Results 1 to 6 of 6
-
04-01-2024, 20:55 #1
Κάποιος που να παιρνει Eslorex ;;
Πρώτη μέρα Eslorex και ψαχνω κάποιον που να παιρνει το ίδιο
- 05-01-2024, 13:58 #2
Καλησπέρα. Έπαιρνα espoza 20mg για 9 μήνες. Eslorex,enlift, espoza,Lexapro κτλπ είναι γενόσημα του cipralex η δραστική ουσία είναι η εσιλατοπραμη. Προσωπικά σε εμένα έκανε θαύματα ήδη από τις πρώτες εβδομάδες θεραπείας, εξαιτίας καλής εξέλιξης της ζωής μου παρέλειψα να κάνω ψυχοθεραπεία. Συνέχισα να παίρνω το χάπι μέχρι που κατόρθωσα τους στόχους που είχα βάλει. Σε μια στιγμή παραφροσύνης όταν είχα βάλει τα πάντα σε μια «τάξη» είπα ότι δεν χρειάζομαι πια χαπια για να ζω. Διέκοψα μόνος μου την θεραπεία, χωρίς μείωση δόσης ή να έχω κάνει τα απαραίτητα βήματα. Ξανακύλησα 2 μήνες μετά με κρίσεις πανικού έντονο άγχος κτλπ. Ξεκίνησα πάλι θεραπεία, αυτή τη φορά με cipralex 30mg(OCD treatment, BDD γενικά για αγχώδεις διαταραχές τα 20mg είναι ταβάνι συνήθως) και buspar 20mg. Είμαι 3 εβδομάδες και βρίσκω σιγά σιγά τον παλιό μου εαυτό. Αυτή τη φορά θα ακούω πίστα τις οδηγίες ιατρού + ψυχοθεραπεία. Αφού σε ενημέρωσα λίγο σύντομα για ιστορικό μου να σου πω ότι είναι από τα πιο καλά SSRI και ότι οι παρενέργειες είναι οριακά ανύπαρκτες.(Σε περίπτωση σεξουαλικης δυσλειτουργίας, ανοργασμια κτλπ, το buspar θα την εξαλείψει). Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα είναι πραγματικά θαυματουργό, αύξησε δόση σύμφωνα με οδηγίες ιατρού και πρόσεχε μην κάνεις το ίδιο λάθος με εμένα και επειδή νιώσεις τέλεια σταματήσεις την θεραπεία σου ή δεν ακολουθήσεις τα απαραίτητα βήματα. Σε 4 εβδομάδες θα έχεις δει τεράστια βελτίωση, ενώ σε 12 θα είσαι άλλος άνθρωπος. Θάρρος, θέληση και υπομονή! Θα αλλάξει η ζωή σου προς το καλύτερο!!! Το άγχος από καθηλωτικό, θα γίνει παραγωγικό!
P.S Δεν υπάρχει θαυματουργό χάπι, απλά το χάπι αυτό θα σε βάλει στη σωστή τροχιά για να έχεις μια θαυματουργή ζωή.
05-01-2024, 14:12 #3
Τέλεια πολύ χαίρομαι για όλα αυτά που άκουσα ! Εύχομαι σιγά σιγά να βρούμε όλοι τον εαυτό μας !
Είχες κάποια παρενέργεια στην αρχή; Είμαι δεύτερη μέρα σήμερα που το παίρνω !
05-01-2024, 15:02 #4
Πραγματικά καμία παρενέργεια, νόμιζα είχα μια χαμηλότερη επιθυμία για σεξουαλικές δραστηριότητες αλλά όχι σε βαθμό να μην μπορώ να κάνω. Με το Bespar που παίρνω τώρα μην σου πω είναι αυξημένη η επιθυμία μου. Γενικά έχει τις χαμηλότερες παρενέργειες σε σύγκριση με αλλα SSRI. Υπομονή θέλει για να ισορροπήσει η χημεία στον εγκέφαλο και πάνω από όλα βήματα από εσένα. Ψυχοθεραπεία και μικρούς στόχους. Θα φτάσεις σε σημείο να ξεχάσεις πως είναι οι κρίσεις πανικού και θα απορείς με το πως ένιωθες. Θα σε παρότρυνα να κρατήσεις ένα ημερολόγιο με τα συναισθήματα σου, γιατί έχουμε τη τάση να ξεχνάμε ότι μας έφερνε δυσφορία και άγχος. Ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά στο κάθε φάρμακο, μην αποθαρρυνθείς, μείνε στη θεραπεία 12-14 εβδομάδες! Ψυχοθεραπεία, στόχοι και βελτίωση! Αυτά τα 3 να θυμάσαι και μην είσαι σκληρή/ος με τον εαυτό σου το πρώτο διάστημα. Ρεαλιστικοί στόχοι και χόμπι(πχ γυμναστική). Η γυμναστική αποδεδειγμένα ανεβάζει χημικές ουσίες στον εγκέφαλο, ντοπαμίνη, σεροτονίνη κτλπ. Βρες πράγματα που σου δίνουν χαρά, ξεκινα κάτι καινούργιο, κάτι που φοβόσουν, κάτι που σε προξενούσε άγχος. Θα στα πει και ιατρός αυτά απλά συνήθως καλό θα ήταν να τα ξεκινήσεις μετά τις 4 εβδομάδες, ώστε να έχεις την πρώτη επίδραση. Τι δόση σου έχει πει ; Συνήθως αυξάνεται σταδιακά στα 20mg
05-01-2024, 17:09 #5
Μου δίνεις κουράγιο ! Έπαιρνα από τα 20 μέχρι τα 23 μου σεροξατ μέχρι που σταμάτησε να δρα ! Από τα 23 μέχρι τα 26 μου τώρα Ladose μέχρι που επειδή κατάργησαν τα διασπειρομενα, οι κάψουλες μου έκαναν τρελές παρενέργειες ενώ ήταν η ίδια ουσία ! Γ αυτό κ τώρα μου έδωσε ο γιατρός Eslorex για 6 μέρες μισό των 10mg μετά για 3 βδομαδες 10mg και μετά τις 3 βδομαδες θα παίρνω 20mg
Απλά στα 2 προηγούμενα φάρμακα seroxat και Ladose τις πρώτες βδομαδες ήμουν για κλάμματα γ αυτό τώρα φοβήθηκα μήπως το ξαναπεράσω το μαρτύριο και με αυτό το χάπι ! Θα φανεί
05-01-2024, 18:09 #6
Είμαι σίγουρος ότι δεν θα σε πειράξει! Η αύξηση είναι σταδιακή, όποτε απίθανο να προξενήσει παρενέργειες! Όταν φτάσεις τα 20mg θα έχεις μια πλήρη εικόνα! Κουράγιο και υπομονή! Εγώ σκέψου ανά 3 μέρες άλλαζα δόση(+5mg) τώρα και δεν με πείραξε καθόλου, αν και γνώριζα από πριν ότι δεν θα με πειράξει! Καλή δύναμη εύχομαι