Όποιος θέλει μια γνώμη, κρίσης πανικού κτλπ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Όποιος θέλει μια γνώμη, κρίσης πανικού κτλπ

Καλησπέρα, σήμερα στο γυμναστήριο πηγα καλα ένιωθα καλά.μετα από 20 λεπτά που άρχισα να σηκώνω τα βάρη άρχισα να μην μπορώ να χορτάσω της ανάσες όσο συνέχιζα άρχισα να ζαλίζομαι και να με πειράζει στα αυτιά το κάθε ήχο που άκουγα.Σιγα σιγα άρχισα να τρέμω σε όλο το σώμα άρχισα να ζαλίζομαι ποιο πολύ με το κάθε τι που εκανα έβραζε το πρόσωπο μου και πήγα γρήγορα άλλαξα και έφυγα απο το γυμναστήριο.Οσο περπάταγα προς το σπίτι ακόμα ένιωθα χαλιά έτρεμε το σώμα μου ιδικά τα χέρια μου και ήμουν και φοβισμένος και την ίδια στιγμή στενοχωρημένος και νευριασμένος.
    Ήταν δύσκολος ο δρόμος προς το σπίτι αλλά τώρα έφτασα είμαι λίγο καλύτερα.
    Να πω πως πολύ συχνά έχω τέτοια συμπτώματα ιδικά στο γυμναστήριο.
    Ήταν κρίση πανικού? Έχω ξαναπεράσει καταστάσεις έχω πάει και σε διάφορους γιατρούς (μονο μια φορά σε ψυχολόγο), ξέρω πώς έχω μια μορφή αγχώδεις διαταραχής και έχω περάσει και άλλες κρίσεις πανικού.
    Πότε όμως δεν μπορώ να πιστέψω και να καταλάβω πως αυτό είναι κρίση πανικού.
    Πάντα σκέφτομαι τα χειρότερα, πάντα λέω πώς κάτι έχω.Δεν έχω αφήση κανένα πρόβλημα υγείας, "εγώ όλα τα είχα και έχω", εγώ λέω πώς είναι αυτο και αυτό, εγώ πεθαίνω κάθε μέρα, εδώ καί 6-7 χρόνια.
    Όποιος ξέρει, καταλαβαίνει.

Senior Member
    γιατρος παθολογος το εχει δει αυτο τι ειπε ??αυτο ταλεπορα πολυ κοσμο ειναι πολυ εξουθενωτικο μα ευτυχως δε ειναι κακο για την υγεια δε ειν αρρωστια μονον ψυχολογικο αλα σε τυραννάει κι ειν πολυ της υπομονης .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Να υποθεσω τα βασικα τα εχει κανει πριν γραφτεις στο γυμναστηριο. (Ενα καρδιογραφημα, ενα τριπλεξ,τεστ κοπωσης κλπ)
    Ζοριζεσαι πολυ με τα βαρη? Εισαι γενικα γυμνασμενος?

Ξεκινησα και γω πριν κανα 3μηνο. 2 φορες την εβδομαδα.
    Με αρκετη ανησυχια καθε φορα. Ειδικα οταν κοιταζω το ρολοι και βλεπω τους παλμους.
    Προσπαθω να κανω υπομονη και κουραγιο. Αλλα σιγουρα για μενα ολο αυτο δεν ειναι ευχαριστο. Αλλα σκεφτομαι τα οφελη οσο μπορω.
    Τωρα εχω να παω κοντα ενα μηνα. Λογω γριπης κοβιντ και βηχα που επιμενει. Δεν ανυπομωνω να παω αλλα πρεπει μολις συνελθω.
    Ειναι λιγο ενας φαυλος κυκλος ολο αυτο. Γιατι καθε φορα σκεφτεσαι οτι μπορει να σε πιασει παλι το ιδιο. Και να σε πιανει επειδη το σκεφτηκες.

Μια καλη λυση θα ηταν η παρεα. Ωστε να μιλας λιγο μπας και ξεχνιεσαι.
    11/12/2006

Junior Member
    Πρίν 3μιση μήνες πήγα καρδιολόγο. Είπε πως έχω καλή καρδιά.
    Τώρα εγώ με αυτά πού παθαίνω δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα.
    Κάνω αρκετό καιρό γυμναστήριο, είμαι 100 κιλά 1.83 ύψος δεν ζοριζομαι με τα βάρη όσο ζοριζομαι με της ανάσες και τα σχετικά που παθαίνω.
    Μην σε ανησυχούν η παλμοί, είναι λογικό καί φυσιολογικό να χτυπάει η καρδιά σου όταν γυμνάζεσαι, το κακό είναι να μην χτυπάει, όσο χτυπάει είσαι μια χαρά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ICantAnymore View Post
    το κακό είναι να μην χτυπάει, όσο χτυπάει είσαι μια χαρά.
    Ωραιο
    Κοιταξε απειρος ειμαι στο θεμα γυμναστικης. Μηπως να πεις ολα αυτα σε καποιον στο γυμναστηριο εκει?
    Να σου κανει ενα αλλο προγραμμα? Πχ χωρις βαρη για καποιο διαστημα?
    11/12/2006

Junior Member
    Ασχολούμαι με τα βάρη από τα 13 και είμαι 27 δεν νομίζω να χρειάζομαι βοήθεια σέ αυτό το θέμα.
    Το θέμα μου είναι άλλο.