ΕΡΩΤΑΣ-ΧΩΡΙΣΜΟΣ-ΖΩΗ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Member

ΕΡΩΤΑΣ-ΧΩΡΙΣΜΟΣ-ΖΩΗ

Θλίβομαι που μέχρι τώρα δεν μου έχει απαντήσει κάποιος (ωραία φιλοξενία), αλλά δεν πειράζει θα μιλήσω με τον εαυτό μου.

Τόση ερημιά τριγύρω. Γιατί φεύγουν οι άνθρωποι; Ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος. Αυτό που μέχρι τώρα σου έδινε ζωή, είναι αυτό που τώρα σου την αφαιρεί.
    Σαν κινούμενη άμμος σε κυκλώνει η απουσία. Κι εσύ βυθίζεσαι εκεί μέσα. Χάνεσαι και ψάχνεις. Και πρέπει τώρα να επαναπροσδιοριστείς. Χωρίς να το έχεις επιλέξει. Απόγνωση. Ναι, αυτή είναι η λέξη που ταιριάζει στον προδομένο που αγάπησε πολύ.
    Αγαπάμε τον άλλον, τον φροντίζουμε. Νοιαζόμαστε για εκείνον. Κι ύστερα φεύγουμε. Αλλάζουμε πορεία πλεύσης.
    Αλλά δεν σταματάμε να αγαπάμε. Μόνο να συνυπάρχουμε. Γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Εγωιστές στα πάθη μας. Εγωιστές στην αγάπη μας.
    Όλοι μας. Ή τουλάχιστον οι περισσότεροι.
    Κρυμμένοι πίσω από μια πανοπλία, που άλλοτε τη βαφτίζουμε σκληρότητα, άλλοτε ευθύτητα, άλλοτε αδιαφορία κι άλλοτε κυνισμό. Κι αυτό που είμαστε δεν είναι αυτό που θέλουμε να δείχνουμε ότι είμαστε.
    Οι έρωτες είναι σαν τις αυτοκρατορίες! Μόλις εξαφανίζεται η ιδέα πάνω στην οποία χτίστηκαν, εξαφανίζονται κι αυτοί μαζί της.

Junior Member

einai enas mikros thanatos :)

oloi oi anthrwpoi xwrizoun kapoia stigmh. afto den shmainei oti den aksizoun, oute oti einai katwteroi anthrwpoi.. oloi aksizoume na vriskomaste koda sthn aftokratoria pou mas endiaferei :)
    isws aftos o xwrismos sou dwsei thn voitheia na katalaveis ton eafto su, th sxesh pou eixes kai ti pragmatika htan gia esena.
    apo th stigmh pou teleiwse, isws to mono pou boreis na kaneis einai na pas brosta, na kaneis pragmata pou sou aresoun, na vretheis koda se katastaseis kai anthrwpous pou isws paramelhses...
    o,ti ginetai, einai gia kalo..&tipota den xanetai padotina, mexri na stamathsoume na anapneoume!
    filakia &kales giortes!

Member
    Originally posted by lady
    Θλίβομαι που μέχρι τώρα δεν μου έχει απαντήσει κάποιος (ωραία φιλοξενία), αλλά δεν πειράζει θα μιλήσω με τον εαυτό μου.

Τόση ερημιά τριγύρω. Γιατί φεύγουν οι άνθρωποι; Ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος. Αυτό που μέχρι τώρα σου έδινε ζωή, είναι αυτό που τώρα σου την αφαιρεί.
    αυτά και άλλα πολλά έλεγε η lady.... σήμερα μας είπε \"ΑΝΤΙΟ\"...
    Να είναι καλά