσιολογικό? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 132
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    110
    Originally posted by sunset
    μα ετσι ειναι και στην τελικη ετσι οπως εχει γινει ο κοσμος εξω καχυποπτος και οι γυναικες μερκες μυστηριες να θελουν τον αλλο κατι αναμεσα σε μαρτακη και ρουβα δεν μου φαινεται περιεργο..
    Δεν νομίζω να έχεις δίκιο. Αν ο άλλος είναι δύσμορφος τότε είναι δύσκολο να αρέσει. Άλλωστε και οι άντρες δεν είναι μυστήριοι? Σε πόσους πχ αρέσουν οι παχουλές? Κάποτε είχε γίνει μια δημοσκόπηση σε άντρες με το ερώτημα αν θα ήταν προτιμότερο να πάνε με ναρκομανή ή με χοντρή. Εννιά στους δέκα άντρες απάντησαν πως προτιμούσαν την ναρκομανή!

    Και τα δύο φύλα επιδιώκουν σχέσεις με όμορφα άτομα. Στην εποχή μας είναι εύκολο να γίνει κάποιος όμορφος, αν προσέξει λίγο τον εαυτό του. Μέσα υπάρχουν άφθονα.

  2. #17
    Banned
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Fairy land
    Posts
    1,041
    καλα οι αντρες ειναι χειροτεροι μας εννοειται !και φυσικα υπαρχουν απεριποιητα ατομα οχι ασχημα ενα καθαρο ρουχο η καθαριοτητα ειναι το παν ενα χτενισμα πο μα ςπαει και ενα ωραιο αρωμα ειναι μια χαρα...και φυσικα οι αντρες θελουν τις σουηδεζες και βριζουν τις ελληνιδες οτι και καλα ειναι ασχημες και γελαγα σημερα ..αλλα ξεφυγα απο θεμα τωρα

  3. #18
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    68
    Σε πληροφορώ πως υπάρχουν άντρες που κοιτάνε ΜΟΝΟ παχουλές.Οπότε αστό.Οτι έχετε απαιτήσεις είναι γνωστό.Μια μέτρια γυναίκα έχει πολλές προτάσεις.Ένας μέτριος άντρας δέν έχει τπτ.Μη λέμε τώρα πραγματάκια που μάθαμε στα νήπεια.

  4. #19
    Banned
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Fairy land
    Posts
    1,041
    Ένας μέτριος άντρας δέν έχει τπτ


    μιλας σοβαρα?δηλ τι να εχει λιγο κοιλιτσα ας πουμε και η αλλη ουτε μια ματια ας πουμε?τι να σου πω εγω ειμαι απο ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!

  5. #20
    Banned
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Fairy land
    Posts
    1,041
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ..ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    110
    Originally posted by dimm
    Σε πληροφορώ πως υπάρχουν άντρες που κοιτάνε ΜΟΝΟ παχουλές.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕ??

    Μια μέτρια γυναίκα έχει πολλές προτάσεις.Ένας μέτριος άντρας δέν έχει τπτ.
    Kάνεις λάθος! Ένας μέτριος άντρας, αν έχει καθαρή εμφάνιση και καλούς τρόπους και συμπεριφορά, μπορεί να τον καψουρευτεί η ωραιότερη γκόμενα. Το έχω δει να συμβαίνει άπειρες φορές. Μια παχουλή γυναίκα, όσο καλό χαρακτήρα και να έχει, όσο γοητευτική προσωπικότητα και να είναι, στα μάτια ενός μέσου έλληνα είναι απλά μια \"χοντρή\".

    Οι μέτριοι άντρες που δεν έχουν πέραση συνήθως είναι αυτοί που δεν έχουν καλό χαρακτήρα. (τσιγγούνηδες, βίαιοι, μαμάκιες κτλ)

  7. #22
    Banned
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Fairy land
    Posts
    1,041
    Το έχω δει να συμβαίνει άπειρες φορές. Μια παχουλή γυναίκα, όσο καλό χαρακτήρα και να έχει, όσο γοητευτική προσωπικότητα και να είναι, στα μάτια ενός μέσου έλληνα είναι απλά μια \"χοντρή\".


    απλα τα ειπε ολα...

  8. #23
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    αθηνα
    Posts
    596
    litsa αυτο συμβαινει επειδη οι ανδρες κοιτανε πιο πολυ την εμφανιση. Θελουν να ειναι με την ξανθια γκομεναρα.


    Ενω οι γυναικες κοιτανε πιο πολυ τον χαρακτηρα, θελουν να ειναι περιποιητικος, να τις φροντιζει, να τις αγαπαει... και ας μην ειναι και ο κουκλος ανδρας.

    Απλως το καθενα φυλο εχει διαφορετικες αναγκες.

  9. #24
    re paidia einαι σχετικα ολα.καποιες φορες βλεπεις στο δρομο γυναικες παχουλες με παιδαρους και ασχημους αντρες με γκομεναρες.

  10. #25
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    αθηνα
    Posts
    596
    Σιγουρα ειναι σχετικα, το παν ειναι να υπαρχει χημεια :)

    Eξαλλου τι με νοιαζει τι θα πει ο αλλος? Το παν ειναι να αρεσω εγω σε εκεινον και το αντιστροφο... και να υπαρχει ελξη.

  11. #26
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    68
    Εσείς κορίτσια και συγνώμη κιόλας ,κάποιες απο εσάς για να είστε και εδω μέσα θα είστε και αρκετά ευαισθητούλες,ρομαντικές κλπ κλπ.Εγώ σας λέω γενικά πώς οι γυναίκες έχουν γίνει ένα μαυρο χάλι και κοιτάνε ωραίους μόνο.Μπορεί στην κοσμάρα μου μόνο να γίνονται αυτά.Αλλά δέν μιλάω για προσγειωμένες η ρομαντικές.Μιλάω για την καθημερινή λίτσα που βλέπει sex and the city.

  12. #27
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    αθηνα
    Posts
    596
    dimm εξαρταται και σε ποια ηλικια εισαι, αν εισαι 20-25 χρονων ναι τα βλεπεις ολα επιφανεiακα και με βαση την εμφανιση.

    Ε οσο μεγαλωνεις ομως επιζητεις και αλλα πραγματα :)

  13. #28
    Banned
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Fairy land
    Posts
    1,041
    Εσείς κορίτσια και συγνώμη κιόλας ,κάποιες απο εσάς για να είστε και εδω μέσα θα είστε και αρκετά ευαισθητούλες,ρομαντικές κλπ κλπ.Εγώ σας λέω γενικά πώς οι γυναίκες έχουν γίνει ένα μαυρο χάλι και κοιτάνε ωραίους μόνο.Μπορεί στην κοσμάρα μου μόνο να γίνονται αυτά.Αλλά δέν μιλάω για προσγειωμένες η ρομαντικές.Μιλάω για την καθημερινή λίτσα που βλέπει sex and the city

    ΩΠΑ ΩΠΑ ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΑΙ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ..ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ SEX AND THE CITY ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΛΑ... ΕΣΥ ΠΧ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ?

  14. #29
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    68
    ειμαι 31 οπότε δεν παίζει.

  15. #30
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    68
    sunset δευτερη φορά μου την λές σήμερα.Σου πα δεν μπήκα εδώ να θίξω κανένα.Είναι πολυ όμορφο να είναι μια κοπέλα ευαισθητη και ρομαντική.Άσχετα άν ακούγετε πλέον σαν ελλάτωμα.Σέβομαι πιστεψέ με τον καθένα απο εδω μέσα γιατί και γώ είμαι παθών.

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •