Results 1 to 3 of 3
Thread: ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
-
12-01-2024, 18:34 #1
ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά καλή χρονιά,τα τελευταία δύο χρόνια μέσα σε μια στιγμή ξαφνικά άρχισε ο δικός μου ανηφορος. Ξεκίνησε με έκτακτες συστολές με αρκετά επεισόδια φοβούμενος στην αρχή πως πεθαίνω,ζούσα με αυτό τον φόβο για καιρό έως ότου το αποδέχτηκα και ζω με αυτές. Τον πρώτο καιρό είχα αποκτήσει φοβίες της φάσης μην μείνω μόνος θα πεθάνω άγχος στο αυτοκίνητο αν ήμουν μόνος κτλ. Στη συνέχεια εμφανίστηκαν νέες ενοχλήσεις όπως το να τρεμοπαιζει το μάτι για μια βδομάδα που μόλις το αποδέχτηκα ότι δεν είναι κάτι σοβαρό σταμάτησε.Γενικα είμαι αγχωδης άνθρωπος και δίχως να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος.Το παραμικρό σύμπτωμα το συνδύαζα με σοβαρές αρρώστιες ΣΚΠ όγκο κτλ. Τα δύο τελευταία χρόνια κατά καιρούς έχω στιγμιαία μουδιάσματα-μυρμηγκιασμα στο κεφάλι το οποίο υποχωρεί σε δευτερόλεπτα. Με παίρνει από κάτω όμως και όταν το σκέφτομαι έντονα με πιάνει συνέχεια μέσα στη μέρα.Ηθελα την άποψη σας αν υπάρχουν κι άλλοι με ανάλογα συμπτώματα και ίδιους προβληματισμούς. Θεωρώ ότι είναι ψυχοσωματικά συμπτώματα αλλά όπως και να το κάνεις πάντα στο υποσυνείδητο υπάρχει το ότι κάτι κακό συμβαίνει και υπάρχει κάποιο οργανικό πρόβλημα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
- 12-01-2024, 18:57 #2
αυτο μπορει να ειναι και αυχενικο σύνδρομο αν εχεις με τον αυχενα θεμα μουδιαζει κεφαλι κι χερια .ας το δει γιατρος κι να πει κι εκεινος τι μπορει να ειναι για να βρεθει θεραπεία σωστη να φυγει το προβλημα .
αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα
12-01-2024, 19:49 #3
Καλησπέρα! Μούδιασμα και ζαλάδες έχω μόνιμα έχω κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και βέβαια είναι καλές.Τι έμεινε;τα ψυχοσωματικά από το υπερβολικό άγχος και στρες.Για μένα αν δε το έχεις κάνει ακόμη είναι να πας σε κάποιον παθολογο και θα σε κατευθύνει με μια σειρά εξετάσεων ώστε να αποκλείσεις και το παραμικρό ενδεχόμενο παθολογικής αιτίας.Οταν θα σου πουν όλα καλά ξέχασε το.Και μετά οπωσδήποτε ψυχοθεραπεία.Δεν είσαι μόνος παλεύουμε όλοι εδώ μέσα με κρίσεις πανικού και φοβίες.